نظر منتشر شده
۴۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 238298
رفتار دولتیان در استیضاح یعنی دولت در اقتصاد هم موفق نمی شود
توکلی: از موضع بالا با مجلس ​حرف نزنید/ باید نگران دموکراسی هم بود
بخش داخلی الف، 26 مرداد 93
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۷
نماینده مردم تهران در مجلس می گوید از ابتدا با استیضاح وزیر علوم موافق نبوده، اما رفتار دولت در قبال مجلس هم تناقض آمیز است و این امر به دیکتاتوری می انجامد.

احمد توکلی در گفت وگو با خبرآنلاین درباره ارزیابی اش از استیضاح وزیر علوم، گفت: من از برخورد دولت با مجلس در این موضوع تعجب کردم چون این دوستان کسانی هستند که همیشه به درستی در اظهار نظر هایشان اعلام کرده بودند که مجلس را نماد جمهوریت نظام می دانند.

وی با بیان اینکه نباید حق نظارت مجلس را محدود کرد، افزود:هر گاه قدرت نظارت محدود شده است، فساد در قدرت افزایش یافته است.

توکلی با اشاره به برخی اظهار نظر های مقام های دولتی، ادامه داد: برخی اظهارات تحقیر کننده و بی منطق از سوی مقامات دولت و بیان اینکه که اگر وزیر هم استیضاح شود، هر کسی به وزارت علوم بیاید همین سیاست و روش را ادامه خواهد داد. این طرز سخن گفتن باعث تعجب است . باید از این آقایان پرسید که مسیر قوه مجریه راجز مجلس چه کی تعیین می کند؟

مجید انصاری معاون پالمانی رئیس جمهور اخیرا در اظهار نظری با تاریخی خواندن استیضاح وزیر علوم در رابطه با با گزینه های احتمالی وزارت علوم در صورت رای آوری استیضاح، گفته بود: «با فرض آن که استیضاح رای بیاورد، گزینه بعدی قطعا کسی خواهد بود که تغییری در خط مشی وزارت علوم ایجاد نخواهد کرد.»

نماینده مردم تهران بابیان اینکه «این گونه اظهار نظرها معنایی جز دیکتاتوری ندارد و با مواضع شخص رئیس جمهور درباره جایگاه مجلس جور در نمی آید.»، افزود: این آقایان قانونا حق دارند کسانی را که مایلند تعیین کنند درست است، ولی باید مصلحت عام را در انتصاب ها در نظر بگیرند، مهمترین مصلحت در وضع فعلی حفظ آرامش و تقویت تفاهم برای نجات کشور از رکود مایوس کننده و تورم کمرشکن است. برخی از انتصاب های در وزارت علوم معنای جز «لجاجت با مجلس» نداشت و این به عصبانیت متقابل انجامید و این امر مضر به حال کشور است.

وی تاکید کرد: از روز اول به به وزیر علوم و دوستانش گفتم که تشنج در بین قوا به ضرر مردم است چون فشار گرانی روحیه ای برای مردم نگذاشته و وظیفه قوا این است که با کاهش تورم و ایجاد شغل ،امید را در دل مردم زنده نگاه دارند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرد: در بین اساتید دانشگاه، کثیری از هم فکران وزیر علوم وجود داشتند که وزیر می توانست آنها را منصوب کند و مجلس را هم تحریک نکنند، اما با کمال تعجب دیدیم که خلاف این روش عمل شد که این رفتار به طور ذاتی تشنج آفرین است.

نماینده مردم تهران در مجلس که می گفت«از ابتدا با این استیضاح موافق نبودم»، ادامه داد: اما برخی اظهار نظرهایی که از سوی حامیان دولت و معاونان رئیس جمهور درباره جایگاه مجلس انجام شد، تناقض آمیز بود. اینکه بگوییم مجلس نماد جمهوریت است ولی نمایندگان حق استیضاح ندارند، چه معنایی دارد؟

وی ادامه داد:بدترین ثمره این رفتارها سخت تر کردن فرایند تصمیم گیری در مسایل اقتصادی است.

توکلی با اشاره به حمایتش از دولت در زمان رای اعتماد، گفت:بنده کسی بودم که در دفاع از کلیت دولت در مجلس به عنوان موافق حرف زدم و درباره انتخاب وزیر علوم با صراحت اعلام کردم چون در دانشگاهها به طور نسبی اصلاح طلبان بیشترند، باید یک وزیر اصلاح طلب معرفی شود. ولی با هر یک که معرفی شد یا در معرض معرفی شدن بود، از جمله آقای دکتر فرجی دانا ملاقات داشتم و تأکید میکردم که باید دانشگاه دولت و مجلس حداکثر تفاهم را برای حل مشکلات معیشتی مردم و نجات اقتصاد ملی با هم داشته باشند. حتی یکبار سرپایی به یاد آقا دکتر فرحی دانا آوردم که داری اشتباه میروی!

وی افزود:بعد از طرح استیضاح هم آقای دکتر صدیقی، معاون دانشجویی وزیر، به منزل ما تشریف آوردند تا در باره بورسیه ای ها توضیح بدهند. من عرض کردم من از تلاش شما در حذف کسانی که غیرقانونی و بدون صلاحیت علمی بورس گرفتند دفاع میکنم و سخت ترین مخالفت ها را هم با خلافکاری های آقای دکتر احمدی نژاد داشتم ولی دولت یک شخصیت حقوقی مستمر است و شما نمیتوانید در برخورد با کارکرد دولت قبل هرکه میخواهد بوده باشد، اصل را بر فساد تصمیمات بگذارید بلکه باید برعکس اصل را بر صحت بگذارید و هر جا خلافش ثابت شد اقدام کنید.

نماینده مردم تهران با اشاره به پیغامی که به وزیر علوم داده است، خاطر نشان کرد: به وسیله آقای صدیقی برای وزیر محترم پیام دادم از فرصت یکماهه استفاده کند و چند نفر را برای نشان دادن تفاهم عوض کند. چند روز پیش یکی از اعضای دانشگاه تهران که از نزدیکان وزیر است و با من نیز دوستی دارد زنگ زد پا در میانی کند. به او گفتم اگر امثال آقای دکتر میلی منفرد در حمایت جوانان تحصیلکرده بیکار و تهیدستان مستضعف زیر بار گرانی کمر خم کرده بخواهند قدمی بردارند دو سه نفری بیانیه بدهند و بگویند گرچه حق قانونی وزیر انتخاب همکارانش است ما برای زمینه سازی تفاهم بین قوا کنار میرویم تا مجلس و دولت وقت مشترک بیشتری برای حل معضلات معیشتی مردم بیابند. این کار آنها را بزرگ و مردم را خوشحال میکند. من هم میروم و تلاش میکنم استیضاح منتفی شود. ولی این دوستان برعکس عمل کردند . حالا با این موضعگیری ها در جهت فشار بر مجلس نه تنها ادامه کار این وزیر به تفاهم ضربه میزند، بلکه باید نگران دموکراسی هم بود.
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۵:۲۷:۰۰
عاملان تخلف در بورس محاکمه وبورس غیر مجاز لغو گردد ودانشجویان غیر مجاز بور س بصورت ازاد تحصیل نمایند چرا که این دانشجویا از تخلف وعدم شرایط بور س با اطلاع بودند حق دیگر نخبه گان ضایع وانگیزه نخبه گان از بین خواهد رفت (2321236) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۵:۳۶:۵۴
آقای توکلی لااقل شما به داد دانش آموزان و دانش جویان و پزشکان و دندانپزشکان بی کس و کار برسید. آخر این همه سهمیه های رنگ و وارنگ برای چیست؟ چگونه است که سهم مردم از کل ظرفیت دانشگاه به نصف میرسد؟ ظلم مگر شاخ دارد (2321294) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۵:۴۴:۳۲
سخنان بعضی اعضای دولت مثل ترکان و انصاری دیکتاتورمآبانه و مشمئزکننده است (2321326) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۵:۴۶:۰۱
این استیضاح سیاسی است. برای رشد فضای علمی کشور نیست، (2321333) (alef-10)
 
صادق
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۵:۴۹:۴۱
جناب آقای توکلی اگر نگران دموکراسی شدید یه نگاه به نظر سنجی ها بیندازید کسانی که در نظر سنجی های اینترنتی شرکت کردند همه دانشگاهی هستند و 90 درصد انها به نفع وزیر علوم رای دادند !!! (2321362) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۵:۵۲:۳۹
هر اتفاقی که در نتیجه استیضاح فرجی‌دانا بیافتد، نامش به عنوان یک وزیر علوم آزادی‌خواه در تاریخ خواهد ماند چراکه وی در عمل ثابت کرد کیسه‌ای برای وزارت ندوخته است (2321380) (alef-10)
 
فرجی دانا
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۵:۵۹:۱۷
جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد (2321408) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۶:۰۳:۳۹
مسیر قوه مجریه و موققنه در چارچوب قانون اساسی توسط مردم مشخص می شود. وقتی مجلس در مقابل مردم لبیاستد چه باید کرد؟ (2321428) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۶:۰۳:۵۰
امیدوارم با اولین دولت چهار ساله ایران مواجه شویم. لطفا این نکات را به دولت قبل ربط ندهید. در مورد دولت قبل به اندازه کافی صحبت و انتقاد شده.
1- دادن باج به آمریکا و نوچه هایش
2- توزیع خفت بار سبد کالا
3- گرانی هر روز مایحتاج مردم
4- نابودی بیشتر محیط زیست و زمین خواریهای گسترده تر از قبل
5- رای پرونده کرسنت
6- توهین به مخالفان و حتی منتقدان
7- فراافکنی و انداختن تمام تقصیرها به گردن دولت قبل
8- پرداخت یارانه به تمام افراد جامعه از فقیر تا غنی
9- ادامه حرکات به قول خودشان پوپولیستیه رئیس جمهور سابق
10- عدم اجازه برای سقوط بیشتر ارزش دلار توسط رئیس بانک مرکزی
11- استفاده از برخی وزرا با ثروتهای نجومی که ثروتهایشان جای سوال دارد.
12- خشکسالی شدید در کشور و عدم تفکر برای مقابله به آن
13- سقوط فرهنگی بیشتر بدون مقابله با ریشه های آن
14- تمرکز فقط بر روی سیاست خارجه
15- کاهش امنیت و افزایش سرفت و طلاق و فساد
16- ............................... (2321431) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۹:۰۹:۰۱
الان اینهایی که گفتی همش تقصیره روحانیه؟! (2322140) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۶:۱۱:۵۸
درود بر روحانی (2321465) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۶:۱۶:۲۰
رفتار مجلس با منتخب مردم و وزرا در این یک ساله چطور بوده؟ایا در این مورد نباید نگران رای مردم و دموکراسی بود؟ (2321489) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۶:۳۲:۰۶
تا زمانی که دلیل اصلی استیضاح مشخص نباشد،‌ نمی توان هیچ حمایتی از حرفهای آقای توکلی کرد.
اگر واقعا در مورد استیضاح حق با دولت باشد. مسلما دولت حق دارد به رویه خود ادامه دهد. رییس جمهور نیز نماینده مردم است و در این مورد هم مردم حامی دولت هستند. (2321543) (alef-10)
 
حامد
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۶:۴۴:۴۲
احسنت آقای توکلی (2321586) (alef-10)
 
محمود
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۶:۴۶:۳۹
جناب آقای توکلی عزیر! به نظرم شما کمی یک طرفه به قاضی رفته اید. آن جا که سخن از دیکتاتوری و دمکراسی می کنید مثل اینکه فراموش کرده اید این رئیس جمهور پس از انتخابات مجلس و با اکثریت مطلق آرا رئیس جمهور شده و همانطور که شما و سایر برادران اصولگرا خط و مشی ایشان و دولتشان را می دانید مردم نیز قبل از انتخابات ریاست جمهوری بدان آگاه بودند و با آگاهی جناب روحانی را انتخاب کردند تا همان مشی ای که همفکران جنابعالی مخالف آنند و به عمد یا سهو فتنه می نامندش بر سر مسند قدرت بنشیند. اگر قرار بر دوری از تنش است چرا مجلس و نمایندگان اقلیت که جایگاهشان بین مردم مشخص است از اقدامات ساسی و مغرضانه ی خودداری نمی کنند؟ چرا از نظر شما دولت باید در مقابل زیاده خواهی عده ای کوتاه بیاید؟ آیا شما از رضایت جامعه علمی و دانشگاهی کشور از رویه وزارت علوم دکتر فرجی دانا بی اطلاعید؟ آیا استیضاح کردن وزیری که از حمایت همه جانبه ی دانشجویان و اساتید برخوردار است دموکراسی ست یا سوء استفاده از قدرت؟ همچنان که نمونه ی این سوء استفاده ها را در داستان بورسیه های غیر قانونی شاهد بودیم. نه جناب دکتر! این استیضاح را به هرچه می خواهید ربط بدهید اما نه به دموکراسی.... (2321590) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۶:۴۸:۴۳
به رای ملت احترام بگذارید! (2321604) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۶:۵۱:۴۲
آقای توکلی انصاف داشته باشید وقتی اجاجت با مجلس را عنوان میکنید چرا لجاجت با دولت را یاد نمیکنید؟
معلومه هر وزیری بیاد سیاست وزارت علوم تغییری نمیکند این لجاجت نیست خطی مشی دولت است که رئیس دولت به وزیر میدهد و الا قرار نیست هر وزیری ساز خود بزند خط مشی دولتی که رای اورده و باید به ان برنامه قبل انتخابات پایبند باشد
حدااقل این انصاف را دارید که میدانید علت استیضاح چیست و با ان مخالفید
بازم شکررررررررر (2321614) (alef-10)
 
داود
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۰۹:۴۷
همه مردم بخوبی میدانند که استیضاح وزیر علوم جنبه و استدلال آکادمیک و علمی نداشته و همجنین بر پایه منطق دموکراسی نیست
این موضوع جنبه سیاسی داشته و دارد مردم و قشر تحصیل کرده از عملکرد مجلس و کوتاهی در قبال وظایفشان بخوبی آگاهند
مگر همین آقابان در دوره دولت قبلی انقدر به مقوله دانشگاهیان ارزش قائل بودند ؟؟؟؟؟

این مجلسیان کسی مثل احمدی نژاد میخان که اصلا به مجلس کوپکترین ارزشی قائل نشه ؟؟؟؟؟؟ (2321686) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۸:۳۲:۲۲
وزیری که ماه ها تو انتخاب رئیس یک دانشگاه بمونه همون بهتر که زودتر استیضاح بشه . (2322033) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۱۱:۱۰
اي كاش يك دهم اين پيگيري ها و نظارت ها روي دولت نهم ودهم وجود داشت!

خصوصا دولتي كه تازه يكساله شده ومشكلات زيادي را ناشي از عملكرد دولت قبلي به دوش دارد (2321693) (alef-10)
 
یکنفر از مردم
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۳۱:۵۳
أقاي توكلي مردم با انتخاب رئیس جمهور مسیر قوه مجریه را تعیین میکنند. در انتخابات بعدی مجلس مسر مجلس را نیز تعیین خواهند کرد. (2321777) (alef-10)
 
فضول
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۳۴:۳۴
با قرار دادن انتصابات وزیر علوم در بند های استیضاح، استیضاح کنندگان استقلال قوا را زیر سوال برده اند. (2321786) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۳۹:۰۹
هیچ جای دنیا تا این حد در کار دولت دخالت نمی کنند. با این تفسیر شما اصل تفکیک قوا چه می شود؟ آقای فرجی دانا باید مقابل این زیاده خواهیها بایستد و ذره ای امتباز به این جماعت بی منطق ندهد. (2321808) (alef-10)
 
یک شهروند معمولی
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۳۹:۳۴
آقای توکلی مجلسیان هم باید "مصلحت عام" را در نظر بگیرند. "مصلحت عام" در مورد وزارت علوم، لحاظ کردن نظرات اکثریت دانشگاهیان و دانشجویان است. (2321811) (alef-10)
 
امید
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۴۴:۰۵
دموکراسی؟! (2321833) (alef-10)
 
حامد
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۴۴:۲۵
آقای توکلی به نظر میرسد بهتر است شما پای خود را از این بازی سیاسی بیرون بکشید. دیگر هر کسی میداند که این عمل یک حرکت سیاسی است (2321835) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۵۰:۴۹
آقای توکلی اقتصاد دان با تغییر وزیر علوم مشکلات اقتصادی حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2321861) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۵۵:۲۹
مردم درگیر مشکلات کمر شکن اقتصادی هستند آن وقت باید به خاطر لجاجت جناب وزیر و همفکرانش عذاب روانی هم بکشند البته امیدوارم دوستان دولت برای ما بلیط جهنم نفرستند!!!! (2321879) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۸:۲۷:۰۰
عزیز شما که جایت چه در این دنیا و انشاالله در آن دنیا در بهشت برین است. فقط یک نکته که آیا فکر میکنی فردی که دچار مشکلات اقتصادی است ، وزیر علوم تغییرش برایش فرقی میکند ؟ چه برسد به عذاب روانی!
بنظر این مسئله حداقل بخشهایی از جامعه را که مشکل اقتصادی ندارند بخود مشغول کرده (2322009) (alef-10)
 
علي شيخ مرتضي
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۵۹:۳۴
جناب توكلي من هميشه به اشتباه فكر ميكردم شما نيز مانند آقاي علي مطهري با اينكه اصول گرا هستيد اما در منش جزو آزادمرداني هستيد كه منفعت جناحي را بر منفعت مردم ترجيح نمي دهيد . لذا بدينوسيله مراتب تشكر خودم را از جنابعالي اعلام ميكنم زيرا مرا با اين مصاحبه تان از اشتباه در آورديد.
نكته اي را نيز در پايان به شما متذكر شوم تا فراموش نكنيد خواسته مردم همان رايي بود كه به نفع آقاي روحاني از صندوقهاي راي درآمد و يقين بدانيد اگر همين الان نيز انتخاباتي برگزار شود قطعا طرز تفكر جرياني كه در مجلس خواستار استيضاح وزير علوم است شكست تلخي خواهد خورد .
اي كاش واقعا در اين وانفسا آنچه مهم بود سرنوشت مردم و خواست آنها بود ولي صد دريغ و صد افسوس (2321904) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۸:۰۲:۰۴
فرجی دانا مردانه بایست و با شرافت وزارت ترک کن
بدار استیضاح کنند
تو در بین دانشگاهیان جایگاه داری
بورسیه ها رو اخراج کن (2321914) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۸:۰۳:۳۱
این لجاجت مجلس هست که در کار انتخاب همکارها دخالت میکند. چه معنی دارد که مجلس با شرط گذاشتن روی اعمال اجرایی کشور باعث نقض استقلال قوا شود و وقتی دولت رفتار قانونی داشت اسم لجاجت روی آن بگذارند. این مجلس هست که پا را از گلیمش دراز تر کرده و دولت باید برای حفط قانون اساسی جلوی این رفتار را بگیرد. دیکتاتوری دیکتاتوری است. وقتی مجلس بباعث نقض اصل تفکیک قوا شود رفتار استکباری مجلس بوده. به چه حقی لجاجت مجلس را به دولت نسبت می‎دهید؟ (2321924) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۸:۰۴:۳۵
من نمی دانم چرا همه باید از موضع ضعف با مجلس حرف بزنند. وزیر بر اساس چه قانونی برای انتخاب معاونین خود باید از مجلس اجازه بگیرد تا مجلس از موضع قدرت باشد. اخر این په تصور اشتیاهی است که کسی که از نصف بیشتر مردم یک کشور آری گرفته باید بیاید و سیاستهای خود را با کسانی که حداکثر 100 هزار نفر تایید شان نموده اند هماهنگ کند و بعد این معنی دموکراسی باشد؟
چرا در یک دولت می شود همه اصلاح طلبها را دور ریخت و اسمش را گردش مدیران گذاشت و در دولت بعد نتوان اصولگرایان غیر کارآمد را کنار گذاشت؟
بین استدلال آقای توکلی بین اقتصاد و وزارت علوم نیز چه شباهتی داشت که نامبرده نتیجه گرفته است که دولت در برنامه اقتصادی هم شکست می خورد؟
در آخر سوال این است که اگر اصوالگرایان در انتخابات برنده شده بودند آیا به اصلاح طلبان اعتنایی می کردند؟ لم تقولون مالا تفعلون؟ (2321930) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۸:۱۰:۴۸
این اقایون اون زمان فکر می کردند زرنگی کردند و انتخابات مجلس رای ندادند . حالا توقع دارند مجلس به ساز اونا برقصه . سنگ پای قزوینم جلوی اینا لنگ می ندازه . مگه احمدی نژاد منتخب ملت نبود اونم با 24 میلیون رای همین مجلس کلی بهش گیر داد اما الان ببین یه خاطر یه استیضاح دارن چیکار می کنن (2321954) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۸:۱۶:۰۵
شما نمیتوانید در برخورد با کارکرد دولت قبل هرکه میخواهد بوده باشد، اصل را بر فساد تصمیمات بگذارید بلکه باید برعکس اصل را بر صحت بگذارید و هر جا خلافش ثابت شد اقدام کنید. (2321971) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۸:۲۲:۴۸
دکتر فرجی دانا در مجلس باید با مردم سخن بگوید (2322002) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۸:۲۳:۲۹
آقای حمید: مشکلات کمر شکن اقتصادی را کی برای کشور به ارمغان آورد؟ (2322003) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۸:۲۳:۳۲
من آقاي توكلي را مصداق يك انسان متعادل ميدانم،انشاءالله با تدبير ايشان و امثال ايشان اين مسأله با در نظر گرفتن نفع مردم ختم به خير شود (2322004) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۸:۳۴:۱۹
جناب آقای دکتر توکلی
با سلام لازم به یادآوری است که دخالت مجلس در انتصاب معاونان یک وزیر ، یعنی عدم اعتماد خود مجلسیان به رای اعتماد خودشان.
ای کاش برخوردهای نادرست برخی از گروه‏های اقلیت تندرو در مجلس با مقاومت سایر مجلسی ها حل می شد تا اینکه این موضوع به دعوای میان مجلس و دولت تبدیل نمی شد.
آنچه که مسلم است بازنده اصلی این دعوا نمایندگان مجلس خواهند بود که نخواهند توانست جوابگوی افکار عمومی و به ویژه دانشگاهان و دانشجوها باشند. این گروه اقلیت هم از توجه ویژه اساتید و دانشجویان نسبت به وزیر علوم کاملا آگاه هستند چرا که این جلسه را در زمان تعطیلی دانشگاه ها برگزار می کنند تا نیازمند به جوابگویی به خانواده دانشگاه نباشند. (2322044) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۹:۱۹:۳۹
آقای توکلی ! چه کسی می تواند یا جرئت می کند با مجلسی که با بی طرفی مثبت قانون گرا و حامی صادق منافع نظام و ملت است از موضع بالا سخن بگوید؟؟؟!!! شما نخست ثابت کنید که عده بسیاری از مجلسیان کنونی در برخوردهای منفی یا استیضاحی خود با دولتیان از ویژیگیهای یاد شده برخوردار بوده اند آنگاه به شما حق داده می شود که نگران دموکراسی در کشور باشید و بخواهید با مجلس آنچنان که شما با اغراق توصیف کرده اید برخورد نشود. (2322168) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۹:۵۱:۲۳
مجلس یعنی مردم . مجلس حق دارد که استیضاح کند. (2322233) (alef-13)