کد مطلب: 414193
توصیههای مفید برای بهبود سرماخوردگی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۱
دانش آموخته دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد توصیههای مفید برای بهبود سرماخوردگی مطرح کرد.
به گزارش تسنیم, سید علی خدایی - دانش آموخته دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد, درباره سرماخوردگی اظهار داشت: سرماخوردگی معمولا یک بیماری بی خطر و خودمحدودشونده است و اصولاً در بیش از 80 درصد موارد، نیازمند مراجعه به پزشک نیست.
به گفته وی توصیه میشود که افراد مبتلا به سرماخوردگی از خروج ترشحات معمولی و قابل تحمل سرماخوردگی (آبریزش بینی، اشک ریزش و عطسه قابل تحمل) جلوگیری نکنند.
دانش آموخته دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد در حکیم ایرانی افزود: عطسه شدید در ابتدای سرماخوردگی باید درمان شود ولی در انتهای بیماری، تا حد امکان نباید مانع عطسه شد.
خدایی بیان داشت: استحمام در ابتدای زکام به خصوص اگر با تب همراه باشد مضر است همچنین عدم روغن مالی واستفاده از ژل در سر در دوره بیماری سرماخوردگی بسیار اهمیت دارد.
وی اضافه کرد: بیمار در طول درمان از مصرف خوراکیهای نفاخ مثل نخود و لوبیا، غذاهای غلیظ مانند پیتزا، ماکارونی، لازانیا، آش رشته، حلیم و کله پاچه، قابض، شور، ترش ، لبنیات و میوههای دارای رطوبت زیاد( خیار، هندوانه، نارنگی و...) پرهیز کند همچنین عدم مصرف گردو، پنیر کهنه، سیرخام، پیاز خام و سبزی تره بسیار اهمیت دارد.
دانش آموخته دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد ادامه داد: اجتناب از مصرف گوشت و روغن تا بهبودی کامل البته در صورت ضرورت مصرف گوشت، در انتهای دوره بیماری، میتواند مقدار کمی گوشت لطیف و دارای هضم آسان مثل گوشت راسته گوسفند جوان، جوجه، بال و گردن مرغ در سوپ جو و یا شوربا استفاده کنند.
کلمات کلیدی : سرماخوردگی