نظر منتشر شده
۷۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 330592
پایان برج سازی در تهران؛
ممنوعیت هر نوع بلندمرتبه سازی در پایتخت
بخش اجتماعی الف، 20 بهمن 94
البته پیش از تصویب مصوبه ممنوعیت بلندمرتبه سازی در تهران، محمدباقر قالیباف، شهردار در یک گفتگوی زنده تلویزیونی اعلام کرده بود حاضر است صدور پروانه ساخت در تهران را متوقف کند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۴
شورای عالی شهرسازی و معماری تصویب کرده بلندمرتبه سازی به هر شکل و صورتی که مجوز آن داده شود، باید متوقف شود. به بیان دیگر، شهرداری تهران تراکم فروشی را از دست داده است.

این تصمیم شورای عالی شهرسازی و معماری کشور در حدود یک ماه پیش است که مصوب کرده بلندمرتبه سازی در تهران از طریق توافق، تشکیل پرونده، مصوبه شهرداری، کمیسیون ماده ۵، و کمیته‌های این کمیسیون تا تعیین تکلیف قطعی مکان‌یابی و ضوابط این ساختمان‌ها ممنوع شود.

بخشنامه ای که علاوه بر اثرگذاری مستقیم بر درآمدهای شهرداری تهران، باعث توقف پروژه های متعدد بلندمرتبه سازی در مناطقی مانند ۲۲ (غرب)، ۱ (شمال) و ۶ (مرکز) تهران خواهد شد.

خبر تصویب این مصوبه، موضوع اظهارات روز سه شنبه رئیس کمیته عمران شورای شهر شد و خبر از ابلاغ ممنوعیت بلند مرتبه سازی داد.

اقبال شاکری در تذکر پیش از دستور خود با اعلام ابلاغ ممنوعیت بلند مرتبه سازی در شهر تهران گفت: پس از سالها کش و قوس سرانجام شورای عالی معماری و شهرسازی ممنوعیت بلند مرتبه سازی را اعلام و از سوی شهرداری این موضوع نیز ابلاغ شد.

وی ادامه داد: امیدواریم با این ممنوعیت آثار نابسامان بلند مرتبه سازی ناهمگون رفع شود.

شاکری افزود: یک تقاضا دارم و اینکه شهرداری اعلام کند که از ۱۵ دیماه تا کنون که شورای عالی این مصوبه را تصویب و شهرداری نیز روز گذشته این را ابلاغ کرده، چه تعداد مجوز بلند مرتبه سازی صادر شده است؟

به گفته این عضو شورای اسلامی شهر تهران، بر اساس این ابلاغیه ساختمان‌های ۶ طبقه به بالا نیز تعداد پروانه، پراکندگی و موقعیت جغرافیایی نیز مشخص شوند.

به گزارش الف، شاکری پیش از این نیز با بیان جزئیات دیگری از این مصوبه، به بحث جلوگیری از جریان یافتن هوا و باد در مناطقی که بلندمرتبه سازی در دست اقدام است هم اشاره کرده و گفته: در این مصوبه بررسی تأثیر ارتفاع ساختمان‌ها در جریان باد نیز در دستور کار قرار گرفته و بر این اساس سازمان‌های هواشناسی و محیط زیست موظف به بررسی این موضوع شدند چراکه اظهاراتی مبنی بر تأثیر بلندمرتبه سازی‌در جریان باد مطرح شده است.

ماجرا از کجا آغاز شد
پیش از این، رئیس جمهور از شورای عالی شهرسازی و معماری خواسته بود تا ضوابطی را برای چاره اندیشی بلندمرتبه سازی در تهران، به خصوص در مناطق غربی و منطقه ۲۲ تصویب کنند.

روحانی این باره گفته بود: دولت از وزارت راه و شهرسازی و شورای عالی شهرسازی، می خواهد بر بلندمرتبه‌سازی در برخی مناطق شهری نظارت بیشتری داشته باشند. باید برای برج‌ها و ساختمان‌های بلندمرتبه، بخصوص آنهایی که در کریدور جابه‌جایی هوا قرار دارند، چاره‌اندیشی شود و حداقل از این به بعد از ساختن‌ آنها در اینگونه مناطق جلوگیری شود.

واکنش قالیباف
البته پیش از تصویب مصوبه ممنوعیت بلندمرتبه سازی در تهران، محمدباقر قالیباف، شهردار در یک گفتگوی زنده تلویزیونی اعلام کرده بود حاضر است صدور پروانه ساخت در تهران را متوقف کند.

علت برج سازی ها چه بود؟
واقعیت این است سالهاست بین هزینه خدمات شهری و جمعیتی که در تهران حضور دارند و احتمال دارد بیشتر هم شوند، تناسب از بین رفته. سالهاست شهرداری می گوید برای تامین هزینه های چند ده میلیاردی شهر، نیاز به صدور مجوز ساخت و ساز و به تبع آن، بلندمرتبه سازی دارد و سالهاست ساکنان این شهر صددروازه، حرص می خورند چرا هوا آلوده است و ترافیک گره خورده و گرانی بیداد می کند.

تاثیرات احتمالی آن
مصوبه توقف صدور بلندمرتبه سازی، شاید مسکنی موقت برای مشکلاتی مانند آلودگی هوا و گران شدن فزاینده مسکن در تهران باشد. زیرا از یک سو، افزایش ارتفاع ساختمانها باعث افزایش جمعیت ساکن و به تبع آن، افزایش خودرو و حمل و نقل می شود و از سوی دیگر، گرانی مسکن را دامن می زند. کارشناسی مانند یوسف رشیدی نیز معتقد است ساخت و ساز زیاد، تراکم و بالا رفتن ساختمانها باعث بیشتر شدن تعداد جمعیت ساکن و در نتیجه بالا رفتن تعداد خودرو می شود.

ناهمخوانی بلندمرتبه سازی با فرهنگ ایرانی
همه این تحلیل ها دست به دست هم دادند تا حامد مظاهریان معاون امور مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اعلام کند ضوابط بلندمرتبه سازی برای سال های آتی تغییر خواهد کرد و هدف از تعیین ضوابط بلندمرتبه سازی انضباط شهری است و اینکه تجربه های جهانی در بحث مقررات شهری و نظارت بر طراحی و ساخت لحاظ شوند. قوانین و ضوابط نیز در دوران های مختلف نیازمند به روز رسانی هستند.

او پیش از این هم گفته بود بلندمرتبه سازی که در کشورهای غربی دنبال می شود، با فرهنگ ایرانی همخوانی ندارد و عمده ترین مشکلات ساکنان بلندمرتبه‌ها، مسائل فرهنگی و ناسازگاری اجتماعی میان همسایگان است. این مشکلات نیاز به آموزش‌های مداوم مردم برای سکونت در برج‌های بلندمرتبه را یادآوری می‌کند.
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۰:۵۸:۱۷
خدا رو شکر اگر زحمت بکشند بقیه برج ها رو خراب کنند چه خوب می شود.اگر راه کار مناسبی هم برای بازگرداندن مهاجران به شهرهایشان پیداکنند خیلی خیلی خوب میشه. حداقل بگویند از سال هفتاد هر کسی به تهران مهاجرت کرده موظف است به شهر خودش برگردد و برای اجرایی اینکار هم زیرساخت های شهر های دیگر را فراهم کنند وهم مشوق های لازم را بدهند.شاید تهران نفس بکشد. میدانید که تمرکزجمعیت در تهران وکرج مشکلات عدیدهای نظیر تضاد های فرهنگی ، فساد و نظایر آنها را در پی خواهد داشت.با سپاس از دست اندر کاران (3532938) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۱:۳۷:۲۴
فکر نمیکنی اینهمه فرمایشات که گفتنش به زبون آسونه، برای من شما که شهروند عادی به حساب میایم و فقط داریم در تهران دود و خاک میخوریم کمی گرون در بیاد.مگه منو شما چیزی جز مالیات هم به دولت پرداخت میکنیم که بتونیم انقدر انتظارات جور و واجور داشته باشیم!!!بذار کارشونو بکنن.بالاخره یک روزی مجبور میشن برای این خیل عظیم جمعیت که روز به روز داره بیشتر میشه یک چاره اساسی بکنن. (3533032) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۰۸:۲۶:۴۸
مملکت تعطیله چه برسه به برج سازی الان که دیگه هیچکی نمیسازه حالا آقایان هی واسه خدشون قانون تصویب کنند که ساختن ممنوعه .....بابا نمیصرفه دیگه (3542873) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۳۹:۵۶
اگر به خراب کردن هست که آقایان یه سر برن اطراف دریاچه خلیج فارس ببینند از ما بهتران اونجا چه فاجعه ای درست کردن و دارند ادامه میدن، خراب کردن پیشکش جلوی ساختمانها ی جدید را بگیرند که تو این بحران کم آبی دارند میسازند و شهر تهران را کم کم داره به کرج وصل میکنه، (3533193) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۴۱:۳۱
درآمد ملی ایران فقط در تهران خرج می شود. اگر ایران مبتنی بر شکل ایالتی و بر پایه خرج درآمد هر منطقه در همانجا اداره می شد، این تهرانی عزیر ناچار بود برای گذران معاش به بقیه نقاط ایران مهاجرت کند. و البته درست می گویند در این صورت فرهنگ اصیل ، اخلاقی و با هویت مناطق مختلف ایران آلوده فرهنگ آشفته و بی پایه ای که در تهران رواج دارد نمی شد. به راستی نگاهی به آمار طلاق و دلائل آن نشان می دهد که فساد در کدام شهر ایران ریشه دارتر است. (3533196) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۳:۳۰:۲۴
معایب برگشت مهاجرین به شهرهاشون
1.قیمت خونه تو تهران به دلیل کاهش تقاضا به شدت پایین می اید و تولید مسکن به شدت زیان ده می شود
2.هزینه خدمات در تهران به دلیل کمبود نیروی انسانی بشدت گران میشود
3.هر نوع تغییر جمعیتی شدید در هر جامعه ای پیامدهای فرهنگی اقتصادی سیاسی به دنبال دارد
و... (3533353) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۳:۴۹:۱۵
بهتر این نکته رو هم در نظر بگیرید همین مصوبه کوچک، عده ای میلیاردر را یک شبه به مراتب میلیاردر تر کرد!!! (3533400) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۵:۵۳:۳۷
فکر کنم شما خودت سال شصت و نه اومدی تهران! (3533707) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۸:۵۷:۴۰
مساله اینه که عمده پول و درآمد کشور به دلیل ساختار دولتی و رانتی وارد تهران میشه و شهرهای دیگه کمتر پیشرفت کردن.
برای جلوگیری از مهاجرت به تهران راهش اینه که برای شهرهای دیگه بودجه بیشتری درنظر گرفته بشه و بودجه تهران کم بشه و هزینه تهران از عوارض و مالیات از مردم گرفته بشه. اینجوری قیمتها در تهران بالا میره و خیلیها به شهرهای دیگه کوچ می کنند. (3534066) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۲۱:۵۳:۲۰
البته فقط تحصیل کرده ها و قشر متوسط جامعه مجبور به کوچ میشن و اون قشر تازه بهدوران رسیده که اتفاقا خیل عظیمشون شهرستانی هستنددر تهران باقیمی ماند (3534403) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۲۰:۰۳:۱۳
اکثریت مردم تهران خودشون یا پدر و مادر یا فوقش پدر و مادربزرگشون مال تهران نیستند. چون تهران اساسا یک شهر مهاجر نشینه (3536642) (alef-11)
 
مهندس
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۰:۵۸:۲۶
در محله شیان آنقدر تخلف رخ داده است گویا اینجا در محدوده تهران نیست . این مصویات فقط جنبه تبلیغاتی دارد و بس . تا دلتون هم بخواهد مجوز بلند مرتبه سازی دادند و خط افق محله کاملا گم شده و ناپیداست (ناظر معماری نظام مهندسی) (3532939) (alef-13)
 
آریابان
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۱:۵۲:۱۱
نوشداروی بعد از مرگ سهراب !!!!! تا انتهای دنیا ملت ایران را سوگوار کرده و دیگه جبران ناپذیره !!!! ؛
آب رفته باز ناید به جوی .... ، فقط خداوند رحیم نهایت رحم خودش رو نثار ایرانیها بکنه و زلزله ای نیاد وگرنه در آنوقت است که سیه روی شود ..... !!!! ؛ (3533067) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۶:۲۰:۱۶
نوش دا و بعد از مرگ سهراب حالا که دیگه زمینی و ظرفیت و کشش فروش وجود مداره اقایان در قابلمه رو گذاشتن مرد حسابی دیگهجای سالم تو تهران مونده دانشگاه ازاد تا نوک کوه رو ساخته مگه جا قحطیه چرا نمیره تو زمینهای بایر جنوب شهر مرکز تحقیقاتدرست نمی کنه سالی یه ساختمان میسازه در ارتفاع بالاتر کوه (3533748) (alef-13)
 
توکل بر خدا
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۰:۵۸:۳۲
باید اجازه ساخت بیشتر از دو طبقه رو هم ممتوع کنند.یعنی چی که تو هر کجا یک چهار طبقه و پنج طبقه همه دارند میسازند؟بابا تهران دیگه ظرفیت نداره.خواهشا جلوی ساخت و سازهای بیکیفیت رو بگیرید. (3532941) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۰۲:۳۸
حالا منی که جواز یه برج ۲۰ طبقه گرفتم چه باید کنم!؟ به گذشته که بر نمی گرده! چون تعداد این جوری هم زیاد خواهد شد! یعنی فردا میرم یه برج ۴۰ طبقه می گیریم منتها به تاریخ تابستان ۹۴!
در روزنامه ها هم یک ردیفی برای اخذ مجوز برج و نیز خرید و فروش مجوز برج در نظر گرفته شود (3533096) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۰۲:۴۶
نداشتن مدیریت شهرسازی برای تامین سه ویژگی آسایش شهروندان، زیبایی شهری و کارایی زیربنایی، یکی از ضعفهای بزرگ، بلکه بزرگترین ضعف ملی ما در ایران است که همه بخشهای دیگر اقتصادی و زندگی مردم را آسیب پذیر کرده. نه میدانیم درون کلان شهرها را چگونه بسازیم، نه میدانیم چگونه زمینهای بکر برون شهری را زیر ساخت و ساز اصولی ببریم. به هر سو که نگاه می اندازی، زشت آبادی نا کارآمد. باید همه شهرداران و فرماندران و بخشداران کشور را در یک کنگره آموزشی گرد آورد و به آنها مفاهیم اولیه شهری و محیط زندگی مردم را یاد آور شد. برای نمونه شهرداری تهران حتی نمیداند که چگونه یک پیاده رو را هموار و در یک سطح نگه دارد، توجه به اصول بلند مرتبه سازی، پیشکش. (3533098) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۰۲:۵۵
دست شما درد نکنه،نمی دونید که مردم داشتند چی از دست این بساز بفروش ها می کشیدند (3533100) (alef-13)
 
احسان
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۳:۱۲:۳۸
اگه خودت سه تا بچه داشته باشی که تنها راه خونه دار شدنشون ساختن یه ساختمون چندین طبقه باشه، دیگه این حرف رو نمی زنی (3533289) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۶:۰۴:۰۳
اونوقت آپارتمان متری 10 میلیون کمتر پیدا نمیشه! (3533728) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۷:۱۳:۰۱
حدود 10 سال با تاخیر؟ هر خانه ویلایی 2 واحدی تبدیل شد به یک برج 20 طبقه با 60 پارکینگ و 60 ماشین و سودی هنگفت نصیب شهرداری و بساز و بفروش ها و ترافیکی سنگین نصیب شهروندان. (3533862) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۰:۵۸:۳۸
یک نکته بسیار مهم. علاقه مردم و خصوصا قشر ثروتمند از آپارتمان نشینی داره یواش یواش تبدیل میشه به مستقلاتی نشینی.یعنی ملت تازه فهمیدند که بابا راحتی در خانه مستقلاتی و ویلایی هستش.همین الان نقاطی رو در شهر میشناسم که آپارتمان 4 طبقه کهنه ساز رو خراب کردند و به جاش مستقلاتی زیبا و شیک میسازند.این بهترین طرز تفکر هستش و با درجا زدن جمعیت ایران و عدم رشد جمعیت به زودی شاهد ویلایی نشینی یا همان مستقلاتی نشینی هستیم.چیزی که در قدیم بود.الحق هم حساب کنی خانه یعنی مستقلاتی نه اپارتمان. (3532942) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۱:۴۷:۱۸
امسال حدودا یک میلیون نفر به جمعیت کشور اضافه می شود . (3533057) (alef-11)
 
علیرضا
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۴۷:۰۶
مگه همه این 1 میلیون نفر میخوان تهران زندگی کنند؟ درسته رشد جمعیتی که دوستمون اعلام کرده درست نیست ولی نظرشون در خصوص باب شدن ناصحیح آپارتمان نشینی معقوله. (3533214) (alef-11)
 
یک دوست
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۴:۰۱:۲۲
مستغلات (3533427) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۵:۳۱:۱۰
مستغلات (3533658) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۱:۱۵:۰۵
والله من نمی دانم ما چه مملکت اسلامی هیتیم در حالی که روبروی اتاق خواب من به فاصله 3 متر پنجره خانه روبرویی با 6 طبقه ساخته شده است و همگی رو به اتاق من (3532978) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۴:۰۵:۳۷
خوب اتاق خوابت را ببر جای دیگر . نمیشود که ملت 6 طبقه را بخاطر یک اتاق خواب خراب کنند . ادم زیاد بخوابد خوب نیست و ژاپنی ها روزی 3 ساعت میخوابند و بقیه را کار میکنند برای پیشرفت مملکتشان . (3533434) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۱:۱۶:۰۳
شهرستانی ها برگردند شهر خودشان چه دلیل دارد برای ...ها که سودای تهران در سر دارند خانه بسازین در حالی که تهرانی های اصیل برای فرزندانشان که تازه ازدواج می کنند نمی توانند خانه بخرند (3532979) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۰۱:۵۶
ما شهرستانی ها هم اکثرا دوست داریم در شهر خودمان زندگی کنیم مشکل نبود کار و امکانات دیگر اداری و .. است
همه امکانات و ادارات در تهران متمرکز شده اند در حالی که تهران فقط می بایست مرکز رسمی کشور باشد نه مرکز صنعت، تجارت، گردشگری، تفریح، خرید، ساخت و ساز و ..
نقطه قوت کشور ما در گردشگری کشاورزی و حمل و نقل است دقیقا مثل ترکیه ولی ما فقط روی هیچ کدام کار نکرده ایم در نتیجه مردم چون کار ندارند به تهران روی می آورند (3533092) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۲۹:۳۴
اکثر مدیران شهرستانی هستند .مگه میشه اونهارو برگردوند (3533174) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۴۲:۳۳
نه تنها بر نمیگردیم بلکه هر کی را شد می اوریم تهران
پدر مادرم هم اشتباه کردن مثل والدین شما نیومدن تهران اون زمان که ده بود
قرار نیست همه بودجه شغل امکانات تهران باشه بقیه تو شهرستان باشن
همه بیایید تهران (3533199) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۳:۵۳:۴۴
بابا اصی.....ل! اصل ونسب دار! بچه تهران!
تهرانی اصیل ، به شازده ات بگو یکم زحمت بکشه، کار کنه، پشت میز نشینی نه ها ، کار! سر 3 سال میتونه یه واحد نقلی بخره! (3533410) (alef-13)
 
میثاق
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۴:۴۰:۴۲
شما فقط اختیار تعیین تکلیف مساحت خونه خودتون رو دارین
رفتن و یا موندن افراد دیگه در تهران،ارتباطی به شما نداره و به شما مربوط نیست (3533520) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۰:۰۷:۴۵
اگر این مسئله برعکس میشد و همه هجوم میاوردن به شهر شما،بازم همین نظر رو داشتی.قدم همه روی تخم چشم تهرانی ها ولی وضعیت جوری شده که انگار تو شهر و محل خودت غریبی. اکثر خانمها و آقایون فکر میکنن مسبب کمبودها و گرفتاری هاشون،تهرانی هستن و سعی دارن به یک شکلی دق و دلی شونو سر افرادی خالی کنن که به خیالشون هیچ مشکل و گرفتاری ندارن.شکایتی از باب بهبود وضعیت کسی که خیال میکنه تو تهران تامینه نیست ولی نباید این تصور شکل بگیره که در تهران همه دارن راحت زندگی میکنن. (3535060) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۴:۴۴:۵۱
جالبه كه اكثر مردم تهران مهاجران شهرستاني هستند اما همه ادعاى تهرانى اصيل دارند و مى گويند بقيه بروند تا ما نفس بكشيم (3533533) (alef-11)
 
پرتو
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۵:۱۵:۱۲
تهرانی اصیل یعنی چه کسانی؟ (3533624) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۵:۱۶:۴۶
برای ما چه فرقی می کنه برج و برج سازی مال از ما بهتران است .اعلام عمومی نداره. (3533626) (alef-11)
 
امیری
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۶:۴۷:۵۸
درآمد نفت را به عدالت بین همه مردم و شهرها تقسیم بکنند.حتما همه شهرستانیها به دیار خود بازمیگردند.

از جمله 98 درصد مردم تهران (3533787) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۲۳:۴۵:۰۷
این رو همیشه یادت باشه که چیزی که با زحمت بدست نیاد رو نمیشه با عدالت بین همه تقسیم کرد تنها چیز هایی که با تلاش به دست میان رو میشه به مقدار زحمت هر کس بهش اختصاص داد

الان مثلا نفت ایران رو خوزستانی ها یا تهرانی ها یا کرمانی ها بخورن هیچ فرقی نمی کنه چون در هر صورت عدالت معنایی نداره اما در آلمان ثروت با عدالت توزیع میشه چون هر کس پول تلاش خودشو میخوره (3534565) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۹:۰۱:۴۲
بخش عمده ای از پول نفت و درآمد دولت بصورت ناعادلانه وارد تهران شده. شما حاضری اون پولها رو پس بدی به شهرستانیها تا اونها برگردن به شهرشون؟ (3534075) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۱:۱۶:۵۷
یکی از علل الودگی هوا این برج سازی ها است که در شمال تهران انجام گرفته که جلوی تونل های باد را گرفته و نفوذ افراد خاص و گرفتن این مجوز ها ایا وقت ان نرسیده تا به حساب و کتاب شهرداری رسیدگی شود ان هم مستقل و این همه در امد از اجاره بهای کلانی که از بازاچه های میوه و تره بار و عوارض نوسازی و هزینه پسماند و هزار جور پول دیگر که از مغازه دار ها و در امد های دیگر میگیرد یک بازرسی دقیق و مستقل انجام گیرد والا فکر کنم شهرداری درامدش از دولت بیشتر باشد (3532982) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۱:۱۸:۴۸
یادتونه که یکشب اعلام کردند از فردا تعرفه موبایل بالا رفته و البته اونهایی که از قبل این موضوع را می دانستند و تعداد بسیار زیادی موبایل وارد کرده بودند یک شبه چقدر پولدار شدن
حالا جکایت برج سازی است از فردا قیمت آپارتمانهای داخل برجها خصوصا در شمال شهر چند برابر خواهد شد. و باز یک عده ای خاص سود کلان خواهند برد (3532988) (alef-11)
 
بیکار
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۱۰:۳۱
شوک عزیز شوک ، متاسفانه همواره مردم ایران بطور منطقی ترغیب و تشویق به کاری نمی شوند و الان تنها راه متفاوت برای شوک وارد کردن به بازار مسکن اعلام عدم صدور مجوز برای بلند مرتبه سازی می باشد . البته و بالاخره خریداران هم با خرید آپارتمانی که در اصل حداکثر متری 2 میلیون تومان ارزش داشته و در بل بشوی دلال بازی تا 7 - 8 میلیون افزایش پیدا کرده به قیمت رکودی - تخفیفی متری 3/5 میلیون تومان با استفاده استعماری از تسهیلات بانکی رضایت می دهند . (3533123) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۷:۱۳:۲۹
يكمي دير نيست؟ حالا كه تقريبا تمام باغها و فضاهاي سبز را از دست داديم؟ حالا كه تو كوچه هاي باريك شهر نميشود نفس كشيد؟ (3533864) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۱:۲۲:۲۱
نوش دارو بعد از مرگ سهرابه.
تهران رو داغون کرد این شهرداری با تراکم فروشی.
خیلی دیر به فکر افتادید. (3532996) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۷:۱۳:۱۱
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت خوانندگان محترم شهرداری هر ساله از خودروهای تهران، از هر خودرویی حداقل بصورت میانگین 50 هزارتومان عوارض می گیرد این مبلغ را ضربدر حداقل 3 میلیون خودرو در تهران کنید فقط بخشی از این هزینه را صرف چاله چوله خیابانها و پیاده رو ها کنه بقیه درآمد ها هم پیشکش. عوارض خونه ها رو سالیانه می گیرند ان موقع یه مقدار به وضعیت کوچه هاتون نگاه کنید در طول سال چه تغییر ی می بینید.؟ و ... پول خودمونو خرج خودمون کنید بقیه در آمد های دولتی و نفتی و ... مال خودتون. (3533863) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۱:۳۷:۴۴
اولا"‌ تا آنجا كه ما مي دانيم ، به طور عادي هيچ وقت مردم حق بلند مرتبه سازي نداشته اند و همه اين ساختمان ها به طور موردي مجوز ويژه گرفته اند و در بسياري از آنها شهرداري با بانك ها شريك هستند .

دوم اينكه چرا مجوزها باطل نمي شود ؟ اگر بلند مرتبه سازي غيراصولي كار اشتباهي بوده چرا اجازه مي دهيد ،‌اين ساختمانها بازهم ساخته شوند ؟ (3533033) (alef-11)
 
علیرضا
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۱:۵۳:۳۸
آخه اینکه راهش نیست، کدوم کلان شهر برج سازی درش ممنوع هست که تهران ممنوع شده. خوبه آقایون مسئول شهر پکن یا نیویورک نشدن.

تمام توجیه هایی که انجام دادید هم غیر منطقی هست. (3533071) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۴:۳۱:۱۲
بساز بفروشی قشنگ (3533493) (alef-11)
 
محمدرضا
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۱:۵۷:۰۰
چقدر دیررررر اقدام کردند
کاش قانونی هم می گذاشتن کسانی که از شهر های دیگه در تهران ساکن شدند به شهرشون برگردند یا اینکه از الان به بعد در تهران ساکن نشند، تهران دیگه ظرفیت نداره (3533080) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۳:۲۴:۴۷
شما خودت اولین نفر باش! (3533328) (alef-11)
 
شهروند شهرستانی ساکن تهران
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۳:۴۳:۵۵
پس لطف کن خودت اول به شهر یا دهات خودت برگرد بعد به دیگران پیشنهاد بده.

جالبه هر کی اومده تهران این شهر بی نفس رو متعلق به خودش میدونه و از دیگران انتظار داره برگردن شهر خودشون.

حالا اگه برگشتن شما حاضری چاه بکنی، زباله جمع کنی، کارگری کنی؟ یا فقط ماهواره نگاه کردن و تیپ زدن رو نشانه تهرانی بودن خودت میدونی؟ (3533385) (alef-11)
 
محمدرضا
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۷:۲۷:۲۹
من خودم پدرم پدربزگم تهرانی هستند...
اینکه هرروز باید تو ترافیک تهران وقتمون رو هدر بدیم اینکه تو مترو باید له بشیم اینکه هرروز هوای آلوده سرطان زا رو نفس بکشیم اینکه تو شهر خودمون نمیتونیم کار گیر بیارم اسمش رفاه و امکاناته ؟؟؟
ما مجبوریم تهران رو تحمل کنیم چون شهرمونه ولی شماها از چیه این شهر خوشتون اومده؟؟؟ (3533894) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۹:۰۳:۳۶
شما پول بقیه مردم کشور که به ناحق اومده تهرون رو پس بده مردم شهرهای دیگه با کله برمیگردن به شهرشون! (3534078) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۴:۱۶:۰۰
میشه بگید دولت چه پولی رو به تهرانی ها می ده؟؟ کدام بودجه به تهران اختصاص داره (3535815) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۲۰:۱۱:۵۵
بخش بزرگی از بودجه دولت از درآمد نفت تامین میشه مخصوصا در گذشته و این درآمد بخش بزرگی اش در تهران بصورت مستقیم یا غیرمستقیم خرج میشه.

مثلا اینکه تهران مرکز تجارته و در این تجارت رانت نقش مهمی داره و باز هم پول نفت برای واردات بسیار مهمه که به تهران و تهرانیها خیلی بیشتر میرسه.

یا اینکه دولت در تهران کارمندان زیادی داره، و بخش مهمی از پول دولت هم به کارمندان پرداخت میشه و این کارمندان پولشون رو در تهران خرج میکنن و این پول به کاسبها و تاجران میرسه. بخش مهمی از انواع حقوق و مزایایی که دولت به کارمندانش میده هم با پشتوانه پول نفت قابل انجامه.

یا مثلا بیشتر وامهای کلانی که داده میشه به تهرانی ها میرسه. یا مثلا بانکها که عمده شون دولتی هستن برای ساختمان و غیره در تهران وام بیشتری میدن.

یا اینکه دولت در بخشهای مهم به مردم یارانه میداد و در بعضی موارد هم هنوز یارانه میده. مثلا برای بنزین و برق و غیره. در این شرایط هر کسی که مثلا بنزین یا برق بیشتری مصرف میکنه عملا یارانه بیشتری میگره.

در واقع به دلیل دولتی بودن ساختار کشور و تمرکز مرکز اقتصادی در تهران، خودبخود پول دولت که بخش مهمی از اون از نفته به تهرات خیلی بیشتر میرسه. (3536660) (alef-11)
 
محمد مهدی
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۰۰:۰۸
این یعنی قیمت واحدهای موجود در برجها بالا بره . (3533089) (alef-11)
 
علي
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۰۹:۰۲
براي كنترل افزايش جمعيت در تهران ميبايست با شدت تمام جلوي ساخت و ساز گرفته شود. ولي مگر ميشود در كشور از پارتي بازي و رشوه خواري نجات پيدا كرد؟ (3533118) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۴۵:۳۰
آیا قانون حاضر برای مردم تدوین شده یا برنامه گران شدن املاک بعضی از افراد مطرح است؟ (3533209) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۵۱:۴۹
چطور مردمی که از سال 70 به بعد از شهرهای دیگه به تهران اومدن برگردن برن به شهراشون؟
وقتی همه امکانات و خدمات ایران فقط تو 1 شهر جمع شده ؟ (3533227) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۵۷:۱۲
اگر ما بخواهیم مدیریت جهانی بکنیم باید اقتصاد مقاومتی را انجام دهیم . (3533248) (alef-11)
 
عالي
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۳:۰۱:۰۵
در تهران از جند طبقه به بالا برج محسوب مي شود
كل مطلب را خواندم و آخرش نفهميدم تا چند طبقه ميشه ساخت و از چند طبقه به بيشتر ممنوع شده (3533259) (alef-11)
 
مهندس منصور كامراني
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۳:۰۲:۰۸
تشريف بياوريد شهرك غرب مجاور بيمارستان آتيه در حال ساختن يك برج سي طبقه هستند كه ديد قسمت اعظم منطقه را كور و منظره شهرك را زشت و بي قواره كرده است. ساخت اين بناي بي تناسب بدليلي كه نميدانم متوقف شده و منظره زننده اي
ايجاد كرده است. بناي اين ساختمان تجاوز آشكار به حق شهروندي تمام اهالي اين منطقه و مظهر بي توجهي به الفباي شهرنشيني و نشانه تعمد در عدم توجه و عدم احترام به حقوق افراد است. كاشكي يك عكس از اين مناره بي تناسب ميگرفتم و خدمت شما تقديم ميكردم تا عمق فاجعه نشان داده شود. باور بفرمائيد اين ابوالهول حتي منظره هواهي غرب تهران را هم خراب كرده است. ماندگاري اين بنا در تمام سالهاي آينده نشانه اي خواهد بود از سهل انگاري مسئولان و دست اندر كاران. (3533260) (alef-13)
 
مودی
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۳:۱۴:۱۴
تا وقتی حداقل پنجاه درصد بودجه و پول کشور در تهران هزینه میشود با هیچ قانون و آیین نامه و زوری نمیتوان جلوی مهاجرت به تهران رو گرفت.... من فقط یه مثال ساده از سازمان خودمون میارم ببینید با این وضعیت چه جوری میشه جلوی حرص و تقاضای شدید انتقال به تهران رو تو سازمانها و دستگاههای دولتی (به معنای اعم ) گرفت؟!!
سال 89 به دلایلی متقاضی انتقال به تهران بودم ؛ مدیرکل حوزه ستادی در تهران ؛ نحوه پرداخت حقوق را در ابتدا که قرار بود به عنوان کارشناس باشم اینگونه برایم تشریح کرد؛ علاوه بر حقوق ثابت ماهیانه که تقریبا مانند حقوق شهرستان بود ؛ ماهیانه یکصد ساعت به صورت ثابت اضافه کار که تا 120 ساعت به سادگی قابل افزایش بود بعلاوه ماهیانه 300 هزار تومن کارانه کارشناسی ؛ همه اینها جدای از پادشهای فصلی بود و پاداش پایان سال متفاوت از شهرستانها و همچنین امورات رفاهی که حتی فکرش را هم در شهرستان محل خدمت نمیکردیم. این فقط حقوق یک کارشناس بود؛ در حالیکه بنده به عنوان معاون یک اداره کل در شهرستان محل خدمتم بیشترین ساعت اضافه کاری که دریافت کرده بودم آن هم بعضی ماهها 70 ساعت بود و آخرین حد کارانه ای که بابت پستم دریافت کرده بودم 100 هزار تومن بود..... خب وقتی یک کارشناس در تهران دریافتی تقریبا دو برابر یک معاون مدیر کل در شهرستانها منهای محرومیت ها و نبود کمترین خدمات رفاهی در شهرستان ؛ میگیرد فکر میکنید این مصوبات چه تاثیری بر جمعیت در تهران میگذارد؟؟!!! تنها یک بهانه هم عامل همه این تبعیض هاست .... بالا بودن هزینه زندگی در تهران نسبت به شهرستانها.... و این چرخه معیوبب همچنان ادامه دارد. با افزایش این امیتازات در تهران انگیزه و میل به مهاجرت از شهرستانها به تهران بیشتر میشود و با افزایش جمعیت در تهران به طور طبیعی هزینه ها در تهران بالاتر میرود و باز حقوق و مزایای تهران بیشتر میشود و همچنین مسلسل .....
لطفا منتشر کنید تمام این اعداد و ارقام واقعی بود و کوچکترین اشکالی در آن نیست. (3533293) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۷:۱۳:۴۶
دیگر زمینی نمانده تا بسازند ولی واحدهای برج های ساخته شده باید بفروش برسند (3533866) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۳:۵۲:۴۱
احتمالا این تصمیم برای فروش بهتر آپارتمانهای همت غرب گرفته شده و ارتباطی به منافع مردم ندارد (3533407) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۴:۲۵:۰۹
هر چند سال یکبار مصوبه این شکلی بیرون میاد و بعد چند سال با اعمال قدرت بسیار زیاد مصوبه لغو و یا به همان گروههای قدرتمند مجوز ساخت و ساز داده میشود و بعد از اتمام کار مجددا مصوبه اجرایی میشود
مانند خودروهای وارداتی بالای 2500 سی سی که در سال 92 به مدت یک روز و برای تعدادی خودرو خاص و با سفارش اشخاص خاص لغو شد (3533472) (alef-13)
 
ارباب رجوع بازرس شده
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۰۸:۵۰:۲۷
الان اگر در تهران بگردید ، هر کدام از دانشگاه ها ( چه دولتی چه آزاد ) ، کارخانه ها ( چه دولتی و چه خصوصی ) و پروژه های عمرانی سراسر کشور یک ساختمان و پرسنل ستادی و فنی دراینجا دارند و 80 % ترافیک تهران بخاطر ناهماهنگی بین وزارتخانه ها و سازمان ها و بروکراسی اداری " امروز برو یکهفته ی دیگر بیا " و ناکارآمدی کارمندان و مدیران دولتی و البته اتلاف وقت برای پر کردن چک لیست های روزانه جهت دریافت اضافه کار ، کارانه ، وام مسکن ، پاداش و هزاران امتیاز ماهانه دیگر می باشد . ببخشید ، هر شخصی در تهران بخاطر دریافت جواب یک نامه و چند امضاء می تواند براحتی به این نتایج برسد و نیازی به نامه پرانی به مدیرکل ، تحقیق و تفحص و کمیسیون و این حرف ها ندارد . (3534884) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۴:۵۹:۰۴
یه فکری هم واسه شهرای دیگه بکنید (3533579) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۵:۵۵:۳۶
در منطقه ۲۲ پادگانها را خراب کردند و برج ساختند برای نظامی ها و دکترها و معلمها و...اونم کجا؟کنار جنگل چیتگر! (3533711) (alef-11)
 
اکبر
۱۳۹۴-۱۱-۲۳ ۱۹:۱۶:۲۳
سلام در خیابان گلستا 5 اطراف میدان هروی برجهای تجاری زیادی در حال احداث هستند که در آینده نزدیک معضل بسیار عظیمی برای این منطقه خواهند بود هم اکنون نیاز با وجود شیرینی سولدوش در این منطقه و مرکز خرید گلستان و الماس هروی خیابانهای اطراف همیشه با ترافیک سنگین مواجه هستند حال اگر چند مرکز تجاری در حال احداث شروع به فعالیت کنند معلوم نیست چه بر سر اهالی این محل خواهد آمد قطعا مجوزهای صادره برای این مراکز بدون مطالعه و دابطه ای بوده است امیدواریم شهرداری تهران نسبت به این امر بررسی بیشتری داشته باشد و شهرداری منطقه 4 قبل از قفل شدن خیابانهای محل فکری به حال این منطقه بکند . (3540162) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.