نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 370958
مذاکره مسکو با ایران در خصوص فروش سوپرجت۱۰۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۰ تير ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۴۰
معاون وزیر صنعت و تجارت روسیه می‌گوید که با طرف‌های ایرانی و هندی برای فروش هواپیمای مسافربری سوپرجت ۱۰۰ مذاکراتی به عمل آمده است.

به گزارش فارس، پس از آنکه شایعات لغو قرارداد خرید از ایرباس منتشر شد و مجلس آمریکا هم قدم در راه ممنوعیت فروش بوئینگ گذاشت، روس‌ها بار دیگر از آمادگی برای فروش سوپرجت ۱۰۰ شرکت سوخوی خبر دادند.

خبرگزاری ایتارتاس به نقل از معاون وزیر صنعت و تجارت روسیه اعلام کرده که مذاکراتی با ایرانی‌ها و هندی‌ها برای فروش سوپرجت صورت گرفته است؛ ایتارتاس به کیفیت و زمان برگزاری این مذاکرات و نتیجه آن اشاره‌ای نکرده است.

سوپرجت ۱۰۰ هواپیمای کوچک و میان‌برد است که بسته به نوع چیدمان صندلی‌ها، برای ۷۵ تا ۹۵ مسافر جای دارد.

این پرنده محصول مشترک سوخو و بوئینگ است.

ایران پس از برجام که قرار بود موانع خرید هواپیما را برطرف کند، به سراغ خرید عمده هواپیماهای مسافربری رفت.

حسن روحانی چند ماه پس از انعقاد برجام با تنی چند از وزرای کابینه خود به فرانسه رفت و خبر امضای معامله ۲۷ میلیارد دلاری برای خرید ۱۱۸ فروند ایرباس منتشر شد.

چندی بعد اما خبر آمدن مدیران بوئینگ به ایران منتشر شد و روز اول تیز، ایران‌ایر اعلام کرد که ۸۰ هواپیما به ارزش ۲۵ میلیارد دلار از بوئینگ خریده است.

دولتی‌های ایران سکوت کردند ولی رویترز نوشت که ایران از خرید بوئینگ منصرف شده است.

صفحه بعدی این ماجرا، پنج‌شنبه هفته گذشته ورق خورد و مجلس نمایندگان آمریکا طرح ممنوعیت فروش بوئینگ به ایران را تصویب کرد؛ این طرح البته هنوز امضای سناتورها و اوباما را پای خود ندارد و فعلاً اجرایی نیست.

در خلال این فراز و فرودها روس‌ها هراز چندگاهی از آمادگی فروش سوپرجت ۱۰۰ به ایران و یا حتی از موافقت ایران برای خرید خبر می‌دادند؛ موافقتی که صحتش سریعاً توسط مقامات ایرانی تکذیب می‌شد.
 
کلمات کلیدی : ایران+روسیه+هواپیما
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۱ ۰۱:۳۶:۳۳
اقا دست بردارید تو رو به خدا (3816393) (alef-11)
 
Australia
۱۳۹۵-۰۴-۲۱ ۰۱:۴۱:۲۸
سلام
حالا اول اس سیصدها را تحویل بدن تا به سوپرجت برسیم (3816397) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۱ ۱۱:۱۰:۱۲
خود روسیه ها از این هواپیما استفاده نمی کنند (3816721) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.