نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 435460
بحران آب در تمام کشور جدی است/تلاش برای انتقال آب از خلیج‌فارس
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۰۰
رئیس سازمان مدیریت بحران با بیان اینکه تدابیری برای رفع مشکل کم آبی در مناطق مرکزی ایران اندیشیده شده است، گفت: در این راستا تلاش‌هایی برای انتقال آب از خلیج‌فارس آغاز شده است.

به گزارش مهر، اسماعیل نجار پیش از ظهر امروز در بازدید از دشت ابرکوه و دیدار با مسئولان این شهرستان اظهار داشت: بحران آب در تمام کشور جدی است بنابراین باید برای عبور از بحران کم آبی تدابیر جدی اندیشیده شود و موضوع بهره وری آب نیز به شکل جدی‌تری مورد توجه قرار گیرد.

وی عنوان کرد: استان یزد نیز از جمله استان‌هایی است که کمبود آب در آن جدی است اما موضوع کمبود آب در یزد جدید نیست و این استان از دیرباز استانی کم آب و کویری بوده اما قناعت، صرفه‌جویی و بهره‌وری آب در این استان، آبادانی آن را طی سالیان متمادی حفظ کرده است.

نجار بیان کرد: بهره‌وری آب توسط مردم یزد یک الگو است و همه استان‌ها باید از تجارب یزدی‌ها در این زمینه استفاده کنند.

معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه در کنار آموزش و فرهنگ سازی، بحث انتقال آب نیز به طور جدی در حال پیگیری است، افزود: بحث انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران با جدیت دنبال می شود و آب شیرین کن هایی نیز به همین منظور مستقر شده است.

وی در مورد اعتبارات سازمان مدیریت بحران نیز بیان کرد: ۵ درصد اعتبارات کشور به این سازمان اختصاص یافته که به دلیل اهمیت موضوع آموزش و پیشگیری از وقوع بحران و کم هزینه تر بودن آن، سه درصد از این میزان به بحث پیشگیری و پیش بینی اختصاص یافته است.

به گزارش مهر، اسماعیل نجار در سفر خود به شهرستان ابرکوه از فرونشست زمین در دشت ابرکوه همچنین از برخی آثار تاریخی نظیر سرو ابرکوه و خانه آقازاده بازدید کرد.
 
کلمات کلیدی : بحران آب+انتقال آب خلیج فارس
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۱۹:۵۴:۰۶
همش حرف حرف حرف سالهاست که میخواید اب خلیج فارس را منتقل کنید. لطفا روزی که اوردید اونوقت حرف بزنید مردم را خسته کردید (4118520) (alef-11)
 
abbas
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۲۰:۳۷:۳۱
مردم مرکز ایران معدن آبی داشتند که بعلت های مختلف(دنبال مقصر نگردیم) آب این معدن در حال تمام شدن است . آبادی این منطقه رو به اتمام است. کار طبیعی مهاجرت است. کنار دریای خلیج فارس و دریای عمان هم کار هست هم آب . مردم باید به سمت آب بروند نه اینکه آب به سمت مردم برود.
انتقال آب مشکلات زیست محیطی و قومیتی ایجاد خواهد کرد . مگر میشود آب صدها کیلومتر از بین زمین های تشنه عبور کند و به زمین های دوردست برود. هزینه های این انتقال به عهده کیست؟ قیمت هر مترمکعب آب چقدر تمام میشود؟
ما در کویر جز بعضی از معادن امکانات توسعه ای نداریم اما کنار دریا وضعیت کاملا فرق می کند. چرا مشکل آب، اشتغال و امنیت کشور را با هم حل نکنیم؟ عسلویه یک نمونه موفق است. دبی نمونه دیگر است. (4118614) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.