نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 413365
اژه ای: مصداق سخنان رئیس قوه قضاییه درباره برخورد دوگانه با رسانه‌ها مشخص است
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۰۸
سخنگوی قوه قضائیه گفت: قرار نیست که اگر جایی قانون به نفع ما بود به آن بچسبیم و اگر جای دیگر همان قانون به ضرر ما شد شکایت کنبم.

به گزارش فارس، در ادامه صد و چهارمین نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه خبرنگار فارس خطاب به محسنی اژه‌ای گفت: آیت‌الله آملی لاریجانی در نشست مسئولان عالی قضایی عنوان کرده بودند که برخی فشار می‌آورند که چرا فلان روزنامه را نمی‌بندی و برخی دیگر فشار می‌آورند که چرا فلان رسانه‌ را توقیف کرده‌اید آیت‌الله آملی لاریجانی در همان جلسه خطاب به گوینده چنین سخنانی تصریح کردند که بردار بزرگوار شما خودتان شفاها و یا کتبا، با واسطه یا بی‌واسطه بارها گفته‌اید که چرا با فلان روزنامه یا فلان سایت برخورد نمی‌کنید یا نزد مقام معظم رهبری گلایه میکنید که چرا دستگاه قضایی با فلان روزنامه برخورد نکرده است اما وقتی در بین اهالی مطبوعات و رسانه حور می‌یابید ندای آزادی مطبوعات سر می‌دهید و اینکه قلم‌ها را نشکنید و دهان‌ها را نبندید.

با توجه به سخنان رئیس قوه قضائیه در صورت امکان این فشارها و مطالبی را که مطرح شده تشریح کنید و بفرمایید روی سخن قوه قضائیه با کدام فرد یا مسئول بوده است.

اژه‌ای در پاسخ به این سوال گفت: اگر همه ما ملتزم به قانون باشیم قطعاً به نفع همه است نباید اینطور باشد که اگر جایی قانون به نفع ما بود آن را بچسبیم ولی اگر در جای دیگر همان قانون به ضرر ما شد شکایت کنیم یا اینکه قانون ابلاغ شود اما عمل نکنید یا تفسیری داشته باشیم که به ضرر دیگری یا نفع خودمان باشد.

وی تصریح کرد: اگر نشریه‌ای، سایتی، دیجیتال یا مکتوب جرمی مرتکب شود علیه هر کسی که باشد مدعی‌العموم باید وارد شود بدون توجه به اینکه آن نشریه یا خبرگزاری وابسته به کجاست یا علیه چه کسی است.

معاون اول قوه قضائیه ادامه داد: اگر کیفرخواست‌های صادره را ملاحظه کنید می‌بینید که علیه همه دستگاه‌ها در تمام دولت‌ها بوده است، یک زمانی من به دادستان تهران گفتم آن احکامی که قطعی شده را اعلام کند و بگو که دولت از کجا شکایت داشته است یا اینکه حداقل تعداد شکایت‌ها را بگو.

وی تصریح کرد: اخیراً یک سایتی مطلبی علیه دولت نوشته بود که وزارت اطلاعات وارد شد و آن فرد دستگیر و بازداشت شد که البته یکی دو روز پیش با قرار وثیقه آزاد شده است. بنابر این هر مطلبی اگر علیه دولت، مجلس یا قوه قضائیه باشد، اگر جرم باشد دستگاه قضایی باید آن را تعقیب کند. گاهی هر فردی یا جناحی تفسیری برای خود دارد نظرتان برای خودتان محترم است.

معاون اول قوه قضائیه گفت: اینکه سوال پرسیدید روی سخن قوه قضائیه با چه کسی بوده است شما خودتان مطلب آملی لاریجانی را شنیدید و می‌توانید مصداق آن را بشناسید.
۱۳۹۶/۰۱/۲۸ ۱۴:۳۴
 
۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۱:۱۷
 
۱۳۹۵/۰۹/۲۲ ۱۵:۰۳
 
۱۳۹۵/۰۹/۱۶ ۱۲:۲۱
 
۱۳۹۵/۰۸/۲۰ ۲۱:۰۳
 
۱۳۹۵/۰۸/۲۰ ۱۹:۰۴
 
۱۳۹۵/۰۸/۱۸ ۲۰:۵۰
 
۱۳۹۵/۰۸/۱۸ ۱۵:۰۸
 
۱۳۹۵/۰۸/۱۸ ۱۲:۴۴
 
۱۳۹۵/۰۸/۱۷ ۱۶:۴۴
 
 
کلمات کلیدی : رئیس قوه قضاییه + آملی لاریجانی
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۳ ۱۵:۳۱:۴۲
اتفاق سخن رئیس جمهور اینه که برخورد دوگانه نباشه. نه اینکه یکی خودی باشه و صبح تا شب تهمت بزنه و هتاکی کنه و آبرو ببره و کسی کاریش نداشته باشه از اونور یکی یه خودی نیست و فسادی رو بر ملا کرده سایتش بسته و خودش بازداشت بشه. (4014310) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۰۲:۱۳:۱۵
خب اگه برخوردتون دوگانه نيس چرا وقتي يالثارات رو ميبندن قاضي شما حكم بلا اشكال بودن چاپشو ميده؟ثانيا رييس دستگاه قضا كامل نگفتند كه منظور رييس دولت همين برخورد دوگانه دستگاه قضائي با اين مسئله بود كه چرا روزنامه يا مجله اي كه انواع و اقسام تهمت و افترا و توهينها رو ميكنه و هيّئت نظارت بر مطبوعات وزارت ارشاد حكم توقيف انتشارشو داده با دستور قاضي قوه قضاييه چرا بايد چاپ بشه و حكم مرجع رسيدگي كنندش بلا اثر بشه؟؟؟رييس جمهور گفتن كه اين مجله يا روزنامه كه حكمش داده شده چرا انتشارش ادامه داره و نبايس بخاطر انتقاد يا حرف جلوي انتشار گرفته بشه،،،،،،هتك حرمت با انتقاد فرق داره جناب!!!! (4015227) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.