نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 351661
دایک مرزی در ۵۰ نقطه درون تالاب هامون برداشته می شود
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۱۰
محمودی مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان: دایک مرزی درون تالاب هامون در ۵۰ نقطه و با فاصله ۲۵ کیلومتر برداشته می شود
دکترمحمودی گفت: در جلسه ای که با حضور معاون امنیتی- انتظامی وزارت کشور و دبیر کارگروه ویژه مرزی شورای امنیت کشور و همچنین حضور معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست و پس از بحث و گفتگو های فراوان در خصوص وضعیت تالاب هامون و استفاده از راه کارهای جایگزین در موضوع کنترل امنیت منطقه، مقرر گردید دایک مرزی درون تالاب هامون در ۵۰ نقطه و تا فاصله ۲۵ کیلومتر برداشته شود.

محمودی افزود: برداشته شدن دایک مرزی در ۵۰ نقطه مورد نظر و تا فاصله ۲۵ کیلومتر بیانگر نگاه مثبت وزارت کشور و مسئولین دولت در خصوص اهمیت مسائل محیط زیستی بخصوص احیای تالاب هامون و همچنین برقراری نظم و امنیت پایدار می باشد.
وی بیان کرد: با برداشته شدن دایک مرزی موجود در بستر تالاب هامون موانعی که ممکن است مانع ورود آب به تالاب هامون شود در نقاط مورد نظرحذف می شوند.

محمودی ادامه داد: حذف دایک مرزی، تهیه برنامه جامع مدیریت یکپارچه تالاب هامون، ثبت تالاب در سازمان جهانی یونسکو بعنوان ذخیره گاه زیست کره، مطالعات علمی و میدانی، لایروبیهای مسیرهای منتهی تالاب و دهها برنامه و اقدام دیگر را میسر و در کنار مدیریت درست منابع آبی موجود در چاه نیمه ها راه را برای احیای تالاب هامون هموار ساخته است.
دکتر محمودی در ادامه به دیگر فعالیت های این اداره کل اشاره کرد وافزود: در همین رابطه کارگاه هم اندیشی جایگاه سازمانها، کنوانسیونها و برنامه های بین المللی در نجات و احیای تالاب هامون با حضور نمایندگان سازمانهای مردم نهاد، فعالان و دوستداران محیط زیست، معتمدین جوامع محلی، ادارات دولتی و ... در زابل برگزار شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این کارگاه اهمیت و جایگاه ویژه سازمانهای و پیمانهای بین المللی در فرآیند احیا و نجات تالاب هامون و همچنین اهمیت و جایگاه کنوانسیون حفاظت از تالابها و اهمیت ثبت تالاب در فهرست ذخیره گاههای زیستکره مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت تا با توان و ظرفیت منطقه ای و با همراهی جایگاهِ پیمانها و سازمانهای بین المللی زمینه سرعت بخشی به نجات تالاب هامون را فراهم کند.
محمودی افزود: در پایان کارگاه هم اندیشی جایگاه سازمانها، کنوانسیونها و برنامه های بین المللی در نجات و احیای تالاب هامون با سه مصوبه به شرح زیر به کار خود پایان داد:
۱-برگزاری همایش و جشنی بین المللی با مشارکت طوایف سیستانی ایران و افغانستان و دولت های دو کشور با همکاری و دعوت از نهادهای بین المللی و مرتبط در روز جهانی تالابها (۱۳بهمن) و در قالب جشنی از آیین ها، باورها، صنایع دستی، مواد غذایی، محصولات کشاورزی، دامی، صید و ...
۲-تشکیل کمیته و یا سازمانی مردم نهاد متشکل از نمایندگان طوایف سیستانی ایران و افغان
۳- تشکیل اتحادیه شناسایی گونه های شاخص بومی محلی در خطر انقراض و پیگیری سازوکار بین امللی جهت جلب حمایت و پشتیبانی از انها.
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۲۰ ۰۹:۰۴:۰۷
اول بگید دایک چیه بعد خبر رو توضیح بدید!!! (3693533) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۰ ۱۰:۱۰:۳۳
دایک مرزی چی هست؟ (3693726) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.