نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 222880
روزگار ناخوش موسسات مالی و اعتباری
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۳۱
بلافاصله پس از اعلام بانک مرکزی در رابطه با یک‌سری از موسسات مالی و بانک‌های خصوصی، شاهد خروج سپرده‌ها و دارایی‌های کلان مردم از این موسسات بودیم؛ به‌طوری که رقم‌های چند صد میلیاردی مشتریان از موسسات خارج شده است.

به گزارش اقتصادپرس، اخیرا بانک مرکزی به منظور نظارت بر عملکرد بانک‌ها و موسسات مالی کشور، اقدام به اعلام اسامی تعدادی از موسسات و بانک‌های بدون مجوز فعال در عرصه اقتصاد پولی کشور کرد که البته این اقدام بانک مرکزی با سوالاتی از سوی برخی از فعالان اقتصادی بازار سرمایه کشور و افکار عمومی مواجه شد.

در حال حاضر این موسسات که در گذشته نیازی به آوردن پول به مردم نداشتند، آن هم به دلیل آوردن پول‌های کلان به این موسسات، به مشتریان خود به حالت خواهش و تمنا می‌گویند پول‌های خود را بیشتر به این موسسات بیاورید و وعده وام‌های بالا نیز می‌دهند.

این موضوع از آنجا نشات می‌گیرد که بلافاصله پس از اعلام بانک مرکزی در رابطه با یک‌سری از موسسات مالی و بانک‌های خصوصی، شاهد خروج سپرده‌ها و دارایی‌های کلان مردم از این موسسات بودیم؛ به‌طوری که رقم‌های چند صد میلیاردی مشتریان از موسسات خارج شده است.

بر این اساس، این روزها کارکنان این موسسات به مشتریان خود تماس گرفته و می‌گویند آخر ماه است و پول‌های خود را بیشتر به این‌جا بیاورید. در حالی که در گذشته اگر مشتریان برای واریز پول در آخر ماه به این موسسات مراجعه می‌کردند، با ناراحتی و گلایه کارکنان و مدیران موسسات مواجه می‌شدند که برای چه آخر ماه مراجعه کرده‌اید!

هم‌اکنون در سایت بانک مرکزی، نام موسسات اعتباری ثامن، ثامن الحجج، آرمان و نور در سایت بانک مرکزی دیده نمی‌شوند. همچنین بانک مرکزی در اقدامی نام بانک آینده و همچنین مهر اقتصاد را نیز از فهرست بانک‌های غیردولتی حذف کرده است. بانک مرکزی در این رابطه اعلام کرد‌ه است که اسامی موسسات مجاز در سایت بانک مرکزی وجود دارد و بانک مرکزی در قبال افرادی که در موسساتی که از نظر این بانک غیر مجاز است سپرده‌گذاری کنند هیچ مسوولیتی ندارد.

این اقدام از سوی بانک مرکزی در حالی انجام شده که حدود ۲۵ درصد نقدینگی موجود در اقتصاد در اختیار موسسات اعتباری قرار داشته و این موسسات در حال فعالیت در سطح کشور هستند. حال این سوال مطرح است که اگر این موسسات غیرمجاز هستند، پس چطور با دارا بودن بالای ۸۰۰ شعبه در کشور و تابلوهای عظیم در سطح شهر و تبلیغات در اماکن عمومی و صداوسیما و سالن‌های ورزشی و... همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند؟ در صورتی یک مغازه ۶ متری بدون پروانه و مجوز نمی‌تواند حتی آب هویج بفروشد و از طرف ارگان‌های ذیربط به علت مجاز نبودن پلمپ می‌شود.
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۸:۵۰:۰۸
این موسسات باید جمع شود (2082338) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۹:۰۳:۵۴
به همان طریقی که از تاریخ 88/8/8 یعنی روز کلنگ زنی مجموعه پدیده شاندیز تا کنون هنوز 888 روز نشده و این مسئولین پدیده سر مردم را شیره می مالند و هر روز از پیشرفت کارشان در روزنامه ها صحبت می کنند به همان دلیل هم این موسسات مالی و اعتباری بی اعتبار دارن فعالیت می کنند .
راستی کسی نمی دونه که چرا از تاریخ 88.8/8 تا امروز هنوز 888 روز نشده و پروژه پدیده هنوز بعد از 1700 روز کار به پایان نرسیده ؟ (2082365) (alef-10)
 
علي
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۹:۰۷:۴۲
سلام به دادكارمندان برسيدكه دارن اخراج ميشين آنها به اميداين كارتشكيل خانواده دادن اگراتفاقي بيفته چقدرپيش خانواده خارميشن (2082373) (alef-10)
 
فرزین
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۹:۲۱:۲۷
لطفا جواب دهید
من سه سال است موسسه وام گرفته ام و پولم را به عنوان ضامن گذاشته و قرارداد دارم و دارم هرمان قسط واریز می کنم حالا چکار کنم آیا بانک مرکزی در قبال من تعهدی ندارد و حالا بعدا سه سال بانک مرکزی ندیده چنین موسسه ای دارد چرا اقدام به بستن آن نمی کند و... (2082401) (alef-10)
 
پارسا
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۹:۵۲:۲۲
من زمانیکه اسامی موسسه نور درسایت بانک مرکزی بود سپرده گذاری کردم حالا که حذف شده تکلیف من چیه اگربخواهم سپرده را کنسل کنم ضررمیکنم (2082452) (alef-10)