توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 297680
روایت وزارتخارجه آمریکا از دیدار کری و ظریف
تاریخ انتشار : شنبه ۴ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۴۵
وزیر خارجه آمریکا در دیدار با همتای ایرانی خود، گزارشی از آخرین روند اقدامات آمریکا برای اجرایی کردن مفاد برجام و برداشتن تحریم‌های ایران ارائه کرده است.

به گزارش فارس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پس از دیدار «جان کری» و «محمدجواد ظریف» در نیویورک، گزارشی از محتوای این جلسه در اختیار خبرنگاران قرار داد.

وزارت خارجه آمریکا در این بیانیه با بیان اینکه این اولین دیدار ظریف و کری پس از توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ بوده، نوشته است که کری در خصوص اهمیت ادامه حرکت به سمت اجرای توافق هسته‌ای با طرف ایرانی گفت‌وگو کرده است.

جان کری همچنین وزیر خارجه ایران را در جریان اقدامات آمریکا در مسیر «آماده شدن برای اجرای برجام» قرار داده است.

ایران و ۶ کشور ۲۳ تیر ماه امسال به توافقی دست یافتند که در صورت تائید نهایی از سوی کشورها، باید از روز ۱۸ اکتبر (۲۷ مهر) اجرایی شود. رفع تحریم‌ها به اجرای اقدامات از سوی ایران و تائید آن‌ها از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منوط شده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا در این دیدار همچنین از ادامه بحران در یمن و سوریه هم ابراز نگرانی کرده است.

وندی شرمن معاون کری روز گذشته با بیان اینکه وزیر خارجه آمریکا مسئله بحران سوریه را در دیدار با همتای ایرانی‌اش مطرح می‌کند، گفته بود با توجه به «همخوانی برخی منافع منطقه‌ای» بین دو کشور، مطرح شدن این مسئله در این دیدار «منطقی» است.

ابراز نگرانی کری از وضعیت در یمن در حالی مطرح شده است که آمریکا خود یکی از طرف‌های درگیر در یمن است و از ائتلاف متجاوز به یمن به رهبری عربستان، پشتیبانی لجستیکی و اطلاعاتی می‌کند. با وجود ابعاد گسترده تخریب‌ها و آمار بالای تلفات انسانی در حملات هفت ماهه عربستان به یمن، واشنگتن تاکنون از محکوم کردن اقدامات مهاجمین، خودداری کرده است.

کری در آخر بر لزوم آزاد شدن زندانیان آمریکایی از بازداشتگاه‌های ایران و پیدا شدن «رابرت لوینسون»، عامل سرویس اطلاعات آمریکا که ادعا می‌شود در جزیره کیش مفقود شده، تأکید کرده است.

مسئله اتباع آمریکایی در ایران یکی از موضوعاتی است که واشنگتن می‌گوید کری در تمام دیدارهایش با ظریف مطرح کرده است.
 
کلمات کلیدی : کری+ظریف
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.