توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 331339
ایران رایانه رییس ستاد ارتش صهیونیستی را هک کرد
تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۱۵
شبکه ۱۰ تلویزیون صهیونیستی به نقل از آنچه منابع سیاسی بلندپایه در تل آویو خواند، مدعی شد که رایانه شخصی رییس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی چند سال قبل توسط ایرانی ها هک و اطلاعات آن برداشته شد.

به گزارش العالم، پایگاه اینترنتی "رای الیوم" به نقل از تلویزیون صهیونیستی گزارش کرد، این موضوع روز گذشته در حاشیه یک کنفرانس امنیتی در اسپانیا فاش شد.

گزارش مزبور افزود، ایران توانست سامانه های حفاظتی بیش از هزار و دویست رایانه را هک کند ، همچنانکه انگلستان و آمریکا نیز توانسته اند اسرار نیروی هوایی صهیونیستی را از ۱۸ سال قبل کشف کنند.

رژیم صهیونیستی یک ایرانی به نام "یاسر بلاغات" را به دست داشتن در برنامه هک رایانه رئیس ستاد مشترک ارتش اشغالگر و آگاهی از اسرار و طرح های او متهم کرده است.

منابع صهیونیست گفتند که ایران وقتی متوجه شد اسرائیل موفق به کشف این هک شده، صفحه ای که از آن این اقدام را انجام می داد، بست و صفحه ای دیگر گشود.

گزارش با بیان اینکه چند کشور مانند ایران در سال های گذشته توانسته اند وارد کدهای رایانه ای اسرائیل شوند، افزود : گزارش ها نشان می دهد که حزب الله لبنان و چه بسا دیگر سازمان های مشابه از چند سال قبل دارای فناوری هک و کشف اسرار فناوری صهیونیستی بوده اند که این شوکی برای حاکمان تل آویو است.

"رون دویدسکن" مسئول تحقیقات سایبری شرکت "چک پوینت" با تایید موفقیت ایرانیان در زمینه هک رایانه رییس ستاد ارتش اسرائیل گفت که یاسر این اقدام را انجام می داد تا اینکه وقتی این هکر فراموش کرده بود پست الکترونیکی خود را ببندد ، تل آویو متوجه موضوع شد و چه بسا یاسر عمدا پست الکترونیکی خود را بازگذاشته بود.

"آلکس فیشمن" تحلیلگر امور نظامی روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحرنوت" نیز گفت، این تجربه نشان داد ایرانیان دارای توانمندی هک های بسیار خطرناکند، اگر آنها توانستند یکی از پیشرفته ترین و گران قیمت ترین پهبادهای آمریکا را با بکارگیری فناوری مدرن هک کنند پس عجیب نیست که بتوانند کارت اعتباری دهها هزاراسراییلی را هک نمایند.

فیشمن ادامه داد، ایرانیان دارای پرونده ای پر از دستاورد در زمینه جنگ الکترونیک هستند و توانسته اند موفقیتی چشمگیر درمتوقف ساختن فعالیت بخش هدایت پرواز پهبادهای آمریکایی درعراق به دست آورند، آنهم با اینکه ستاد آن اصلا در یک پایگاه نظامی در آمریکاست.

وی افزود، ایرانیان اواخر دهه ۸۰ قرن بیستم توانستند کد هواپیماهای شناسایی اسراییلی را که درآسمان لبنان تصویر برداری می کردند رمز گشایی کنند و اطلاعات آن را در اختیار (رزمندگان) حزب الله لبنان قرار دهند. این اطلاعات به حزب الله کمک کرد تا فعالیت یگان های ویژه اسراییلی فعال در جنوب لبنان که در آن موقع در اشغال اسراییل بود را رصد نماید و در نهایت واحد ویژه نیروی دریایی اسراییل به نام "شییطیت ۱۳" در کمین مرگبار حزب الله گرفتار شد که به کشته شدن ۱۲ نیروی این واحد انجامید و فقط بیسیمچی آن جان سالم به دربرد.

ژنرال "اسحاق بن اسراییل" رییس "شورای ملی پژوهش و توسعه" صهیونیستی نیزگفت، تفاوت زیادی میان پدافند تاسیسات زیربنایی امنیتی و دفاع از زیرساختهای مدنی حساس و مهم در برابر حملات الکترونیکی وجود دارد.

وی افزود، حملات الکترونیکی واقعیت بوده و خیال پردازی علمی نیست، بلکه هرروز اتفاق می افتد ، بخشی از این حملات دردسرساز است و بخش دیگر خسارات عظیمی وارد می کند، برنامه ها و سامانه های پیشرفته ای هستند که می توان از آن برای فلج ساختن و توقف فعالیت تاسیسات اساسی اسراییل استفاده نمود.

بن اسراییل در گفت و گو با شبکه ۲ تلویزیون صهیونیستی ادامه داد، یکی از اهداف تاسیس "انجمن ملی سایبری اسراییل" در مه ۲۰۱۱ میلادی، ایجاد رایانه بسیار پیشرفته در یکی از دانشگاه های اسراییلی بود چون تل آویو به خاطر امضاء نکردن پیمان منع تکثیر سلاح اتمی از خرید این رایانه منع شده بود.

وی خاطر نشان ساخت، پایگاه های ارتش و اطلاعات از ۱۵ سال قبل به عنوان اولویت مورد حفاظت قرار گرفت، دولت اسراییل در سال ۲۰۰۲ تدابیر حمایتی اش را از پایگاه های غیر نظامی حیاتی مانند شرکت های آب، برق و راه آهن گسترش داد، اما موسساتی غیرنظامی هستند که همچنان ضعیفند، البته وی اسم آنان را فاش نکرد تا مورد حمله هکرها قرار نگیرند.

به نوشته روزنامه صهیونیستی "هاآرتص" بن اسرائیل که با سپردن جنگ سایبری به شاباک مخالف است، یکی از طراحان حمله به تاسیسات اتمی عراق در ژوئن ۱۹۸۱ بود.

سازمان اطلاعات و امنیت داخلی (شاباک) یا (شین بت) نام سازمان اطلاعات و امنیتی داخلی رژیم صهیونیستی است.

جمع آوری اطلاعات درون مناطق صهیونیستی و فلسطینی و همچنین خنثی سازی فعالیت‌های مبارزین فلسطینی از مهمترین اهداف این سازمان ‌است.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.