نظر منتشر شده
۱۷۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 63281
مقايسه واكنش موسوي و الگور به اعلام پيروزي رقيب
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۱۴
در انتخابات دور دهم ریاست جمهوری ایران، کاندیدای شکست خورده علیرغم اختلاف آراء ده میلیونی، حاضر به پذیرش نتیجه انتخابات نشد. وی که پیش از پایان یافتن رسمی رأی گیری خود را برنده اعلام کرده بود، مدعی"شعبده بازی" و "تقلب گسترده" در انتخابات شد. ایشان ضمن خودداري از شکایت به نتيجه انتخابات در مسير قانونی، با فراخواندن هواداران خود به سطح خیابانها در صدد مقابله با نتایج اعلام شده برآمد.



طی این مدت زیان های عظیم مادی و معنوی بر کشور و هموطنان ما تحمیل و فرصتی بی نظیر برای پیشرفت کشور به تهدیدی جدی تبديل شد.



آسیب هاي بزرگي از جمله در جري شدن غرب در مذاکرات هسته ای، تهدیدات امنیتی، ایجاد انشقاق در صفوف جامعه، مشغول شدن بخشی از توان و نیروی کشور به این مسايل پس از انتخابات بجای تمرکز بر حل مشکلات اصلی مردم و...



انتخاباتی که در سال2000 در آمریکا برگزار شد نيز بازنده انتخابات ابتدا نتيجه را نپذيرفت اما پس از طي مسير قانوني رفتاري كرد كه يك تهدید جدی برای نظام سیاسی آمريكا به فرصتی بزرگ براي آن كشور تبدیل شد. مطالعه تجربيات رقیب و نقاط قوت وی علامت هوشمندی است.



در هفتم نوامبر سال 2000 جرج بوش از حزب جمهوری خواه برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام شد. در این رقابت نفس گیر، کاندیدای حزب دموکرات آل گور علی رغم وجود شبهات مهم، نزدیکی بسیار زیاد آراء و دارا بودن بیش از 500 هزار رأی، پس از مشخص شدن نظر دیوانعالی آمریکا به نتیجه این انتخابات تن داد.



نکته جالب توجه این است که قضات دیوانعالی آمریکا از طرف رئیس جمهور به صورت مادام العمر انتخاب می شوند و در انتخابات مزبور، هفت نفر از نه قاضی این دیوان منتسب به حزب جمهوری خواه بودند. جالب تر اینکه در این انتخابات در ایالت تعیین کننده و سرنوشت ساز فلوریدا که رئیس جمهور بعدی را مشخص می كرد، با اختلاف 537 (بله، پانصد و سی و هفت!) رأی، جورج بوش برنده اعلام شد. و این در حالی بود که درخواست باز شماری آراء، علیرغم اجازه دادگاه عالی ایالتی فلوریدا از طرف دیوانعالی آمریکا نقض شد.

 



جالب تر از همه اين که فرماندار این ایالت، آقای جب بوش (Jeb Bush) برادر آقای جورج بوش بود و تعداد زیادی از آراء (حدودا 70 هزار رأی!) که بخش قابل توجهی از آنها از مناطق دموکرات نشین بود باطله اعلام شده بود.



به هر حال نتایج رسمی این انتخابات علیرغم اختلاف کمتر از یک درصدر بین آراء دو کاندیدا و مطرح بودن شبهات اساسی به شرح زیر اعلام شد:

 



در ابتدای امر پس از مشخص شدن وضعیت فلوریدا با اختلاف بسیار اندک 537 رأی و باطل اعلام کردن 70 هزار رأی، آل گور نتيجه را نپذيرفت و شرایط سياسي آمريكا به سمت بحرانی ملی پیش رفت.



انشقاق حاصل در جامعه آمریکا (دارا بودن حدود نصف آراء از هر دو طرف)، مبارزات داغ و پرشور پیش از انتخابات بین دو کاندیدا و شبهات جدی مطرح در رأی گیری، وضعیت را به جهتی می برد که هر لحظه احتمال گسترده تر شدن اعتراضات و درگيري طرفداران نامزدها و همچنین آبرو ریزی برای نظام آمریکا بیشتر می شد.



پیش بینی بسیاری از تحلیلگران داخل و خارج آمریکا، بحرانی ملی و تهدیدی جدی برای جامعه و مشروعیت نظام سیاسی آن کشور بود. اعلام نظر دیوانعالی آمریکا (با شرحی که رفت!) نیز نمی توانست (و نتوانست!) رأی دهندگان به آل گور را قانع کند.

 



اما آل گور در یک بيانيه غیر منتظره كه در تلویزیون خطاب به مردم آمريكا بيان كرد، نتایج این انتخابات غیر عادی را پذیرفت و سخناني تاريخي با شهروندان و هوادارانش درمیان گذاشت. و ناگهان تهدیدی جدی و چالشی اساسی، تغییر ماهیت داد و به فرصت تبدیل شد.

 

 
بيانيه تاريخي ال گور

پس از راي ديوان عالي آمريكا براي توقف بازشماري آراي فلوريدا و انتخاب ناعادلانه جورج بوش

7نوامبر 2000


شب بخیر! چند لحظه پیش من با جورج دبلیو بوش صحبت کردم و به وی به مناسبت برگزیده شدن به عنوان چهل و سومین رئیس جمهور ایالات متحده تبریک گفتم، و به وی قول دادم که اینبار دوباره به وی تلفن نمی زنم .



من به وی گفتم که در اسرع وقت همدیگر را ملاقات کنیم، تا جدایی های حاصل از این مبارزه انتخاباتی را که پشت سر گذاشتیم، التیام بخشیم.





حدود یک قرن و نیم پیش، سناتور استیون داگلاس به آبراهام لینکن که او را در انتخابات ریاست جمهوری شکست داده بود گفت: "عشق به حزب باید در مقابل وطن پرستی سرفرود آورد. من با شما هستم آقای رئیس جمهور، و خداوند شما را مورد برکت قرار دهد"



بسیار خوب، با حفظ همان روحیه، من به رئیس جمهور منتخب بوش می گویم آنچه که از کینه ی ناشی از تعلقات حزبی باقی مانده الان بایستی کنار گذاشته شود، و خداوند تصدی سرپرستی کشور توسط وی را مورد برکت قرار دهد.



نه من و نه بوش این مسیر طولانی و سخت را پیش بینی نمی کردیم. قطعا هیچکدام از ما دو نفر نمی خواست اینگونه شرایطی پیش بیاید. ولی به هر حال پیش آمد، و الان به پایان رسید، و حل شد، همانگونه که باید حل می شد، از طریق نهادهای محترمِ دموکراسی ما.



در بالای کتابخانه ی یکی از دانشکده های بزرگ حقوق ما این شعار حک شده: "نه تحت انسان بلکه تحت خداوند و قانون". این اصل حکمرانی آزادی آمریکایی است، سر چشمه ی آزادیهای دموکراتیک ما. من سعی کرده ام که این را راهنمای خودم در این مبارزه قرار دهم، همانگونه که این شعار، آمریکا را در بررسی همه ی مسائل پیچیده ی پنج هفته ی گذشته راهنمایی کرد.



اکنون که دیوانعالی آمریکا صحبت کرده است، بگذارید هیچ گونه شکّی نباشد، در حالی که من قویا با نظر دیوانعالی مخالفم، ولی آن را می پذیرم. من قطعیت نتیجه ای را که دوشنبه ی آتی در کالج الکترال به تصویب می رسد می پذیرم.



من همچنین مسئولیت خود را، که بی قید و شرط واگذار خواهم کرد، می پذیرم تا به رئیس جمهور منتخب احترام گذاشته باشم و آنچه که ممکن باشد انجام خواهم داد تا به او کمک کنم که آمریکا را دور هم آورد برای تحقق بخشیدن به رؤیای بزرگی که بیانیه استقلال ما تعریف می کند و قانون اساسی ما به آن تصریح و از آن دفاع می کند.



بگذارید بگویم که من چقدر قدردان کسانی هستم که از من و از هدفم که برای آن مبارزه کردیم حمایت کردند. من و تیپر احساس سپاسگزاری عمیقی نسبت به جو و هاداسا لیبرمن داریم که شور و هدف والایی را برای همکاریمان به ارمغان آوردند و درهای جدیدی گشودند، نه فقط برای مبارزه ی انتخاباتی ما بلکه برای کشورمان.



این یک انتخابات غیرعادی بوده است. ولی در یکی از راههای غیر منتظره ی خداوند، این بن بستِ با تأخیر شکسته شده، می تواند همه ی ما را به مفهومی مشترک اشاره دهد. نزدیک بودن زیاد آن، می تواند به ما یادآور شود که ما مردمی یکپارچه ایم با تاریخی مشترک و سرنوشتی مشترک.



دیگر منازعات هفته ها به طول انجامیدند تا حل شدند. و هر بار، هم طرف پیروز و هم طرف شکست خورده، نتیجه را با صلح و آرامش پذیرفتند و با حفظ روحیه آشتی و مصالحه.

پس بگذارید برای ما نیز همینطور باشد.



من می دانم که بسیاری از هواداران من اندوهگین شده اند. من هم همینطور. ولی اندوه ما بایستی با عشق ما به میهن از بین برود.



و من به کشورهای جهان می گویم، هیچ کس این مبارزه را نشانی از ضعف آمریکا نبیند. اقتدار دموکراسی آمریکا از طریق مشکلاتی که پشت سرگذاشته نمایان شده است.



برخی گفته اند که ماهیت غیر عادی این انتخابات ممکن است رئیس جمهور بعدی را در اداره دولت دچار مشکل کند. من این سخن را باور ندارم.



رئیس جمهور بوش، وارث ملتی است که شهروندانش آماده اند تا به او در انجام وظایف بزرگش یاری رسانند. من شخصا در خدمت وی خواهم بود. من از همه ی آمریکاییها، خصوصا از همه ی کسانی که با ما بودند، می خواهم تا پشت سر رئیس جمهور بعدیمان متحد شوند.



در حالی که زمان کافی برای بحث در مورد اختلافات جاریمان خواهد بود، اکنون زمان آن است که بدانیم آنچه ما را متحد می کند بزرگتر است از آنچه ما را جدا می کند. در حالی که ما هنوز به باورهای متضادمان از هم پایبندیم، ولی وظیفه ای داریم بالاتر از وظیفه ای که نسبت به حزب داریم. اینجا آمریکاست و ما کشور را قبل از حزب در نظر می گیریم. ما با هم پشت سر رئیس جمهور جدیدمان می ایستیم.



در مورد آنچه که من پس از این انجام خواهم داد، هنوز نمی دانم. مثل بسیاری از شما من منتظر گذراندن تعطیلاتم با خانواده ام و دوستان قدیمیم هستم. من می دانم مدتی در تنسی بسر خواهم برد و به تقویت ارتباطاتم خواهم پرداخت.



برخی از من پرسیده اند آیا نسبت به چیزی افسوس می خورم، بله من نسبت به یک چیز افسوس می خورم و آن این است که این فرصت را نداشتم تا بمانم و برای مردم آمریکا در چهار سال آتی مبارزه کنم، مخصوصا برای آنها که نیاز دارند باری از دوششان برداشته شود و مانعی از جلویشان جابجا شود، بطور خاص برای آنها که صدایشان شنیده نشده است. من صدایتان را شنیدم و هرگز فراموشش نمی کنم.



من آمریکا را در این مبارزه ی انتخاباتی دیده ام و آنچه را که دیدم دوست دارم. ارزش آن را دارد که برایش مبارزه کنم و آن مبارزه ایست که هیچگاه متوقفش نخواهم کرد.

و در مورد مبارزه ای که امشب به پایان می رسد، من باور دارم، همانند پدرم که یکبار گفت، شکست هر چقدر هم سخت باشد، به خوبی پیروزی می تواند روح را شکل دهد و شکوه را بروز دهد.



این مبارزه همانطور که شروع شد، به پایان رسید: با محبت به تیپر و خانواده مان، و با ایمان به خدا و ایمان به کشوری که خدمتش افتخارم است، از ویتنام تا معاونت رئیس جمهوری، و با قدردانی از اعضاء و داوطلبان خستگی ناپذیر پویش انتخاباتی ما، از جمله افرادی که با سختی و جدیت طی 36 روز گذشته در فلوریدا کار کردند.



اکنون مبارزه ی سیاسی به پایان رسیده، ما همگی بر می گردیم به تلاش انتها ناپذیر برای منفعت مشترک همه ی آمریکاییها و جمعیت کثیری در دنیا که به ما برای رهبری راه آزادی نگاه می کنند.



مطابق سرود بزرگ ما: "آمریکا، آمریکا"، "بگذار خوبی تو را بپوشانیم با برادری از دریا تا دریا"

و اکنون، دوستان من، در عباراتی که یکبار من خطاب به دیگران گفتم، الان زمان برای رفتن من است.

متشکرم و شب بخیر .

خدا آمریکا را مورد برکت قرار دهد.



یکبار دیگر پاراگراف ابتدایی و متن فوق را با دقّت بخوانید ... و برای یک لحظه تصور بفرمایید که زمان به عقب برگشته، و ما اینک در 5 تير ماه سال 1388 هستیم و جناب آقای موسوی پس از مطرح کردن رسمی شکایات خود با مستندات قانوني، مواجه با تاييد نهايي انتخابات توسط شوراي نگهبان شده اند و ایشان علیرغم اینکه قلبا این نتایج را نمی پذیرند و تعداد زیادی از طرفدارانشان اعتراض دارند، اما در اولین بیانیه رسمی شان پس از تأیید نتایج توسط نهاد قانونی مسئول اینگونه سخن گفته اند:

 



"اگر چه قویاً مخالف حکم <شورای نگهبان> هستم، اما به خاطر اقتدار نظام و اتحاد ملّت < ایران> آن را می پذیرم. این مناقشه دشوار < چند > هفته به طول انجامید و اکنون توسط نهادهای محترم قانونی حکومت ما به اتمام رسید. لذا وظیفه خود می دانم با احترام و تبریک به رئیس جمهور جدید، با او همکاری نموده و در مسیر ایجاد اتحاد و همبستگی میان ملت < ایران > قدم بردارم. می دانم که بسیاری از هواداران من مانند خودم اندوهگین شده اند، اما عشق ما به وطن باید بر این اندوه غلبه کند.



فرصت را مغتنم می شمارم تا به جهانیان بگویم که به هیچ وجه تصور نکنند که این رقابت نشانگر ضعف < ایران > است، بلکه اقتدار < ایران > در غلبه کردن بر مشکلات خود را نمایان کرده است.

برخی ابراز نگرانی کرده اند که به خاطر ماهیت غیر عادی این انتخابات رئیس جمهور بعدی ممکن است در اداره کشور دچار مشکلاتی شود. من این سخن را نمی پذیرم، و اعلام می دارم که شخصا در خدمت او خواهم بود. از همه ی < ایرانیها >، خصوصا از همه ی کسانی که با ما بودند، می خواهم تا پشت سر رئیس جمهور بعدیمان متحد شوند.



در حالی که زمان کافی برای بحث در مورد اختلافات جاریمان خواهد بود، اکنون زمان آن است که بدانیم آنچه ما را متحد می کند بزرگتر است از آنچه ما را جدا می کند.



در حالی که ما هنوز به باورهای متضادمان از هم پایبندیم، ولی وظیفه ای داریم بالاتر از وظیفه ای که نسبت به حزب داریم. اینجا < ایران > است و ما کشور را قبل از حزب در نظر می گیریم. ما با هم پشت سر رئیس جمهور جدیدمان می ایستیم.



برخی از من پرسیده اند آیا نسبت به چیزی افسوس می خورم، بله من نسبت به یک چیز افسوس می خورم و آن این است که این فرصت را نداشتم تا بمانم و برای مردم < ایران > در چهار سال آتی مبارزه کنم، مخصوصا برای آنها که نیاز دارند باری از دوششان برداشته شود و مانعی از جلویشان جابجا شود، بطور خاص برای آنها که صدایشان شنیده نشده است. من صدایتان را شنیدم و هرگز فراموشش نمی کنم.



من < ایران > را در این مبارزه ی انتخاباتی دیده ام و آنچه را که دیدم دوست دارم. ارزش آن را دارد که برایش مبارزه کنم و آن مبارزه ایست که هیچگاه متوقفش نخواهم کرد.



اکنون مبارزه ی سیاسی به پایان رسیده، ما همگی بر می گردیم به تلاش انتها ناپذیر برای منفعت مشترک همه ی < ایرانیها > و جمعیت کثیری در دنیا که به ما برای رهبری راه < امام > نگاه می کنند.

متشکرم و شب بخیر، و خدا < ایران > را مورد برکت قرار دهد."

 



اگر ملت ما و طرفداران پرشور دوطرف بيانيه فوق را می شنیدند، در آن موقع فکر می کنید وضعیت آقاي موسوي نزد افکار ملت شریف و اخلاق محور کشورمان چه صورتی می یافت؟

وضعیت کشورمان از نظر اقتدار سیاسی، ثبات سیستم، رشد و شکوفایی مادی و معنوی چگونه می شد؟

همبستگی مردم، وحدت ملی و صمیمیت بین آحاد جامعه پس از یک رقابت نفس گیر انتخاباتی چطور؟

نگاه متحدان ما و بسیاری دیگر از ملت ها که به ما به عنوان الگو نگاه می کنند چطور؟ ...



حال تصور بفرمایید، اگر آقای آل گور پس از اعلام رأی دیوانعالی نتیجه را نمی پذیرفت و «تيپر گور» همسر ایشان طی مصاحبه ای با بخش انگلیسی تلویزیون برون مرزی کوبا (دشمن قديمي آمريكا) اعلام می داشت که:  "یک سری نقاطی هستند که اصلا مشخص است که خودش ملاک تشخیص نادرست بودن نتایجی است که <دیوانعالی> اعلام کرده است. مثلا <پام بیچ> و <میامی- دید> هیچ وقت فرزند خودشان را نمی گذارند که به کس دیگری رأی بدهند. خود من <کالیفرنیایی> هستم و <آل> هم بارها گفته من داماد <کالیفرنیا> هستم.  بنابراین اهالی <کالیفرنیا>، <آل> را نمی گذارند به آقای < بوش > رأی بدهند. این دو تا ملاک است و باقی موارد هم شبیه همین است".



وی همچنین در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگار شبکه انگلیسی زبان کوبا مبنی بر ارائه مستندات اظهار داشته بود: "در < ایالتها > و < واشنگتن > در واقع تجمع مردم حاکی از این بود که آرای < آل گور > بسیار بالاتر از آنکه اصلا قابل تصور باشد. هروقت طرفداران دو طرف حاضر می شدند طرفداران < جورج > درمقابل طرفداران < آل > در حد یک صدم بودند"



اما «تيپر گور» چنين مصاحبه اي نكرد. او بخاطر عشق به كشورش و همبستگي ملي در آمريكا در برابر اقدامات كاملا مشكوك فرماندار ايالت فلوريدا (برادر جورج بوش) و راي غير منصفانه قضات ديوان عالي آمريكا (كه به حزب جمهوري خواه تمايل داشتند)، سكوت كرد و براي آرام ساختن هواداران متعصب حزب دموكرات، به ياري همسرش شتافت. اعتراض و كنايه هاي تندروهاي حزب را شنيد اما هيچ حركتي نكرد تا اتحاد ملي آمريكايي ها اندك صدمه اي ببيند.



امروز آل و تيپر گور، يكي از محترم ترين زوج ها در ايالات متحده محسوب مي شوند و در تاريخ آمريكا از آنها به نيكي ياد خواهد شد.







 
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۰۴:۵۵
شما بعد از 7 ماه هنوز دست از انتخابات نکشیده اید. انتخابات تمام شد. مردم منتظر انتخابات مجلس هستند تا بار دیگر نقش غیرقابل انکار خود را نشان دهند. به نظرم اکثر نمایندگان فعلی با رای مردم عوض خواهند شد. (282902)
 
دانشجو
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۳:۱۱:۲۰
فرق یک وطن دوست واقعی و یک مدعی دروغ علاقه به وطن را همین جا می توان دید
تازه این بنده خدا، دین را بازیچه خودشان نکرده بودند
یادتان نرود که رئیس این دادگاه عالی با حکم رئیس جمهور وقت که از جناح بوش بود تعیین می شد و از 9 نفر آن، 5 نفر به سمت حاکمیت وقت و 4 نفر با حزب الگور بودند و این طرفداری علنی مجوب نشد تا آن ها حکم را نپذیرند
باید به بعضی ها گفت اگر دین ندارید لااقل از این آمریکایهای بی دین، آزادگی در برابر کشورشان را یاد بگیرید. (282993)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۳۴:۱۳
ننگ بر موسوي كه كشورمان را خراب كرد آبرويمان را در دنيا برد و اين آتش را بپا كرد
خدا ازت نگذرت نامرد لجباز (283128)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۷:۰۹:۵۶
موسوي خائن است و حتي براي غربي ها هيچ وزني ندارد. يك مثل آمريكايي است كه ميگه:
No villain is worse than a Traitor who betrays his country (283162)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۷:۲۴:۴۵
آتش نفتي نسوزي چاره نیست, کیست کز دست تو جامه‌ش پاره نیست

طبعت ای آتش چو سوزانیدنیست, تا نسوزانی تو چیزی چاره نیست

با خدا گفتی شنیدی روبرو, من چه باشم پیش مکرت ای عدو

....... از تو آمد ریخته, ای هزاران فتنه‌ها انگیخته

بولهب هم از تو نااهلی شده, بوالحکم هم از تو بوجهلی شده

قهر و لطفی جفت شد با همدگر, زاد ازین هر دو جهانی خیر و شر


من ميدونم علت پافشاري آقاي موسوي و آقاي كروبي و كساني كه اين آقايون را هدايت ميكنند چيه؟ مصون بودن در برابر قانون. اين آقايون و اطرافيانشون بايد حساب پس ميدادند بخاطر اعمال گذشتشون! ولي الان هيچكس به اين چيزها فكر نميكنه و مردم فقط ميخوان اين افراد آبروي كشور را بيشتر از اين نبرند. هيچكس الان تو اين فكر نيست كه الان اين افراد دارن اموال عمومي را وقف اوقاف ميكنند (مثل دانشگاه آزاد) تا بعد بتونند به عنوان متولي تا ابد اموال عمومي را كنترل كنند. چيزي در حدود يك و نيم تريليون دلار از اموال عمومي (زمين, كارخانجات, سود هاي حاصله از فروش نفت و گاز و ...) ناپديد شده و همين آقايون و اطرافيانشون بايد پاسخگو باشند. ولي الان نه تنها پاسخگو نيستند بلكه ملت را تهديد ميكنند كه بيشتر به كشور و نظام لطمه وارد خواهند كرد. (283171)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۸:۱۲:۵۴
دو نکته مهم:
1- در دادگاه عالی آمریکا از 9 نفر، 5 نفر منتسب به جناح بوش و 4 نفر منتسب به جناح ال گور بودند. ولی در شورای نگهبان ایران همگی منتسب به جناح احمدی نژاد هستند.
2- 5 نفر منتسب به جناح بوش یا 4 نفر منتسب به جناح ال گور در جریان انتخابات هیچ کدام هیچ سخنرانی یا موضعگیری رسمی له یاعلیه کاندیدایی نداشتند ولی در انتخابات ایران ببینید چگونه برخی از اعضای شورای نگهبان از احمدی نژاد حمایت کردند.
نمیدام نظر من منتشر می شود یا نه، ولی امیدوارم نویسنده محترم در مورداین دو نکته فکر کند. (283194)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۸:۲۸:۱۹
کی گفت که تمام افراد از احمدی نژاد حمایت کردند
شورای نگهبان 12 نفره شاید 6 نفر به قول شما از احمدی نژاد خوششون میاد
تازه چندتایی هم اصلا اعلام رسمی نکردن به زعم دوستان مقصر شدن (283203)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۰:۳۶:۴۳
به نظرم بايد بگم كه متن شما اينجور ميرسونه كه تو آمريكا تقلب شد ولي الگور قبول كرد. حالا ما هم اينكارو بكنيم. اما بگم اگر اينكار ميشد همانطور كه اقاي احمدي نژاد در فيلم انتحاباتيش علف هرزه باغچه رو چيده بود ميخواست كل چپ ها رو حذف كنه وحتي از هاشمي هيچ اسمي باقي نمونه.درحاليكه در همين آمريكا ميبينيم كه بعد جورج بوش اوباما سر كار اومد و حذف نكردنش. (283252)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۸:۵۰:۱۹
خیالت را راحت کنم، اگر چپی ها میامدند سر کار، چیزی از نظام باقی نمیماند. (283416)
 
سید
۱۳۸۸-۱۱-۱۲ ۱۰:۴۸:۱۵
دوست عزیز ناشناس اگر این مطلب از علم غیب خود میگویید دیگران هم میتوانند از علم غیب خود جواب شما را بدهند. آیا رنگی غیر از سفید یا سیاه نیست که اینگونه تنگ نظری میکنید. (283883)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۳:۴۴:۴۱
دوست من! اين نظر شما از حرص دل شماست. چون مي بينيد كه سخن حقي گفته شده است و شما در برابر آن بايد خاضع باشيد؛ اگرچه تلخي آن را در كام خود احساس مي كنيد.

مطلبي كه همه جا عرض كرده ام و چند بار هم در همين سايت الف اعلام كرده ام اين است: مشكل اصلي آقاي موسوي كم ظرفيت بودنشان است تا جايي كه با كم ظرفيتي دارد يك جريان فكري (اصلاح طلب) را به باد مي دهد. البته من به ايشان راي ندادم ولي الان مي فهمم چرا دكتر سروش كه به هر حال از سوي نظام سلطه خوراك علمي دريافت مي كند ايشان را خطرناك مي دانست، حتما يادتان كه هست. (283019)
 
حمید
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۱۰:۰۷
و اگر عوض نشوند حتما\" تقلب شده . انتخابات تمام شده اما بدخواهان هنوز در توهم زندگی می کنند آیا نمی بایست از حق مردم دفاع کرد. 4 سال بیشترین هجمه ها و تهمت ها را به دولت احمدی نژاد زدند و می زنند . مرجع سبز پوششان فحشی به احمدی نژاد داد که امثالی مثل بوش و دارودسته اش چنین توهینی به احمدی نژاد نکردند، تشنه قدرت شده اند و چشمانشان منافع ملی را نمی بیند وای بر این وطن فروشان که با رفتارشان الگور را روسفید کردند. (283029)
 
امیر حسین
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۹:۳۷:۱۷
درست می گید من یکی و تمام خانوادم بی صبرانه منتظر انتخابات مجلس و تمام انتخابات بعدی هستیم.از نظر موافق و مخالفان بالا هم بنظر 80 درصد مثل من منتظرند .
آخرین باری که کامنتمو گذاشتید جدا یادم نمیاد. (283224)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۲ ۰۹:۵۷:۰۶
دوست عزیز
لطفا نظارت مخالف و موافق کامنتتو نگاهی بنداز بعد از قول 80% مردم صحبت کن. (283861)
 
مهدی
۱۳۸۸-۱۱-۱۳ ۰۴:۴۳:۲۹
منم به خیلی از مجلسی های حاظر رای نمیدم... (284120)
 
سید
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۵:۱۷:۳۹
دولت پاسخگو که ترس از قانون دست و پایش را ببندد شرایطی را ایجاد میکند که اسیاب دشمنان از کار افتاده چندان که نیاز به اب ریختن به آن توسط احزاب داخلی نباشد. در غیر این صورت این مقایسه کردنها تنها جنگ فردی است. کار را باید درست انجام داد. در این صورت دولتهای دیگر هیچ آسیبی نخواهندو نمیتوانند بزنند. ما ایرانی ها آنقدر عقل داریم که برای خود راه را پیدا کنیم. وگر نه تا قیامت هم وضعمان از این بهتر نمیشود. (283388)
 
آزاد
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۸:۳۰:۳۰
آقاي موسوي ......... خورديم بهت راي داديم (283406)
 
شعرباف
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۰۴:۵۵
عکس انتخابی شما هم نشان می دهد فرق متعرض ایرانی را با متعرض امریکایی! با بلندگوی دستی (نمکی) سخرانی برای...نفر (282903)
 
غلام
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۱۷:۱۵
بله آقای موسوی برای فریب هواداران خود و تلقین تقلب در انتخابات پا به میدان گذاشته است باید با بلندگوی دستی به میان جمعیت بیاید . منافع گروهی برایش مهم است نه منافع ملی . اگر منافع ملی برایش مهم بود مطمئنا\" با تجهیزات کامل صوتی به میدان می آمد طوری که همگان صدای دلسوزی اش برای نظام را بشوند. (283032)
 
سید
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۹:۳۲:۱۵
دوست گرامی در دریار غربتی که زندگی (برای درس) میکنم نه دین و مذهب درستی است نه مدیرانش نماز میخوانند اما وزیر کابینه تا استعفا رفت به توبه در رسانه ها آمد چون به اررزش 5000 تومان ما از کارت تلفن دولتی برای امور خصوصی استفاده کرد. شهردار شهر که عکس ماشینش را در حالی که نیم متر تابلوی پارک ممنوع را رد کرده بود را در روزنامه منتشر شد را به ذلت کشاندند تا عبرت شود. در سیما توبه کرد و چند هزار دلار به خیریه داد تا خود را جریمه و مردم را راضی کند. این ها به هین دلیل است که منافع گروهی منافع ملی را تامین میکند. میترسم اینها بهشت بروند و من مسلمان انطرف گرفتار. اینقدر توهین آمیز نباشیم بهتر است. (283652)
 
خلیل
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۳۵:۴۵
فرق معترض ایرانی که ادعای دیانت و قانون دارد با آن معترض امریکایی که برای کشورش رای مخالف را قبول می کند این است که این ایرانی در حالی که حق اعتراض مسالمت آمیز قانونی با ارائه اسناد و روی کاغذ داشت، ترجیح داد که در خیابان قشون کشی مسالمت آمیز کند!
لابد دولت باید برای تجمع غیر قانونی شان امکانات و تریبون و پخش زنده تخصیص می داد! (283100)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۰:۰۷:۴۵
یادتان باشد که کروبی هم در دور اول مثل ال گور عمل کرد. (283242)
 
مرجان
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۳۲:۳۴
اون عکسی که گور توش داره با میکروفن صحبت می کنه مربوط به زمان تبلیغاته و نه اعتراض به نتایج. عکسی که توش کسی صحبت نمی کنه مربوط به اعتراضاته.
معترضین رو هم می بینید که بعد از چندین روز از اعلام نتایج هنوز نه خیابان مطهری رو بستند و نه اتوبوس های شرکت واحد رو آتیش زدند و نه طرفداران بوش رو به جرم طرفداری از بوش کتک زدند و شیشه ماشین هاشون رو شکوندن...
اگر اونها می خواستند اعتراض کنند و به پایگاه های نظامی حمله کنند! حتما همون بلایی سرشون می اومد که سر 39 معترض در سال 1969 در لس آنجلس اومد که در حمله به یک پایگاه پلیس در دم کشته شدند. (283144)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۳۹:۱۳
منظور شما گروه دیودیه هست؟

چون در همان سال ها امریکا خانه را بر سر اعضای گره داودیه خراب کرد و زن و بچه همه را کشتند.

رهبر این گروه دیوید کوروش بود. (283146)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۷:۴۶:۴۷
نه اون یک ماجرای دیگه‌ست. ماجرای فرقه‌ی دیویدیه در سال ۱۹۹۲ اتفاق افتاد. (283181)
 
مرجان
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۳:۰۰:۰۹
نه عزیز دل خواهر!
جریان مربوط به جنبش اجتماعی سیاهان آمریکاست... یه سرچ کوچیک توی اینترنت (مخصوصا به زبان انگلیسی) جزئیات واقعه رو برات فاش می کنه (283527)
 
دانشجو
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۰:۵۲:۱۴
ظاهرا اين عکس مربوط است به تاريخ جولاي سال 2000، نتايج در ماه نوامبر اين سال تأييد شد، يعني اين عکس مربوط به قبل از انتخابات است و احتمالا مربوط به تبليغات انتخاباتي، نه اعتراضات که شما ميکروفون الگور را با بلندگوي نمکي موسوي مقايسه مي‌کنيد! در ضمن، آن 3 نقطه اي که بجاي جمعيت آن روز گذاشته‌ايد امروز با فاش شدن واقعيتها ديگر آنقدر زياد نيستند که بخواهيد رويشان حساب باز کنيد... (283333)
 
کاوه
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۰۵:۲۰
اولا قضات دیانعالی آمریکا کاملا یکدست نیستند واز هر دو جناح افرادی در خود دارد
ثانیا قضات دیوانعالی آمریکا رسما از نامزدی در انتخابات حمایت نکرده بودند تا در بیطرفی آنها خدشه ای وارد نشود
ثالثا بیطرفی قضات دیوانعالی را هر دو جناح قبول داشتند به این دلیل که آنها رسما جزو سیاستگذاران احزاب رسمی کشور نیستد (282904)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۱۶:۱۱
همه شورای نگهبان خائن و هرچی شما می گید(در حالیکه نیستند)
چرا آقای موسوی حاضر نشد جلوی چشمان خودش 10 درصد صندوق ها بازشماری بشه؟
میشه بگید؟
شورای نگهبان نمیره که تو پستو رای صادر کنه تمام کارهای شورای نگهبان با مدرک و سند و جلوی چشمان همه است. (282956)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۴۲:۰۸
حالا فکر کردی اگه به موسوی ثابت میشد که تقلب نشده باز اون قبول میکرد؟

اگه قبول میکرد که همه ی این مشکلاتی که برای کشور پیش اومده به گردن خودش می افتاد .و همین طرف داراش می بینی چه بلای سرش می اورند.

مطمئن باش یه ادم که خودش رو به خواب زده هیچ فردی نمیتونه بیدار کنه. (283051)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۴۴:۵۲
متنو نمی خونی انگار:
\"\"\" و بخاطر عشق به كشورش و همبستگي ملي در آمريكا در برابر اقدامات كاملا مشكوك فرماندار ايالت فلوريدا (برادر جورج بوش) و راي غير منصفانه قضات ديوان عالي آمريكا (كه به حزب جمهوري خواه تمايل داشتند)، سكوت كرد \"\"\"\" (282973)
 
ناصر
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۳:۵۱:۳۹
قربانت گردم مي شود بگوييد قضاتي كه عضو حزب جمهوريخواه بوده اند به چه كسي راي دادند و از كي حمايت كرده اند مگر آنجا هم مثل اينجا سياستمدارانش معاون اول يك كانديدا مي شوند اما به كانديداي ديگر راي مي دهند (كرباسچي)يا عضو يك حزب هستند و به كانديداي رقيب راي مي دهند‌(جواد اطاعت) دوست من معني عضو حزب بودن اين است كه به نامزد حزب راي مي دهند و از وي حمايت مي كنند در راي دادن يعني لزومي ندارد كه بگويند ما از كي حمايت مي كنيم همين كه عضو حزبي شدند يعني راي ما به وي تعلق دراد اما هم از نظر منطقي و هم اخلاقي تا اثبات نشده نمي توان ايشان ار فاقد صلاحيت بررسي انتخابات به دليل عضويت در حزب متهعم نمود كاري كه شما كرده ايد و جالب است كه هيچ سندي هم ارائه نمي دهيد (283023)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۰:۰۷:۱۴
بله
دقیقا همینه که شما میگی
فقط به عرض شما برسانم که حمایت از کاندیدای جمهوریخواه که هیچی این بندگان خدا فقط منصوب رئیس جمهور جمهوریخواه و از این حزب بوده اند
شرمنده!
چکار کنم بودند دیگه! (283241)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۱:۲۵:۳۹
کسی که تو انتخابات شرکت می کنه یعنی همه سازو کارهای انتخابات رو به رسمیت شناخته .. یعنی خودشم صلاحیتش رو همین شورای نگهبان تائید کرد .. اگر اعتراض داشت باید همون موقع می گفت و کنار می کشید ... البته این درسی شد برای شورای نگهبان که دیگه هر کسی رو تائید نکنه .. جناب کروبی و موسوی آرزوی ریاست جمهوری رو با خودشون به گور می برن تا یاد بگیرن به منافع ملی احترام بذارن (283462)
 
محمد پناهی
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۱۰:۱۷
خوب تفاوت یه کشوری که قانون توش نهادینه شده با یه کشوری که قانون توش الکی مورد پذیرش هست همین جور جاها روشن میشه دیگه! (282909)
 
مصطفی
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۳:۱۷:۳۷
حداقل این حضرت آقا که به قانون گریزی دیگران اعتراض می کرد ، خودش باید قانون را رعایت می کرد (282998)
 
فرهاد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۱۱:۰۰
بسیار متن تاثیر گذاری و جالبی بود... اما عطف به الگوی دموکراتیک حکومتی در آمریکا و عدم تسلط یک جریان خاص بر تمامی ارکان \"تقریبا\" غیر قابل تغییر قدرت, مقایسه انجام شده توسط شما فاقد وجاهت و قابلیت استناد بوده و مصداق بارز قیاس مع الفارق محسوب میشود. (282910)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۱:۳۲:۵۴
جناب فرهاد

عطف به نظر جنابعالی به استحضار می رسانم که در امریکا وقتی یک جناح رای میاره بر همه چیز حاکم می شه و بعد از انتخابات پایان دموکراسی است .. یعنی حتی دادستانهای کشور رو رئیس جمهور منصوب می کنه و بالاترین قدرت اجرایی رو او داره که از رهبر ایران بیشتره .. اعضای دیوان عالی رو هم رئیس جمهور میزاره .. پس اینقدر دم از دموکراسی اونها نزن که تحفه ای بیش از ما نیستن .. فرق ما با اونها اینه رهبر اینجا باید شرایطی داشته باشه که اونجا رئیس جمهور این شرایط رو لازم نداره برای همین هم وقتی پست رو گرفت دست به هر جنایتی میزنه (283463)
 
علوي
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۳۲:۱۲
اجراي قانون والتزام به آن دركشور ما متاسفانه براي مردم است وبرخي مسئولين خود واطرافيانشان هميشه قانون رادور زده اندوموجب تلفات وخسارات بسياري چه ازلحاظ مادي وچه ازلحاظ معنوي به مردم وكشور شده اند.خداازآنها نميگذرد. (282921)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۳۶:۲۰
چند روز پیش عکس اوباما جرج بوش و کلینتون دست د ر دست هم برای کمک به هایئتی در همه رسانه ها بود انگار نه انگار که زن کلینتون و اوباما چه حرفها و تمسخرها و اتهامهای مختلف به جرج بوش گفته بودند و یا در زمان مبارزه هیلاری و اوباما بحث فساد اخلاقی کلینتون هم مطرح شد با خود فکر کردم چرا سران به اصطلاح متدین مبارز و خالص .... اینقدر با یک کلمه احساساتی میشوند و تمام مصالح ملی و اصول مذهبی و اخلاقی را کمرنگ و یا حتی زیر پا میگیرند بعد از مناظره ها هم یک احساس کینه بین مناظره کنندگان دیده میشه ( البته مناظره های واقعی که دو طرف با روش اجرای کاری مخالفند) این امر حتی در امور ورزشی هم که حالانه چندان به پایه های کشور ربط داره و نه انتظاری غیر از مروت وگذشت در بین ورزشکاران و مسئولین ورزشی هست دیده میشود در امور اجتماعی هم... در امور اقتصادی هم... در امور...
بعد به ناگاه یاد جبهه میافتم چقدر بی ریا چقدر افتاده چقدر کم توقع یاران غریبانه رفتند که ما با افتخار زندگی کنیم اما چه میشود گفت جز شرم و درد قلب که چرا برخی چنین میکنند ؟ چقدر راجب این میشه نوشت (282924)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۳۸:۴۷
من در یک جمله باید بگم که برای م.م تشنه ی قدرت متاسفم. (282907)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۴۶:۴۷
آن كسي تشنه قدرته كه براي راي آوردن از هر آبرو ريزي ابايي نداره آقاي محترم -
اگه كشور ما قوانين شفافي مثل آمريكا داشت آدم هاي بي عرضه مسوليت كلان كشور را نداشتند
اگه كشور ما قانون داشت شما جرات داشتيد مطلب مرا بزني (282976)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۲۸:۴۹
دیدی که حزب الله از نظرات پوچ شما ترسی ندارد و نظرات پوچ شما را منتشر میکند تا سیه روی شود هر که در او غش باشد

مرگ بر مزدورای بی بی سی (283036)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۱۷:۱۴
رهبران فتنه باید توبه کنند و در دادگاه صالحه در مقابل امت حزب الله محاکمه شوند (283076)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۲۳:۵۴
ببینم سیاه نمایی 4 سال
شعارهایی مثل: هر کی جک و ....
یه هفته دو هفته....
تشبیه به سوسک شدن ....
خواب دیدن بمب بچه ها ....
اتهام رمالی و کف بینی ....
خجالت از رفتن به روستا ها ....
و هزاران توهین دیگه اینا که آبرو بری نیست که فقط ه.ر آبرو داره بقیه که ندارن (283058)
 
مهدی امیری مقدم
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۲۴:۳۲
همچین نوشتی انگار سیاستمدارای آمریکایی که مسئولیت کلان دارند با عرضه هستند
مثلا بوش (پسر) با عرضه بود ؟
خنده شدید حضار (283083)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۰:۳۳:۰۲
اگه با عرضه نبودند نمي تونستند آن همه پيشرفت بكنند مشكل شما اينه كه با عرضه و بي عرضه را تشخيص نمي دي راستي اين اينترنتي كه با اون من و تو اظهار نظر مي كنيم ساخته آمريكايي است داداش من (283438)
 
سید
۱۳۸۸-۱۱-۱۳ ۱۵:۲۱:۵۹
آین تشنه قدرت بودن را چگونه تست میکنید. ایکاش ترازویی بود که وقتی سیاستمدارها بر آن پا مگذاشتند نشان میداد چقدر تشنه قدرت است. اگر به حرف باشد مخالفین من از همه تشنه تر به قدرتند. به فرض یکی تشنه به قدرت بود و توانست مردم را راضی وضعشان خوب و کشور را گل و بلبل کند و همه مرید او شوند. شاید او برای داشتن قدرت ان همه خدمت کند ولی مردم فکر کند برایشان کار شده. آیا دست آن تشنه به قدرت بوسیدنی نیست؟ (284284)
 
سید
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۵:۴۷:۴۵
اگر مردم را با روشنگری به دور تشنج آفرینی و جنگ شخصی روشن کنند به جز معدودی هیچ کس در اطراف بدخواهان نخواهد ماند. چه ایطرفی چه اونطرفی. با درود بر این و مرگ بر آن هیچ چیزی درست نمیشود. اتحاد تنها در سایه اعتامد ایجاد میشود. شعور سیاسی و اجتماعی مردم ایدان بسیار بالاتر از آمریکایی هاست اگرتوسط مدیران استفاده و احترام گذاشته شود به عرش خواهیم رسید. (283389)
 
احمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۴۱:۴۰
افسوس که اینها که شما می گید نوشدارو بعد از مرگ سهراب ... اما میتونه برای یک ملت تجربه گرانسنگی باشه ... (282928)
 
ایمان
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۴۳:۱۹
فیلم سینمایی بازشماری(داستانی از انتخابات سال 2000 آمریکا) که رقابت دو رئیس جمهور آمریکا(بوش و الگور) را نشان می دهد توسط موسسه آرمان ارائه می شود.
می توانید جهت خرید آن به سایت www.armancenter.ir مراجعه و به صورت اینترنتی خرید کنید. خیلی عالی است. سیاسیون ما یاد بگیرند. (282930)
 
علی
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۴۸:۴۹
قابل توجه کسانی که کشته مرده تفکرات غربی هستند حداقل به این تفکرات غربی ها هم پایبند باشند (282934)
 
سامان
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۵۳:۳۰
بله همانطورهم که نوشتید در کشور های استکباری هم این اتفاقات افتاده اما درحاشیه انتخابات ایران اتفاقاتی افتاد که از هر نظر بی نظیر است
البته نمی توان خیلی هم خرده گرفت زیرا مردم از این می ترسندکه اینگونه انتخابات درآینده هم اتفاق افتد وحیرت بسیاری را بر انگیزد.
باتشکر از الف که با اطلاع رسانی خود به آرامش جامعه کمک میکند.. (282939)
 
روشنايي
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۱:۵۸:۵۵
اين تحليلي كه شما كرديد براي افراد با منطق و كساني است كه الفباي دمكراسي و قانون را مي فهمند دوستان سبزي و منافقين و چريك هاي فدايي خلق و اصلاح طلبان ومشاركتي ها وگروهك ريگي اصلا منطق ندارند كساني كه مسجد خدا را اتش مي زنند و مردم عادي را به خاك خون مي كشندبعد با حمايت بي بي سي اشك تمساح مي ريزنذ و فرياد وا مظلوما سر مي دهند كه منطق ندارند اينها با قلدري مي خواهند نظر اقليت غرب گرا را به اكثريت دين مدار تحميل كنند
شما ديد يد چطور حرمت امام حسين را شكستند در در و ديوار فحاشي مي كنندبعد هم مظلوم نمايي مي كنند
فكر مي كنم دعوا سر يك چيز است اينكه عده اي بر سر منافعشان و ثروت هاي نامشروعشان نمي خواهند نظام و عدالت ان اجرا شودمي خواهند ازاد و ولنگ وواز باشند و به اصطلاح خودشان راحت و ازاد به سبك زمان محمد رضا ي معدوم باشند (282945)
 
یک ایرانی آمریکایی
۱۳۸۸-۱۱-۱۲ ۱۰:۳۵:۱۰
کسانی که از روی مسجد مردم را به گلوله میبندند؟
کسانی که در روز عاشورا مردم را زیز میگیرند؟
کسانی که به حسینیه امامشان حمله میکنند؟
لطفا شب موقع خواب 1دقیقه فکر کن.
ضمنا رفتار الف عین بی عدالتی است .از یک جناه هر توهین و تهمت و ناسزایی را منتشر میکند ولی از یک جناح حرف حساب و محترمانه را سانسور میکند.حتما از ترس فیلتر شدن.
خداحافظ الف (283876)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۰۹:۳۴
چه خوب بود رفتار رقبای پیروز را با رقبای شکست خورده وبطور کلی رفتار دولت را با رقبا وخصوصا با روسای جمهور قبل را نیز نشان میداد ید واز همه مهمتر رفتار با مخالفین ومعترضین را. (282953)
 
علی
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۱۵:۲۶
این مقایسه شما بسیار خنده دار است که برای توضیح ان باید یک مقاله نوشته شود مهم ترین نکته تفاوت سیستم رای گیری درآمریکا است راستی درآن جا این قاضی هایی که شما گفتید منشی بوش که نبودند؟بودند؟این قاضیها برای خود شخصیت مستقل داشتند هر چند که گرایش سیاسی خاصی داشته باشند. (282955)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۱:۳۴:۴۵
جناب علی

اینجا هم اعضای شورای نگهبان منصوب رئیس جمهور نیستند .. نصف اونها منصوب مجلسند و نیمی رهبر .. به نظرت همه با هم ساختن علیه میریزید شما .. نه؟ (283465)
 
علی
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۲۲:۴۷
شما از کی تا حالا آمریکا را قبول دارید ما نفهمیدیم ؟! وقتی شریعتمداری در حرفهایش به ناتانیاهو استناد می کند ! از شما هم این بعید نیست . مقایسه کنید نگاه به آینده و ناامیدی را در ایران و آمریکا . شاید بفهمید چرا . شما هیچ دریچه ی امیدی برای ما نگذاشتید . (282965)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۱:۱۸:۳۹
در تایید حرفهای این دوست عزیز:
بترسید از روزی که الگوی شما آمریکای جنایتکار و انگلیس موذی باشد! (283339)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۴۵:۴۴
واقعاً افسوس براي اونهايي كه نفهميدن اين مطلب چه معني داره، تنها دركشون مقايسه ظاهريه. خواهشاً اونو با ايهام بخونين. (282974)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۴۶:۱۸
يك سوال ساده
آيا ال گور جلوي چشم رقيبش عكس زنشو نشون داد گفت بگم؟ بگم؟

خداوكيلي چه جوابي داريد! (282975)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۳۱:۴۱
براستی اون موقع هیچ کس نمی دانست این عکس زن موسوی است.خود موسوی خودش رو لو داد. راستی افراد متخلف باید عکسشان منتشر شود تا همه ان ها را بشناسند .پرفسور رهنورد! (283038)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۰۲:۲۷
اگه زن الگور همه جا باهاش میرفت و گاها دست تو دست هم می رفتن بعد سی تا استان می رفتن دیگه ناراحت نمیشد که یه عکس سه در چهار از زنش از فاصله ده متری دوربین نشون دادن...
راستی شما عکس خانم رهنورد رو دیدی رو نشریه foreign policy داره ماچ میفرسته تعجب می کنم چرا رگ غیرت ایشون باد نکرد دوباره... (283063)
 
مهدی امیری مقدم
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۲۵:۳۳
امیدوارم شوخی کرده باشی
وگرنه باید به حال نخبگانمون افسوس بخوریم (283085)
 
خلیل
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۳۹:۵۴
خنده به مقایسه شما!
جواب من واقعا این است.
این حرفی که آقای موسوی هم وقت خود را در برنامه زنده تلویزیونی با آن تلف کرد واقعا خنده دار است. احمدی نژاد به عنوان یک کار غیز قانونی و یک رانت پرونده آموزشی زهرا رهنورد را ارائه کرد. عکس خانوادگی دزدی که نبود! (283107)
 
يه ايراني بيزار از دروغ
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۴۳:۱۰
ببخشيد كدوم خانوم بود كه در تجمعات انتخاباتي براي جمعيت بوس ميفرستاد؟ يك سرچي تو گوگل ايميج بكنيد لطفا

مجموعا خيلي لجم ميگيره از اين حرف طرفداراي موسوي كه ميگن به غيرتش برخورد! اين هياهو فقط براي اين بود كه مدرك متقلبانه پروفسور رهنورد و ورود غيرقانوني اش به دوره دكتري ماست مالي بشه... خدا رحمتت كنه كردان كه فكر ميكرديم فقط تو پررو هستي (283150)
 
مصطفی
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۵۱:۵۶
احتمالا منظور شما همان عکس سه در چهار پرشنلی و سیاه و سفید است که بر روی پرونده تحصیلی ایشان بود ( اشتغال همزمان به تحصیل در دو مقطع فوق لیسانس و دکترا ) (283155)
 
ساسان
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۷:۰۳:۰۸
آقای موسوی که عکس زنشو سه متر در چهار متر بنر کرده بود یاد غیرتش نبود واقعا برای این اظهار نظر متاسفم (283159)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۰:۱۹:۱۵
تا کی میخواهید این اظهارات سخیف را تکرار کنید
احمدی نژاد عکس زنش را نشون داد
نه خدا وکیلی اون عکس بود یا یه پرونده بود که عکس 3 در 4 این خانم در گوشه آن نقش بسته بود
تازه اصل پرونده هم نبود کپی پرونده بود
تازه صداو سیما هم روی تصویرش زوم نکرد
تازه مگه این آقا از انتشار عکس زنش واهمه ای هم دارد
عکسهای رنگی این خانم شصت و چند ساله با اون آقای شصت و هشت ساله در حالی که دست در دست هم دارند در اینترنت پره
حالا هی بگید خس و خاشاک
هی بگید ناموس مردم
اون شبهایی که زن و مرد در شبهای قبل از انتخابات توی خیابونهای شمال تهران بزن و برقص راه انداخته بودند غیرتی نشدیدو نگران ناموس مردم نشدید
بس کنید دیگه (283249)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۲:۱۳:۲۸
برادر عزیز، اینجا برای تبلیغات انتخاباتی( همین الان کلی تبلیغ تو تلویزیون پخش میشود، ) دارند همدیگر را تخریب چهره میکنند، این روش تبلیغاتی اینجاست.
راست شما که به بگم بگم گیر میدی، چطوری اتهام دروغ میر حسین که بدون مدرک بود را ندیدی؟ (283281)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۰:۰۵:۱۶
آيا ال گور جلوي چشم رقيبش عكس زنشو نشون داد گفت بگم؟ بگم؟
بله جزییات روابط جنسی پشتیبان الگور ( کلینتون) جزئ به جزئ در مراحل مختلف و رساناها یاداوری میشد اینکه خیلی بدتره!؟ تازه کشور را بخاطر غیرت شخصی به خطر انداختن درسته؟ (283318)
 
ذاکری
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۴۶:۵۶
بسمه تعالی
شاید اگر من بجای آقای موسوی بودم در همان شب مناظره برای اثبات ناحق بودن ادعاهای رقیب در همان جلسه به نفع ایشان کناره گیری میکردم و از ایشان همایت جدی تا نیت اصلی ایشان بر همگان آشکار شود.
خواهشمند است حتما درج فرمایید. (282978)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۴۸:۱۰
آدم به مسلمونی خودش شک می کنه! (282979)
 
مهدي
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۳:۱۰:۱۸
پس قبول داريد اخلاق سياسي تو آمريكاي ليبرال خيلي بهتر از كشور اسلامي ماست! (282991)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۳۲:۲۶
اره اون ها شعورشان از مزدورای بانک اتیش زن خیلی بیشتر است (283040)
 
مهدی امیری مقدم
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۲۶:۱۶
نه .. قبول نداریم
قبول داریم اخلاگ ال گور خیلی بهتر از م م بوده (283086)
 
رضا
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۳۶:۵۵
آقای موسوی کشور اسلامی نیست. یکی از وصله های ناجور به یک کشور اسلامی هست.
جمله شما مصداق دقیق و تمام و کمال عبارت \"فرار به جلو\" هست. (283103)
 
فرشاد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۳:۱۰:۴۲
اگه ممکنه واکنش آقای احمدی نژاد و جرج بوش را پس از اعلام نتایج با هم
مقایسه کنید.
در ضمن در مملکت ما تا زمانی که قانون به نفع ما باشه ( احمدی نژاد، موسوی، کروبی، مجلس و مردم و ... فرقی نداره) تاکید بر اجرای صددرصد قانون داریم.
اگر به نفع ما نبود یکجوری آن را تفسیر می کنیم که به نفعمان باشد. ( مثلاً شورای نگهبان می گوید حاضر نیستیم آخرتمان را به دنیا بفروشیم).
اگر نتوانسیتم به نفع خودمان تفسر کنیم از امام و رهبرمان مایه می گذاریم و آنهم فقط به مطالبی استناد می کنیم که نفع صددرصدی ما را تامین کند و اگر مطالبی در گفته های این بزرگان باشد که به نفع ما و رفتار ما نباشد می گوییم منظورشان این است و آن است و بالاخره جوری تفسیر می کنیم که نفعمان را تامین کند.
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را

یک جمله بی ربط:
بنده اگر بخواهم وام بگیرم و پارتی نداشته باشم فریاد واقانونا سر می دهم. اگر پارتی داشته باشم این فریاد را تکرار می کنم ولی یواشتر و با تفسیری که نافع منافع بنده باشد و .... (282992)
 
بنارضوي
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۳:۲۱:۰۱
هرچه از انتخابات دور تر مي شويم عمق فاجعه اي كه اتفاق افتاد روشن تر مي شود. خدا لعنت كند دروغگوي متوهم را كه كشورمان را به افتضاح كشيد
من نمي دانم اينها با چه رويي مي خواهند برگردند؟ (282958)
 
كمال گ
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۳:۲۷:۰۹
ايكاش من هم يك آمريكايي بودم
ايكاش نخبگان ما هم به اندازه آمريكايي ها شعور داشتند (283001)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۳۳:۲۳
کاش م.م به اندازه ی نماینده ی افغان شعور داشت (283041)
 
بچه تهرون
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۰:۱۰:۲۵
لجباز88 = موسوي
رند88 = الف نون
جوكر88 = كروبي (283301)
 
حمید
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۲۶:۳۷
آقای نا شناس!
همین خانوم قرآن پژوه(!)که احمدی نژاد یه پرونده اونم با یه عکس سه در چهار سیاه سفید ازش نشون داد.توی تمام تبلیغات مریدتون آقای موسوی با هم حضور داشتند که حتی دست مردان نامحرم را هم میگرفتند !و با رویی باز توی مراسم هاشون کف میزدند!عکساشو دیدی یا نشونت بدم؟راستی چرا اصل اون مطالب فراموش شد؟شما یه خاطر اینکه مدرک تقلبی این خانم رو فراموش کنید پشت این چیزا پنهان شدید!راستی چه خبر از دکتر خاتمی؟ (283034)
 
محسن
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۳۷:۱۳
اضافه کنین در آمریکا بعد از باشکوهترین انتخابات بین اوباما و هیلاری کلینتون بعد از پیروزی اوباما وی هیلاری کلینتون را به عنوان معاون خود انتخاب می کند و جشنی با شکوه برگزار می شود اما در کشور ما چه ؟! (283045)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۷:۵۴:۳۹
پس از شکست آقای لاریجانی در انتخابات ۱۳۸۴، ایشان توسط رئیس جمهور به دبیری شورای عالی امنیت ملی برگزیده می‌شود.
ضمناً هیلاری کلینتون معاون اوباما نیست، وزیر خارجه‌ست. معاون اوباما جوزف بایدن است. (283187)
 
مهدی يار
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۰:۰۸:۰۳
ايخدا چي ميشد الگور دستشو مي ذاش زير سر موسوي؟ (283321)
 
علی
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۳۸:۳۶
فقط مي توانم بگويم براي خودم متاسفم كه گول اين موسوي نامرد را خوردم

فقط مي توانم بگويم براي خودم متاسفم كه گول اين احمدی نژاد نامرد و دورغگو را خوردم
الف، این با نظر قبلی هیچ تفاوتی نداره. فقط اسم ها عوض شده. باید منتشرش کنی. (283047)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۲۲:۲۷
دروغ گو را اضافه گفتی .واقعا متاسفم که به موسوی دروغ گو رای دادم. (283136)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۱:۴۴:۱۱
دوست عزیز

فرق نظر تو با نظر قبلی اینه که موسوی می تونه بره از الف شکایت کنه که بهش تهمت زدن اما در مورد نظر تو چون توهین به رئیس جمهور قانونی مملکت است وظیفه مدعی العموم است که در الف رو تخته کنه .. اما خوب شما هم می تونی از سعه صدر جناب رئیس جمهور بهره ببری همونطور که از سرانتون گذشت کرد شما که دیگه فقط یه مریدی (283471)
 
رضا
۱۳۸۸-۱۱-۱۲ ۰۸:۱۳:۰۶
فقط مي توانم بگويم براي خودم متاسفم كه گول اين موسوي نامرد را خوردم

فقط مي توانم بگويم براي خودم متاسفم كه گول اين احمدی نژاد نامرد و دورغگو را خوردم
الف، این با نظر قبلی هیچ تفاوتی نداره. فقط اسم ها عوض شده. باید منتشرش کنی.

خیلی خوشحالم که گول این موسوی.....را نخوردم !

این هم با بالایی فرقی نداره (!) (283767)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۳۹:۰۴
وقتی متن خیالی بیانیه آقای موسوی رو خوندم اشک توی چشمام جم شد.
ای کاش خیالی نبود. ای کاش جوونامون رو احساساتی نمی کردن و به کشتن نمی دادن. (283048)
 
حمد هفتی
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۴۵:۳۱
پس شما هم قبول دارید که همه کارهای امریکایی ها بد نیست.در ضمن,بهتر بود قضات آن ها را هم با قضات ما مقایسه می کردید و همچنین می گفتید که رییس جمهور منتخب آن ها با بر پایی جشن زود هنگام به مخالفین خود توهین نکرد .در واقع بهتر است اول خودتان را با رسانه های آن ها مقایسه کنید و بعد به کارهای دیگر بپردازید. (283052)
 
مرجان
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۴۲:۲۶
کی گفته همه کارهای آمریکایی ها بده؟ چرا حرفی رو که هیچکس نزده به جناح رقیبتون نسبت می دید؟ واقعا فکر می کنید اینوری ها این حرف رو زدند؟ می شه یه لینکی بدید که یه نفر حتی توی یه دیوونه خونه این حرف رو زده باشه؟

(البته جواب رو خودم می دونم. فقط می خوام به شما بگم که با مغالطه نمی شه توی یه بحث منطقی برای همیشه پیروز موند) (283149)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۸:۰۶:۴۰
احمدی‌نژاد کی به «مخالفان» خود توهین کرد؟ او کسانی را که شیشه‌ی بانک می‌شکستند خس و خاشاک نامید. (283190)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۸:۰۸:۰۵
هیچ کس نگفته همه‌ی کارهای آمریکایی‌ها بد است.
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3064&q=
يك روز عدّه‏اى غربزده چشمهاى خود را بستند و گفتند ما بايد همه چيز را از غرب بگيريم. آنها چه چيزى را از غرب گرفتند؟ يكى از خصوصيات خوبى كه اروپاييها دارند، خطرپذيرى است. منشأ عمده موفقيتهاى آنها اين بوده است. آيا غربزده‏هاى ما اين را گرفتند و به ايران آوردند؟ آيا ايرانيها ريسك‏پذير شدند؟ خصوصيت خوب ديگر آنها عبارت از پشتكار و از كار نگريختن است. آيا آن را به ايران آوردند؟ بزرگترين و ماهرترين مكتشفان و دانشمندان غربى كسانى‏اند كه سالهاى متمادى با زندگيهاى سخت در اتاق خود نشستند و چيزى را كشف كردند. انسان وقتى زندگى آنها را مى‏خواند، مى‏بيند چگونه زندگى كردند. آيا اين روحيه تلاشِ خستگى‏ناپذيرِ فقط براى علم را به ايران آوردند؟ اينها بخشهاى خوب فرهنگ غربى بود. اينها را كه نياوردند؛ پس چه چيزى را آوردند؟ اختلاط زن و مرد و آزادىِ عيّاشى و پشت ميز نشينى و ارزش كردن لذّات و شهوات را آوردند (283192)
 
مصطفی
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۸:۴۴:۰۷
فراموش نکنید که انتخاب آقای خاتمی هم دو دوره توسط همین آقایان تایید شد.
اون موقع قاضی های خوبی بودند چون خاتمی را تایید کردند؟ (283413)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۴:۵۹:۲۲
بوش به دمکرات ها خس و خاشاک گفته بود؟ (283059)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۰۷:۰۵
آره تو امریکا کسی حق نداره جمله رئیس جمهورو تحریف بکنه و مظلوم نمایی بکنه... (283070)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۲۵:۱۷
احمدی چه وقت به شما گفت خس و خاشاک دروغ گو/ایشان گفتند 40 میلیون در انتخابات شرکت کردند و افتخار افریدند یه گروه خس و خس و خاشاک می خواهند اختلال ایجاد کنند که درست بود من هم موافقم.مرگ بر خس و خاشاکا (283138)
 
مریم
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۴۳:۱۸
احمدی نژاد کی به \"اصلاح طلبان\" خس و خاشاک گفت؟ دروغ تا چه ا ندازه؟ (283151)
 
حسین
۱۳۹۰-۰۳-۲۳ ۰۸:۱۳:۵۸
مگر حرف اصلی ما صحبت های احمدی نژاده؟؟ موضوع اصلی قانونه (460967)
 
بهروز
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۰۰:۲۸
بله عزیزان. شک نیست که چنین رفتاری از موسوی درست نبود ولی یه جور دیگه فکر کنید.طرف مقابل موسوی کی هستش؟ آیا انسانی است که به حقوق دموکراتیک پایبند است. آیا انسانی است که اخلاق سر لوحه رفتارش است. به خدا بیا ئید کمی انصاف به خرج دهیم. نه کشور عزیرمان آنقدر دموکراتیک است که بتوان قانونی اعتراض کرد و نه اینکه اتراض قانونی در این کشور خواهانی دارد. شما راهکار بدهید؟ موسوی چه باید می کرد؟ اصلا جناب نویسنده اگر شما جای موسوی بودید الحق والانصاف چه می کردید. چطور پاسخگوی سیل عظیم مردمی بودید که به شما رای داده بودند. شما چطور در مقابل فردی مثل احمدی نژاد که عکس همسرتان را برای مغلطه کردن و فقط برای پیروزی بر مناظره مقابل 70 میلیون جمعیت نشان می دهد چه می کردید. آیا واقعا بوش برای پیروزی دست به هرکاری زد؟آیا تهمت زدن به اطرافیان موسوی مثل هاشمی و خاتمی روش دموکراتیک بود. اصلا یک سوال که برای من مثل کوهی بزرگی می کند و هیچکی جواب درستی به من نداده این است که اینطور که من یک حساب سر انگشتی کردم دولت اول بازرگان بوده که به قولی یک خائن قلمداد می شود. دولت بعدی بنی صدر است که قطعا خائن است دولت بعدی موسوی است که خائن از کار درآمده دولت بعدی هاشمی استکه فرزندانش خائن وخودش هم هست ولی هنوز به صلاح آقایون هست که بوغش نکنن. و خاتمی که دیگه خائن بزرگ هست.پس بفرمائید این این نظام بعد 30 سال فقط تونسته یک رئیسجمهور غیر خائن داشته باشه؟د وستان عزیز قبول کنیم اگر راهی برای اعتراض وجود داشتویا حد اقل افرادی مثل جناب توکلی و مطهری در مجلس انگشت شمار نبودند شاید یک راه برای اعتراض موسوی به نتایج انتخابات ارائه دلایل در صحن مجلس بود. (283060)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۱۶:۴۴
بابا انقدر ها هم سخت نیست داری می پیچونی
ایشون می یومد شورای نگهبان جلوی چشم خودش ده درصد صندوق ها رو بازشماری می کردن اگه تقلب پیدا میشد ادامه می دادن تا عمق فاجعه کشف بشه...
شما بهتره به جای این که تمام قانون اساسی رو زیر سوال ببری منطقی فکر کنی مگه همین ایشون نبود که می گفت که اگه قانون اشتباه شما باید اجرا کنی و اگر ناراحتی از راه های قانونی سعی کنی اونو عوض کنی....
ایشون چرا انقدر تو تنور توهم تقلب دمید که مردم رو شوروند میشد تمام مدارک و استدلال ها رو برد شورای نگهبان اصلا میگیم نه...
مگه همین آقای ابوترابی نگفت ما باهاش حرف زدیم که یه هیئتی تشکیل بشه که از هر دو طرف توش باشن مگه نگفت که آقای هاشمی هم قبول کرد ولی بازم موسوی زد زیرش خوب اینا یعنی چی میگی شورای نگهبان اخه...
خوب اخ...
میگی بی طرفا بیان...
خوب بیان
مگه همین هیئتی که می خواس تشکیل بشه که حتی هاشمی هم قبول کرد بی طرف نبود؟
من بشخصه صدها سوال دارم که باید جواب بده...
شما چرا تو وجدان خودت خلوت نمی کنی مگه همین ایشون نبود که گفته بود حاضره بیاد صدا و سیما ولی بدون مجری و سوال فقط زنده حرف بزنه مگه از چی می ترسه که انقدر از مورد پرسش قرار گرفتن می ترسه مگه حق نیست پس به راحتی می تونست به سوال ها جواب بده دیگه جز اینه؟
چرا می ترسه بیاد مناظره!
چرا انصاری می ترسه؟
چرا بقیه مدعیان تقلب نمیان برنامه رو به فردا از چی می ترسن؟
دعوت می کنن نمیرن بعد می گن تریبون نداریم...
ملت که بلانسبت ... نیستند که... (283075)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۲۱:۵۱
از استدلال حزب الله وحشت دارند.مناظره اتاق شیشه ای است که اصلاح طلبان میترسن از مناظره من میگم باید اسم های افرادی که نمیان مناظره اعلام عمومی بشه (283078)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۸:۱۳:۴۷
گفتید آیا واقعا بوش برای پیروزی دست به هرکاری زد؟
بله اتفاقاً در انتخابات آمریکا از روش «درآوردن پرونده‌ی طرف» خیلی استفاده می‌شود. مثلاً در مورد Karl Rove که مشاور انتخاباتی بوش بود سرچ کنید. (283195)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۱:۵۰:۲۲
فرق ایران و امریکا اینه که اونجا وقتی پرونده یکی رو رو می کنن میاد معذرت می خواد و از صحنه سیات حذف میشه .. اینجا با کمال پر رویی میگه چرا عکس زنمو نشون دادی ... چرا مدرکو رو کردی .. من استعفا نمیدم .. من زنم پرفسوره و...
نیچر غلط کرده من خودم نوشتم .. فقط نصفشو شاگردم نوشته بود ..تحقیق کپی نبود استناد بود!
در چند مورد اخیر که اینجوری بوده فرقی هم بین اصلاح طلب و اصولگرا نبوده
منتها بعضیا خیلی خیلی پر روان .. یعنی طرفداراشونم پر رو هستن .. باز بعضیا طرفداراون سکوت کردن اما بعضیا از نظام طلبکار هم شدن (283476)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۰۵:۳۶
البته در امريكا اعتراض مردمي شد بعد از اعلا م نتايج (تو عكساتونم هست) ولي مردم معترض كتك نخوردن يه سه چهار روز گذشت رفتن سر خونه زندگيشون (283067)
 
مصطفی
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۷:۰۲:۵۹
ببخشید توی اون اعتراضها هم بانک آتش زدند و یا به پایگاه نظامی حمله کردند
بد نیست به تشکر سایتهای خودتون از نیروی انتظامی در اعتراضاتی که بدون اغتشاش انجام شد ( به عنوان مثال میدان ونک ) یک بار دیگه یک نگاه بیندازید (283158)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۲۱:۲۰:۵۳
البته در امريكا اعتراض مردمي شد بعد از اعلا م نتايج (تو عكساتونم هست) ولي مردم معترض كتك نخوردن يه سه چهار روز گذشت رفتن سر خونه زندگيشون

چرا با خیالبافی حرفی را میزنی که از ان اطلاع نداری در امریکا اگر مردم یک سطل اشغال اتش میزدند و یا حتی به پلیس اعتراض میکردند چنان توسرشان میزدند که از زمین بلند نمیشدند یک نگاه به عکس العمل پلیس در سپتامبر 2009 درجریان جی 20 بنداز
اگر در روزهای اول اعتراضات منطقی وقانونی بود مثل حرکات قبل ازا نتخابات قابل تحمل بود اما شعارهای توهین امیز و هدف قرار دادن اصل نظام خسارت در خیابانها اگر تو امریکا بود پدری از صاحب طرف در میاوردند که کسی یادش هم نکنه
میخواهید لینکهای G20 اینجا بگذارم یا خودتان زحمت دیدن جزئی از رفتار پلیس با انها که اغتشاشگران رافقط نگاه میکردند در یوتیوپ میکشید
اینجا پلیس یکبار اعلام کرد که تجمع در این خیابان ممنوع مرحله بعد زدن دستگیری و مجارات نقدی و زندان هست و هیچ بی بی سی و سی ان ان و صدای امریکایی هم به مظلوم نمایی و حمایت نمیپردازد و از پلیس یکصدا و قاطع حمایت میکنند همه حتی رهبران مخالفان که در تلویزیون امد و از خسارات وارده توسط طرفدارانشان از مردم و پلیس عذر خواهی کرد
بزرگترین مشکل ایران این است که از بزرگ تا کوچک خبری را که مطمئا نیستند از صحت ان پخش میکنند و یا حتی یک خبر را حدس میزنند به عبارت ساده راحت دروغ میگوییم و از عواقب دنیوی و اخروی ان هیچ ترس و شرمی نداریم حالامیخواهد این اموراجتماعی باشد سیاسی اقتصادی (283739)
 
احسان
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۲۱:۲۶
ماشالا هزار ماشالا میبینم کگه آقای توکگلی (دکتر توکلی) به جای اسوه حسنه کشور دوست و برادر آمریکا را الگو قرار دادنع چشم نخورند با این همه ذکاوت بعد 35-40 سال مبارزه (283080)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۸:۱۵:۴۱
از بیانات مقام معظم رهبری
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3064&q=
يك روز عدّه‏اى غربزده چشمهاى خود را بستند و گفتند ما بايد همه چيز را از غرب بگيريم. آنها چه چيزى را از غرب گرفتند؟ يكى از خصوصيات خوبى كه اروپاييها دارند، خطرپذيرى است. منشأ عمده موفقيتهاى آنها اين بوده است. آيا غربزده‏هاى ما اين را گرفتند و به ايران آوردند؟ آيا ايرانيها ريسك‏پذير شدند؟ خصوصيت خوب ديگر آنها عبارت از پشتكار و از كار نگريختن است. آيا آن را به ايران آوردند؟ بزرگترين و ماهرترين مكتشفان و دانشمندان غربى كسانى‏اند كه سالهاى متمادى با زندگيهاى سخت در اتاق خود نشستند و چيزى را كشف كردند. انسان وقتى زندگى آنها را مى‏خواند، مى‏بيند چگونه زندگى كردند. آيا اين روحيه تلاشِ خستگى‏ناپذيرِ فقط براى علم را به ايران آوردند؟ اينها بخشهاى خوب فرهنگ غربى بود. اينها را كه نياوردند؛ پس چه چيزى را آوردند؟ اختلاط زن و مرد و آزادىِ عيّاشى و پشت ميز نشينى و ارزش كردن لذّات و شهوات را آوردند (283197)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۹:۵۰:۰۳
یکی دیگر از خواص خوب غربیها گوش کردن به حرف مردم و غیر خودی نخواندن جمع کثیری از آنهاست. از خواص خوب دیگرشان نبستن روزنامه ها و خفه نکردن صدای مخالف است. یکی دیگر، تحمل نقد بلندپایه ترین مقام رسمی کشور در مطبوعات است. حاضرید اینها رو هم از غربیها بگیرید؟ (283232)
 
نیما
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۲۴:۳۹
جالبه وقتی می خواهیم به رقیبمون درس اخلاق یاد بدیم از امریکا و سیاستمداراش مایه میزاریم و وقتی میخواهیم از میدون خارجشون کنیم اونارو امریکایی یا جیره خوار امریکا میدونیم-خوبه که در موارد دیگه از جمله رعایت و به رسمیت شناختن حقوق معترضین هم از اونا یاد بگیریم--در ضمن دیوان عالی امریکا یک نهاد قضایی هست نه یک نهاد سیاسی و اعضای ان مثل شورای نگهبان عضو ستاد انتخاباتی یک کاندیدا نیستند ویا به جای کاندیدا سخنرانی نمی کنند و تازه ادعایی مبنی بر فقیه عادل مجتهد ندارند-- (283084)
 
داود
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۲۷:۲۷
سلام
بنده از کسانی هستم که بواسطه شغلی که دارم از ابتدای شروع تبلیغات نامزدها از نزدیک شاهد حضور مردم بودم
به جرآت و اطمینان میگم که جریان برگزاری انتخابات امسال بسیار آزادو پرهیجان بود
فقط صد افسوس و ای کاش_ای کاش از این فرصت حداکثر استفاده رو میکردیم تا در برابر اروپا وامریکا امتیاز بگیریم.(البته صرف نظر اینکه چه کسی پیروز انتخابات شد!)
_به امید خدا در انتخابات بعدی از فرصتها بهتر استفاده کنیم
با سپاس (283089)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۲۸:۴۸
آیا در آمریکا هم، یک نفر قبل از اعلام رسمی نتایج انتخابات ، به فرد مورد نظر خودش، پیروزی در انتخابات را رسما تبریک گفت و وی را رییس جمهور منتخب ملت خطاب کرد ؟ و بعدا بر این عقیده خودش در تریبون های رسمی عینیت بخشید ؟
التماس میکنم بزنید و نتایج رو مقایسه کنید . همیشه یه طرفه به قاضی نرید. (283092)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۸:۱۷:۴۰
این کار در همه‌ی انتخابات قبلی انجام می‌شد و کسی به ایشان ایرادی نمی‌گرفت. حتی در سال ۱۳۷۶ و ۱۳۸۰. (283198)
 
مصطفی
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۸:۴۷:۱۲
ببخشید در اونجا هم نامزد انتخابات قبل از تمام شدن رای گیری ( ساعت یازده و نیم شب ) کنفرانش خبری گذاشت و خود را پیروز انتخابات معرفی کرد و برای روز بعد وعده جشن پیروزی داد؟ (283414)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۳۲:۴۵
فقط میتونم بگم خفه شید.مثل اینکه مردم رو خیلی احمق فرض کردین با این تحلیلهای ابکی.چشماتونو باز کنین و طلوع خورشید رو ببینین (283097)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۳۴:۱۱
فرض اول:
ببینید اگه تو ایران تقلب شد یعنی 11 میلیون رای رو بالا کشیدن

اما اون موقع صحبت سر 70 هزار تا رای باطل شده بود

من به فرض محال می گم.....اگه واقعا 11 میلیون رای جابجا شد این 1 فاجعه ملی برای ایران و نظام.....و مقدمه سرنگونی....و این نیاز به رستاخیز داره
پس می خوام بگم قابل قیاس نیس با تصمیم الگور

فرض 2:
ما اگه تقلب نشده
خوب این نشون میده که موسوی اصلا صلاح مملکت رو نمی خواد
و بازم قابل مقایسه نیست

از این 2 حالت که خارج نیست
یا احمدی نژاد بر امده از رای واقعی مردمه یا نیست
در هر دو حالت این مثال الگور اصلا قابل مقایسه بین الگور و موسوی نیست
پس وقتی من جوون 20 ساله که مکانیک می خونم و هیچ ربطی به سیاست نداره با دلیل می گم که این مطلبتون از بیخ چرت هست وای به حال اونایی که 1 کم سر در میارن (283098)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۹:۴۶:۳۸
۱۱ میلیون رای لازم نیست جابجا شده باشد. ۶ میلیون کافی بود که به دور دوم کشیده شود که پیش بینی بعضی از کارشناسان هم همین بود. بنابراین عدد ۱۱ میلیون مغالطه ای است که متاسفانه جا افتاده. (283230)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۵ ۱۳:۰۷:۵۰
خوب باز من 1 دلیل اوردم که این مطلب و مقایسه که شد مقایسه درستی نبود....لا اقل شما هم 1 دلیل می اوردی که حساب من بی سر و ته بود
من می گم با 1 دلیل ساده منی که هیچ چی از سیاست نمی دونم دارم می گم این 2 موضوع قابل قیاس نیست
کجاش خود پسندی مطلقه (284771)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۱:۲۸:۳۹
اخه جوون مکانیک 20 ساله اگر تو شغل خودت هم به همین سادگی به خودپسندی مطلق برسی که حرف خود را کارشناسانه و غیر انر چرت بخوانی که وای به حال خودت -- نه عزیز حساب شما بی سر و ته بود (283346)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۴۳:۱۸
دوستان عزیز نماینده ی مجلس، می تونم بپرسم کی قراره به تهمت هایی که توسط رئیس دولت به آقای هاشمی زده شد رسیدگی بشه ؟
اگر آن صحبت ها درست بود باید ایشان محاکمه شوند اگر نه ...
راستی دستور خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال را فراموش نکرده ایم ... تنها مشکل ما عوام این است که به راحتی فریب می خوریم

منتشر هم نکردی نکردی ! چون دیگه عادت کردم (283109)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۵۰:۵۱
الف جان سلام

1 ـ به گفته آقاي مطهري در انتخابات تقلب نشده وليكن قبل از انتخابات دوپينگ شده است زيرا شبهه اي افكنده شده است مبني براينكه منابع بيت المال و مسئوليت ها و فرصتهاي مملكت توان ، رغبت و تحمل بيطرفي را نداشتند
4 ـ بنده بسيجي بيطرف هستم و به آقايان موسوي،احمدي نژاد و كروبي رأي ندادم
5 ـاز نظر محاسن، قياس بين شوراي محترم نگهبان با ديوانعالي ايالات متحده آمريكا درست نيست
6 ـ از نظر معايب، قياس بين شوراي محترم نگهبان و ديوانعالي ايالات متحده درست است زيرا موضوع عدم وضاحت سن بازنشستگي در بين اعضاي شوراي نگهبان و ديوانعالي آمريكا عيب مشتركي است كه بايد بر روي آن بحث و بصيرت آفريني شود (283114)
 
خلیل
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۵۳:۲۲
متاسفم که وضعیت دولتمردان طوری شده که با شیطان بزرگ مقایسه می شویم. اما باید توجه کنیم که آنچه در این میان نکته مثبتی است که هم منظور نویسنده مطلب بوده و هم خوانندگان حسن کار را در ان می بینندف رعایت اخلاق حداقلی برای کسی است که یک نظام راقبول کرده و در قالب آن نظام و با رعایت قواعد آن وارد یکی از راه کارهای آن شده است. الگور مکرر تاکید کرده که منافع کشور بر حزب تقدم دارد.
البته این افراد قابل مقایسه با هم نیستند ولی سکوت امیر المومنین و تن دادن ایشان به خلاف سه ناخلف قبل از ایشان هم از همین رو بود.
یعنی آقای موسوی اگر به فرض مطمئن بود که حقش شایع شده و باید رییس جمهور می شد، قطعا نباید از این روش این حق را پیگیری می کرد حتی اگر مطمئن بود که با سکوت و یا روش دیگر به آن نخواهد رسید (هرچند که مطمئن بود از این روش که انجام داد نمی رسد!).
البته این که مثال از بلاد کفر آمده از این جهت خوب است که بسیاری افراد هروقت از رفتار امیرالمومنین و ائمه برای آنها مثال می زنیم می گویند که این افراد قابل مقایسه نیستند و مثلا آقای خامنه ای که امام معصوم نیست. این که کسی از دولتمردان معصوم نیست مسلم است، اما معصومین روی زمین آمده اند و خداوند آنها را معرفی کرده که برای ما الگو باشند، نه این که بگوییم کسی از ما با آنها قابل مقایسه نیست و اصلا به سراغ آنها نرویم. اگر الگوهای واقعی را رها کنیم، کم کم همین الگوهای اشتباه را می پذیریم. (283116)
 
محمدزاده
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۵۴:۱۳
واقعا آقایان معترض قبل از اتمام انتخابات خود راپیروز وهنوز وقت شکایت به مراجع ذیصلاح وجود دارد را نادیده گرفته و 25 خرداد دعوت به شورش می کنند آیا احترامی برای قانون قائل هستند چرا طرفداران این کاندیدا این قدر متعصبانه نظر میدهند که در کشور جای اعتراض نیست اگر هم نیست ومی دانید چرا به کسی که در چارچوب همین نظام ثبت نام کرده رای می دهید واقعا تا به کی عزت وشرف خود را به ثمن بخس دراختیار افذاد عصبانی و لجوج می گذارید وبا کینه وتعصب خود جامعه را به سوی تزلزل و دوگانگی سوق می دهید (283117)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۵:۵۹:۴۷
اونی که گفته امریکاییهای بی دین لطفا کمی مطالعه کن. آمریکاییها خیلی هم بادین و ایمان هستند. (283119)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۰۲:۵۹
اره از شمایی که لسانجلس نشینی باید ایمانشون قوی تر باشه ولی از حزب الله نه! (283126)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۱:۲۴:۵۳
کاش از دهن ایرانیها بخصوص ایرانیهای مقیم خارج کلمه رحمت خدا بر ایران باد رامیشد شنید اینجا روزی ده ها بار این کلمه تکرار میشه \"God bless America\" (283343)
 
محمد پ
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۳۳:۱۱
از خوندن اين متن آتش گرفتم... به حق علي حاضرم دختر 6ساله ام دراوج شيرين زباني اش يتيم شود ولي من به خودم بمب ببندم و اين موسوي شيطان را به درك واصل كنم به انتقام اين ننگي كه بر كشورمان گذاشت.
خدا ذليلش كند

محمد پورآقايي (283091)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۳۹:۵۷
shoma kojaeen o ina koja??? inja ghanoon harfe avval ro mizaneh.... moghayesatoon kamelan ahmaghanast
pashin biyayn ye moddat amrika ta befahmin chi migin.
in mesdaghe shere molaviye ki migeh oono didin kadoo ro nadidin (283147)
 
ققنوس
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۷:۱۳:۱۱
بعد از 30 سال شعار مرگ بر آمریکا حالا می خواهید خودتان را با آمریکاییها مقایسه کنید .
همین رفتارهای دوگانه است که مردم را به نقطه جوش نزدیک کرده اگر آمریکا بد است که اصولگرایان بر آن پافشاری می کنند پس آوردن این مثالها هم غلط است . اما اگر قوانین آمریکا را مد نظر دارید قوه قضائیه مستقل است حتما مال ما هم مستقل است که انتظار دارید با حکم یک قاضی سرنوشت انتخابات تعیین شود . همین چند روز گذشته مجلس قاضی مرتضوی را در حوادث کهریزک مقصر شناخت اما آیا قوه قضائیه می تواند کاری کند ؟
پس مردم را گول نزنید آقای موسوی هم اگر مرجعی مستقل وعادل سراغ داشت اینگونه عمل نمی کرد . (283163)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۷:۵۰:۴۱
هیچ کس نگفته آمریکا صددرصد بد است. همیشه توسط سران نظام ... گفته شده که باید قسمت‌های خوب فرهنگ غربی را گرفت و از قسمت‌های بد آن بیزاری جست.
هیچ رفتار دوگانه‌ای وجود ندارد. اگر دارد لطف کنید یک نمونه بیان کنید که یک اصولگرا آمریکا را صددرصد و از تمام وجوه بد دانسته باشد. (283210)
 
علی
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۷:۲۴:۳۳
دوست عزیز شما قبول کن ، احمدی نژاد مثل جرج بوشه!
روی چشم ما هم قبول می کنیم ، موسوی مثل الگور ِ. (283170)
 
یوسف
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۰:۱۴:۳۳
کجای موسوی مثل الگور هست؟ (با عرض معذرت از آقای الگور به خاطر این مقایسه!)
این متن داره تفاوت های الگور و موسوی رو نشون میده!
قبل از نظر دادن یه کم فکر کن! (283247)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۷:۲۶:۰۴
حزب ا... اهل توهین به کسی نیست حزب شما حزب غوغا سالاری است (283175)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۷:۴۶:۵۹
موسوي واقعا به بن بست رسيده است (283182)
 
سلحشور
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۸:۲۶:۰۷
ببینید اینگونه نوشتار از برخی رسانه های مکتوب و غیر مکتوب کاملا قابل انتظار است ولی از رسانه ای مثل سایت الف نیست. ما که نمی توانیم «به جای دیگران تاریخ معاصرشان را بنویسیم». البته عرض کردم غیر از برخی رسانه ها!
آقای ال گور و اصولا حزب دموکرات، هرگز نپذیرفت که در انتخابات شکست خورده است، البته خود شما هم اشاره کرده اید که بخاطر مصلحت کشورشان پذیرفت. اما با صلاحدید خود بزرگان حزب و کاملا آزادانه. یعنی اگر به صلاح می دید که نپذیرد کاملا امکانش بود که کماکان به عدم پذیرش ادامه دهد و تا پایان هم هرگز آقای بوش پسر به عنوان رییس جمهور شناخته و «خطاب» نمیشد(شخصا در شبکه سی ان ان دیدم که عنوان رییس جمهوری، دوباره و فقط در پی اطلاع از عدم پذیرش صحت انتخابات از طرف مقابل، به «کاندیدا» تغییر کرد).
در سال ۲۰۰۴ آقای بوش پسر بدون دردسر و با اختلاف آرای نسبتا قابل توجه برنده شد، منظور اینکه نظر مردم داخل آمریکا علیرغم ایجاد دو جنگ، متفاوت از نظر بسیاری از آگاهان در دیگر کشورها بود. جالب اینکه همین نظر در سال ۲۰۰۸ با شدت بیشتری نسبت به دور قبل، تغییر کرد و به سمت طرف مقابل چرخید. آیا براستی می توان چنین تصور کرد که صلاح یک کشور بزرگ، در این مدت کوتاه هشت ساله سه بار تغییر کند. این جز اینست که حزب دموکرت در آن مقطع بیشتر به «مصلحت حزبی» خودشان از پی گیری ماجرا صرف نظر کرده و به نوعی کوتاه آمدند و مردم آمریکا و حتی بخش وسیعی از مردم جهان تحت تاثیر این تصمیم قرار گرفتند. (283201)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۹:۳۹:۰۰
بله آقای ال گور میدانستند که اگر تقلبی هم صورت گرفته باشه حزب ایشان هنوز میتواند به فعالیت خود ادامه دهد و در چهار سال آینده دوباره در انتخابات شرکت کند. نه هیچ کدام از همکاران و مشاوران آقای ال گور و نه هیچ یک از اعضای حزب دموکرات - حتی قبل از اینکه اعتراض خیابانی صورت بگیرد - دستگیر نشدند و دفتر حزب پلمب نشد و تلاش شبانه روزی حکومت برای حذف گروه رقیب انجام نشد. فرق کوچکی نیست. (283225)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۰:۵۹:۴۷
چون آقای الگور قبل از پایان رای گیری خودشو برنده انتخابات معرفی نکرد بلکه به رقیبش تبریک گفت و بعد هم هوادارانشو به اعتراض خیابانی و شورش تشویق نکرد بلکه به آرامش و تمکین از قانون دعوت کرد. (283334)
 
مرجان
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۳:۰۶:۲۲
تظاهرات های همراه با تخریب شما از روز 23 خرداد شروع شد. چه کسی قبل از این تاریخ دستگیر شده؟ (283530)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۹:۴۱:۰۲
اي كاش احمدي نژاد اصولگرا بود... (283227)
 
-
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۰:۳۹:۳۴
پس قبول کردید که در ایران هم مثل امریکا تقلب شده؟! (283254)
 
علی
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۱:۰۵:۲۸
اگر اختلاف زیر هزار رای باشد مثل آمریکا احتمال تقلب یا تخلف یا اشتباه فراوان است اما اختلاف چند میلیون رای چگونه قابل توجیه است (283335)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۱:۱۵:۵۷
اگر الگور این کار را میکرد، از مشروعیت دولت بوش کاسته میشد و نمی‌توانست به سیاست ها‌ی دیوانه وارش ادامه دهد.‌ای کاش مثل موسوی رفتار میکرد. (283265)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۱:۵۳:۵۶
ممنون خیلی خوب بود
لطفاً باز هم از این مقایسه ها در موارد مختلف انحام دهید.
علی الخصوص نحوه ی برخورد با معترضین! (283276)
 
علی
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۱:۵۹:۱۹
موسوی گفت :
آدمی که قانون را قبول ندارد میرود از راه قانون قانون را تغییر میدهد و باز ایشان فرمودند: تنها دیکتاتورها قانون را قبول ندارند
با این سخن موسوی چند نتیجه میگیرم
1- او قانون را قبول ندارد ولی حاضر نیست از راه قانون قانون را تغییر بدهد پس با توجه به سخن خودش او دیکتاتور است وبازی دموکراسی را قبول ندارد وبه رای مردم وجمهوریت ودموکراسی احترام نمی گذارد
2-او چون فقط شعار میدهد ونه عمل پس او دروغگویی بزرگ است (283277)
 
وحید
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۲:۵۷:۲۱
شرایط جامعه ایران و آمریکا شباهت زیادی با هم نداره که رفتار سیاستمدارانشون رو با هم مقایسه کنیم. (283299)
 
آریا
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۲:۵۷:۵۵
قابل توجه کاربران محترم، عقب نشینی ال گور و پذیرش نتیجه انتخابات سیاست کلی‌ حزب دمکرات بود که میخواستند به خاطر شرایط نابسامان اقتصادی آمریکا قدرت را به جمهوری خوهان بسپارند که از مدت‌ها پیش از انتخابات، نقشه جنگ با عراق را در سر داشتند. جنگ میتوانست کمکی‌ به اقتصاد آمریکا باشد که از عهده دمکرتها بر نمی‌‌آمد، پس در واقع این ال گوره بود که به رای مردم آمریکا خیانت کرد (283300)
 
میثم
۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۲۳:۳۷:۳۱
قابل توجه است که در انتخابات آمریکا رای الکترال تعیین کننده است نه نسبت ارای مردمی. بنا بر همین مقاله بوش برنده بود. پس اینکه الگور شکست را پذیرفت دلیلش واضح است.

\"جالب تر از همه اين که فرماندار این ایالت، آقای جب بوش (Jeb Bush) برادر آقای جورج بوش بود و تعداد زیادی از آراء (حدودا 70 هزار رأی!) که بخش قابل توجهی از آنها از مناطق دموکرات نشین بود باطله اعلام شده بود.\"

اینکه گفتید 70 هزار زیاده آیا فراموش کرده اید که در انتخابات مجلس ایران درشهر تهران 700 هزار رای باطله اعلام شد؟!

یک مسئله دیگر: آیا در تجمع معترضین در آمریکا کسی هم کشته شد؟
آیا به آنها اجازه تجمع داده نشد؟
آیا این دادگاه حرف های معترضین را به گوش همه نرساند ؟
آیا آنها را بر هم زننده امنیت آمریکا نامید؟

مثل همیشه این نظر هم منتشر نمی شود. (283308)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۰:۳۷:۲۹
همونطور که یکی از بینندگان اشاره کردند تفاوت مهم موسوی و طرفدارانش با الگور این است که این ها ادعای دینداری و پیروی از امام و انقلاب هم می کنند. آن ها با این که ایدئولوژیشان اساسا مادی و دنیوی و غیر دینی و غیر اخلاقی است این اندازه نفاق و دروغ و متوسل شدن به هر وسیله برای رسیدن به قدرت و شهوت قدرت و مال دنیا را ندارند (283329)
 
سیدمهدی
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۰:۵۱:۲۲
پوزش میخوام که با پایه برهنه پریدم وسط بحث و جدلتون میخواستم بپرسم شماها احیانا اسفندیارو هدیه جونو این طرفا ندیدین کاره واجبی باهاشون دارم اگه کسی دیده به من اطلاع بده .بازم پوزش میخوام.ممنون (283332)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۱:۴۱:۳۷
جان ادوارد در مناظره پرونده همجنس باز بودن دختر دیک چنی (که هیچکاره هم هست و هیچ پست دولتی ندارد) را بصورت تقبیح رو کرد اما گفتار و جواب در همان مناظره ماند تا مردم خود قضاوت کنند و کینه و جنگ خیابانی در نگرفت (283348)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۲ ۰۸:۴۸:۳۶
ايراني باغيرت مخصوصا ترك باغيرت را با كي داريد مقايسه مي كنيد (283838)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۱:۴۵:۱۶
حالا بکیبه من بگه این وسط کروبی چی میخواد او که به هر حال انتخاب نمیشد؟ (283350)
 
اگر این فرض درست باشه
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۲:۴۸:۰۴
اگر این فرض درست باشه که انتخاب آقای بوش با تقلب بوده و آقای الگر هم به آن تن‌ در داده باشه آیا فکر نمیکنید که آقای الگر هم در اتفاق افتادن ۱۱ سپتامبر، جنگ افغانستان، جنگ عراق، خراب شدن چهره یه مسلمان ها، مشکلات اقتصادی یه امروز آمریکا، عقب افتادن آمریکا از چین و روسیه در مسبقی اقتصادی و علمی‌ و ... هم مقصر است ؟ (283365)
 
دقیقا
۱۳۸۸-۱۱-۲۸ ۱۲:۵۹:۱۴
کاملا با شما موافقم! نگرانی ما از وضعیتی است که برای ایران پیش خواهد آمد (289613)
 
موسوی
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۳:۰۳:۱۵
ایران با آمریکا فرق میکنه.موسوی هم با الگور...ما نظاممون ایدئولوژیک هست نه منفعت گرا. اسلام گفته کلام حق رو بگو ولو اینکه به ضررت (شما بگو منافع ملی)باشه. ... حمایت از حزب الله و حماس ضررش بیش از سودشه.با اسلام و خدا که نمیشه مصالحه پوزیتویستی کرد.... این چه قیاسیه. وقتی امام خمینی می فرماید وطن ما اسلام است. یعنی ما باید مطابق اسلام حرف بزنیم. آمریکا به هم بریزه منافع مادیش در جهان بهم میریزه. درد درده منفعت است. ... ایران به هم ریخته چون دو طرف دعواشون دعوای اسلام است. تفاسیر مختلف از دین دارن. هر دو طرف مسلمانند .
lawpolitic.blogfa.com (283368)
 
حسین
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۳:۰۹:۱۹
آقای موسوی خود مسلمان است و میداند که اعتراضهایش در دین اسلام به صورت قانونی است( هر مسلمانی وظیفه اش است). ولی آیا الگور مسلمان است یا کشور آمریکا کشور اسلامی هست؟ (283370)
 
Asib
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۶:۳۰:۰۶
بابا مقایسه با آمریکا و ال گور پیشکش کاش از همین همسایه بغلی افغانستان و رفتار عبدالله عبدالله یه چیزی یاد می گرفتیم. (283393)
 
رضا
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۷:۰۶:۲۳
مرد مومن در انتخابات امریکا سیستم شمارش ارا ان لاین است و در شبکه cnn همان لحظه نمایش داده میشود و اصلا ناظرین انتخابات از حاکمیت نیستند و مجری انتخابات هم که وزارت کشور دولت نیست و صداوسیمای یک طرفه ندارند و دولت برای تبلیغات از امکانات دولتی استفاده نمیکند و هزاران دلیل دیگر که درست بر عکس ان در ایران است (283394)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۰:۱۴:۰۶
سلام برادر با زبون خودت میگی cnn نمایش میده...از هر هزار تا مطلبی که cnn میزنه چن تاش راسته؟
و اینکه هممون میدونیم رییس جمهور آمریکارو مردم انتخاب نمیکنن ،مردم حضور پیدامیکنن ولی با توجه به شرایط جهان کسی که بیشتر به اهداف صهیونیست ها نزدیک باشه انتخاب میشه.یه موقع جنگ لازم دارن جمهوری خواه انتخاب میکنن یموقع آبرو میخوان دموکرات انتخاب میکنن و...
تمام سیستم های مدیریتی و خبری و حتی بهداشی و... بزرگ جهان دست صهیونیست هاست حالا ما هی بگیم فلان نهاد تایید کرد فلان رسانه تایید کردو ...
یه کم کمتر خوشبین باشید به دشمن و یذره هم محض رضای خدا به مسئولین کشور خوشبین باشید... (283433)
 
رضا
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۷:۴۰:۲۴
احمدی‌نژاد کی به «مخالفان» خود توهین کرد؟ او کسانی را که شیشه‌ی بانک می‌شکستند خس و خاشاک نامید.


عزیز من زیاد زور نزن منم 1000 بار این رو گفتم ولی نرود میخ آهنین در سنگ .

اونایی که مخالف می زنن واسه ..شون متاسفم . چون ..احمدی نژاد گفت 40 میلیون بازیگر اصلی بودند حالا 4 تا خس و خاشاک یه کاری می کنند ...

البنه یه چیزی رو بگم تو یه سایت موزیک یه مطلب راجع به حمله اسرائیل به ایران گذاشته بودن ، کامنتای بعضی ها جالب بود :

\"ایران واسه اسرائیل مثل صبحونه میمونه\"
\"اگه تا الان اسرائیل حمله نکرده چون آمریکا نذاشته وگرنه 3 سوت ایران رو با خاک یکی میکنه\"
\"اسرائیل به فکر مردم ایرانه حمله نمی کنه اون وقت این ها نیستن !\"
...
یعنی می خوام بگم کسایی هستن که می خوان ریشه این نظام رو بزنن و واسشون حرف منطقی و غیر منطقی فرقی نمی کنه ....

(283351)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۸:۲۱:۵۱
من دليل مقايسه اين فرهنگ را با آن فرهنگ نمي دانم ؟ به نظر من ما خيلي تمدن و فرهنگ پيشرفته و بزرگتري داريم اما بايد گفت آدم هايي مثل موسوي بي فرهنگ و عصبي و آدمي كه با تحريك ديگران تحريك مي شود و آدم ضعيفي است ما را به افول فرهنگي دچار مي كند.
كاري مي كند كه در دنيا به ما بگويند وحشي به ايراني اي كه پيام صلح را در دنيا پراكند. به ايراني اي كه اسلام را در دنيا فرياد مي زند.
من به عنوان يك ايراني از موسوي متنفرم و تمام تلاش خود را براي اعلام تنفر از او مي كنم (283404)
 
مهدی
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۸:۴۷:۳۱
جناب موسوی ماهیت اصلی خود را نشان داد و ثابت کرد بعد از 20 سال آمده تا نظام را دگرگون کند تا به حال دقت کردید طرفداران ایشان چه کسانی هستند؟ از چه قشری هستند؟ با چه تفکری آمدند؟...
این آقا به امروز خود و مردم فکر می کند نه به فرداها! اگر ایشان مثل الگور رفتار می کرد صد درصد شک نکنید 4 سال آیند رای می آورد. اما حیف! امان از سبک مغزها (283415)
 
علی
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۸:۵۷:۴۷
به نکته بسیار بامزه ای اشاره کردید

آقای موسوی و ال گور بی شباهت هم نیستند

ولی آقای رئیس جمهور و جرج بوش را با هم مقایسه کردن خیلی بی انصافی است هم در حق آقای رئیس جمهور هم در حق جرج بوش

بعد هم نظام سیاسی امریکا و ایران و نحوه اداره حکومتشون چقدر بهم شبیه بوده من تا حالا به این نکته توجه نکرده بودم

ولی ما تو آمریکا مجمع تشخیص مصلحت نداریم گفتم یادآوری کنم که شبیه هستند ولی همسان نیستند

تازه آرای حدود پنجاه پنجاه کجا که کم مونده بود مردم شلوغ کنن و اختلاف یک به سه تو ایران کجا

من تعجب میکنم این 63% چقدر نجابت به خرج میدن در حق این مزدوران و وطن فروشها بابا یه بار بیان تو خیابون شاید 10% اون 37% شدن.

ولی خدا وکیلی این 37% که بعضیهاشون به آقای رضایی رای دادن اصلن شما بگو 1% عجب زدن کاسه کوزه نظامو ریختن بهم ها جان من نریختن یه تک پا تشریف ببرین خبرها رو بخونین

چه میکنه این 37% تا 1% نه بابا جلوشونو نگیرین میشن عین بسیجی های ترمز بریده (283417)
 
مهدی
۱۳۸۸-۱۱-۱۹ ۰۸:۵۲:۰۱
مثل اینکه حضرت عالی جمعیت 9 دی رو ندیدین که هنوز ادعاتون میشه !ای کاش کمی چشمانمان را باز می کردیم تا واقعیت ها را ببینیم. (285654)
 
یه بنده خدا !
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۹:۱۱:۴۶
به نام خدا

با عرض سلام و ادب

گزارش زیبا و بی کم و کاستی بود . هر آنچه که مورد نظر نویسنده محترم بود ، تقریباٌ به خوبی به مخاطب منتقل شد .
همچنین از سبک استدلال و ارائه مستندات کمال تشکر و سپاس را از نویسنده محترم دارم .

والعاقبه اللمتقین (283420)
 
یاور
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۰۹:۴۳:۴۸
من از آمریکا پول دنس و هوی متال و بیمه بیکاری و وام بلند مدت رو یاد گرفتم. به این چیزا که رسید دیگه حسش نبود! (283428)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۱:۲۵:۱۷
خيلي جالب بود دكت
مقايسه خوبي بود خواندم بعضي از نظرات دوستان رو خواندم
نكته اي رو متوجه شدم و اون اينكه واقعا اگر عشق به وطن ناموس انقلاب و نظام بود چرا آمدند جلوي پيشرفت و اباداني مملكت رو گرفتند ؟ و با راه انداختن اين جريانات كه وقت زيادي صرف اين بگو مگوها شد مانع از رشد و سرافرازي ايران شدند ؟
واقعا فرصتي استثنايي بود اين انتخابات - مي تونست اگر همه با هم هم دل و همزبان مي شدند اقتدار ايران اسلامي دوصد چندان مي شد
خدا مي داند دشمنان انقلاب و اسلام جرات حرف زدن درباره اقتدار ميهنمان نداشتند
حيف - حيف (283461)
 
خلیل مهاجر
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۲:۳۲:۵۶
نویسنده گرامی در مقایسه رفتار کاندیداهای دو حزب اصلی ایالات متحده آمریکا درانتخابات سال 2000 و طی روند قانونی در این کشور برای تعیین برنده نهایی و شیوه اعتراضی آقایان موسوی و کروبی در انتخابات اخیر، تلویحا آنان را به بی قانونی متهم نموده و تبعات سنگین نحوه مدیریت اعتراضات بر بدنه اقتصاد، سیاست خارجی و اعتماد ملی بر کشور را متوجه اپوزیسیون خارج از قدرت و دربند میداند و نه حاکمیت اصولگرا که در شرایط حاضر بر کلیه ارکانهای تصمیم گیری کشور تکیه زده است. آز آنجاییکه اینجانب در دوران انتخابات سال 2000 در آمریکا زندگی میکردم و همچون نویسنده مقاله بر این نظرم که دروس بزرگی برای مدیران کشور در این تجربه نهفته است، احتراما به نکات تاریخی که از نظر نویسنده مقاله دور مانده اشاره میکنم:

بلافاصله بعد از اعلام اولیه نتایج بحث انگیز سال 2000 ، آقای گور بر خلاف رسم همیشگی انتخابات که بازنده با برنده انتخابات تماس میگیرد و با آرزوی موفقیت برای وی، رسما پایان انتخابات و شکست خویش را اعلام میدارد، وی بر اساس پیشنهاد نزدیکترین مشاوران خود تصمیم گرفت که در تماس تلفنی با آقای بوش اعلام نماید که شمارش آرا در ایالت فلوریدا مورد تائید حزب متبوع او نموده و خواهان بررسی قانونی و باز شماری آرا میباشد. بعد از انعکاس این مطلب در مطبوعات جهان بلافاصله تیم های قضایی از سوی دو حزب برای طی مراحل قانونی تشکیل شد و منازعه به کانالهای اجرایی و قضایی سوق داده شد. نه کسی دستگیر شد، نه روزنامه ای تعطیل شد و نه نهادی متهم به جاسوسی برای دشمن خارجی گردید.


تمام رسانه های جهانی بر روی پیشرفت امر در سیستم قضایی آمریکا متمرکز شد. شهروندان معترض و همچنین هواداران آقای بوش به صفحه تلویزیون چشم دوخته بودند تا شاهد مناظره کارشناسان و فعالان سیاسی گوناگون باشند. احکام صادره از سوی دادگاه های محلی و ایالتی و نهایتا رجوع آن به دادسرای عالی کشور در واقع فرصتی شد تا کارآمدی سیستم قضایی کشور در اجرای قانون به محک گذاشته شود و تمام جهان شاهد بود. بیانیه دوگانه اکثریت 5 نفره و اقلیت 4 نفره هیئت قضات عالی در تاریخ آمریکا ثبت شد. اقلیت رای صادره از سوی اکثریت را سندی سیاه و لکه ننگی برای تاریخ دادسرای عالی آمریکا اعلام کرد. شهروندان معترض نیز همراه با اقلیت قضات عالی پذیرفتند که عدالت اجرا نشد، اما حکم نهایی قانونی است. در انتخابات اخیر ایران نیز قوه قضائیه ایران به محک جهانی گذاشته شد و بنده داوری در مورد قاضی صلواتی و دادستانی و دادگاه ها و اعترافات و قتل ها و زندان ها را به نویسنده مقاله و خوانندگان محترم میسپارم.

نیروهای مسلح و امنیتی و اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا هیچگونه ابراز نظری (حداقل علنی) در مورد کاندیداها و طرفداران آنان نکردند، چه رسد به آنکه آنان را متهم به فتنه و براندازی نمایند و خواهان حذف آنان گردند. در حالیکه فرماندهان نظامی ما از هر گونه فرصتی برای ابراز نظر سیاسی خود استفاده میکنند و به بحران (یا هر آنچه که اصولگرایان مینامند) کنونی ابعاد نظامی میبخشند. اینکه ما معترضین را بزرگترین خطری که نظام را تهدید مینماید بنامیم به وحدت و اعتماد ملی کمکی نمیکند. ما نیز میتوانستیم نیروی شگرف ملت حاضر در صحنه را با تدبیر و تعمق به سمت نظام علیرغم کاستی هایش جلب کنیم و همچون چهار سال گذشته با اتحاد و همدلی به رویارویی مشکلات وچالشها برویم. حس مالکیت شهروندان آمریکا نسبت به کشورشان در آن دوران تقویت شد، اما مدیریت بحران در ایران این حس را از بسیاری از شهروندان گرفت و بر عصبانیت آنان افزود.

من نیز همچون نویسنده مقاله امیدوارم که این تجربیات گرانبهای جهانی به مدد مدیران کشور بیاید. ما همگی وارث ایثار و از خود گذشتگی ایرانیان در انقلاب شکوهمند 22 بهمن هستیم.امیدوارم که همگی نیز پاسدار ندای استقلال، آزادی، و جمهوری اسلامی آنان باشیم چرا که بقای با عزت همه ما در گرو پاسداری از این پیام خدایی، نوید بخش و افتخار آفرین است. (283510)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۵:۵۵:۲۸
مگه میشه فرد با شخصیتی همچون ال گور رو با موسوی مقایسه کرد
موسوی از مردان خداجوی صبح عاشوراست که با ال گور قیاس نمیشه (283622)
 
زهرا
۱۳۸۸-۱۱-۱۱ ۱۶:۲۰:۰۱
راجع به خودم میگم،هیچ وقت از شما سران فتنه نخواهم گذشت.هروز سر همه نمازام برای شما از خدا بزرگترین و بدترین مجازات ها راخواستارم.تمام آبروی نظام عواطف انسانی و مذهبی مردم را به بازی سر جاه طلبی خودترن گرفتید.مرگ برای شما که باعث صدمه های جانی و مالی و احساسی هنگفتی به پیکر این ملت و نظام شدید خیلی کمه.ما برای داشتن نظامی که هدفش دادن علم به دست علمدار است چه بسیار خون های آسمان چشیده ونوشیده ها که دادیم،خدایا به حق اون خون های پاک انتقام این مردم و رهبری عزیز و خداییمان وامامانمان را از آنها بگیر. اللهم عجل لولیک الفرج (283632)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۹ ۱۰:۵۴:۳۴
به هر حال مقاله ی جالبی بود و براحتی با دیدن نظرات مخالف و موافق در قسمت نظرات میشه خیلی چیزها را بفهمیم.فقط لازمه با تعصب به یک موضوع نگاه نکنیم (285683)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.