نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 245614
مهار رشد سرقت در شش ماهه امسال
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۴۵
رئیس پلیس آگاهی ناجا از مهار سیر صعودی سرقت در شش ماهه نخست امسال خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار مقیمی در دیدار با حضرت آیت الله علوی گرگانی اظهار کرد: در بحث افزایش سرقت نیازمند مشارکت همه سازمان‌ها هستیم و البته با راه‌اندازی قرارگاه سرقت نیز در شش ماهه نخست امسال سیر صعودی سرقت مهار شده است.

وی با تاکید بر اینکه برای کاهش جرایم نیازمند همراه کردن مردم در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی هستیم، اظهار کرد: به عنوان پلیس از مردم انتظار داریم که هیچ خرید ارزانی را به عنوان حکمت در نظر نگیرند، چرا که بدون شک چنین موضوعی عادی نخواهد بود و در آن ضرری نهفته است. رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به ضرورت ارتقا بیش از پیش فرهنگ و دیانت مردم اظهار کرد: باید موقعیت و امنیت مناسبی برای مردم به وجود آوریم، در این صورت است که بازار مالخری و سرقت کاهش می‌یابد.

وی با تاکید بر اینکه به مقوله سرقت نباید تنها به دید امنیتی و انتظامی نگاه کرد، خاطر نشان کرد: این موضوع یک مقوله اجتماعی است و در آینده نیز تاثیرگذار خواهد بود. رئیس پلیس آگاهی ناجا همچنین با اشاره به وضعیت پلیس آگاهی استان قم خاطر نشان کرد: عملکرد این پلیس در این استان مطلوب بوده و کشفیات خوبی نیز داشته است.

در ادامه این دیدار آیت الله العظمی علوی گلپایگانی نیز با بیان اینکه عوامل متعددی در بروز سرقت دخیل است اظهار کرد: همه باید با یکدیگر همکاری کنیم تا بتوان مشکل جامعه را حل کرد. وی با بیان اینکه با سرمایه گذاری در دو بخش می‌توان در حوزه کاهش سرقت تاثیرگذار بود اظهار کرد: یکی مربوط به مسائل فرهنگی است که به آن اشاره کردیم، باید بتوانیم در آنجا سرمایه گذاری کنیم و مردم از نظر دین آگاه باشند و بدانند که سرمنشا بیشتر این اقدامات بی‌دینی است چرا که فرد متدین هیچگاه سراغ مال حرام نمی‌رود.

وی با اشاره به بخش دوم اظهار کرد: بخش دوم نیز مربوط به طرف مقابل است و مردم باید سعی کنند همیشه اموالشان را بپوشانند و در جایی که جلب توجه می‌کند، قرار ندهند، این یعنی باید شرط امنیت را نیز حفظ کنیم بنابراین به نظرم باید در این دو حوزه سرمایه گذاری کرد.
 
سامان
۱۳۹۳-۰۷-۲۴ ۲۳:۱۵:۱۱
اگر اين خبر درست است پس آماري هم كه دولت در مورد مهار بيكاري داده درست است .چون سرقت ارتباط كاملا مستقيم با بيكاري دارد .نه اينكه هر كس بيكار باشد دزدي مي كند بلكه اكثر كساني كه مرتكب ميشوند محركشان بيكاري وفقر ونداري است .بيكاري ام الفساد است اعتياد طلاق زور گيري فحشا ووووهمه از عامل بيكاري هستند.وتا وقتي بيكاري هست جرم وبزهكاري افسار گسيخته هم هست (2431027) (alef-13)
 
مهران رشیدی
۱۳۹۳-۰۷-۲۴ ۲۳:۲۲:۲۴
با سلام
اگر آمار اعلام سرقت کم شده دلیلش کم شدن سرقت نیست، دلیل آن عدم اعتماد مردم به نهاد های مربوطه جهت احقاق حقشان است.
زمانیکه شما دزد را در منزل دستگیر می کنید و تحویل می دهید و می بینید که دزد زودتر از شما به در منزلتان رسیده و با یک چاقو منتظرتان است،
وقتی در بهترین حالت و توسط یک قاضی شریف دزد شما به 10 سال حبس محکوم می شود ولی آدرس و تمام مشخصات شما توسط مسؤول دفتر دادگاه به بهانه گرفتن رضایت به خانواده و همدستان دزد مذکور داده می شود و هنوز آقای دزد به زندان تحویل نشده همدستانش با قمه منتظر شما هستند و یا باید رضایت بدهید یا نگران خانواده و خودتان باشید،
وقتی با دزد در منزل درگیر می شوید و در این درگیری و به صورت طبیعی یا توسط خود دزد حرفه ای، دزد شما مجروح می شود جای شما و دزد در دادگاه و کلانتری عوض می شود و جلب می شوید و زندان و دیه در انتظارتان است،
وقتی ...
شکایت و پی گیری آن کاری بیهوده و حتی خطرناک می شود و مردم ترجیح می دهند مالشان برود ولی جان خودشان و خانواده شان در امان باشد.
بله دوستان عزیز که کم شدن آمار سرقت را افتخار می دانید، برخلاف نظر شما سرقت کم نشده بلکه بسیار بیشتر شده فقط اعلام آن بدلایل صدر الاشاره کم شده، بیائیم واقع بین باشیم و خودمان و دیگران را گول نزنیم. (2431039) (alef-13)