نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 486914
راه تشخيص عسل اصل و تقلبی
بخش سلامت الف، 7 تیر 96
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۲۴
 
کلمات کلیدی : عسل
 
رضاعلی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۰۵:۰۱:۲۳
فقط در آزمایشگاه میتوان عسل اصل و تقلبی را تشخیص داد (4448824) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۱۰:۳۲:۳۸
ویسکوزیته تنها یکی از راه های تشخیص است که همیشه نمتونه درست باشه

مثلا در مورد عسل های بهاره این آزمایش اشتباهه (4449272) (alef-13)
 
United Arab Emirates
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۱۱:۰۱:۰۹
الف عزیز در دنیای امروزی هر فرآیندی بسرعت در ال تغییر است، اگر تا امروز متقلبان این موضوع را در نظر نگرفته باشند از امروز مقداری مواد شیمیائی دیگری اضافه میکنند تا این خاصیت پخش شدن توی ظرف هم مثل عسل طبیعی باشد!!!!! این خبر مال 10 سال قبل است یعنی ابتدای شروع تولید عسل تقلبی!!! هر ویروسی برایش آنتی ویروسی هست و ممتد تا بی نهایت تز و سنتز. (4449317) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۱۱:۱۷:۲۸
همه اینها را با تقلب می شود درست کرد تنها راهش آزمایشگاه است. (4449369) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۱۱:۴۴:۴۷
عسل طبیعی اگر با قاشق ریخته شود به اندازه یک تار مو نازک میشود اما بریده نمیشود. در حالیکه عسل تقلبی قطره قطره بریده میشود. (4449436) (alef-13)
 
حاتم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۱۲:۰۲:۳۳
امن خودم زنبوردارم
ینا هیچکدومش راه تشخیص نسیت!
فقط آزمایش. (4449485) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۱۲:۰۴:۲۵
نادرسته، خود تولید کنندگان حرفه ای عسل هم اعتقاد دارند جز بوسیله آزمایشگاه به راحتی امکان تفکیک اینها نیست. کما اینکه اگر یکبار در طبیعت کندو طبیعی دیده باشید، گاهاً عسل طبیعی از شکاف کوه مثل مایع جاری میشه و به این شکل چسبنده ذکر شده هم نیست. در بهترین حالت، مقداری از روی طعم شاید بشه تشخیص داد، اون هم نه همیشه (4449493) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.