نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 178718
قاچاق روزانه ۴میلیون لیتر سوخت از کشور
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۳۶
فرمانده ناجا با بیان اینکه روزانه به صورت میانگین چهار میلیون لیتر سوخت از کشور خارج می‌شود، گفت: تفاوت قیمت میان سوخت داخل کشور و کشورهای همسایه عامل تحریک‌کننده قاچاقچیان است.

به گزارش  ایسنا، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم عصر امروز در همایش سراسری معاونان عملیات در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر پیگیری‌های پلیس برای شناسایی عامل یا عاملان اس ام اس بخشودگی جرایم، گفت: این اس ام اس یک آموزش برای مردم بود که نباید به هر پیامی توجه کنند. البته متولیان تلفن همراه، اطلاعات و مجموعه دستگاه‌های مراقبتی باید مسیر سوءاستفاده از این وسیله را کم کنند.

وی با بیان اینکه ارسال پیامک به مردم و همچنین انبوه تماس‌های مردمی، سامانه اجراییات پلیس را با اختلال روبرو کرد، گفت: این اقدام ضد امنیتی است و رسیدگی می‌شود. به گفته احمدی‌مقدم، بخشش جرایم در حیطه نیروی انتظامی نیست و اگر همچنین بخشودگی باشد، حتما از رسانه‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود.

خروج روزانه چهار میلیون لیتر سوخت از کشور

فرمانده ناجا با بیان اینکه روزانه به صورت میانگین چهار میلیون لیتر سوخت از کشور خارج می‌شود، گفت: تفاوت قیمت میان سوخت داخل کشور و کشورهای همسایه عامل تحریک‌کننده قاچاقچیان است. وی با بیان اینکه سقوط قیمت ارز نیز موجب شد که مسیر قاچاق تغییر کند، گفت: در گذشته مراقب آن بودیم که برخی محصولات مانند گوشت و برنج و ... وارد کشور نشود، اما امروزه به دلیل ارزان‌تر بودن مراقب آن هستیم که از کشور خارج نشده و با کمبودهایی روبرو نشویم.

احمدی‌مقدم در ادامه با اشاره به برگزاری جلسه با معاونان عملیات سراسر کشور، گفت: این جلسه هر ساله به منظور «تبیین طرح‌های نوروزی و توجیه طرح‌های سال آینده» برگزار می‌شود. فرمانده ناجا با بیان اینکه تقریبا همه جرایم به غیر از سرقت کاهش داشته است، گفت: برای نوروز نیز تلاش داریم روند کاهش سرقت در اسفند۹۱ و فروردین ماه ۹۲ نیز دنبال شود.

وی با بیان اینکه پلیس تلاش دارد در آستانه نوروز با برقراری امنیت معابر، منازل و همچنین ایجاد تسهیلات ترافیکی ویژه، آرامش را برای مردم به ارمغان بیاورد، در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه آیا آیین‌نامه‌ای برای تعیین ساعت کار مراکز خرید تعیین شده است یا نه؟ گفت: در روزهای آخر سال محدودیت‌ها را کم می‌کنیم، چرا که مردم در طول روز سرکار هستند و شب‌ها فرصت خرید دارند و برای این که فرصتی برای رونق کسب و کار باشد، ماموران تا هر ساعتی که ضرورت داشته باشد، برای تامین امنیت در محل حضور دارند.
 
کلمات کلیدی : قاچاق سوخت
 
۱۳۹۱-۱۱-۲۹ ۱۹:۵۵:۳۷
این سوخت حتما از مبادی رسمی قاچاق میشه والا سهمیه 60 لیتر به کجا میرسه که آدم بخواهد به قاچاقچی ها بفروشد (1143227) (alef-10)
 
ali
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۱-۲۹ ۱۹:۵۸:۳۲
ما نفهمیدیم هزینه 500 میلیاردی برای کارت سوخت مگر برای از بین بردن قاچاق سوخت نبود ؟ اگر هنوز در این ابعاد قاچاق وجود دارد پس این همه هزینه فایده نداشت و از اول باید قیمت سوخت آزاد می کردند (1143241) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۱-۱۱-۲۹ ۲۳:۳۸:۵۲
هر یک میلیون لیتر برابرست با 45 تریلی تانکر که با احساب 4 میلیون لیتر جمعا میشود 180 دستکاه تریلی با این همه حجم از چه راهی از چه طریقی واقعا سوال برانگیز است (1143756) (alef-10)
 
شمس
۱۳۹۱-۱۱-۳۰ ۰۰:۲۵:۴۱
قاچاق سوخت روزی 4 میلیون که نمیخواید بگید بوسیله الاغ و چهارپایان انجام میشه!!!
قاچاق اصلی کار هزار پایان هست . (1143889) (alef-10)
 
امجد خدادوست
France
۱۳۹۱-۱۱-۳۰ ۰۲:۱۶:۵۳
آنچه مسلم است قاچاقچیان عمده ی سوخت مردم عادی نیستند. مسولان کشور اگر تصمیم جدی داشته باشند می توانند جلوی قاچاق سوخت را بگیرند. از جمله راهکارها می تواند این باشد که به کمک کارتهای سوخت سهمیه ی مناسبی با قیمت فوب خلیج فارس در اختیار افراد بگذارند و بیش از آن به بالاترین نرخ منطقه ای به متقاضیان فروخته شود یا اینکه اتوموبیلها و دیگر وسایل نقلیه ای که بیش از حد معقول بنزین یا گازوئیل می زنند تحت مراقبت قرار گیرند. در هر صورت باید نسبت به حفظ منابع کشور حساس بود. البته این را همه قبول دارند که با توجه به کاهش ارزش پول ملی بهای بنزین و گازوئیل در کشور ما نسبت به همسایگان بسیار پایین است و باید برای آن چاره ای اندیشید. (1144032) (alef-10)
 
من
۱۳۹۱-۱۱-۳۰ ۰۶:۱۵:۲۱
به نظر من بايد قيمت سوخت و ديگر كالاها با قيمت جهاني تغيير قيمت بدهد.شايد فكر كنيد من پولدارم و يا... بخدا نه من بيكار هم هستم.مسافركشي ميكنم .ولي وقتي قيمتها جهاني شد بايد دستمزد ها هم جهاني شود و ديگر كسي از آب گل آلود ماهي نميگيره.وقتي قيمتها جهاني شد گمرك و تعرفه هايش هم برداشته خواهد شد.و فضاي رقابتي ايجاد ميشود.هركه جنسش بهتر و ارزانتر به كام دل ميرسد و هم مردم نفع ميكنند و هم توليد كننده و هم دولت.به نظر من اجراي كامل هدفمندي هرچه سريعتر بايد صورت بگيره (1144121) (alef-10)