نظر منتشر شده
۲۱۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 181714
 
... و خدایی که در این نزدیکی است
مهدی یاراحمدی خراسانی، 27 اسفند 91
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۵۸
همیشه نزدیک شدن سال نو برای خودش شیرینی خاصی دارد. انگار چند روز قبل از عید خورشید خوش رنگ تر می شود، نسیم بهار می آید و رنگ و بوی عید همه کوچه پس کوچه های شهر را فرا می گیرد. قبل از سال نو یکی از لذت بخش ترین کارها، خرید عید است که بیشتر خانواده ها آن را انجام می دهند. خریدن لباس های جدید و وسایل نو با وجود دغدغه فراوان مردم بخاطر قیمت ها بازهم لذت بخش است بخصوص برای بچه ها که تمام شور و شوقشان به همین خریدهاست.

اما کافی است وقتی در میان مغازه های شلوغ و پرازدحام قدم می زنیم کمی هم به افرادی فکر کنیم که نمی توانند به این مغازه ها برای خرید بروند. افرادی که شاید در ظاهر از من و شما هم لباس های سالم تر و شیک تر داشته باشند اما ته جیبشان بیشتر از چند هزارتومان ناقابل برای خرید عید وجود ندارد.

بهتر است یادی بکنیم از همان پدرهایی که در شب عید وقتی برای خرید به همراه بچه کوچکشان بیرون می روند به سرعت حرکت می کنند که مبادا چشم بچه به چیزی بیفتد و آن را بخواهد و عرق شرم را بر چهره پدر بنشاند و به محض اینکه دست کوچک کودکشان به سمت کالایی می رود سریعاً دستش را می کشند و با وعده های بی سرانجام او را با خود می برند و کودک بیچاره به پایان سال جدید می رسد و هنوز در انتظار خرید لباسی است که پدرش برای عید به او قول داده بود غافل از اینکه پدر این بارهم باید شرمنده همسر و فرزندش شود یا اگر خجالت مانعش نشود به همکار، دوست و آشنایی رو بیاندازد تا شاید بتواند پولی قرض بگیرد.

بهتر است یادی بکنیم از بچه هایی که خیلی زود بزرگ می شوند. همان هایی که با وجود سن و سال کم، خوب می دانند که پدرشان نمی تواند برایشان چیزی بخرد و به همان لباس های قدیمی خودشان اکتفا می کنند که مبادا پدر را به زحمت بیاندازند. این افراد خیلی دور نیستند. همه آنها در محلات حاشیه ای شهر زندگی نمی کنند. اتفاقاً برخی از این ها درست کنار خودمان زندگی می کنند،حتی برخی مواقع سرووضعشان از خود ما هم بهتر است. اما اینها همان هایی هستند که صورتشان را با ضرب سیلی سرخ نگه می دارند. شاید همکاری باشد که هرروز کنارمان می نشیند و از قسط های سنگین و عدم کفاف حقوقش برای زندگی می نالد. شاید همسایه خودمان باشد و حتی شاید هم یکی از بستگان!

امسال قیمت ها بسیار بالاست! و گرفتاریهای اقتصادی مردم بیشتر از گذشته است. شاید افرادی که حتی فکرش را نمی کنید، به کمک شما نیاز داشته باشند. لذا اگر امسال به لطف خدا می توانید برای خود و خانواده خرید کنید هوای اطرافیان را بیشتر داشته باشید. بهتر است نگذاریم این افراد آبرومند به مرحله ای برسند که مجبور شوند دست نیاز دراز کنند و غرور خود را برای قرض گرفتن مقداری ناقابل خرد کنند. چرا بجای اینکه آنها سراغ ما بیایند ما به سراغ آنها نرویم؟

ما شیعه همان امامی هستیم که پینه های روی پشتش کمک های شبانه اش را آشکار ساخت. شاید بهتر باشد زیبایی های عید را فقط برای خودمان ندانیم و دیگران را هم در این زیبایی شریک کنیم. انسان های نیکوکار و باایمان، خود را در همه حال در محضر الهی می بینند و کارها و رفتار خود را در راه رضای خداوند انجام می دهند. شکرگزار نعمت های پروردگار هستند و یکی از نمودهای سپاس گزاری از نعمت های الهی را کمک به محرومان می دانند.

"نرم نرمك مي رسد اينك بهار" و مردم به اميد رسيدن به طراوت و سبزي سردي زمستان را پشت سر مي گذارند. به این کلمات خوب فکر کنیم؛ شب عید، سفره ی هفت سین، شکرانه نعمت های خدا، دوست و همسایه گرفتار و خدایی که در این نزدیکی است!
 
علوي
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۰۴:۰۰
تنها خوبي اين دنيا و اين روزها اين است كه خدايي مهربان كنار ماست (1196347) (alef-10)
 
مروی
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۵۲:۴۸
آقای یاراحمدی
ملتی که این همه ذخایر خدادادی یا همان طلای سیاه را در زیر پاهای خود دارد مستحق اینگونه زندگی کردن نیست آنچه فرموده اید عارضه یابی و مسکن های مقطعی است که نه قبل و نه بعد از انقلاب هیچگاه ریشه یابی نشده است شایسته مردم ما زندگی در سطح رفاه اجتماعی بالا است لیکن سوء تدبیر مدیران در سی و چند سال گذشته کشور ما را به چنین روزی انداخته است که فاصله طبقاتی اینقدر زیاد شده است (1196441) (alef-10)
 
1360
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۷:۵۳
دولترمردان ما هم همین فکر شما رو کردن که ما رو به این روز انداختن هی پول نفت و به جای سرمایه گذاری بین مردم تقسیم (به قول خودشون) کردن و باعث تورم 50 درصدی و حجم نقدینگی بسار زیاد شد
باید منابع خدادایو در زیر ساخت هزینه میشد و صنعت و توسعه همه جانبه انجام میشد ولی ................................... (1196515) (alef-10)
 
نويد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۴۳:۴۹
كشور ايران داراي پتانسيل هاي بسيار زياد در زمينه ارز آوري و سرمايه گذاري هاي خارجي است.كه متاسفانه در اين سال ها هيچ گاه از اين پتانسيل ها استفاده نشده است و اين بزرگترين ظلم به مردم بوده است.
شما تصورش را بكنيد كشور امارات كه از فقر كمي و كيفي خاك رنج مي برد، شهري مانند رامسر و يا لاهيجان داشت... وضعيت چگونه بود؟! آيا قطب گردشگري نمي شد؟ (هر چند كه اكنون كه اينها را ندارد نيز مركز جذب توريست منطقه است)
آيا اگر آنها چنين طبيعتي و يا منطقه تاريخي پاسارگاد و يا شهر اصفهان را داشتند مثل گنجي گرانبها دو دستي به آن نمي چسبيدند؟!
با حصار كشيدن دور خود و مردم خود و فروش نفت چه گلي طي اين سالها به سر خود زده ايم؟
زمين هاي كشاورزي مانند زمين هاي دماوند و بوئين زهرا و...اگر در كشورهاي منطقه بود تبديل به مقر شركت هاي مواد غذايي چندمليتي نمي شد؟

و يا هزاران هزار گنج آشكار و پنهان اين مرز و بوم.

بجاي تمركز روي "حق مسلم"! چرا نبايد وارد تعاملات نا محدود با دنيا شويم و پس از جلب اعتماد لازم آنها براي سرمايه گذاري باعث اشتغال ميليون ها جوان ايراني شويم؟!

چرا شركت هاي خارجي كه روزگاري تشنه سرمايه گذاري در اين كشور بودند اكنون در خاطرات پدربزرگ هاي ما جا خوش كرده اند؟

حق مردم ايران اين نيست...
بجاي شعار دادن و خواندن شعر "كسي كه فرش مي بافد نبايد روي حصير زندگي كند" در مجلس ، اگر در هفت سال و نيم گذشته يك دهم آرزوهايي كه در بالا به آن اشاره كردم محقق مي شد ارزش پولمان و وضع جيبمان خيلي بهتر از اين بود.
بعد از هفت سال و نيم جنجال و ماجراجويي بين المللي و داخلي چيزي كه آقاي رئيس جمهور براي ما باقي گذاشته اعصاب خرد و جيب حالي و نااميدي شديد به آينده است... (1196760) (alef-6)
 
احمد شایقی انارکی
India
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۴:۱۹:۵۷
بخدا حرف نود درصد مردم این است نمیدانم چرا ده در صد حرف دیگری میزنند هزاران مثبت (1196921) (alef-10)
 
درویش
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۹:۱۷:۰۸
ممنون آقا نو ید من همیشه کامنت هایی که میذاری رو میخونم احسنت.واقعا بجای پیشرفت داریم پسرفت میکنیم.خدایا همه میدانیم که تو بزرگترین عادل هستی خودت عاقبت مارا ختم به خیر بفرما. (1197964) (alef-10)
 
درویش
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۹:۲۳:۵۴
متاسفانه با این رویه کمیته امدادی که دولت ما پیش گرفته اوضاع بهتر از این نخواهد شد.
خدا شاهده شب 25 اسفند ساعت نزدیک 12که قرار بود یارانه ها واریز بشه مردم توی صف عابر بانکها بودن ومنتظر..
واقعا دیدن این صحنه برایم خیلی ناخوشایند بود واقعا حق مردم ما این نیست.بخدا نیست..... (1197973) (alef-7)
 
محمد
۱۳۹۱-۱۲-۳۰ ۰۵:۱۴:۳۱
منظورتون از یارانه همون صدقه ۴۵۰۰۰ تومانی را میگی. (1200371) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۱۰:۰۳
ایران سرزمین فرصت های بر باد رفته در همه عصرها ! (1197130) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۷:۲۹:۱۷
ایران سرزمینی که دولت مردانش معمولا از مردمش بایین تر بوده اند (1197251) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۳:۰۲:۲۴
واقعا این اخرش رو خوب اومدی که رئیس جمهور بعد از چند سال اعصاب مردم رو بد جوری به هم ریخته است (1197653) (alef-10)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۸:۱۹:۵۸
اگر به دولت فکر نکنید خیالتان راحت تر است فعلا مردم با هم دولت مردان باهم (1197319) (alef-10)
 
جبهه پايداري!!!
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۹:۳۵:۵۰
شمارو به خدا اين دولت رو ديگه بي خيال شيم چون ديگه اخرش رسيده يك كم ديگه تحمل كنيم همه چي تمومه (1197985) (alef-7)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۹ ۰۰:۵۶:۴۰
خواب دیدی خیر باشه.تازه بنزین میخواد بشه 3500 این و میگن بهار.حساب پاییز و زمستانش با کرام الکاتبین! (1199427) (alef-10)
 
سین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۳۸:۲۷
شما چرا فقط به فکر اعتراضید؟
نویسنده این یادداشت سعی کرده از زاویه نگاه اخلاقی و انسانی، پنجره ای بگشاید برای تخفیف و تسکین مشکل ولو به صورت مقطعی ...
به اصطلاح، شمعی روشن کرده اند در این تاریکی
اگر قرار باشد به قول جنابتان فقط منتظر حل ریشه ای مشکلات باشیم، باید تا زمان ظهور حضرت صاحب الزمان منتظر باشیم. (1196533) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۰۷:۱۳
بانظر سين كاملا موافقم همه چيز را منفي نبيينيم
گاهي اوقات نگاه مثبت بهترين دستاورد در زندگي است فكر مي كنم اين نوشتار روشني بخش و اميد افرين است (1196578) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۵۷:۵۷
مسلما اين دوران سخت اقتصادي به پايان مي رسد و كساني كه از خود خويشتنداري نشان داده اند و به ديگران كمك كرده اند به شدت سود خواهند كرد (1196679) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۱۷:۰۱
تا وقتی مسئولین ما در تفکر وراهی که در پیش گرفته اند ( بد دیدن دنیا ومحق دانستن خود واین که نماینده خدا بر روی زمینند !!) تغییر ندهند وضع همین است که هست اگر بدتر نشود ! (1197151) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۲۵:۱۴
بله مسلما این دوران سخت اقتصادی به پایان می رسه منم به پسرم گفتم عیب نداره 27 سالته هنوز نه کار درست حسابی داری ونه ماشین ونه خونه صبر کن 20 - 30 سال دیگه اوضاع درست میشه ( البته اگه امیدوار باشیم یه عده دلسوز آزاد اندیش رو کار بیان ) اونوقت در سن 47 یا 57 سالگی ممکنه بتونی ازدواج کنی وبری سر خونه زندگی خودت حالا فعلا تو همین خونه اجاره ای کنار خودمون باش و ادا بچه 10 ساله ها رو در بیار تا ما هم نفهمیم بزرگ شدی و چه نیازهایی داری !! (1197168) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۲۶:۲۱
واقعا مردم بیش تر از این نمی توانند خویشتن داری کنند باید دولت را به فکر جدیدی مجبور کرد با این همه سرمایه و نفت واقعا نمی شود همه تقصیر ها را متوجه مردم دانست (1197605) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۲۷:۱۰
و خدایی که در این نزدیکی است را فقط مردم بدانند یا مسئولان هم باید بدانند؟ ایا نباید اقایان بفهمند که یک روز باید در محضر خداوند پاسخ گوی کارهای خود باشند (1197606) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۹:۴۳:۲۵
نگران نباش عزيز من مسئولان بدانند يا ندانند خدا هست و به حساب همه رسيدگي خواهد شد (1197998) (alef-7)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۳:۵۳:۱۱
احسنت (1197700) (alef-10)
 
نويد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۳:۵۱:۲۳
ببخشيد ولي شما مصداق بارز "نفست از جاي گرم در مياد" هستي!
ببين حساب دو دو تا چهار تا هست:
400.000 حقوقي
790.000 عيدي

400.000+790.000=1.190.000

اجاره خانه= 500.000
ميوه و شيريني عيد= 120.000
عيدي بچه ها= 150.000
كيف و كفش و لباس خانواده= 500.000(حداقل)
خرجي خانه=500.000(حداقل)

جمع:
1.770.000 تومان

نتيجه:
580.000 - = 1.770.000 - 1.190.000

والله اين محاسبات شده فكر و ذهن صبح تا شب من و هر كاري مي كنم نمي تونم به اون "نگاه مثبتي" كه جنابعالي فرموديد دست پيدا كنم! (1196873) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۴:۴۷:۴۲
خوب منظور آقای نویسنده یادداشت این بوده که باید دیگران به شما کمک کنند دیگه! این کجاش بده؟! در ضمن کمک فقط صدقه نیست. یک وقت از این حرف بنده ناراحت نشوید! (1196956) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۹ ۲۲:۵۶:۲۵
برو خدا را شکر کن 790 بهت عیدی دادن... (1200219) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۹:۱۰:۱۸
انگار ما ايراني ها عادت كرديم همه چيز را منفي ببينيم (1197956) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۳:۰۶:۴۹
منم خدا رو دوست دارم و میخوام از همه نعمتهاش به خوبی استفاده بشه و جلوی کسایی که حلال خدارو واسه ملت حروم کردن بگیر"م". (1196797) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۱۳:۴۴
چرا به هر موضوعي اين قدر تلخ جواب مي دهيد مي شود اين موضوع را كاملا مثبت نگاه كرد واقعا اين متن اميد افرينه نه اينقدر تلخ كه اقا يا خانوم مروي مي گويند (1196594) (alef-10)
 
مروی
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۸:۰۶:۴۵
خانم یا آقای محترم تلخی جواب من در این است که علیرغم الطاف بی پایان الهی به کشور عزیزمان ایران از آنجا که مدیران مدیریت نمی کنند از این مواهب خدادادی استفاده بهینه نمی شود و لذا جامعه به سمت گدا پروری سوق پیدا کرده و منابع مالی ما در خارج از مرزهایمان هزینه سیاستهای غلط می شود آنگاه مردم داخل ایران را تشویق می کنیم به همنوعان کمک کنند این همنوع نباید نیازمند کمک من و شما باشد اگر واقعا مسئولین جمع گرا و نه اصول گرای مدعی در طول 8 سال گذشته توان اداره درست مملکت را داشتند مردم ما امروز شاهد این مصائب نبودند وگرنه کسی با کارخدا پسندانه مخالف نیست.(مروی) (1197298) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۴۳:۵۸
بنده ی آنم که لطفش دائم است
بی من و با من به ذاتش قائم است (1196652) (alef-10)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۴:۳۱:۱۲
- اول اینکه در ایران همه ما قبل از اینکه به فکر کمک به هم باشیم باید فکر کنیم که هر یک کارمان را بهتر انجام بدهیم. آنگاه افراد کمتری نیازمند کمک خواهند بود . اینکه به چند نفر ماهیگیری یاد بدهیم و بعد اینکه موقعیت ماهیگیری کردن را به آنها بدهیم مهمتر از دادن ماهی به آنهاست.

- دوم اینکه مهم نیست چقدر ثروت زیر پای ماست. وقتی نمی توانیم از آن استفاده کنیم نشان می دهد لیاقتش را هنوز نداریم. فراموش نکنیم ژاپن و سنگاپور و تایوان هیچیک ،هیچ ثروتی زیر پایشان نیست ولی شرایط بهتری دارند. (1196938) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۴:۳۵:۲۳
آقای یار احمدی عزیز اگر طلای سیاه ملی بود که ما اینگونه زندگی نمیکردیم نفت ملی است اما برای....... امیدوارم بتوانی جای نقطه چینها را خودت پر کنی چون اگر من پر کنم الف جان مجبور است نظرم را درج نکند اما الان می کند. (1196945) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۰۷:۰۴
دقیقا !! ملتی که انقلاب کرد جنگید وسختی های زیادی را تحمل کردتا دیگر شاهد چنین درماندگی ها وفقر و تبعیض طبقاتی و... نباشد باید بازهم حسرت گذشته ها را بخورد گذشته هایی که از آنها راضی نبودو با انقلابی که کرد به دنبال افقی باز وروشن می گشت اما این افق را از او گرفتند . (1197118) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۸:۱۳:۴۴
چرا به اقای یاراحمدی می گی اینا رو به آقای توکلی بگو که همه جاهای مملکتی جز رجال هستند (1197313) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۲۸:۱۲
درود بر شرفت ای هم وطن... (1197609) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۱۱:۲۰
حرف خوبي زدي علوي جان دست اقاي خراساني هم درد نكنه كه هم الف و هم مردم را به ياد خدا انداخت (1196589) (alef-10)
 
فروغ
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۸:۴۰:۰۹
یکی نیست مسئولان را به فکر خدا بیندازد؟ (1198957) (alef-10)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۲۴:۳۷
خدا به ما نزدیک است اما مشکل این است که ما از خدا دوریم (1197164) (alef-6)
 
احمد قربانی
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۹:۱۰:۴۳
خدای مهربان تنها در کنار کسانی است که با خو و همنوع خود عادل و مهربان هستند و در همه موارد وظایف خود را به خدا نمیسپارند و خاطیان و خیانتکاران را به خدا حواله نمیدهند، آیا حق ما زندگی امروز ماست و اگر نیست ما در گذشته چه کرده ایم که خود را مستحق این زندگی امروز خود نمیبینیم .
آیا درد امروز ما پسته و مرغ و برنج و یا غم گرسنه گی این عابر رهگذر و یا درد ما درد نسلی است که در حال فساد و تباهی است ، نسل بی تعهدی و بی عاطفه گی است ، درد ما باید درد برهوت انسانیت و مسئولیت پذیری باشد، درد ما درد بی درمان فراموشی است پس خدایا تو را این روزها مهربان نمیخواهم که خیلی ها را لایق مهربانیت نمیبینم (1197380) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۲۱:۲۱
اقای علوی تنها خوبی این دنیا اینه که تموم میشه و چون تمام می شود غمی نیست (1197601) (alef-10)
 
رضا بنده خدا
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۰:۲۲:۲۶
هموطن عزیز من. هیچ کس نمیخواهد صدقه بگیرد. به جای مرسوم کردن فقیر پروری با انتصاب مدیران لایق بگذارید همه به جایگاه لایقشان برسند. (1197743) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۰۵:۲۸
به نظر من كاري بهتر و زيباتر از اين نيست كه انسان دل انسان ديگر را شاد كند ولي چه سود كه ما انسان ها از آن غافليم (1196352) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۰۶:۰۳
تكثير محبت تكثير محبت و تكثير محبت (1196353) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۷:۲۷
فقط مي تونم بگم الف دمت گرم واقعا متن قشنگي بود (1196626) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۰۲:۰۳
الف جان از اين سليقه اي كه براي درج اين مطلب در روزهاي اخر سال به خرج داده اي تشكر مي كنم (1196690) (alef-10)
 
نرگس
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۰۶:۵۴
كسي كه خدا را بر همه چيز آگاه بداند كمك به ديگران خصوصا در ايام خاص را براي خود سودمند مي داند (1196354) (alef-10)
 
یکنفر از مردم
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۴:۰۰:۳۴
کاش مسئولان تاثیرگذار هم خدا را ناظر اعمال خویش بدونند و اینهمه فشار به مردم نیارند. (1196886) (alef-10)
 
رضادوي
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۰۷:۳۲
الف تو هم دلت خوشه خودمون نون نداريم با پسته بخوريم حالا به كي بايد كمك كنيم (1196357) (alef-10)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۰۷:۵۲
باید کاری کرد که بعد از سی سال دیگه هرگز تو مملکت اسلامی یک مسلمان نباشه که نتونه از پس مخارج زندگیش بر بیاد. باید ریشه ی این فسادها رو خشکوند و به اون ریشه نگاه کرد.
اصلا نباید محرومی وجود داشته باشه تو کشور.
مگه ما کم منابع داریم؟؟؟ کم پول داریم؟؟ اما پولاش تو جیب یکی از این محرومان میره؟؟ (1196359) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۰۱:۳۰
عزیزم ما در بین مسئولین انسان قاطع با پیشینه پاک و حسابهای مالی روشن کم داریم تا بتواند جلوی فساد را بگیرد (1196462) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۰۸:۲۲
مَّن ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ أَضْعَافًا كَثِيرَةً وَاللّهُ يَقْبِضُ وَيَبْسُطُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ
روزى پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله) فرمود: هر كس صدقه‏اى بدهد، دو برابر آن در بهشت خواهد داشت. "ابو الدحداح انصارى" عرض كرد، اى رسول خدا! من دو باغ دارم اگر يكى از آنها را به عنوان صدقه بدهم، دو برابر آن را در بهشت خواهم داشت؟ آن حضرت فرمود: آرى. عرض كرد: "امّ الدحداح" نيز با من خواهد بود؟ حضرت فرمود: آرى. عرض كرد: فرزندانم نيز با من خواهند بود؟ فرمود: آرى. سپس او باغى را كه بهتر از ديگري بود، به عنوان صدقه و کمک به فقرا در اختيار پيامبر (صلي الله عليه و آله) قرار داد. اين آيه نازل شد، و صدقه او را دو هزار هزار برابر براى او كرد و اين است معنى "أَضْعافاً كَثِيرَةً". ابو الدحداح بازگشت و همسرش امّ الدحداح و فرزندان را در آن باغى ديد كه صدقه قرار داده بود، به در باغ ايستاد و نخواست وارد آن شود، و همسرش را صدا زد و گفت: من اين باغ را صدقه قرار داده‏ام و دو برابرش را در بهشت خريدارى كرده‏ام و تو و فرزندان نيز با من خواهيد بود. همسرش گفت: مبارك است آنچه را فروخته و آنچه را خريده‏اى، پس همگى از باغ خارج شدند و آن را به پيامبر اسلام تسليم كرد. پيامبر (صلي الله عليه و آله) فرمود: "چه بسيار نخله‏هايى در بهشت كه شاخه‏هايش براى ابى الدحداح آويزان شده است". (1196360) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۳:۰۵
امام علي(ع)، نشست و برخاست با فقيران را موجب افزايش روحيه شکر گزاري در انسان مي‏ داند و مي ‏فرمايد: «هم‏نشين نيازمندان باش تا شکرت افزون گردد.» (1196416) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۰۰:۱۲
تو دنیا چی ؟؟؟؟ تو دنیا چیزی گیر ابوالدحداح نیامد؟؟ (1196459) (alef-10)
 
علي حكيم
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۰۹:۳۴
اگر اين اعتراض مدني نخوردن و نخريدن آجيل امسال در بين مردم فراگير شود براي يك بار هم كه شده مردم براي گرانفروشي ها و كمبودها واكنش خوب و منسجمي نشان داده اند (1196362) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۵۹:۰۱
بیا برو بازار ببین طرف امده 200 گرم پسته میخره بهشم میگی چرا میخری؟ میگه عید مگه میشه پسته نخورد تا ما در قید و بند لذت شکم هستیم دلالها و زالو صفتها پولدارند (1196456) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۰۹:۵۰
بهترین کمکی که می شود کرد کارآفرینی است و بهترین کار برای آنان که تا به حال به این سمت نرفته اند این است که حداقل سعی نمایند در مورد آن مطالعه نمایند و کارآفرینی را یاد بگیرند شاید روزی بتوانند کارآفرینی کنند.
سود کارآفرینی به همه جامعه می رسد و سبب کاهش فقر می شود.
البته این بدین معنی نیست که کمکهای فوری مورد نیاز نیازمندان فراموش کنیم. (1196364) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۵۷:۱۳
کارافرینی و تولید در بازار تورمی و هیجانزده ایران = ریسک بر روی جان مال ابرو (1196453) (alef-10)
 
خاک ایران کفنم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۱۰:۳۶
ما به پیشانی آن پدر را که عرق شرمساری بر آن نقش بسته را خواهیم بوسید

ولی تا به کجا مردم باید جبران کننده بی کفایتی ممتد مسئولان خود باشند؟؟؟؟ (1196367) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۱۰:۵۸
ديروز رفتم موز بخرم شده كيلويي 6 هزارتومان براي من تنها يك راه حل در ارتباط با اين ميوه خوشمزه مانده است آنهم كه دير نخرم و نخورم. (1196368) (alef-10)
 
رقيه حسين باشي
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۱۲:۴۵
به این کلمات خوب فکر کنیم؛ شب عید، سفره ی هفت سین، شکرانه نعمت های خدا، دوست و همسایه گرفتار و خدایی که در این نزدیکی است!
خيلي خوب خيلي زيبا واقعا من تحت تاثير قرار گرفتم الف متشكرم (1196371) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۱۴:۲۷
كيست آن كه به خداوند قرض الحسنه دهد تا خدا آن را برايش (در وقت پرداخت) چندين برابر فزونتر كند؟! و خداست كه (روزى را) تنگ مى‏كند و مى‏گسترد، و به سوى او بازگردانده مى‏شويد (1196376) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۵۴:۵۸
البته صدقه بدون منت و چرتکه انداختن که مثلا 1000 تومان دادم 100000 باید خدا بدهد نیت باید رضایت خدا باشد تا خدا هم رضایت صدقه دهنده را جلب نماید (1196446) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۱۸:۰۷
برخي از مردم تعداد صفرهاي حساب هايشان قابل شمارش نيست بعضي هم به نان شب محتاجند اين يعني عدالت اجتماعي يعني عدالت اقتصادي؟؟؟ (1196382) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۵۲:۵۹
این مصداق نابرابری و تبعیض است که دل هر انسان صاحب خرد و احساسی را ازرده میکند و وقتی ثروت و قدرت انحصاری در اختیار عده ای قرار گرفت ارامش و امنیت از ان جامعه خواهد رفت و تبعات ان چون دزدی هاو بی روحیه شدن اکثریت نمود پیدا میکند که خشک و تر را خواهد سوزاند (1196442) (alef-10)
 
علي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۰۴:۵۲
اه ، مگه شما يارانه نقدي نمي گيري؟ مگه قرار نبود كه پس از تامين كليه مخارجت بقيه شو پس انداز كني، آخه چقدر ولخرجي كردي كه به اين روز افتادي؟ (1196469) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۱۹:۵۱
و در راه خدا كارزار كنيد، و بدانيد كه خداوند شنواى داناست. (1196384) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۲۰:۴۰
اکرام محرومان و مستمندان، پيام جاودانه همه اديان توحيدي به ويژه دين مبين اسلام است. آيات و روايات فراواني در زمينه کمک به محرومان و نيکوکاري آمده است که در آن ها پاداش نيکي، خير و جزاي بدي، شر دانسته شده است. انسان ‏هاي نيکوکار و با ايمان، خود را در همه حال در محضر الهي مي ‏بينند و کارها و رفتار خود را در راه رضاي خداوند انجام مي دهند. شکرگزار نعمت‏ هاي پروردگار هستند و يکي از نمودهاي سپاس ‏گزاري از نعمت ‏هاي الهي را کمک به محرومان مي ‏دانند. (1196386) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۲۱:۲۵
افسوس كه بي لياقتي سبب شده است كه كرامت وعزت نفس ايراني روز بروز بيشتر اسيب ببيند وحرمت انسانها بيشتر شكسته شود اخرچرا ازپول بيت المال امت شهيد چاوز بهرهمند مي گردد ويا فلان افريقاي منتفع مي شود ولي افرادايراني از طريق صدقه كميته امداد با مبلغ بخور ونميري دريافت مي دارد يا اصلا مگر قرار نبود يارانه ها هدفمند شود اين چه هدفمندي است كه كسي كه ماهانه بالاي صد ميليون تومان درامد دارذ ان هم يارانه مي گيرد وفلان بدبخت بيماردرمانده هم يارانه مي گيرد.خلاصه انطور كه پيداست اين قافله تا ابد لنگ هست. (1196387) (alef-10)
 
سميه عزيزي
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۲۱:۳۴
سعدي درباره نوع ‏دوستي، نيکي و احسان به يتيمان چه زيبا سروده است:

چو بيني يتيمي سر افکنده پيش
مده بوسه بر روي فرزند خويش

يتيم ار بگريد، که نازش خرد؟
و گر خشم گيرد، که بارش برد؟

به رحمت بکن آبش از ديده، پاک
به شفقت بيفشانش از چهره، خاک

اگر سايه‏اي خود برفت از سرش
تو در سايه خويشتن، پَروَرش (1196388) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۲۲:۰۵
آدمي بايد هنگام توانگري، به فرياد ديگران برسد تا به روز درماندگي، فريادرسي داشته باشد. تو هرگز رسيدي به فرياد کس که مي خواهي امروز فريادرس؟ (1196389) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۰:۴۱:۴۵
ثروتمنا اگه به فریاد نیازمندان می رسیدند که این همه مال رو مالشون جمع نمی شد ! (1197493) (alef-10)
 
فروغ
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۶:۰۲:۲۳
باید پرسید که اصولا ثروتمندان چگونه ثروتمند شدند ؟اگر به کار کردن باشد که باید الان زحمتکشان افغانی که عین بولدوزر کار می کنن مولتی میلیاردر باشند.پس به کار کردن نیست.واقعا چه جوری بعضی این همه پول دارن؟ (1198708) (alef-10)
 
حديث پيامبر
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۲۲:۵۱
پيامبر اعظم(ص): «صدقه، بلا را دفع مي ‏کند و مؤثرترين داروست. درد و بيماري را چيزي جز دعا و صدقه از بين نمي ‏برد». (1196391) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۹:۰۰
موافقم و مشکل خودم بوسیله صدقه رفع شده رفته بودم برای مشکل مالی ام پیش یکی از افراد با ایمان اهل دل ایشان گفتند صدقه پنهانی بدون منت گذاشتن بده و چند مرتبه در روز تکرار کن حتما هم نباید مبلغ صدقه ات زیاد باشد تاثیرش را طی 6 ماه دیدم (1196433) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۵۵:۰۴
واققا من هم اعتقاد دارم چون مشكل من هم با صدقه حل شده جدي جدي اين حرف درسته (1196447) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۸:۳۲
به نظر من الان زمانه اي است كه برادر از برادر خبر ندارد واين نامسلماني است و نه مسلماني (1196627) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۰۳:۰۹
دقیقا درسته من الان خودم سه ماهه از برادرم خبر ندارم بخدا وقت نمی کنم البته تلفنی همدیگر رو می بینیم ولی دیداری در کارنمیشه (1197577) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۰:۴۳:۳۸
پیامبر در مورد کسانی که ثروت مملکت را به تاراج می برند وبه ریش مردم می خندند وخود را ولی نعمت مردم می دانند وحق آنها را پامال می کنند احیانا حدیثی نفرموده اند ؟! بعید است ! چند تا هم از آن حدیث ها بگویید . (1197495) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۲۴:۱۴
نكته مهمي كه بايد نويسنده محترم به آن اشاره مي كرد كمك كردن بدون منت گذاشتن است برخي از مردم چنان براي كمك كردن منت مي گذارند كه انسان از پذيرش كمك آنها پشيمان مي شود (1196395) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۰:۱۴
«کساني که اموال خود را در راه خدا انفاق مي ‏کنند، سپس در پي آن چه انفاق کرده‏اند، منت و آزاري روا نمي‏ دارند، پاداش آن ها نزد پروردگارشان محفوظ است و نه ترسي دارند و نه اندوهگين مي‏ شوند.» (1196411) (alef-10)
 
س
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۴۹:۱۸
تمام بدن ادم میلرزه از این بشارت (1196770) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۱۷:۲۳
به نظر من کمک کردن به افراد و خانواده های نیازمند بهتر است همواره ازطریق مؤسسات و افراد خیر، نیکوکاران شناخته شده همراه با تحقیقات واقعی انجام شود. این امر باعث می شود نظم و روال مطمئن در حمایت از مستمندان حقیقی صورت گیرد و مانع از ترویج تکدی گری افرادی نیازمند نما در خیابان ها و سایر اماکن می شود. (1196606) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۰۹:۲۰
راستش من به اين موسسات خيلي اعتماد ندارم (1196712) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۵:۵۱:۵۷
نمونش کمیته امداد!!! (1197069) (alef-10)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۰۶:۳۰
ابشار عشق ابشار عاطفه مهربان با یتیمان این همه از مردم پول میگرند کو؟؟؟ (1197115) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۸:۲۰:۵۹
من یک روز در یکی از ادارات کمیته امداد رفتم دیدم عجب بذیرایی خوبی در جلسات دارند نمی دونم پولش از کجاست؟؟ (1197320) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۰۳:۴۹
کاملا موافقم باید مشخص شود کمیته امداد با پول مردم چه کار می کنه؟؟ (1197578) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۴۸:۲۷
وقتی صله رحم ور افتاده چگونه فامیل و اشنایان از حال هم می توانند با خبر باشند
؟؟؟ همه مسائل زندگی درگیر ترک اصول زندگی است که قدیمی ها داشتند (1197635) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۲۷:۴۶
محبت كردن و كمك به ديگران ناياب است دست نيافتني است الان هر كس به فكر خودش است و اين تفسير آخرالزمانه (1196399) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۳۰:۲۱
مارا رها كنيد در اين رنج بي حساب
با قلب پاره پاره و با سينه اي كباب (1196401) (alef-10)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۰۷:۰۶
رنج نیست این درد بی درمان از طرف دولت مهر است (1197119) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۳۸:۵۴
ظرف 7 سال 600 میلیارد دلار نفت و میعانات گازی فروخته اند و حالا مردم پول خرید کفش عید برای فرزندانشان را ندارند. احسنت بر دولت و مجلس! (1196410) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۱:۱۶
حس خوبي از اين تيتر به من دست داد احساس اميد كردم خيلي جالب بود
و خدايي كه در اين نزديكي هاست (1196413) (alef-10)
 
اعلامي
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۲:۲۳
من به چشم خودم ديدم خانواده اي كه در عيد به دليل عدم امكان مالي به همه اعلام كردند ما به مسافرت ميرويم (1196415) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۳:۴۶
بگذرد اين روزگار تلخ تر از زهر
بار دگر روزگار چون شكر آيد (1196418) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۴:۱۶
اگر هر كسي به خانواده و اطرافيان خود كمك كند به خدا ديگر محتاج و محرومي در جامعه نمي ماند (1196421) (alef-10)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۰:۴۱
به شرطی که حاکمان غيرخودی و غير ايرانی تاراج به سرمايه و ذخاير من ايرانی نزنند. (1196502) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۱-۱۲-۳۰ ۰۵:۲۵:۴۵
نترس دوست عزیز خیالت راحت که پولت داخل کشور خرج میشه و یا نهایت به کشورهای دوست و برادر کمک میشه و یا خرج درمان فرزندان انها در بیمارستانهای داخل کشور ایران میشه (1200372) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۴:۵۳
پيامبر اکرم(ص) مي ‏فرمايد: «نزديک است که فقر به کفر انجامد.» (1196422) (alef-10)
 
الهام ميزبان
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۵:۵۳
قد می‌کشد در کوچه یک سایه کنارت
خط می‌خورد سرمشقهای گریه دارت
بابا که رفته تو شدی مرد … مهم نیست
که چند تا تقویم افتاده کنارت
مادر فقط آرام می‌شوید همیشه
تنهاییت را از لباس خیس کارت
تو مرد … حتی لحظه ای که پشت هر شب
در گریه می‌لرزد دو پلک بی قرارت
تو مرد … باید از معلم نمره کم کرد
وقتی که می‌گیرد تو را حین فرارت
وقتی نمی‌فهمد تو را از خستگیهات
و روزها و غصه ‌های بی‌شمارت
از دفترت برداشتی «نان» را اگرچه
با ترکه‌ها ترکیده در دستت انارت (1196425) (alef-10)
 
بخت آزما
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۷:۳۰
نعمت و مال ماندنی نیست. بنابراین، اکنون که توان داریم، باید با نیکی و احسان، پاداش آخرت را برای خود فراهم کنیم:
کسی کوی دولت ز دنیا ببُرد که با خود نصیبی به عقبا ببرد
درون فروماندگان شاد کن ز روز فروماندگی یاد کن
نه خواهنده‏ای بر در دیگران به شکرانه، خواهنده از در مران
آدمی باید هنگام توانگری، به فریاد دیگران برسد تا به روز درماندگی، فریادرسی داشته باشد. (1196429) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۸:۴۲
عيد رو دوست ندارم چون به نظر من موقع خودنمايي هاست و انهايي كه مثل ما وضع خوبي ندارند بايد هميشه احساس شرم داشته باشندد (1196432) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۵۰:۳۸
اقاي يار احمدي خراساني شما كه بلد هستيد اينگونه بنويسيد و در مردم تاثير بگذاريد اگر واقعا به قلم خودتان تعهد داريد متني بنويسيد كه نشان دهد قيمت نان مردم از هشت سال قبل تا حالا چقدر افزايش يافته است قيمت اقلام ضروري چه تغييري كرده است اينكه بايد كمك كنيم درست ولي عوامل فقير كردن مردم چه بوده اند ايا شما كه مي نويسيد نبايد به اين حرفا اشاره كنيد (1196437) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۵۱:۳۴
من يك سوال مهم دارم كه چرا اخر تمام مطالب الف ما به اين نتيجه ميرسيم كه مردم بايد خوب شوند وهيچ توصيه اي براي اقايان دولت مدار وجود ندارد اين يك شبهه جدي براي من است (1196440) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۵۷:۴۶
اقاي توكلي شما كه درد مردم را مي دانيد اين متن ها را خوب بخوانيد به هرحال اينكه در سايت شما اين مطالب در ج مي شود خوشحالم (1196454) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۹:۵۹:۳۷
دركشور هر سال جش عاطفه هاو جشن كمك و گلريزان برگزار مي شود پول اين جشن ها كجا مي رود ؟؟؟ به دست چه كساني مي رسد؟ (1196457) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۰۱:۲۷
بهتر است یادی بکنیم از همان پدرهایی که در شب عید وقتی برای خرید به همراه بچه کوچکشان بیرون می روند به سرعت حرکت می کنند که مبادا چشم بچه به چیزی بیفتد و آن را بخواهد و عرق شرم را بر چهره پدر بنشاند و به محض اینکه دست کوچک کودکشان به سمت کالایی می رود سریعاً دستش را می کشند

اين جملات به نظر من تاثير گذارترين وبهترين قسمت اين نوشته بود چون راستش خود من بارها اين كار رو كردم اين قسمت خاطرات منو زنده كرد...... ممنونم اقاي خراساني (1196461) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۰۳:۲۲
ما در خانواده خود يك صندوق قرض الحسنه برقرار كرديم به هم كمك مي كنيم اين رو به همه پيشنهاد مي دم (1196465) (alef-10)
 
س
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۶:۱۴:۳۴
ما هم همین کار را کرده ایم اما این وسط وظیفه دولت وحکومت چیه؟واز همه مهمتر بیت المال برای چه کسانی است؟ (1198739) (alef-10)
 
مینو بهاری
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۰۶:۱۹
آفرین به شما ،مثل همیشه با بهترین نوشتار از مشکلات مردم سخن گفتید .به امید روزی که تمام ایرانیان باتمام احساس ،شادی و بدون دغدغه مسائل مختلف به استقبال بهار بروند . (1196474) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۵:۱۹:۲۴
آفرین برشما .انشاالله، چه آرزوی زیبایی (1197019) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۰۶:۱۹
من كه راضي ام به رضاي خدا و خوشحالم به همين كه خدا نزديك من است و مرا دوست دارد غير از اين باشد نمي توان زندگي كرد (1196475) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۰۹:۱۹
و خدا مي داند در دل محرومين و مستضعفين جامعه چه خبر مي گذرد؟/ (1196484) (alef-10)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۱۰:۴۷
ما مردم وظیفه خودمون رو می دونیم و در حد توان همیشه وظایف خودمون رو انجام دادیم. ولی می خوام بدونم منسولین تو این چند سال چکار کردن؟ (1196485) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۳۴:۳۲
اوناهم در حد توان پول جمع کردند (1196750) (alef-6)
 
فروغ
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۶:۱۸:۰۶
ودر کشور های دوست وبرادر سرمایه گذاری کردند. (1198747) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۱۵:۰۵
كمك كردن بايد با اولويت خانواده همسايه و اطرافيان باشد (1196490) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۱۵:۰۹
چراغی که به منزل رواست .......؟/ (1197596) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۱۶:۵۸
ما به رسم ادم هايي ميخنديم كه جشن هاي ميلياردي با بول بيت المال برگزار مي كنند و اين درحالي است كه عده زيادي از مردم گرسنه اند و احتياجات فراواني دارند (1196493) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۱۹:۰۷
اسم سال جديد را بايد سال كمك به يكديگر و ايجاد روحيه همكاري و همدلي بگذاريم تا بتوانيم بعد از اين همه مشكل به زندگي ادامه دهيم (1196498) (alef-10)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۱۹:۱۱
آقايان مسئولين
چرا فقط اين داستان سرايي ها و اين نصيحت ها بايستی برای مردم عادی باشد؟
شما خودتان در اين راه چه کار کرديد؟ شما نزديکی خدا را احساس می کنيد؟ در تصميم گيری هايیتان چقدر رضای خدا را و چقدر رضای خدايان زمينی تان را ... مد نظر داريد؟
مردم به دين حاکمان خويش هستند. مردم از شما بايستی اين که خدايي هم هست و ناظر هميشگی اعمال و رفتار را ببينند. (1196499) (alef-10)
 
درویش
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۴:۳۷:۳۱
من موندم این دو سه نفری که میان به نظرات منفی میدن چی توی سرشونه؟ (1198551) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۱۹:۵۸
خدا به يكي از دوستان من عزت دهد دم عيدي كمكي به من كرد كه تا اخرعمرم مديونش شدم به خدا شبانه روز براش دعا مي كنم اين يعني انسانيت (1196500) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۲:۴۲
كمك كردن در تمامي اديان است مثلا

واکنش مسیحیان به نیازمندان و رسیدگی به وضعیت آنها ، دقیقا برگرفته از تعالیم مسیح است. در بسیاری از نکات و نقاط مورد بحث در انجیل ، فقرا و معلولان و نیازمندان را که محرومیت های شدید دارند، در تماس با حضرت عیسی علیه‌السلام می نگریم و نیز اشاره اکیدی وجود دارد که آن حضرت با فقیران و نیازمندان همواره می نشسته اند و در تماس بوده است. (1196506) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۳:۲۵
رسیدگی به مستمندان و فقیران ، عملی ارزشی اخلاقی و معنوی است که به حکم فطرت انسان ، بسیار والا و ارزشمند است و تقریبا به طور یکنواختی در همه ادیان الهی و آسمانی ، رسیدگی به مستمندان و رعایت حال آنها از ضروریت های اعمال انسان محسوب میگردد. مخصوصا در جهان معاصر که نظام های طبقاتی بوجود آمده اند و جامعه به فقیر و غنی تقسیم بندی شده است این مسأله از اهمیت بیشتری برخوردار گردیده است. (1196507) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۴:۱۶
ايها الناس به داد هم برسيد اين روزها اگر با هم باشيم خيلي از مشكلات حل مي شود و اگر به هم نرسيم ممكن است يك عده اي از بين بروند (1196508) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۰۵:۰۰
به داد هم رسیدن امروز ضرورت نه اختیار (1197580) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۵:۳۳
در بدبختي مردم همين بس كه خيلي از اين مووسات خيريه و عاطفه ها خودشان كاسب هستند و براي يك فعاليت اقتصادي كار مي كنند نه يك فعاليت عام المنفعه (1196511) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۶:۲۹
اگر بخواهم راستش را بگويم امسال خيلي به خودم و مشكلاتم فكر كرده بودم در ذهنم نبود كه به ديگران هم كمك كنم (1196512) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۸:۲۵
ممنونم از اين متن از اين نگاه از اين توجه خدا به شما خير بدهد (1196517) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۹:۲۲
خانمی که قصد ورود به فروشگاه را داشت، کمی مکث کرد و نگاهی به پسرک که محو تماشا بود انداخت و بعد رفت داخل فروشگاه. چند دقیقه بعد، در حالی‌که یک جفت کفش در دستانش بود بیرون آمد.
- آهای، آقا پسر!
پسرک برگشت و به سمت خانم رفت. چشمانش برق می‌زد وقتی آن خانم، کفش‌ها را به ‌او داد.پسرک با چشم‌های خوشحالش و با صدای لرزان پرسید:
- شما خدا هستید؟
- نه پسرم، من تنها یکی از بندگان خدا هستم!
- آها، می‌دانستم که با خدا نسبتی دارید! (1196520) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۳۱:۵۸
بله دین به روزه و نماز و ریش و تسبیح و کشیدن کلمه ضالین سوره حمد در نماز نیست دین یعنی اندازه ای که میتوانی مخلوقات خدا را کمک کنی چون همه مخلوقات مورد محبت خدا هستند (1196747) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۰۹:۰۲
عبادت به جز خدمت خلق نیست (1197127) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۰۶:۳۵
عبادت یعنی کمک به مردم البته انجام واجبات را نفی نمی کنم ولی خدمت به مردم خیلی مهم است (1197582) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۰۸:۱۶
مردم باید یاد بگیرند که تمام درامد وثروتشان مال خودشان نیست و در واقع بخشی از ان سهم محرومان است (1197585) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۹:۴۸:۲۱
اقاي بهار راستي از سفرهاي استاني چه خبر ؟؟؟ (1198004) (alef-7)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۱-۰۴ ۰۲:۲۴:۰۸
گوجه کیلویی 4000 تومان.اگه اومد شهر ما لطف کنن گوجه و سیب زمینی و برنج و گوششششششت و مرررررررررررررغ و ... با هیئت مخترم بیارن.و ازشون میخوام که یه کاغذی درست کنن به نام دولال البته نه دلار و روش بنویسن 100 تا پشت استکبار رو به زمین بزنیم. (1202750) (alef-7)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۳۰:۰۴
لا يستقيم قضاء الحوائج الا بثلاث: باستضغارها لتعظم، و باستكتامها لتظهر، و بتعجيلها لتهنا.
برآوردن حاجات مردم نيازمند جز به سه چيز، شايسته در نمي‏آيد:
- به كوچك شمردن، تا نزد خدا بزرگ گردد؛
- به پنهان داشتن، تا در قيامت آشكار شود؛
- به شتاب در انجام آن، تا براي نيازمند گوارا آيد. (1196523) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۳۱:۱۷
هم اینک در شهر ما موسسات خیریه ای هستند که اگر سبد غذایی تحویلشان شود، بین مستمندان و خانواده های بی سرپرست واقعی، توزیع خواهند کرد. (1196528) (alef-10)
 
لعيا بلوچ زاده
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۰:۰۷:۳۷
نبايد به اين ؤ ان دل بست اگر خدا در همين نزديكي است ما هم فقط بايد از خدا بخواهيم چون اوصداي ما را مي شنود (1198035) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۵۴:۱۳
خدايا فقط تو دادرس ما هستي
؟؟؟
فقط تو فريادرس ماييي
ما را با اين مشكلات تنها نگذار اي دادار هستي بخش (1196551) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۱۸:۲۳
وقتي به قول شما دادرس خداست ديگر انسان مشكلي ندارد و كمبودي احساس نمي كند (1196607) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۰:۵۸:۴۱
خدايا انان كه حق مردم و مظلومان و محرومان را مي خورند و براي خود كاخ هاي فراواني مي ساند نبخش حلال نكن و به عذاب سخت خود گرفتار فرما (1196560) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۰۰:۲۷
دل آرام مي گيرد با ياد خدا با نام خدا با ذكر خدا با كمك خدا
چقدر خوشحالم كه مي توانم خدايي داشته باشم كه مرا ياري مي كند و از احتياج به خلق بي نياز مي نمايد (1196564) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۰۲:۴۲
بیچارگی و تهیدستی از یک طرف، و تراکم ثروت و دارایی از طرف دیگر باعث شده جوامع مختلف بشری دوقطبی شوند؛ قطبی ثروتمند و قطبی مستمند. هر مکتبی برای رفع این معضل شدید اجتماعی چاره ای اندیشیده است. اسلام راه حل هایی جامع و کامل به کار گرفته که اگر یک جامعه این راهکارها را به کار بندد، به طور قطع بر این مُعضل فائق آمده، طعم شیرین آن را با رفع فواصل اجتماعی و نزدیک شدن سطح زندگی افراد به هم خواهد چشید. اسلام صلاح کار را در انفاق، تحریم و ممنوعیت رباخواری، وضع مالیات های اسلامی و به کارگیری اموری چون وقف و قرض الحسنه دانسته است. (1196569) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۰۳:۳۲
خداوند به انفاقِ انفاق کننده توجه دارد و از آن (پنهان و آشکار) خبر دارد و به همین دلیل انسان های آگاه، انفاق را مایه تقرب به خداوند می دانند و با آن به سوی خدا گام بر می دارند؛ چرا که می دانند هر انفاقی که برای خدا باشد، هر چند ناچیز و کوچک، نزد خداوند ثبت می شود. (1196573) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۰۴:۱۷
طبق بیان پیامبر اکرم(ص) فرشته ای هر روز ندا می دهد: «خداوندا، به انفاق دهندگان، عوض بده» و فرشته ای نیز ندا می دهد: «خداوندا مال بخیلان را نابود کن». (1196575) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۱۴:۵۰
خدا از سر تقصيرات انهايي كه با دلالي با احتكار با بي كفايتي و حيف و ميل بيت المال خون مردم را درشيشه كرده اند نگذرد (1196596) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۱۶:۰۳
هیچ رنگی در زندگی انسانی جز با رنگ شادمانی و شعف چهره های غمگینانه همنوعان فرودست و مستمند را رنگ نمی بخشد. (1196601) (alef-10)
 
حسن آقايي
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۱۶:۴۲
استحکام پایداری جامعه سالم با کاهش دغدغه های کهنه نیازمندان میسر می شود. اعتبار می یابد و سلامت فکر و روان و آرامش و آسایش عمومی با مشارکت نیک اندیشان توانمند در مسیر یاری و کمک ضعیفان تحقق می یابد.
این موقعیت در جامعه ما به لحاظ باورها، اعتقاد به وعده های الهی و همچنین فرهنگ مردم مداری و بخشندگی همواره فراروی افراد قرار دارد. احساس خوش آسایش و آرامش افراد نیازمند و خشنودی باطنی افراد خیر وصف ناپذیر است. (1196604) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۱۹:۱۸
یکی از کارهای بسیار مهم زندگی مؤمن که مورد تأکید خدا و رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) و ائمّه معصومین (صلوات الله علیهم اجمعین) است که همیشه باید در لیست برنامه های ضروری او باشد، مسئله ی برآوردن حاجات مؤمنین و گره گشایی از زندگی آنهاست. اهمیّت این موضوع در حدّی است که پی بردن به آن از حد ظرفیت عقل آدمی خارج است.
در حدیثی از پیامبر عزیز اسلام (صلی الله علیه و آله) وارد شده است که حضرت فرمود: «هر کس دل مؤمنی را شاد کند، مرا شاد نموده و هر که مرا شاد نماید خدا را شاد نموده است.» برابری شاد نمودن دل مؤمن با شادی خدا چیزی نیست که ما با عقل قاصر خود بتوانیم آن را درک نماییم. (1196610) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۰:۲۲
شیطان شما را وعده ی تهیدستی می دهد و به زشتی وا می دارد و خداوند به شما وعده ی آمرزش و بخشش خود را می دهد و او وسعت بخش داناست.
بنابراین ترک انفاق و صدقه به خاطر ترس از فقر و تهیدستی از وسوسه های مسموم شیطان است و مؤمن هرگز نباید خود را به خاطر این فکر غلط از خصلت زیبایی کمک رسانی به فقیر محروم نماید. (1196613) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۱:۲۸
کمک به مستمندان و نیازمندان باید به یک فرهنگ فراگیر تبدیل شود (1196615) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۲:۵۰
مردم بايد همديگر را دوست داشته باشند تا به تعبير اقاي ياراحمدي خدايي كه در اين نزديكي ها مي باشد انها را حمايت كند (1196617) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۳:۳۶
يك مقايسه بين حقوق كارمند و كارگري با درامدهاي ميليياردي برخي از مديران بكنيد دليل اين همه فقر و نداري وگراني را متوجه خواهيدشد (1196618) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۵:۱۷
وقتي انسان ها از يكديگر غافل شوند در واقع خود را از عنايت خداوند و مهرباني وعطوفت او خارج نموده اند الان در فاميل ما كسي از كسي خبرندارد حتي اگر بميري هم كسي به سراغت نمي ايد اسم اين را گذاشته اند گرفتاري و مشكلات اسم اين كم كاري و بي توجهي است (1196621) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۶:۲۱
خداي مهربان تو را دوست دارم كه به من بدون منت و با كرامت هرچه مي خواهم ميدهي (1196623) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۷:۰۲
نمي دانم چرا ياد اين شعر افتادم:
يارب تو چنان كن كه پريشان نشوم
محتاج به بيگانه و خويشان نشوم
بي منت خلق خود مرا روزي ده
تا از در تو بردرايشان نشوم (1196625) (alef-10)
 
رثایی
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۱۰:۲۰
من هم این شعر رو می گم برات
یارب مکن از لطف پریشان ما را
هرچند که هست جرم و عصیان مارا
ذات تو غنی و ماهمه محتاجیم
محتاج به غیر خود مگردان مارا (1197131) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۸:۲۳:۲۵
حالا همه شاعر شدند و شعرو می گویند (1197327) (alef-7)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۹:۳۰
خدا وند بخشي از ثروت محرومان را نزد اغنيا قرار داده تا سنت انفاق را ترويج دهد
ولي خيلي كمرنگ شده است (1196629) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۳۰:۱۲
چه عجب يك بار هم كه شده بخاطر ادم هاي كف چامعه مطلب چاب كرديد (1196632) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۳۱:۲۰
خداي من تو شاهد باش كه چگونه در اين جامعه به محرومين ظلم ميشود؟ مگر امام خميني نگفت اين انقلاب بابرهنگان و مستضعفان است ولي چند سالي است كه مردم در حاشيه اند و سه هزار سه هزار ميليارد به جيب بعضي ها مي رود (1196633) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۲۸:۲۷
عزیزم الان شده انقلاب پا برهنگان فرهنگی با جیبهای پرپول و مستضعفین ذهنی (1196741) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۰:۴۵:۳۱
حیف که بیشتر از یک مثبت نمی تونم بدم (1197768) (alef-10)
 
نويد
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۹:۳۷:۴۵
خوب من كه مي تونم يك مثبت ديگه اضافه كنم من هم مثبت مي دم (1197989) (alef-7)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۳۱:۵۶
دل خـوش از آنیم که حـــــــــــج میرویم

غافل از آنیم که کـــــــج میرویم

کعبه به دیدار خـــــــدا میرویم

او که همـیـن جاست کجــــــــــــا میرویم (1196635) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۳۲:۵۳
اين حكايت شبیه حکایت بچگی مونه! این گفت بریم دزدی! اون گفت چی بدزدیم! این گفت تشت طلا و ...

یه آدم با "صفایی" گفت بریم به چند تا آدم بدبخت کمک کنیم!
این گفت چی کمک کنیم؟
اون گفت نقدی یا جنسی کمک کنیم؟
این گفت به کی بدیم برسونه؟
اون گفت اگه به دستشون نرسه؟
این گفت چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است!
اون گفت خودمون هم بد نمی خوریم ها!

... و القصه معلوم شد که کمک کردن چند تا راه محدود دارد اما کمک نکردن راه های بسیار فراوان! (1196637) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۳۴:۰۳
توجه توجه يك نكته مهم
فقیر کسی است که به علل مختلف دارایی خود را از دست داده و قادر به اداره زندگی خود نیز نمی باشد و وظیفه ثروتمندان است که به چنین شخصی کمک کنند تا از ناداری و بی مایگی رهایی یابد، اما آیا از دیدگاه اسلام شخص فقیر می تواند برای کسب روزی دست تکدی در مقابل دیگران دراز کند یا نه؟ از لحاظ اسلام تکدی گری زشت شمرده شده و تأکید دارد که افراد مستحق و نیازمند نباید دست تکدی در پیش این و آن دراز کنند تا فقرشان تبدیل به غنا شود و در فرع احکام در قسمت زکات و خمس نیز که مستحقان آن اشاره شده، افراد سائل و متکدی را از دریافت وجوه خمس و زکات ممنوع داشته است، بویژه افرادی که ناداری خود را وسیله کسب و امرار معاش قرار می دهند، اما بر عهده ثروتمندان است که به هر نحوی که می توانند از مال خود به فقرا و مستمندان کمک نمایند. (1196639) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۵۷:۳۷
همش مردم ب مردم کمک کنن؟!!!!!همش؟ (1196677) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۰۵:۰۴
من نمي فهمم مگر كمك مردم به يكيديگر چه عيبي دارد كه شما را برآشفته مي كند؟؟!!!!!!!!!!1 (1196698) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۰:۴۹:۰۷
هیچی همین طوری!!!!!!
اگه قرار بر این باشه که فقط مردم برای مردم باشند ،دولتو می خوان چی کار ؟!
دولتیها فقط برای اینند که ژست پست ومقامشونو بگیرند ؟!یا خدای نکرده وظیفه ای هم بهشون محول شده؟ (1197770) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۵۸:۳۵
روشن كردن چراغ خاموش خانه مسلمان باعث روشن شدن چراغ خانه دل مي شود (1196681) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۱:۵۹:۰۴
قرآن علاوه بر این که توصیه های مؤکد در مورد کمک به مستمندان و شیوه ها و کیفیت آن نموده است، بدین نکته نیز بصراحت اذعان دارد که در جامعه افرادی هستند که به علل مختلف مانند شرایط نامساعد جسمانی و معلولیت قادر به تأمین معاش خود نیستند و یا توانایی خود را از دست داده اند، باید قبل از این که ناچار به تکدی گری شوند به آنها کمک کنیم و بخصوص تأکید دارد اگر می خواهید به فقرا کمک کنید، ابتدا نیازمندان فامیل و همسایگان خود را دریابید و سپس به مستحقان عیالوار و آبرومند رسیدگی نمایید. (1196683) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۰۲:۴۵
مردم مردم مردم همه ي كارها با انهاست
دولت دولت دولت فعلا وقت ندارد سوگوار چاوز هستند (1196692) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۲۴:۴۵
نه خیر دولت در حال برنامه ریزی برای بهار است بهارخانم بیاد ببینیم دولت چه میکنه؟؟ (1196737) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۰۳:۲۵
اقاي يارمحمدي خدا بهت عزت بده كه به فكر محرومان هم بودي (1196694) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۰۶:۱۱
كاش در عصر حضرت علي ع زندگي مي كردم كه يك شبي هم در خانه مرا مي زد (1196700) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۰۷:۳۸
مديريت محترم الف
سلام عليكم
همين متني كه شما كاركرديد خود مصداق كمك به ديگران است افرين مي گويم به شما و به قول يكي از خوانندگان كه نظر داده است افرين به اين سليقه خوب خدا به شما اجر دهد. البته من معمولا در الف نظرات منفي ميدهم ولي اين دفعه خيلي كارتان خوب بود ديدم بي انصافي است (1196706) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۰۸:۲۱
از رسول گرامی اسلام(ص) نقل شده است: "هر کس دری از سؤال و خواهش به روی خود بگشاید خداوند متعال هفتاد در فقر و تنگدستی بر او باز می کند که هیچ چیزی نتواند آن را ببندد. (1196709) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۲:۱۱:۳۷
مشکل اینجاست که قشر متوسط در کشور در حال نابودی است شاید ده درصد با وضع به وجود آمده مولتی میلیاردر شدن که خیلی هاشون اصلا توی این وادی های کمک و کار خیر نیستند ، نود درصد بقیه هم الان همه حالا کمی کمتر بیشتر فقیر به حساب میان که دیگر اگه فقیر به فقیر بخواد کمک بکنه اسمش میشه ایثار و از خودگذشتگی که امروز واقعا متاع نایابی است . (1196718) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۳:۰۶:۳۵
هواي خانه چه دلگير ميشود گاهي دلم ازاين زمانه سير ميشود گاهي عقاب تيز پر دشت استغنا اسير پنجه تقدير ميشود گاهي زموي سپيدم گمان مبر به عمر دراز جوان زحادثه اي پير ميشود گاهي(كنايه ازمشكلات وگراني داغون كننده) (1196796) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۴:۰۴:۵۶
با این همه درآمد نفت و گاز و پتروشیمی! این منابع آب و زمین کشاورزی.اینهمه کارخونه خودرو و فولاد و مس و آلومینیوم و ... این حجم تجارت خارجی و بندر ! این همه نیروی کار ماهر و اینهمه افراد تحصیل کرده.این موقعیت استراتژیک کشور. چرا پدر و مادرها شب عید شرمنده بچه هاشون شون باشن؟؟ (1196894) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۴:۱۸:۵۷
الف جان مطالبت ته كشيده؟! (1196917) (alef-10)
 
E30
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۵:۲۶:۵۶
پس کمیته امداد چکار میکنه؟>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (1197036) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۰:۵۲:۰۱
یه زمانی عیدی می داد به نماینده ها ،حالا رو نمی دونم!!!!! (1197773) (alef-10)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۱۸:۵۳
اگر الف تحلیل های اجتماعی بنویسید بهتر از تحلیل های سیاسی مورد استفاده مردم است الان این متن جون ماهیت اجتماعی دارد به نظر من بهتر از مطالب سیاسی است
مردم از سیاست خسته شده اند (1197155) (alef-6)
 
چکیده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۲۹:۵۲
وحدت است که اهمیت دارد نه اجتماع (1197176) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۳۶:۳۹
اهل کاشانم
روزگارم بد نیست
تکه نانی دارم ،
خرده هوشی،
سر سوزن ذوقی
مادری دارم ، بهتر از برگ درخت
دوستانی ، بهتر از آب روان
و خدایی که در این نزدیکی است
لای این شب بوها، پای آن کاج بلند
روی آگاهی آب، روی قانون گیاه
من مسلمانم
قبله ام یک گل سرخ
جانمازم چشمه، مهرم نور
دشت سجاده من
من وضو با تپش پنجره ها می گیرم (1197190) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۶:۴۱:۳۳
بزرگترین ظلمی که به جوانان این مملکت میشود بیکاری است بیکاری فقر هم می اورد ولی کسی به فکر این مردم نیست خدا کند سال اینده حداقل سالی باشد جهت اشتغال جوانان (1197197) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۸:۱۱:۰۱
بگیر دست فتادگان را به شکر بازوی پرتوان (1197307) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۹:۲۱:۱۰
همه فتاده اند الان چه كسي بايد دستگيري كند؟ (1197971) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۹ ۰۰:۳۵:۳۹
الان شعر اینگونه است= بشکن دست فتاده را به شکر پول و پارتی پرتوان (1199400) (alef-10)
 
دکتر وحید عباسی
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۸:۱۴:۳۹
به دارندگی و نداری نیست هر کسی باید به اندازه خودش و به اندازه توان اقتصادی که داره به اطرافیان و خانواده اش کمک کند (1197315) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۳۳:۵۵
اقای دکتر عباسی درست می گن انفاق به داشتن و نداشتن نیست روحیه دست و دلبازی باید باشد (1197614) (alef-10)
 
امام زاده
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۸:۱۵:۲۳
بنی ادم اعضای یکدیگرند که درافرینسش زیک گوهرند
چو عضوی به در د اورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار (1197316) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۴۰:۳۵
این شعر الان در سر درب سازمان ملل نصب شده است (1197620) (alef-10)
 
رجب زاده
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۸:۱۶:۴۶
من سکینه رجب زاده تربت هستم معلم تاریخ در مقطع دبیرستان . در شهرستان تربت حیدریه . جا دارد از مسئولان این رسانه به خاطر این نگاه خوب قدردانی نمایم (1197318) (alef-7)
 
دوست الف
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۸:۲۲:۱۲
چه تیتر جالبی متن یک الف شده است الف امروز هم الف بودی هم اول افرین تو (1197321) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۳:۰۳:۵۴
من هم موافقم متن زیبا و از آن زیباتر تیتر خوبش بود با یک نگاه کلی مطلب انتقال می یابد به مخاطب و خواننده ممنونم (1197655) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۰:۰۴:۲۴
برو اینو به اونایی بگو که دارن خون مردمو میکنن تو شیشه بعد میگن عدالت عدالت!!!!به اونایی بگو که حساب و خونه خارج از کشورشون با ویزاشون آمادست!!!!به اونایی بگو که جشن و همایش هایی آنچنانی میگیرن!!!!
... (1197448) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۱۳:۰۷
الف شما باید از این مطالب که روحیه مودت و همکاری و همدلی را دربین مردم افزایش می دهد بیشتر کار کنید چون واقعا جامعه تشنه ی این مسائل است (1197593) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۳۱:۳۸
آقای یاراحمدی شما رو به خدا اینو بگید که بهترین کمک به مردم فکری است که به حال مسکن آن ها شود من هرچه درامد دارم خرج اجاره خانه می کنم (1197613) (alef-10)
 
امین اسلامی
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۲۲:۴۵:۲۴
این دست های ساده وخالی دخیلتان ما را به رسم رفاقت دعا کنید (1197629) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۰:۱۰:۱۷
اینهمه نظرات! بعد میگن چرا فقیریم خوب بجای کار کردن هی میشینیم نظر مینویسیم نظر میخونیم (1197722) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۱:۱۶:۰۹
من از کار تعدیل نیرو کردن (1198179) (alef-10)
 
احسان
Canada
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۳:۰۷:۴۵
انشاالله همه دل خوش داشته باشند و در کنار خانواده شادی را تجربه کنند.من هم ادر همين شرايط فقر بزرگ شدم و هنوز خاطرات دوران کودکی را به ياد دارم. به نظرم بچه هايي که در اين شرايط رشد می کنند مرد بار می آيند و انسان های موفقی خواهند شد. انشاالله همه دل شاد و تنی سلامت داشته باشند و نداری و فقر هم آزمونی از آزمونهای الهی است. سال نو همه عزيزان مبارک باد
يا علی (1197836) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۹:۳۳:۱۴
اونجايي كه از نحوه انفاق اميرالمومنين گفتيد خيلي خوب بود اشك درجشمانم حلقه زد (1197980) (alef-7)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۰۹:۳۸:۳۷
اقا انفاق نمي خواد اگر ملت خمس و زكاتشون رو بدهند ديگه فقير و محروم نمي ماند (1197991) (alef-7)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۰:۰۶:۰۰
الان خيلي از آد مها هستند كه اسم خودشون رو مسلمان گذاشته اند ولي از دادن وجوهات شرعي ابا دارند واقعا جاي تاسف است (1198029) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۰:۱۰:۰۹
به سلامتي اونايي كه ندارند ولي عزت نفس دارند
به سلامتي اونايي كه دارند و كرامت عمل دارند
و به سلامتي ملت صبور ايران در سال جديد (1198042) (alef-10)
 
سامان سالاري طرق
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۰:۲۳:۲۸
اقايان و خانم هاي محترم
چون اخر سال هست و درحال نزديك شدن به عيدهستيم
با بهره گيري از اين يادداشت كه مي گويد خدا دراين نزديكي است
بياييد براي مريض ها براي بدر و مادر براي همديگر از صميم دل دعا كنيم
روزگار بر وفق مراد شما باشد (1198066) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۲:۰۶:۱۴
خدانزديك است حتي نزديك تر از من به من براي همين دعا مي كنم سال جديد براي مردم توام با رونق در كار و زندگي باشد (1198264) (alef-10)
 
حسینعلی راهکان
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۱۶:۵۰:۱۷
اقای یاراحمدی از حسن نظر شما و متن زیبای شما تشکر و قدردانی می نمایم (1198789) (alef-10)
 
Irani
۱۳۹۱-۱۲-۲۸ ۲۰:۳۶:۳۵
کاش به جای حجاب
حیا اجباری بود شرف اجباری بود
راستی و درستی اجباری بود
کاش داشتن معرفت و وجدان اجباری بود (1199109) (alef-10)
 
علی اصغر
۱۳۹۱-۱۲-۲۹ ۱۵:۲۹:۰۱
سلام دوستان/ببینید من کاری به شخص رییس جمهور ندارم چون از نظر من اون مقصر نیس!!!...میدونید کی مقصره؟. مقصر مردمی هستن که اینقدر سواد سیاسی ندارند تا زمانی که مردم ما در جهل سیاسی باشند مملکت همینه که هست!! مگه چند درصد جامعه میان الف و....میخونن؟ (1199872) (alef-10)
 
بی ریا
۱۳۹۱-۱۲-۲۹ ۱۹:۳۵:۰۱
ایران کشوری است که مردم آن بجای حل مشکلات، خود را با مشکلات تطبیق میدهند. (1200052) (alef-10)
 
سليم
۱۳۹۱-۱۲-۳۰ ۰۰:۰۵:۰۳
واقعاً دلم براشون ميسوزه هرچند مامانم گفته دلت واسه هيچ كس نسوزه آخه بي انصافي يه عده شب عيد پلاك ماهي بخورند و لباس نو بپوشند يه عده ديگه به نون و پنيرم قانع بشند (1200285) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
... و خدایی که در این نزدیکی است