توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 35471
علي‌اكبري: بمب جنسي، خطرناك‌تر از بمب دشمن
تاریخ انتشار : جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷ ساعت ۱۶:۳۳
رييس سازمان ملي جوانان گفت: از نظر ما بمب جنسي در كشور، خطرناك‌تر از بمب و موشك دشمن است و نيازهاي جنسي نيز با ازدواج حل مي‌شود.
رييس سازمان ملي جوانان گفت: از نظر ما بمب جنسي در كشور، خطرناك‌تر از بمب و موشك دشمن است و نيازهاي جنسي نيز با ازدواج حل مي‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمين حاج علي اكبري در جلسه‌ ساماندهي امور جوانان ايلام با بيان اين كه خوشبختانه نيازهاي اصلي جوانان كشور، امروز در كانون توجه برنامه‌ريزان مملكت قرار دارد، گفت: امروز آنچه جوان و خانواده‌ي او تشخيص مي‌دهند، با آنچه برنامه‌ريزان و سياستگذاران دولت تشخيص مي‌دهند، يكي است كه اين يك بركت بزرگ محسوب مي‌شود.

وي با اشاره به اين كه از 13 برنامه ساماندهي امور جوانان، پنج اولويت را انتخاب كرده‌ايم كه شامل هويت، ازدواج، اوقات فراغت، مشاركت‌هاي اجتماعي و مبارزه با آسيب‌هاست، افزود: ما مساله‌ ازدواج را طي 10 سال گذشته و همه‌ تحولات آن را بررسي كرده‌ايم و آمار را تا مهر ماه امسال داريم و در حال مهندسي اجتماعي مساله ازدواج هستيم.

رييس سازمان ملي جوانان و معاون رييس جمهور گفت: گمان نبريم كه اگر فقط شرايط ازدواج را تسهيل كنيم و وام‌ها را افزايش دهيم، مشكل حل مي‌شود؛ اگر موانعي نظير مهريه‌هاي كذايي، چشم و هم‌چشمي، تجملات و توقعات بي‌جا را برطرف نكنيم، افزايش تسهيلات فايده‌اي ندارد.

وي همچنين در جمع رسانه‌ها گفت: جوانان روستا مورد غفلت قرار گرفته‌اند و ردپاي آن‌ها در برنامه‌ريزي‌هاي كلان، در انتخاب الگوها و در جوانان برتر ديده نمي‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمين حاج علي اكبري گسترش ستاد ملي ساماندهي امور جوانان به ستادهاي استاني ساماندهي امور جوانان را اتفاقي بزرگ خواند و اظهار كرد: با تدابيري كه انديشيده شده است برش نامه‌هاي ملي در استان‌ها تعريف مي‌شود.

رييس سازمان ملي جوانان كشور به اختلاف بيش از 350 هزار موردي بين ازدواج‌هايي كه بايد صورت بگيرد و ازدواج‌هايي كه در كشور صورت مي‌گيرد، اشاره و عنوان كرد:علت‌ اصلي اين امر انبوه تقاضا و تغيير جمعيتي است كه اين امور نياز به تدبير دارند.

معاون رييس جمهور همچنين به رشد هشت درصدي ازدواج در سال گذشته اشاره كرد و گفت: پيش‌بيني مي‌كنيم كه امسال نيز رشد بسيار خوبي در زمينه ازدواج داشته باشيم به طوري كه بيش از 900 هزار ازدواج در كشور اتفاق بيفتد و اختلاف بين ازدواج‌هاي لازم و ازدواج‌هايي كه رخ مي‌دهد، كمتر خواهد شد.

حاج علي اكبري طرح خانواده‌ نيمه‌مستقل را براي ازدواج بسيار مفيد دانست و به برخي از موانع فرهنگي كه طرح خانواده نيمه‌مستقل مطرح است، اشاره و تاكيد كرد: در صورتي كه دو جوان علاقمند به يكديگر بخواهند، با هم ازدواج كنند و عواملي همچون سربازي، مسكن مستقل، تحصيل يكي از طرفين و يا نبود شغل مطلوب نبايد باعث شود كه از بركت ازدواج محروم شوند.

رييس سازمان ملي جوانان با بيان اين كه طرح ازدواج نيمه مستقل مي‌گويد، به جوانان وقت بدهيم و در طول دوران عقد نيز با آسيب‌شناسي و حمايت‌هاي مشورتي و آموزش اين امكان را براي آن‌ها فراهم كنيم كه با هم بوده و ارتباط و رفت و آمد داشته باشند، افزود: يكي از مسائل، باردار شدن در ايام عقد است كه متاسفانه جامعه و خانواده‌ها ديد بسيار بدي نسبت به آن دارد، در حالي كه نبايد اين گونه باشد، چون اين دو نفر همسر شرعي يكديگر هستند.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.