نظر منتشر شده
۸۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 140214
مواردی که بیشتر باید توجه می شدند؛
سيروس مقدم خشت‌های "تا ثريا" را كج گذاشت
سيد مصطفی خاتمی، 30 دی 90
تاریخ انتشار : جمعه ۳۰ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۴۱
در مدت پخش مجموعه تلويزيوني "تا ثريا" از شبكه يك سيما، ديدگاه‌هاي موافق و مخالف زيادي درباره آن منتشر شد. يكي از ايرادهايي كه به اين سريال گرفته مي‌شود، تلخ بودن آن است. برخي نيز علي‌رغم آنكه از سريال تمجيد كرده‌اند از نحوه فيلمبرداري و زاويه‌هاي عجيب آن شكايت كرده‌اند. واقعيت آن است كه راقم اين سطور با تلخ بودن مجموعه‌هاي تلويزيوني مشكلي ندارد. مسئله آنجاست كه "تا ثريا" بيش از آنكه تلخ باشد، اضطراب‌آفرين است و اتفاقاً نحوه فيلمبرداري سريال نيز دقيقاً به همين علت، چنين انتخاب شده است. سيروس مقدم نشان داده است كه تمايل زيادي براي انتقال اضطراب و نگراني حتي بي‌مورد به مخاطب خود دارد. اين نوع فيلمبرداري در كارهاي قبلي مقدم نيز مسبوق به سابقه است؛ اغما، پيامك از ديار باقي، زير هشت و حتي پايتخت، اما به نظر مي‌رسد اوج آن در مجموعه "تا ثريا" باشد.

گويا در ماه‌هاي ابتدايي سال دستورالعملي مبني بر پرهيز از ساخت مجموعه‌هاي تلخ در تلويزيون صادر شده است. اگر "تا ثريا"‌صرفاً تلخ بود، قابل چشم‌پوشي بود. ايرادي ندارد كه در كنار مجموعه‌هاي تاريخي، طنز، خانوادگي و اميدآفرين، سريال‌هاي تلخ نيز ساخته و پخش شوند. مگر سريال "زير تيغ" تلخ نبود؟ شايد "زير تيغ" را بتوان يكي از تلخ‌ترين و تأثرآميزترين مجموعه‌هاي تلويزيوني برشمرد، به ويژه با آهنگسازي بي‌نظير حسين عليزاده. اما همين مجموعه در عين حال آرامش‌بخش و تأمل‌برانگيز است. اين سريال شاهد خوبي است بر اين مدعا كه مي‌توان اثري درام ساخت، اما در عين حال بيننده نه تنها دچار اضطراب نشود بلكه احساس آرامش كند.

غالب افراد اجتماع پس از روزي پردغدغه، خسته از تلاش روزانه و احياناً افسرده از عوارض زندگي امروزين شهري، ساعتي را پاي تلويزيون مي‌نشينند؛ حال جناب آقاي مقدم به هر طريق ممكن ـ‌چه از طريق داستان و چه از طريق نحوه فيلمبرداري و يا جز آن‌ـ با اعصاب و روان آنان بازي مي‌كند و برايشان اضطرابي ناخودآگاه مي‌آفريند.

سيروس مقدم برخي از ظرافت‌هاي ساخت سريال از جمله تعليق و درهم‌تنيدگي روايت داستاني را خوب آموخته است و به كار مي‌گيرد؛ اما اشتباهاً اضطراب و استرس را به جاي هيجان فهميده است. به نظر مي‌رسد مديران تلويزيون به جاي ممنوعيت ساخت آثار تلخ ـ‌كه اتفاقاً در جاي خود لازم است‌ـ بايد ساخت آثار اضطراب‌آفرين و استرس‌زا را ممنوع كنند. چه بسا شايسته بود تا براي ديدن همين سريال نيز هشدار در مورد محدوديت سني اعلام مي‌شد.

شايد اگر سيروس مقدم با همين ابزارها و ترفندها سراغ ژانر وحشت برود بهتر از ساخت سريال‌هاي مناسبتي و ديني باشد. هر چه باشد، تكليف بيننده معلوم است، قرار است بترسد و دانسته اضطراب را تجربه كند.

يكي ديگر از سوژه‌هايي كه سيروس مقدم به شكل سؤال‌برانگيزي به آن تمايل نشان مي‌دهد، موضوع ازدواج مجدد، فاش شدن ازدواج‌هاي پنهاني و عشق‌هاي چندضلعي است. به جز "تا ثريا" اين مضامين در برخي آثار ديگر او از جمله نرگس، اغما و پيامك از ديار باقي نيز مشهود است.

و اما نكته مهمي كه از حيث محتوا مي‌توان در مورد سريال "تا ثريا" بدان اشاره كرد، نحوه برخورد داستان با شخصيت اصلي يعني ثريا با بازي خوب آزيتا حاجيان است. سريال مدعي است كه عواقب خطرناك ربا را به تصوير مي‌كشد. اما هر بيننده‌اي متوجه مي‌شود كه بلا و مصيبتي كه بر سر ثريا آوار مي‌شود بسيار بيشتر از گرفتاري‌هايي است كه براي شخصيت آقا رضا با بازي روان مهران احمدي پيش مي‌آيد. در حالي كه شخصيت ثريا به هيچ عنوان قصد گرفتن ربا نداشته است و حتي براي اطمينان قراردادش را به كارشناس مذهبي نشان داده است، اما آقا رضا آگاهانه اقدام به گرفتن پول نزول و دادن ربا كرده است.

معتقد نيستم كه تعمدي در اين‌باره وجود دارد، اما قطعاً بي‌توجهي و كج‌سليقگي بوده است، چرا كه نمي‌توان از تأثيرات ناخودآگاه چنين نكاتي بر بيننده غافل بود.
کلمات کلیدی : تا ثریا سیروس مقدم شبکه یک
 
مهر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۴:۵۷:۴۱
به نظره من استدلال نویسنده محترم به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

ایشان نحوه فیلم برداری سیروس مقدم را زیر سوال برده اند. به تجربه اثبات شده است که مردم بیشترین اقبال را از فیلم های ایشان در میان مجموعه های تولید شده در صدا وسیما را داشته اند که جدا از جنس ماجرای اجتماعی و به روز و گره خورده با مشکلات و زندگی مردم، نوع فیلم برداری از نظر خود مردم و هیجان تولیدی و به زعم کارشناسان بهترین نوع فیلم براداری بوده است.

اینه شما بیایید خنثی مثل دیگران کار کنید هنر نیست این جسارت اییشان را در ابتکار نورپردازی گریم انتخاب بازیگران داستان و قصه های به روز را نشان یم دهد که همیهش در میان تولید کنندگان تلوزوینی اول بوده اند (615031) (moderator19)
 
سازمخالف
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۶:۴۹:۳۱
در یک جاهایی حرکت های دوربین بسیار خسته کننده و اغراق آمیز میشد به طوری که گویی کارگردان می خواهد خود و فیلمش را به بیننده تحمیل کند .
اگر مردم ما به فیلم های سیروس مقدم عادت کرده اند به این علت است که مردم این جنس فیلم ها را دوست دارند و بیشتر ارتباط برقرار میکنند ، به خاطره آقای مقدم نمیباشد بعنوان مثال در کارهای کارگردان هایی مانند آقایان : سلطانی ، اسعدیان ، هنرمند ، عسگرپور ....

اما متاسفانه مشکل اصلی فیلم ، داستان و فیلمنامه میباشد و گاف های معروف سیروس مقدم میباشد . البته بازی هومن سیدی و آزیتا حاجیان در جای خود قابل تقدیر میباشد . اما انتخاب ارسلان قاسمی و ترلان پروانه با بازی بسیار بد آنها هیچ جای حرفی نمیگذارد.

اینکه میگویید سریال بسیار تلخ است ، بسیار استدلال بی منطق و بی اساسی می باشد . چرا که اینقدر اتفاق های تلخ هر روز برای این مزدم پیش می آید که به خاطره این تلخی ها باید مملکت را تعطیل کرد !!!!

موضوع فیلم ، موضوعه قابل تامل و خوبیه اما اگر با پیش تولید خوبی همراه بود مسلما میتونست پیام خودش را ساطع کند بطور مثال : با نویسندگی سعید نعمت الله و کارگردانی عسگرپور . (615130) (moderator22)
 
Canada
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۸:۴۴:۰۵
جدای اینکه این سریال واقعاً مزخرف بود، یک چیز دیگه ای من متوجه شدم که واقعاً باید با عوامل تولید این فیلم و صدا و سیما برخورد جدی بشه. توی این فیلم یک دختر خانم دوازده ساله (ترلان پروانه) نقش یک دانشجوی ۱۹ ساله به اسم عسل را بازی میکرد که میخواست با دوست پسرش که پسر ثریا بود ازدواج کنه.
این دختر کوچولو شاید در موقع فیلمبرداری شاید حتی ۱۲ سالشم نشده بوده ولی چون جسماً رشد کرده، این دختر کوچولو رو بزک کردن بهش همچین نقشی دادن. دیگه توی کافرستان هم اجازه نمیدن یک دختر بچه اینجوری مورد سوء استفاده قرار بگیره (حتی اگر پدر و مادرش بهش همچین اجازه ای داده باشن)، چه برسه به یک کشور اسلامی. اینجا بحث دین نیست، بحث این هست که صدا و سیما هیچ استانداردی برای خودش قایل نیست، همینطور سریالهارو کیلویی سفارش میده بعدشم پخششون میکنه. خود همین پسر ثریا من فکر نمیکنم به سن قانونی رسیده بود. اصلا کل سریال برای رده سنی بالای ۱۶ سال بود.
من از الف تقاضا میکنم که این مسئله پیگیری بشه. (615235) (moderator22)
 
علي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۲:۲۵:۳۱
به شدت موافقم اين كار حتي در كشورهاي غربي هم سو استفاده از كودكان محسوب ميشه و جرم سنگيني داره حتي تو هاليوودم اين چيزارو رعتيت ميكنن
منم فكر ميكنم هر دو بازيگر جوان تا ثريا زير 18 سالن واين عميقا جاي تاسف داره من هم از الف ميخوام كه اين موضوع رو حتما پيگيري كنه (615506) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۰۶ ۱۰:۵۰:۳۸
جناب الف لطفا پیگیری این مسئله را در اولویت قرار دهید و مباحثی چون اختلاس سه هزار میلیاردی و سقوط ارزش پول ملی و بالا رفتن سرسام آور قیمت طلا و سکه را فعلا به کنار بگذارند تا در هر زمان که بیکار بودند و مباحثی به این مهمی (استفاده از بازیگران زیر 18 سال) وجود نداشت به آنها بپردازند. در ضمن تحریم ها هم که هیچ اثری ندارد، پس درباره آنها حرف هم نمی زنیم!!!!! (627474) (moderator22)
 
شینا
۱۳۹۲-۰۸-۲۶ ۱۰:۲۵:۳۴
با سلام به نظر من که خیلی فیلم با محتوا ای هستش (1778310) (alef-13)
 
آبدارچي سياسي
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۰۹:۰۴:۰۶
اگر اين كاري كه صدا و سيما در اين قضيه كه دوستمون گفت رو يك كشور خارجي مي كرد مي گفتيم براي نابودي نسل ما برنامه دارن.
من اتفاقاً موافق ازدواج زير بيست سال هستم ولي نه به اين صورت / حركات صدا و سيما شبيه يك بيمار رواني در مديريت فرهنگي است بايد هرچه سريعتر فكري به حالش كرد.
موفق باشيد (615782) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۳:۳۵:۳۳
هدف بازی کردن افراد خاص بود این پسر ودختر باید بازی می کردند که کردند اصلا در فیلم بعدی این پسر نقش یک مرد 40 ساله یا یک مرد قوی وقهرمان رزمی را هم بازی می کند کی میگه باید تناسب داشته باشه تشخیص کارگردان مهم که داد بودجه اون هم از پولنفت تامین میشه شما می خواهی ببین می خواهی نگاه نکن این منطق صدا وسیما باید اصلاح شود (616286) (moderator22)
 
شهروند
۱۳۹۰-۱۱-۰۳ ۰۲:۰۶:۳۸
من هم با نظر شما موافقم ، اینکه بازیگری با سن کم وظاهری کودکانه دنبال عشق و معشوق باشه القای این حس در کودکان و نوجوانان است که این تصاویر را در کنار خانواده می بینند و حجب و حیایی که با دیدن این صحنه ها از بین می رود و بنظر من پخش چنین صحنه هایی در زسانه ی ملی جای تاسف دارد (619085) (moderator19)
 
حسن قلی
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۹:۳۲:۳۴
به نظر من یکی از بهترین سریال های صدا و سیما در چند سال اخیر همین ثریا بود. هر شب بدون استثنا دنبالش میکردم و وقتی هم متوجه شدم اینطوری شده خیلی ناراحت شدم!!

عزیز من!
اگه برای شما ناخوشایند است، لزومی ندارد تماشا کنید!!
هر چیزی که شما دوست دارید که نباید پخش شود. هنر فیلمسازی به این است که بتواند هیجان، تلخی، اضطراب و ... را به بیننده القا کند!
وگرنه که دیگر آن فیلم نیست!


ثریا یکپارچه هنرمندی کارگردان، فیلمبردار و عوامل پشت صحنه بود و بس!

دست مریزاد آقای مقدم. واقعا از شما تشکر میکنم.
واقعا گل کاشتی. همه کارات تحسین برانگیزه.
به نظرم جایگاه تو بالاتر از سینما و تلویزیون ایران است. (615289) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۰۶ ۱۰:۵۲:۴۳
آقای حسن قلی برای بازی در نقش اول فیلم بعدی من انتخاب شد
امضاء سیروس مقدم (627478) (moderator22)
 
ازغدی
United States
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۲:۰۹:۰۹
بنظر بنده هم مشکل سریال استرس نیست که اگر واقعا نویسنده برای این مورد به سیما ایراد دارد بهتر است به فیلمهای خشن و خارجی گیر بدهد (615481) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۳:۱۵:۲۳
متاسفانه وجود نظراتي مثل شما در ميان جامعه ايران باعث ادامه حيات هنري امثال آقاي مقدم شده
آقاي مقدم با اعصاب بيننده اش به بدترين نحو بازي ميكند
در هر قسمت بارها روان مخاطب را له ميكند
و واقعيت اين است كه بسياري همين استرس واهي القا شده را ميخواهند (615558) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۸:۵۶:۱۵
مگه سریالی با نام تا ثریا هم از صدا و سیما پخش میشود!!

من که ندیدم خوش به حال شما که وقت گران بهایتان را برای ان استفاده نموده اید!!!

همین طور ادامه بدین بهره وری میره بالا، به صدا و سیما خوب نگاه کنین تا زمان و زندگی دنیا و آخرتتان اباد بشه!!! (616958) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۳ ۱۱:۵۶:۴۷
شما دوست نداری خواب نگاه نکن.چرا توهین می کنی؟از فارسی وان بهتره (619604) (moderator19)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۰۶ ۱۰:۵۵:۱۲
مگه شما فارسی وان هم نگاه می کنی که متوجه بهتری این یکی شد؟ (627483) (moderator22)
 
دانای کل
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۴:۵۸:۰۳
دلار بالا می‌رود اضطراب آفرین نیست؟ قیمت سکه با دم باز دم بالا بالاتر می‌رود تشنج آفرین نیست؟ فقط تاثریا تلخ است؟ (615032) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۸:۳۰:۵۱
برای کسانی که دنیاشون اینقدر کوچیکه که با پایین بالا رفتن سکه و ارز حالشون خراب می شه واقعا متاسفم.
جالبه که برای موجه جلوه دادن خودش به هر حربه ای هم دست می زنن!!! (615221) (moderator22)
 
faraz
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۹:۵۲:۵۸
تغییر روز به روز قیمت دلار و ثابت بودن درآمد فرد (از نوع کارمند) یعنی پیش بینی گرانی و افزایش اضطراب (615305) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۰:۲۷:۲۰
براي كساني متاسفم كه يك سريال تلويزيوني كه مي دانيم اساسا فقط يك قصه است، اوقاتشان را تلخ مي كند.
اگر دنياي بعضيها اين قدر كوچيك شده كه قيمت سكه و ارز حالشون رو خراب مي كنه، تقصير خودشون نيست. به دليل احساس مسئوليتيه كه در مقابل خانواده شون دارن.
متاسفم براي افراد عافيت طلبي كه خودشون رو به غفلت مي زنن كه انگار نه انگار بالا رفتن قيمت سكه و ارز به معني گسترش فقر در جامعه و بيشتر شدن فاصله طبقاتيه.
بله، اونايي كه بيشتر دارايي شون به صورت ارز و طلاست اين بالا رفتن ها براشون تلخ نيست، شيرين هم هست. (615351) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۳:۲۰:۴۵
واقعا تعجب کردم .حتما انقدر پول دارید که با این چیزها دنیای شما به هم نمی خورد !!!!!ولی اعصاب ما ارزوهای ما امکانات ما ..کمک های ما به دیگران تحت تاثیر اقتصاداست .شمایید که فراموش کرده بشر در سیستم مدرن زندگی نیاز به کار و در امد دارد . (615561) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۳:۴۸:۳۲
احتمالا جنابعالی پولتون از پارو بالا میره که بالا و پائین رفتنای ارز و سکه تاثیری رو زندگیتون نداره و با خیال راحت میشینین اینجور سریالها را نگاه میکنین و راجع بهش نظر میدین (615585) (moderator22)
 
آبدارچي سياسي
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۰۹:۰۶:۲۹
من با كسي يك تجارت كوچك راه انداختيم . به هر حال از بالا رفتن دلار ضرر كرديم ولي خداييش تا بحال نه اينقدر ناراحت شدم كه مضطرب بشم نه اينكه تنشي بوجود بياد/
با دوستم در مورد كوچك بودن دنياي برخي موافقم
يا حق (615786) (moderator22)
 
ناصر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۳ ۱۱:۴۶:۳۶
برای کسانی که فکر میکنن بالا و پایین رفتن قیمت سکه هیچ تاثیری تو زندگیشون نداره واقعا متاسفم...همین افزاد تو این مملکت زندگی میکنند که این وضع و روزمون (619575) (moderator19)
 
صالحی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۶ ۱۱:۴۰:۵۴
خوش بحالت که دنیات اینقدر بزرگه . تو یا بسیار غرق در معنویاتی که دنیا برات مهم نیست که با توجه به اینکه الان پای اینترنتی و ... این خیلی ازت بعیده یا اینقدر الحمدالله در مواهب دنیا غرقی که بالا رفتن قیمت طلا و دلار که بالطبع بالا رفتن قیمت همه اقلام روزمره را در بر دارد برات مهم نیست. (627543) (moderator22)
 
م.
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۵:۰۸:۲۱
فقط یک نکته برای من جالب توجه است. موضوع سریال تقبیح و حرمت رباخواری بود، که موضوعی مذهبی و اخلاقی و قابل تقدیر می باشد. اما چرا باید چنین موضوع مهمی را تحت الشعاع یک سری مسایل از قبیل قتل یا ازدواج مجدد قرار داده و کمرنگ کنیم. واقعا چه تعداد از معاملات ربوی ما در جامعه منجر به قتل و ... می شود که سریال بعد از چند قسمت راه خود را کج کرد و شکل پلیسی جنایی به خود گرفت؟ آیا امکان بسط فیلمنامه در همان موضوع اصلی ( با) وجود نداشت؟ آیا معاملات ربوی و مشکلات ناشی از ورشکستی ربا گیرنده و ربا دهنده نمی توانست موضوع قسمت های بعدی سریال را تشکیل دهد که با طرح بیجای یک قتل تمام سریال را از موضوع اصلی دور کرندن؟ (615042) (moderator19)
 
مرتضی
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۵:۳۱:۰۸
کاملا موافقم
داستان ربا خواری تنها موضوعی بود که به درستی در این سریال نشان داده نشد وبه نظر میرسد کارگردان برای نشان دادن علایق خود از ربا خواری برای توجیه داستان سریال استفاده کرده است (615058) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۰:۳۰:۳۲
اساسا ربا خواري در كار نبود. چون بر اساس داستان حتي طلبكارهاي بنده خدا به اصل پولشون هم راضي بودن يا حتي به كم شدن يه درصد محدود از اصل پول. (615353) (moderator22)
 
آبدارچي سياسي
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۰۹:۰۷:۴۰
بالاخره بايد يه جوري به فيلم آب بسته بشه .
صد متأسفانه نمي دونم كي قراره اين بساط فيلم دقيقه اي برچيده بشه
يا حق (615787) (moderator22)
 
محسن روح الامینی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۵:۴۴:۲۴
از تماشای سریال های تلویزیونی نظیر ثریا یا شیدایی و نظایر آنها که طی یک دهه قبل مرتب تولید و پخش شده اند ناخودگاه این موضوع به ذهن آدمی متبادر می شود که گویی اصل در سیما ناراحت کردن و به گریه واداشتن مردم است زیرا به جز یک برش کوتاه در مقطع انتخابات 88 و ماه های آن سال تا نوروز 89 که صدا و سیما عزم خود را صرف تولیدات طنز کرد تا شاید فضای سرخودگی اجتماعی را تغییر دهد مابقی ایام آنچه تولید و پخش شده عمدتا در ژانر درام بوده تا ...
نمی دانم چرا؟ (615075) (moderator22)
 
مهران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۵:۵۷:۴۵
قسمتهای زیادی از سریال سانسور شده،نشانه های بارداری ثریا و قسمت آخر سریال اصلا با هم سازگار نبودند... (615094) (moderator22)
 
صفا
Ukraine
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۶:۰۸:۵۱
به عنوان بیننده این سریال باید بگویم که نه تنها من بلکه اغلب افراد خانواده و همچنین فامیل با دیدن این سریال بسیار غمگین و مضطرب میشویم اما به خاطر جذابیت داستان ان در دنبال میکنیم.بهتر بود مسایل و مصایب کمتری در ان گنجانده میشد تا بیننده تاب این همه مشکلات را داشته باشدو به قولی از غصه دق نکند. (615102) (moderator22)
 
زهرا
Serbia
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۶:۱۸:۴۵
ربا حرام است
ولي چرا بازي با چادر??????
يك خانم اونهم چادري اونهم ازقشر كم سوادوبا اون نوع روگرفتن????
از اين بهتر نميتونستيد به اين حجاب زيبا لطمه بزنين
واقعا حق اين خانمهاي تحصيلكرده چادري را خوب ادا كردند
فيلم درپناه تو همزمان درحال پخش است
چقدر تفا وت وجوودارد اين فيلم هنوز زيبا و ديدني است
وجقدر خانم مهندس معمار سريال با اون حجاب قشنگش وبازي خوب هنرمندش بعد از سالها ميتواند مخاطب جذب كند والگويي باشد براي دختران جوان
ولي فيلم تا ثريا زنان با حجاب را خجل ميكند و همه قسمتهاي فيلم جز سرافكندگي براي زنان نجيب ومذهبي ارمغان ديگري ندارد
حيف از اين همه وقت كه صرف ساختن اين نوع سريال هاي سبك وسخيف ميشود (615108) (moderator22)
 
سمیه
United States
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۳:۵۱:۳۰
خیلی بی انصافیست که خوبی ادمها را به چادر مرتبط کنیم من خودم چادرمیپوشم ولی زنان مانتویی زیادی را ازخودم بهتر دیدم
شماتا حالا دخترانی را که چادر را از کمر محکم به خود میچسبانن را ندیدین؟ (615586) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۱:۳۹:۳۲
وقت اون رسیده که عین دانشمندان جوان و متعهد در زمینه های علمی که برای کشور افتخار می آفرینند فیلم سازان و برنامه سازان جوان باامید و دوستدار فرهنگ اصیل ایران و اسلام کار را به دست گیرند و این عملی نخواهد شد مگر اینکه مدیریت رسانه در کشور دست افراد باهوش و متعهد بیفته. امروزه می بینیم که برنامه سازانی هستند که ظاهر اسلامی را حفظ می کنن ولی در باطن حرفهای دیگه می زنن. چادر به سر هنرپیشه یا مجری میزارن ولی این خانم بی حیاست. این چه پیامی داره؟ استفاده از کودکان بزک کرده در فیلمها و برنامه ها چرا؟ چرا بعضی از مجری های ما برای رساندن پیام به قر کمر،حرکات چشم و دست و پا رو آورده اند واقعا اگر صداوسیما از چند روانشناس بهره می گرفت در سلامت روحی خیلی از این مجری ها تردید جدی وجود داشت.
و.... (616057) (moderator22)
 
ستایش
United States
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۶:۱۸:۴۲
جانا سخن از زبان مامیگویی!!! جالب اینجاست ثریا خانم قصه ما کلی کارای دیگم کرده که سانسور شده!!!!امیدوارم منظوری در کار نباشه... (616647) (moderator22)
 
آرمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۶:۵۵:۵۵
قسمت نهايي استدلال بسيار منطقي و دقيق بود
در مورد فيلم زير تيغ اصلا با شما موافق نيستم و واقعا يكي از بي هدف ترين و به صورت افراطي تلخ ترين سريال هاي اين چند سال همون فيلم زير تيغ بود كه اساسا چيزي به نام آرامش از آن دريافت نشد (615140) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۳:۳۷:۳۱
همه این فیلم ها یک حرف دارد ایه قصاص را صدا وسیما قبول ندارد (616293) (moderator22)
 
محمدعلی
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۷:۰۱:۰۸
متاسفام که سریالی که به طرق مختلف متدین و متشرع و متعبد بودن را می کوبد در این مملکت ساخته میشود. برای نمونه:
1_عادی جلوه دادن روابط دوستانه بین دختر وپسر و حتی توصیه این روابط
2_بحران سازی از امر ازدواج که حق طبیعی هر کس است و گناهی نابخشودنی توصیف کردن ان (دقت کنید که شخصیت اول فیلم شرعا و قانونا هیچ نیازی به موافقت دیگران با ازدواج خود ندارد)
3_معرفی شخص اول فیلم که (که نماد انسانهای متشرع است) به عنوان شخصیتی پنهانکار و بدون اعتماد بنفس و متزلزل
4_ در این فیلم همه بلاها بر سر شخصیتی می اید که متدین است. از این مساله چه نتیجه ای میتوان گرفت جز ...
و در پایان اینکه علت اینکه ثریا مرتکب قتل میشود چیزی نیست جز چادری بودنش (چادر به زیر پای سرهنگ میرود و او سقوط می کند) به به! عجب توصیه خوبی به حجاب برتر! عجب کارگردان ارزشی و متعهدی! اقایان باز هم بروند و دیش ها را از روی بامها جمع کنند! و سطحی نگرانه ماحصل افکار بیمار عده ای متوهم را کارهایی ایده ال تصور کنند! (615142) (moderator22)
 
آرمان
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۶:۰۷:۱۸
بعضی از ماها فقط بلدیم ساز مخالف بزنیم. شمایی که حتی به جزیی ترین مسایل فیلم اینقدر گیر الکی می دی خودت بلدی یه کار بی نقص بسازی؟ اصلا چرا این قضیه رو به بحث ماهواره وصلش میکنین؟ جمع آوری ماهواره ها یه کار درست و اصولیه. چونکه بدون تعارف هممون میدونیم که ضرراش از منافعش بیشتره و لذا باید باهاش مقابله بشه. این همون استلالیه که قرآن در مورد خمر داره (616624) (moderator22)
 
فرهنگی
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۷:۰۲:۲۲
تا ثریا حاصل یک فکر خوب ویک اجرای بد است. (615144) (moderator22)
 
علی
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۷:۱۳:۲۹
برای مدیران صدا و سیما واقعاً متأسفم... فیلمنامه یه سریال پس از نوشته شدن، از فیلترهای مختلف سازمان عبور می کنه تا پس از حذفیات گوناگون برای ساخت سریال استفاده بشه. وقتی سریالی مثل تا ثریا ساخته شد، آقایون صدا و سیما تازه یادشون میاد که این سریال اضطراب دهنده و مأیوس کننده هست! اونوقت چی میشه؟ بیش از 10 قسمت سریال سانسور میشه و ما شاهد دیدن قسمت هایی که مربوط به باردار شدن ثریا از سرهنگ هست نمیشیم و سریال در دو قسمت آخر با اون وضع افتضاح تموم میشه...
آیا این کار، توهین به شعور مخاطب و بی ارزش کردن عوامل گروه این سریال بخصوص سیروس مقدم نیست؟... سیروس مقدمی که گفته بود اگه تا ثریا نگیره، کارگردانی رو کنار می ذارم... (615150) (moderator22)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۰۰:۲۰:۴۲
برای نشان دادن ربا خواری لازم نیست فیلم ساخته بشه چشماتونو باز کنید بانک های ما بدترین نوع ربا خواری و دارن و آبروی خیلی هارو بردن و از هستی ساقط کردن البته نه دانه درشت ها رو بلکه مردم بیچاره ای که وام گرفتن و الان به مشکل خوردن و بانک ها آبروی خودشون و ضامنین آنها رو مبرند لعنت خدا بر هر چی ربا خوار و نزول خوره چه شخصی چه بانکی و چه دولتی (615610) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۸:۳۳:۴۷
صدا و سیما همش شده سریالهای غمگین! آدم حالت تهوع بهش دست میده! همش خیانت همش دروغ.
انگار فیلمها را "انجمن روانپریشان" پایتخت می سازند که همه چیز را تیره و تار می بینند. (615224) (moderator22)
 
آرام
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۹:۰۲:۱۵
کوتاه میگم الان مردم ما در حال جنگ اقتصادی با دشمنان هستیم . تورم بالا و اضطراب و استرس اقتصادی اکثر خانوادها را به کانون بحث و جدل اقتصادی تبدیل کرده . تو این وسط تلویزیون با پخش سریالهای اضظراب و استرس آور بنزین روی اعصاب مردم میریزه. (615253) (moderator22)
 
علی
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۹:۵۹:۲۶
در این سریال بیش از آن که بر ربا تاکید کند بر وضع نابسامان زنان سرپرست خاوار تاکید شده است. این امر اگر از زیرکی کارگردان باشد یا خردمندی و دین داری پاره ای ممیزان در تلوزیون , به هر روی جای تقدیر و احسنت دارد. نحوه دخالت خداوندگار متعال در عالم و آزمون و عذاب و پاداشش بسیار پیچیده است. ساده سازی آن در قالب های تنگ بیش از آن که مفید باشد مضر است. بسیاری از سریال های تلوزیونی مثلا دینی این تصور را ایجاد می کنند که هر عملی دقیقا در همین عالم پاسخ می گیرد امری که ادیان الهی قرن هاست نفی می کنند.
اما نکته مهم دیگر توجه به وضع زنان سرپرست خانوار است. امری که متاسفانه نه مسئولین و نه مردم چندان توجهی به آن ندارند. نشان عدم توجه مردم همانا تفسیرهایی است که از چنین سریالی ارائه می شود . در این تفسیر ها تصویر وضعیت نابسامان زنی که سه فرزند را به تنهایی بزرگ کرده است و مشکلات او برای سامان دادن به آنها اصلا در نظر گرفته نمی شود.
و موضع مسئولان را برای نمونه می توان از سایتی دریافت که رئیس مرکز پژوهش های مجلس بر ان نظارت می نماید و در آن هیچ اشاره و سخنی به وظایف دولت درباب وضعیت نابسامان بعضی از زنان سرپرست خانوار نیست. (615311) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۰:۰۹:۲۰
فیلم بسیار واقعی و جالب بود. اثرات رباخواری می تواند بله قتل و ... بیانجامد چرا که اشتباهات بسیار کوچک مثل پرخاش با جوانان از سوی پدر مادرها و ... هم به سادگی منجر به قتل شده. توجه کنید به اسیدپاشیها و قتلهایی که هر روز اتفاق می افتد.
مسخره ترین قسمت ماجرای این سریال سانسور عجیب و قریب آن است که اگر اتفاق نمی افتاد می توانستیم به آرا عمومی و نظرات مردم در خصوص سریال مراجعه کنیم و موفقیت ان را از دیدگاه مردم بررسی کنیم. حالا با وجود چنین سانسوری نمی توان به کار نویسنده و کارگردان هم نمره داد.
در خصوص مسائل فنی هم معتقدم که سریال فیلمبرداری جالب و جدیدی داشت که متاسفانه گاهاً در حرکت دوربین آن افراط می شد. (615318) (moderator22)
 
عابدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۰:۲۳:۱۰
ما توی خونه ماهواره نداریم و این مشکلی هم نیست.
مشکل ما اینه که از ساعت 8 شب به بعد از روی اکراه و سرگرم شدن ، سریالهای تلویزیون رو نگاه میکنیم.
سریال پنجره ، پنجره غم و غصه رو به دل آدم باز میکرد ، سریال شیدایی ، سرشار از تعلیق های عاطفی کوچه بازاری بود و استرس رو به آدم وارد میکرد.
اما شاهکار سریالهای این هفته ها ، تا ثریا بود.سریالی به غایت مزخرف ، دلهره آور و بد ساخت با اون حرکتهای چپ اندر قیچی دوربین و ژستهای اعصاب خرد کن ثریا و نوع حرف زدنهاش که جویده جویده بود.
مجیط سخت کاری و استرس و اضطرابهای روزمره که الی ماشاءالله از سر تصدق برنامه ریزی های بسیار دقیق دولت خدمتگزار ، تمام زندگیهای ما را فرا گرفته است ، دیگه مجالی برای دیدن سریالهای اینچنینی ، نمیزاره.
دلم میخواد وقتی میام خونه بجای این همه دلهره سریالی ، خنده داشته باشم ، با چارلی چاپلین ، لورل هاردی ، و ..... کمی از این همه مصیبتهای روزانه فاصله بگیریم. (615346) (moderator22)
 
Isa Oshrieh`
United States
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۰:۳۹:۵۴
با سلام ، جناب آقای ضرغامی عزیز ، کجای دنیا چادر آلت قتاله محسوب میشود ؟ و کجای دین جزای قتل شبه عمد یا غیر عمد قصاص است ؟ کارشناسان مذهبی تان خواب بودند که این سریال شکل گرفت ؟ (615362) (moderator22)
 
داود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۰:۵۷:۳۳
به نظر من اصلا سریال تلخ بد نیست بحرحال همه ما با تلخ وشیرینی زندگی سر و کار داریم اما چیزی که قابل تامل بود زیر سوال بردن چادر بود در این سریال نشان داد که اگر ثریا چادری نبود چادر زیر پای سرهنگ گیر نمیکرد و بنابراین او به قتل نمیرسید و یا به خاطر بیاورید قسمت آخر سریال را که در حالی که ثریا چادر از سر در می آورد نفس راحتی میکشد (615394) (moderator22)
 
ناصر رسولی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۱:۳۳:۱۴
وظیفه ی تلوزیون صرف سرگرم کردن مردم و جدا کردن انان از مشکلات روزمره نیست . وظیفه ی رسانه تعلیم و تربیت ومدیریت ذائقه عمومی است. بیان معضلات اجتماعی از نقاط مثبت و تشدید صحه گذاری بر باورهای غلط و عدم ارائه ی چهره ی چهره ی صحیح و قبح زدایی از چهره ی حلال الهی از نقاط ضعف این سریال است. ای کاش کارگردان و رسانه ملی کمی قدرت مدیریت و سلیقه داشتند. (615442) (moderator22)
 
مهدی
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۱:۵۴:۵۵
فرموده اید:
"در ماه‌هاي ابتدايي سال دستورالعملي مبني بر پرهيز از ساخت مجموعه‌هاي تلخ در تلويزيون صادر شده است."

چیزی که من از این قضیه می فهمم و از این که ناگهان در ماه های پایانی سال رگ گردن مدیران ارشد برای مقابله با ساخت این فیلم ها بیرون زد این است که به انتخابات نزدیک می شویم.

سیاست های صدا و سیما در حوالی انتخابات عبارتند از:
- انتقاد از صد تا ذیل مملکت به خصوص مدیریت اجرایی کشور (به ویژه وقتی قرار باشد که مدیریت کشور در دوره بعدی تغییر کند) و البته این روند کاملاً مهندسی شده انجام می شود.

- تحویل گرفتن بدحجابی و حتی بی حجابی علی الخصوص اگر موید نظر رسمی رفتار کنند.

- شاد و شنگول نشان دادن فضای کشور.

- تلاش برای کاستن از سوهان زدن به روح مخاطب.

شاید موارد دیگری هم هست که من از قلم انداخته ام اما حرفم این است که این دستورالعمل صدا و سیما در راستای سوهان زدن کمتر به روح و روان مخاطب است که تنها کارکرد انتخاباتی دارد و الا سال های آینده را در نظر داشته باشید تا ببینید که چگونه می توان روی اعصاب یک ملت راه رفت و به روی خود نیاورد. (615464) (moderator22)
 
مهتاب
Germany
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۲:۰۱:۰۳
بیچاره، بیچاره، بیچاره هنرمند و از ان غم انگیزتر خود « هنر» باور کنید این ره به ترکستان است. سریالهایی ساختند که در وسط نمایش، فیلم قطع می شد و یک نصیحت پخش می شد؛ درست انگار مردم کودکان دبستانی هستند و تلویزیون هم مکتب! حاصل چی شد؟ میخواهید بروی خودمان نیاوریم که برای فرار از این ابتذال تکرار و نصیحت و گریه و زاری، مزخرف ترین تلویزیون های لوس آنجلسی میهمان خانه های هم میهنان ما شده اند؟ این چهار تا فیلمسازی را هم که هنوز تمایل و توان ماندن و کارکردن دارند، باید فراری بدهید؟ شما را بخدا چه فتنه موذی و مزماری در میان ما نفوذ کرده است؟ بستن خانه سینما آیا به زیان شهرت و معصومیت ما ما تمام نشد؟ میخواهم از دست شما گریه کنم و زار بزنم. نوشته از این عهده بر نمی آید دریغ... (615469) (moderator22)
 
بیننده
Russian Federation
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۳:۰۰:۳۲
باسلام
بنده که فکرمی کنم موضوع رباخواری در حاشیه قرار گرفته بود
همه باید غصه ثریا رو میخوردیم که از ناچاری پولشو داده به یه مرد قلچماق و حالا با دو تا دوماد و یک پسر دانشجویی که سر به راه هم نیست مصیبت ازدواج پنهانی و قتل و خواهر شوهر و برادر شوهر و ... روی سرش آوار میشه
بیننده به تنها چیزی که فکر نمی کنه ربا خواری و اینجور مسائل هست که اصلا نمیشه به ربا نسبت داد
ولی چیزی که انگار یه جورایی یواشکی اهمیت داره همین مسئله ازدواج مجدد و ... است
طلبکارای آ رضا هم که واسه خودشون داستانی دارن دل ادم واسه تک تکشون خصوصا اون گدا ریش ریش میشه
خلاصه سریال ادم رو با غصه همه این افراد تنها میگذاره و اخرشم هیچی به هیچی (615547) (moderator22)
 
هومن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۳:۲۶:۲۵
نویسنده این مطلب به هیچ عنوان توانایی اظهار نظر و نقد فیلم و سریال را ندارد .و می بینید به جز ربط دادن ناشیانه این سریال به ساخته های قبلی ...چیزی به نام نقد وجود ندارد .
نویسنده اصلا معتقد نیست که زندگی شهروندان ایرانی دارای جنبه های تلخ هم هست .و خیلی وقته که این جامعه وارد مسایل ربا و سود شده است .در ضمن ایشان معتقدند بازیگر نقش اقا رضا روان بازی کرده اند در حالیکه نقطه ضعف در بخش بازیگری این سریال همین اقابود .بازی بسیار مصنوعی . (615565) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۲۳:۵۳:۱۵
سريال ها ، فيلم ها و آنچه از رسانه پخش مي شود، بازنمود روابط موجود در جامعه است، قبل از هر نقدي بياييد خويشتن را نقد كنيم...... (615588) (moderator22)
 
علی
Germany
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۰۴:۵۴:۲۹
دستتون درد نکنه. کاری کنید همین چهارتا کور و کچلی هم که موندن، بذارن برن. (615697) (moderator22)
 
م ه د ی از شهرراز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۰۷:۳۱:۵۲
اوج هنر نمایی کارگردان اون قسمت از فیلم بود که پسر کوچک خونواده که دانشگاه تبریز قبول شده و با یه دختر هم دوست هست قرار ازدواج گذاشته.دیدنی ترش اینجاست که خونواده پسره بهش میگن « تو چی کار کردی؟؟؟!!! قرار ازدواج گذاشتی باهاش؟؟؟!!!» و از این تیپ حرفها که خب چرا قرار ازدواج گذاشتی؟ باهاش دوست شدی کافیه دیگه.همین طوری باهم دوست باشید.ازدواج لازم نیست.
دقیقا این بخش از فیلم همین منظور و مضمون را القا می کنه.بدون هیییچ تعارفی. ( یه لحظه فکر کردم فارسی وان دارم میبینم) نگو رسانه ملی بود.
در مورد این سکانس بود که کلی با ذهن خودم ور رفتم که یه جور دیگه برداشت کنم اما نشد.

یاا علی مدد (615721) (moderator22)
 
جمشیدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۰۸:۴۵:۰۴
سریال تا ثریا شیدائی که از شبکه یک م شبکه سه پخش شد واقعا خیلی غمناک و اظطراب اور برای خانواه بود خدا را شکر که سریال با ان همه کاستی ها به پایان رسید صدا و سیما باید سریال های شاد ارائه دهد (615756) (moderator22)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۰۸:۵۲:۴۰
خداوکیلی این نظرات رو به همه کارگردانان و مسئولین صداو سیما نشون بدید همین کافیه . (615764) (moderator22)
 
امیر علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۰:۳۳:۲۱
نقدی بر فیلم تا ثریا

با سلام خدمت هموطنان عزیز


فیلم تا ثریا منعکس کننده حقایق غیر قابل انکار جامعه ماست

در جامعه ای که ازدواج مجدد برای زنان بیوه از سوی فرزندان مورد نکوهش قرار می گیرد !

در جامعه ای که بواسطه مشکلات اقتصادی و سود ناچیز بانکی و عدم بازدهی مناسب بازار بورس و ..... مردم مجبور می شوند پولهای خود را جهت سود عادلانه تر به اشخاص و سرمایه گذاران خصوصی بدهند و ریسک آن را بپذیرند.


دخالت بی مورد اقوام شوهر در ازدواج مجدد با برادر شوهر خود یکی از مشکلات خانم ثریا بوده است.

این فیلم در واقع هشداری جدی برای سرمایه گذاران و مراقبت از سرمایه ها و اموال شخصی خود بوده است. که بیانگر دقت داشتن در حساب و کتابهای شخصی و پیشگیری از ور شکستگی در معاملات است. (615923) (moderator22)
 
fd
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۰:۴۷:۵۷
اما نكته مهمي كه از حيث محتوا مي‌توان در مورد سريال "تا ثريا" بدان اشاره كرد، نحوه برخورد داستان با شخصيت اصلي يعني ثريا با بازي خوب آزيتا حاجيان است. سريال مدعي است كه عواقب خطرناك ربا را به تصوير مي‌كشد. اما هر بيننده‌اي متوجه مي‌شود كه بلا و مصيبتي كه بر سر ثريا آوار مي‌شود بسيار بيشتر از گرفتاري‌هايي است كه براي شخصيت آقا رضا با بازي روان مهران احمدي پيش مي‌آيد. در حالي كه شخصيت ثريا به هيچ عنوان قصد گرفتن ربا نداشته است و حتي براي اطمينان قراردادش را به كارشناس مذهبي نشان داده است، اما آقا رضا آگاهانه اقدام به گرفتن پول نزول و دادن ربا كرده است. (615951) (moderator22)
 
نسیم
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۰:۴۹:۲۵
تا ثریا بعد از مدتها سریالی بود که از لحاظ تکنیکی متفاوت بود و جنبه آموزشی و واقع گرانه آن نیز همه را متعجب کرد
از آنجا که دردها و مشکلات جامعه همواره پوشانده میشود (شعار سیاه نمایی) و تلویزیون بجای آموزش و بررسی موضوعات اجتماعی بیشتر جنبه طنز (نه به معنای اصلی آن) و لودگی و خنده را در دستور کار داشته این سریال برای بینندگان سنتی و پرورش یافته با معیارهای تفریحی تلویزیون خوش نیامد
موضوعات مطرح شده در این سریال کاربردی بود و بعضی از مردم واقعا مطالبی را از این سریال دریافت کردند که تاثیرات بیرونی خواهد داشت (615955) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۰:۵۸:۰۳
باید یه فکری به حال این مسئل کرد.من با دیدن چند قسمت از این سریال متوجه این مسائل شدم و معتقدم که اثرات روانی این جور سریالها کمتر از فیلم های شبکه های فاسد ماهواره نیست (615974) (moderator22)
 
نسرین
United States
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۱:۳۹:۴۷
سیروس مقدم همینه سریالاش همه سریالاش آغاز خوبی داره اما وسطاش به فاجعه بدل میشه. قتل- خودکشی- و آبرو بری (616059) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۱:۴۵:۰۰
طرز فیلم سازیشان افتضاح است . 12 قسمت فشار روانی به چند میلیون با ساخت صحنه های نارحت کنند وارد می کنند تا یکی دو قسمت اخر همچی به خیر و خوشی تمام شود (616070) (moderator22)
 
سینا از شیراز
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۵:۲۱:۳۱
به این سادگی نمی توان در مورد سریالی قضاوت کرد که پانصد دقیقه از آن سانسور شده !! (616523) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۷:۱۸:۴۸
سریالتاثیرگذاری است ، اما این روزها که بحث چادر و روابط دختر وبسرمطرحه ،بازی باچادر وچادری است انهم از چشم یک نوجوان .
واقعیت ها قابل انکار نیست اما بیان هرمسئله ای به هر شکل جایش سیما نیست.یعنی ازنگاه نوجوان ایجاد تنفر از اشخاص چادری است.
خدابه همه ماتوفیق هدایت و خدمت صادقانه به مردم وهنجارهای مقبول جامعه بدهد. (616771) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۱۸:۱۹:۰۵
به روابط عمومی سیما زنگ زدم گفتم آیه ای که شما در ابتدای سریال در نکوهش
عمل شنیع ربا پخش میکنید یک نوع قیام بر علیه خود است چرا که بانکهای جمهوری محترم اسلامی در پوشش عقود اسلامی و از همه آشکارتر جریمه های کمر شکن
دیرکرد رسما رباخواری میکنند شما با این تضاد چه میخواهید بکنید این اقدام ما را
بیاد این آیه از قرآن می اندازد که "آیا مردم را به نیکی امر میکنید و خود را فراموش
میکنید" جالب است بدانیم دو بانک بالاترین نرخ بهره را
در کل تاریخ بشریت از مردم مسلمانی میگیرند که در کتاب آسمانی آنها عمل ربا
جنگ با خدا دانسته قلمداد شده است . (616882) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۱ ۲۳:۵۸:۵۳
هیچ کی دیوانه نیست چیزی که بر روحیش فشار میاره بشینه نگاه کنه مگر مازوخیسم داشته . اگر مردم نگاه میکنند وتخلیش را به جان میخرند چون مسله جامعه را به تصویر میکشه . با پنهان کردن این مشکلات مسله حادتر و غیر قابال حلتر میشه. اگه جامعه افسرده است علت را باید جای دیگری جست . امروز در جامعه ما در سبد خانواده تفریح کمترین جا رو دارد .علت این پدیده را باید یافت و در پی بز طرفی آن برآمد . ما تعداد معتادان کشور را نمیگیم تعداد معتادین کم شده؟ یه نامگزاری من در آوردی به نام مصرف مواد مخدر تفریحی حالا این تفریحیها شدن دایمی. (617519) (moderator22)
 
کورش
Germany
۱۳۹۰-۱۱-۰۲ ۰۳:۴۵:۰۵
دقیقا خوب اشاره کردید هنگام تماشای سریال انسان منقبض میشود و یک حالت خوشک و بدی را درون خودش احساس میکند. (617722) (moderator22)
 
مهران
United States
۱۳۹۰-۱۱-۰۲ ۱۱:۴۶:۰۱
فکر می کنم بهترین نظر، نظر "فرهنگی" باشه که مختصر و مفید بود. ایده این سریال اگر موضوع ربا یا زنان سرپرست خانواده یا همه این ها باشه، ایده های درخشان و معضلات امروز جامعه ما (البته نه همه آن ها) است و بالاخره باید یک نفر به آن می پرداخت. اما مسلما نه به این ناپختگی! پایان سریال هم مثل همه فیلم ها و سریال های ایرانی ... . آزیتا حاجیان بدون شک یکی از بهترین بازی های عمر هنری خود را ارائه کرد. اون دو تا نی نی کوچولو (پویا و عسل) هم تومورهای سرطانی این سریال بودند که احتمالا برای افزایش زمان سریال (با توجه به محاسبه دستمزدها بر حسب ثانیه) با سریشم به سریال چسبیده بودند. (618027) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۲ ۱۵:۰۸:۳۶
با سلام
ناراحتی و غصه در تمامی خانواده ها وجود دارد اما هرکسی به نوعی اما ای کاش نویسندگان سریال های بهتری بنویسند همه می دانیم که ربا سرانجام ندارد و باز هم همه خوب می دانیم اخر کار گناه زندان و رسوایی است پس دیگر لزومی به به نمایش در اوردن اینگونه سریال های ناراحت کننده ندارد چه خوب است که سریال های شاد به نمایش در بیاید تا هر کسی از دیدن ان لذت ببرد نه اینکه بگویند چه بهتر تمام شد (618282) (moderator22)
 
ابوالفضل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۳ ۰۱:۲۸:۱۹
سلام
من کل نظرات دوستان را خوندم
دو تا چیز ه مشترک تو نظرات هست
یکی اینکه این سریال آدمای چادری را بد نشون داده
دوم در مورد روابط بین دختر و پسر که این روابط را میشه در فیلم های غیر اخلاقی فارسی وان دید
آقای ضرغامی تحویل بگیر
البته چند روز دیگه جلسه ای برگزار میشه دور هم می شینند و می خندن و جایزه
می گیرن کلی هم تعریف و تمجید که این فیلم فلان بود اجتماع ما را نشون میداد
ولی از آثار مخربش هیچی نمی گن
به هر حال این فیلم هم مثل بقیه کارهای آق سیروس رفت تو تاریخ و ذهن مردم آگاه (619070) (moderator19)
 
حقیقت
۱۳۹۰-۱۱-۰۳ ۱۰:۲۶:۵۷
سلام به همه اونایی که سریال تا ثریا را دیدند.
دیدند چون دوست داشتند ببینند کسی که مجبورشان نکرده بود. بد بود نمی دیدید. اونایی که می گید با اعصاب آدم بازی می شد و از این حرفها یعنی شما تا بحال فیلمهای غمناک تر از این از صدا و سیما ندیدید؟ سریال زیر تیغ، فیلم می خواهم زنده بمانم و .... بابا چرا الکی گیر می دید؟ ... (619430) (moderator19)
 
صبا
۱۳۹۰-۱۱-۰۳ ۱۴:۳۰:۴۴
با سلام
به شدت با نظر نویسنده این مقاله موافق هستم ، سریال تا ثریا از جهت فیلمنامه بشدت ضعیف بود و در فیلم خواسته یا ناخواسته ازدواج پنهانی و روابط پنهانی اشاعه داده میشد و قبح آن نمایش داده نشد و همه اینها به اضافه فیلمبرداری دوربین روی دست ، فضای سریال را به شدت وهمی کرده و تولید اضطراب در بیننده می کرد بنظرم سیروس مقدم فقط به درد ساخت فیلمهای ترسناک و فضاهای وهمی میخورد.
برای صدا وسیما به خاطر وجود چنین کارگردانی خیلی متاسفم. (620001) (moderator19)
 
محمد
۱۳۹۰-۱۱-۰۳ ۱۵:۵۱:۳۰
سلام

همه چیز پارتی بازیه دیگه یک نفر صد تا فیلم تو صدا سیما ساخته یکی از یکی بدتر

بعد اینجا هم بعضی ها میگن دوست دارید ببینید دوستم ندارید نبینید
چقدر بیت المال رو صرف ...... های خودتون می کنید واقعا تا شایسته سالاری نباشه همینه دیگه

سریال های افتضاحی که از شبکه های ایران الان پخش میشه و هیچ کدومشون موضوع و متن درستی نداره حاصل پارتی بازی و ... است

واقعا متاسفم

کسی که اسم خودتون رو حقیقت گذاشتید
تا هیچ نهادی بر گند کاری های فیلم سازان نظارت نکند ما هم باید حرف زور بشنویم و
دوست داری ببین و دوست داری نبین افرادی مثل شما رو تحمل کنیم (620477) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۱-۰۳ ۱۷:۲۵:۰۴
من نفهمیدم چطوری سرهنگ پاش گرفت به چادر ثریا و افتاد؟ مگه می شه؟ اگه سرهنگ پاش می گرفت به چادر ثریا که ثریا باید تا می خواست بره از پله ها می افتاد !!!! (620902) (moderator19)
 
nima
۱۳۹۰-۱۱-۰۳ ۲۲:۳۴:۳۶
به نظرم فيلم خيلي جاليه و هيكس حق نداره اعتراض كنه هر كي نمي خواد نگاه نكه اين اولين فيلميه كه من مي پسندم و واقعا جاي افتخاره واسه يه كشورمون من عاشق فيلم تاثريا هستم از اقاي مقدم هم بسيار متشكرم ... (621942) (moderator19)
 
ف.م
۱۳۹۰-۱۱-۰۵ ۱۵:۳۳:۲۶
با سلام به عقیده من فیلم به لحاظ موضوع عالی وتاثیرگذاربود همچنین کارگردانی بی نظیری داشت تنها ایراد فیلم در انتخاب یک دختربچه 12 ساله وپسربچه ای که حتی بالغ نشده برای نقش مورد نظر بود ای کاش به بازیگران با استعداد وچهره جدید که تنها سرمایه شان استعداد بی نظیرشان است فرصتی داده میشد. (626224) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۰۶ ۱۹:۵۳:۵۷
من نمیدونم کی این سیروس مقدم رو راه داد به تلویزیون.خیلی زوده براش فیلم بسازه. (628193) (moderator22)
 
مرضيه
۱۳۹۰-۱۱-۰۹ ۲۱:۳۸:۲۴
اتفاقا بايد بگم قشنگ ترين سريالي كه تا به حال ديدم همين سريال تا ثريا بود حالا كه بعد از مدت ها تلوزيون يه فيلم خوب گذاشت اينو هم سانسورش ميكننن ولي ايراد هايي هم داشت مثل نشان دادن عادي روابط دختر و پسر . ولي دركل سريال قشنگي بود كه درد جامعه رو بيان ميكرد. شماها هم به جاي اينكه عيباي بقيه رو بشماريد عيب هاي خودتونو برطرف كنيد. (632617) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.