نظر منتشر شده
۱۰۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 292649
رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان:
مجلس از بررسی برجام کنار گذاشته نشود/ توصیه‌ای برای رد یا تصویب برجام به مجلس ندارم/ مسئولان به اظهارات بسیار بد مقامات امریکا پاسخ دهند
بخش خبری الف، 12 شهریور 94
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۳
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس خبرگان، این مجلس را مظهر کامل مردم سالاری اسلامی و مایه سکینه و آرامش در جامعه خواندند و با توصیه مؤکد به همه مسئولان برای حرکت و تلاش در چارچوب منظومه فکری اسلامی و مراقبت برای همرنگ نشدن با ادبیات و کلیشه های نظام سلطه، تأکید کردند: امروز مهمترین وظیفه علمای دینی، روشنفکران دانشگاهی، و مسئولان حساسیت نسبت به طراحی دشمن و شناخت آن و تشریح آینده امیدبخش و رو به پیشرفت کشور در چارچوب شاخص های منظومه فکری اسلام و با استفاده از قابلیت ها و توانایی های جوانان و ظرفیت های گسترده کشور است.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین نکات مهمی را درخصوص برجام و شرایط بعد از برجام بیان کردند.

حضرت آیت الله خامنه ای در ابتدای سخنان خود با اشاره به برخی از آیات قرآن کریم درخصوص انزال سکینه الهی در قلب های مؤمنین، بواسطه تسلیم بودن در برابر خدا و داشتن حسن ظن به وعده های الهی، مجلس خبرگان را زمینه ساز سکینه و آرامش در جامعه خواندند و در تبیین علت این موضوع افزودند: مجلس خبرگان تنها مجلسی است که دو انتخاب در آن انجام می گیرد. یکی انتخاب نمایندگان مجلس خبرگان که بوسیله مردم انجام می شود و دیگری
نظر ما برداشته شدن فوری تحریم ها بود اما دوستان در اینجا، این موضوع را به شکلی معنا کردند و ما هم مخالفتی نکردیم ولی تحریم ها باید برداشته شوند. اگر قرار است تحریم ها تعلیق شوند، ما هم اقداماتی را که باید انجام دهیم، در حد تعلیق و نه در سطح اقدام اساسی برروی زمین، انجام خواهیم داد.
انتخاب رهبری که بوسیله مجلس خبرگان انجام می گیرد.

ایشان خاطرنشان کردند: براساس این دو انتخاب، مجلس خبرگان از یک جهت مظهر کامل مردم سالاری دینی و مردم سالاری اسلامی است و از طرف دیگر مظهر حاکمیت ارزشها و احکام اسلامی است.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: وقتی مجلس خبرگان با چنین ویژگیهای منحصر بفردی تشکیل می شود نمایندگان این مجلس و استقلال فکری و آگاهی خود را نشان می دهند، این موضوع زمینه ساز سکینه و آرامش در جامعه می شود.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه باید در هر دو انتخاب مجلس خبرگان دقت لازم و استقلال فکری رعایت شود، گفتند: استقلال فکری به معنای آن است که نمایندگان این مجلس اسیر کلیشه ها و ادبیات نظام سلطه نباشند.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: البته این توصیه فقط برای نمایندگان مجلس خبرگان نیست بلکه همه مسئولان و ارکان نظام و همه صاحبنظران سیاسی و اجتماعی و دینی باید مراقب باشند تا همرنگ ادبیات و کلیشه های نظام سلطه نشوند.

ایشان با اشاره به تلاش گسترده و تبلیغات پرحجم جبهه استکبار برای تحمیل ادبیات و واژه های جعلی خود به مسئولان و تصمیم گیران و تصمیم سازان کشورها، افزودند: در ادبیات نظام سلطه، مفاهیمی همچون تروریسم و حقوق بشر معانی خاصی دارند و در این ادبیات حملات بی وقفه شش ماهه به مردم یمن و کشتن مردم بیگناه غزه، تروریسم نیست و سرکوب مردم بحرین به دلیل درخواست برای داشتن حق رأی، نقض حقوق بشر محسوب نمی شود!

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: در ادبیات نظام سلطه، دفاع مشروع نیروهای مقاومت در لبنان و فلسطین، تروریسم به حساب می آید ولی اقدامات کشورهای مستبد و نزدیک به امریکا، در منطقه، برخلاف حقوق بشر نیست!

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: در این ادبیات ترور دانشمندان هسته ای نیز که صهیونیستها تقریباً به صراحت به آن اعتراف کرده اند و برخی کشورهای اروپایی هم به نقش خود در پشتیبانی از این اقدام اذعان داشته اند، تروریسم محسوب نمی شود!
ایشان با تأکید بر اینکه جعل چنین مفاهیمی و انتظار اینکه همه در چارچوب این ادبیات سخن بگویند یکی از نشانه های بارز سلطه و استکبار است، گفتند: در مقابل، نظام جمهوری اسلامی دارای یک منظومه فکری اسلامی است که بعد از گذشت سالها همچنان در دنیا، دارای جذابیت و طراوت و تازگی است.

حضرت آیت الله خامنه ای در تشریح اجزاء منظومه فکری اسلامی، نفی ظلم و استکبار و استبداد، عزت ملی و اسلامی و استقلال فکری، سیاسی و اقتصادی را از اجزاء این منظومه فکری برشمردند و درخصوص اهمیت استقلال و نقش آن در خودباوری و پیشرفت یک ملت،
سیاستهای اقتصادی مقاومتی یک مجموعه کامل و غیرقابل تجزیه است و اجرای آنها به برنامه عملیاتی کامل نیاز دارد، بنابراین از رئیس‌جمهور محترم و دولت خواسته‌ایم که برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی یک برنامه جامع، عملیاتی و کاربردی تهیه شود و انتظار داریم که این اقدام انجام گیرد.
افزودند: استقلال بخشی از آزادی است، بنابراین کسانی که استقلال را نفی می کنند در واقع مخالف آزادی هستند.

ایشان، شعار «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» را در بردارنده ارتباط منطقی این سه مفهوم دانستند و گفتند: استقلال همه جانبه و آزادی فکری و عملی، هر دو در منظومه فکری اسلامی و نظام جمهوری اسلامی قرار دارند و چنین نظام فکری زمینه ساز خودباوری و حرکت بالنده و رو به جلو برای هر ملتی خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی سبک زندگی اسلامی، نوآوری و هم افزایی و اتحاد ملی را از دیگر اجزاء منظومه فکری اسلامی دانستند و خاطرنشان کردند: ملت ایران در طول ۳۶ سال گذشته بواسطه حرکت در چارچوب این منظومه فکری، توانسته است با وجود موانع فراوان، پیشرفتهای زیادی را داشته باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای افق مورد نظر نظام اسلامی را، ایرانی پیشرفته از لحاظ علم و صنعت، با جمعیتی ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیونی و برخوردار از معنویت و بدور از سلطه گری اما در مقابلِ زورگویان و سلطه گران، توصیف کردند و گفتند: دستیابی جمهوری اسلامی ایران به این جایگاه، برای جبهه استکبار بسیار سنگین است، و علت همه توطئه ها و تلاشها در مقابله با نظام اسلامی، جلوگیری از تحقق چنین آینده ای است.

ایشان با تأکید بر اینکه ظهور چنین کشور اسلامی، زمینه ساز برچیده شدن بساط استکبار و کفر خواهد شد، افزودند: ملت ایران بویژه جوانان، علمای دین و روشنفکران دانشگاهی باید حرکت خود را در چارچوب منظومه فکری اسلامی پیش ببرند و همه از جمله مسئولان نسبت به طراحی و نقشه دشمن، حساس و هوشیار باشند.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: نباید و بواسطه لبخند دشمن و یا احیاناً مساعدت کوتاه مدت او در موضوعی خاص، فریب دشمن را خورد بلکه همواره باید متوجه این موضوع باشیم که طراحی و نقشه او چیست؟

حضرت آیت الله خامنه ای یک بار دیگر تأکید کردند که دشمن و استکبار جهانی موضوعی موهوم نیست بلکه واقعیتی است که بزرگترین مصداق آن دولت امریکا و کمپانیها و کارتل های اقتصادی صهیونیستیِ پشتیبان آن، است.

ایشان با اشاره به توانایی ها، قابلیت ها و استعدادهای جوانان با ایمان و همچنین ظرفیت ها، ثروت ها و منابع طبیعی کشور و عمق فرهنگ اسلامی و فرهنگ اهل بیت علیهم السلام در میان مردم، خاطرنشان کردند: همه مسئولان و شخصیت های مؤثر و دارای نفوذ کلام در میان جامعه باید این آینده روشن را بیش از پیش برای مردم تشریح کنند و ضمن امیدوار کردن آنان به آینده، زمینه ساز آرامش و سکینه در کشور شوند.

رهبر انقلاب اسلامی بخش دیگری از سخنان خود را به بیان نکات مهمی درخصوص
ایشان خطاب به مسئولان کشور گفتند: نگویید که امریکاییها این سخنان را برای قانع کردن رقبای داخلی خود می زنند، البته من معتقدم که دعوای داخلی امریکا واقعی است و آنها با هم اختلاف دارند و علت این اختلاف هم برای ما روشن است، اما آنچه که رسماً گفته می شود نیاز به پاسخ را دارد و اگر پاسخ داده نشود، صحبت طرف مقابل تثبیت خواهد شد.
برجام و مسائل بعد از برجام و همچنین موضوع اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی اختصاص دادند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به بحث های روزهای اخیر درباره نقش مجلس شورای اسلامی در بررسی برجام ،گفتند: درخصوص ابعاد حقوقی و قانونی این موضوع و اقتضائات آن، باید صاحبنظران و کارشناسان حقوقی نظر دهند اما از نگاه کلی، من معتقدم و به آقای رئیس جمهور هم گفته ام که مصلحت نیست، مجلس شورای اسلامی از موضوع بررسی برجام کنار گذاشته شود.

ایشان با تأکید بر لزوم ورود مجلس به موضوع بررسی برجام، در عین حال خاطرنشان کردند: من در مورد نحوه بررسی و اینکه آن را رد کنند و یا تصویب کنند هیچ توصیه ای به مجلس ندارم و این، نمایندگان ملت هستند که باید تصمیم بگیرند.

رهبر انقلاب اسلامی درخصوص مسائل بعد از برجام گفتند: من درباره این مسائل، برخی نکات را با برادران عزیز و صمیمی خود در دولت، در میان گذاشته ام که اکنون برای اطلاع نمایندگان مجلس خبرگان و همه مردم، آنها را بیان می کنم.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به شش کشور مذاکره کننده با ایران و نقش امریکا در میان این شش کشور، افزودند: در واقع طرف اصلی ما دولت امریکا است اما مسئولان امریکایی خیلی بد حرف می زنند و باید تکلیف اینگونه حرف زدن ها روشن شود.

ایشان با اشاره به سخنان مقامات امریکایی مبنی بر حفظ چارچوب تحریم ها، تأکید کردند: اگر قرار است چارچوب تحریم ها حفظ شود، پس ما برای چه مذاکره کردیم؟ و این، کاملاً مخالف علت حضور جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات است زیرا هدف از مذاکرات برداشته شدن تحریم ها بود.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر ما در مذاکرات در برخی موارد کوتاه آمدیم و برخی امتیازات را دادیم عمدتاً برای این بود که تحریم ها برداشته شود و گرنه چه لزومی به حضور در مذاکرات بود و ما کار خود را ادامه می دادیم و می توانستیم از نوزده هزار سانتریفیوژی که داریم، در مدت کوتاهی به پنجاه تا شصت هزار سانتریفیوژ برسیم و غنی سازی بیست درصد را نیز ادامه دهیم و تحقیق و توسعه را هم سرعت بیشتری ببخشیم.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر قرار است تحریم ها برداشته نشود، پس معامله ای هم در کار نخواهد بود، بنابراین باید تکلیف این موضوع مشخص شود.

ایشان خطاب به مسئولان کشور گفتند: نگویید که امریکاییها این سخنان را برای قانع کردن رقبای داخلی خود می زنند، البته من معتقدم که دعوای داخلی امریکا واقعی است و آنها با هم اختلاف دارند و علت این اختلاف هم برای ما روشن است، اما آنچه که رسماً گفته می شود نیاز به پاسخ را دارد و اگر پاسخ داده نشود، صحبت طرف مقابل تثبیت خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به سخنان مقامات امریکایی مبنی بر تعلیق تحریم ها، تأکید کردند: از ابتدا مسئله ما این نبوده است، ما تأکید داشتیم
هیئت حاکمه امریکا همانند انگلیسی های قرن نوزدهم در مورد ایران سخن می گویند و گویا دو قرن از دنیا و تاریخ عقب هستند در حالیکه دنیا تغییر کرده و ابرقدرتها دیگر قدرت و توانایی و عُرضه آن کارها را ندارند و در طرف مقابل نیز جمهوری اسلامی با تواناییهای شناخته شده و ناشناخته ای که در زمان عمل شناخته خواهد شد قرار دارد و ایران مانند فلان کشور عقب مانده نیست که هر طوری بخواهند بتوانند با آن صحبت کنند.
که تحریم ها باید برداشته شوند و نه تعلیق.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: البته نظر ما برداشته شدن فوری تحریم ها بود اما دوستان در اینجا، این موضوع را به شکلی معنا کردند و ما هم مخالفتی نکردیم ولی تحریم ها باید برداشته شوند. اگر قرار است تحریم ها تعلیق شوند، ما هم اقداماتی را که باید انجام دهیم، در حد تعلیق و نه در سطح اقدام اساسی برروی زمین، انجام خواهیم داد.

ایشان خاطرنشان کردند: البته طرف مقابل می گوید برداشتن برخی تحریم ها دست دولت امریکا نیست ما هم می گوییم همان تحریم هایی که در دست دولت امریکا و دولتهای اروپایی است، باید برداشته شوند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای، بخش دیگری از حرفهای بد مقامات امریکا را اظهاراتی کاملاً خارج از موضوع توافق هسته‌ای خواندند و خاطرنشان کردند: هیئت حاکمه امریکا همانند انگلیسی های قرن نوزدهم در مورد ایران سخن می گویند و گویا دو قرن از دنیا و تاریخ عقب هستند در حالیکه دنیا تغییر کرده و ابرقدرتها دیگر قدرت و توانایی و عُرضه آن کارها را ندارند و در طرف مقابل نیز جمهوری اسلامی با تواناییهای شناخته شده و ناشناخته ای که در زمان عمل شناخته خواهد شد قرار دارد و ایران مانند فلان کشور عقب مانده نیست که هر طوری بخواهند بتوانند با آن صحبت کنند.

رهبر انقلاب، در بیان یکی از اظهارات سلطه‌جویانه امریکاییها گفتند: مقامات امریکایی می‌گویند انتظار داریم مسئولان و دولت جمهوری اسلامی کاری متفاوت انجام دهند!

ایشان افزودند: کار متفاوت از نظر آنها کاری متفاوت از گذشته ی جمهوری اسلامی و عبور از ارزشهای اسلامی و از دست دادن پایبندی به احکام اسلامی است، اما چنین چیزی هرگز اتفاق نخواهد افتاد و نه دولت، نه مجلس و نه مسئولین مطلقاً چنین کاری نمی‌کنند و کسی هم که بخواهد چنین کاری بکند، مردم و نظام جمهوری اسلامی از او قبول نمی‌کنند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در تبیین یکی از مصادیق مورد انتظار امریکاییها گفتند: از جمله سیاستهای امریکا در منطقه، محو و نابودی کامل نیروهای مقاومت، و تسلط کامل بر سوریه و عراق است و توقع دارند که جمهوری اسلامی وارد این چهارچوب شود که هرگز چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد.

رهبر انقلاب در اشاره به یکی دیگر از اظهارات حساسیت‌برانگیز مقامات امریکایی گفتند: آنها می‌گویند برجام فرصتهایی را هم در داخل ایران و هم در خارج ایران و منطقه در اختیار امریکا قرار داده است.

ایشان خطاب به مسئولان در دولت و سایر دستگاهها تأکید کردند: مسئولان در دولت و در دستگاههای گوناگون، به هیچ وجه نباید اجازه این فرصت‌طلبی را در داخل به امریکا بدهند و در خارج هم باید تلاش کنند که این فرصتها در اختیار امریکا قرار نگیرد، زیرا هر چه آنها به این فرصتهای خود نزدیک شوند، یقیناً ذلت، محنت و عقب ماندگی ملتها بیشتر خواهد شد.

رهبر انقلاب با اشاره به تأکید به مسئولان اعم از مسئولان سیاست خارجی و دیگر مسئولان مبنی بر ممنوعیت کامل مذاکره با طرف امریکایی به جز در موضوع هسته‌ای، گفتند: علت این مخالفت، جهت‌گیریهای امریکاست که درست در نقطه مقابل جمهوری اسلامی قرار دارد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به بحث های روزهای اخیر درباره نقش مجلس شورای اسلامی در بررسی برجام ،گفتند: درخصوص ابعاد حقوقی و قانونی این موضوع و اقتضائات آن، باید صاحبنظران و کارشناسان حقوقی نظر دهند اما از نگاه کلی، من معتقدم و به آقای رئیس جمهور هم گفته ام که مصلحت نیست، مجلس شورای اسلامی از موضوع بررسی برجام کنار گذاشته شود.
در ادامه به مسئله مهم اقتصاد کشور اشاره کردند و گفتند: سیاستهای اقتصادی مقاومتی یک مجموعه کامل و غیرقابل تجزیه است و اجرای آنها به برنامه عملیاتی کامل نیاز دارد، بنابراین از رئیس‌جمهور محترم و دولت خواسته‌ایم که برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی یک برنامه جامع، عملیاتی و کاربردی تهیه شود و انتظار داریم که این اقدام انجام گیرد.

ایشان در خصوص اهمیت تحقق اقتصاد مقاومتی افزودند: اگر اقتصاد مقاومتی محقق شود دیگر هیچ اهمیتی ندارد که پولی که به ایران باز می‌گردد، ۵ میلیارد دلار باشد، یا ۱۰۰ میلیارد دلار؛ البته آن مقدار پولی که از دنیا طلبکار هستیم و تاکنون به‌طور ظالمانه جلوی آن را گرفته‌اند باید مورد استفاده قرار بگیرد، اما اقتصاد مقاومتی نباید متوقف به این مسائل شود.

رهبر انقلاب، همچنین بر لزوم تشکیل یک ستاد عملیاتی فعال برای اجرای اقتصاد مقاومتی تأکید کردند و گفتند: این ستاد باید در دولت تشکیل شود و با مشخص کردن وظایف هر یک از دستگاهها و پیگیری و زمان‌بندی فعالیتها، یک تحرک عظیم ایجاد کند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در بخش پایانی سخنانشان، خطاب به نیروهای مؤمن در سراسر کشور خاطرنشان کردند: حرکت عمومی به سمت آرمانها و اهداف اسلامی است و نیروهای مؤمن، اصیل و معتقد که اکثریت قاطع کشور را تشکیل می‌دهند باید با حسن ظن به وعده نصرت خداوند، آمادگی خود را برای کار در میدانهای مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و در مواجهه با جهت‌گیریهای دشمن حفظ کنند.

پیش از سخنان رهبر انقلاب، آیت الله یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری در سخنانی عامل پیروزی انقلاب اسلامی را رهبری حضرت امام خمینی (ره) و شجاعت مردم ایران دانست و نکاتی در خصوص اجلاس اخیر خبرگان بیان کرد.

همچنین آیت الله هاشمی شاهرودی نایب رییس مجلس خبرگان با ارائه گزارشی از هجدهمین اجلاس مجلس خبرگان رهبری، دستورالعمل اجلاس اخیر را اصلاح آیین نامه تعداد اعضای این مجلس اعلام کرد.

نایب رییس مجلس خبرگان با اشاره به بررسی اوضاع منطقه و فتنه تکفیری‌ها در جهان اسلام و تبیین مذاکرات هسته‌ای با دعوت از مهمانان در اجلاس مجلس خبرگان، گفت: ارائه پیشنهادها و راه حل‌هایی برای مسائل کشور، دغدغه اعضای مجلس خبرگان نسبت به مسائل فرهنگی، تجلیل از مقام شامخ شهیدان و حرکت فرهنگی ارزشمند ملت در تشییع پیکرهای شهدا، توجه به اهمیت انتخابات آتی خبرگان و وظیفه سنگین شورای نگهبان برای صیانت از جایگاه این مجلس و لزوم احراز صلاحیت‌ها طبق قانون و ارائه گزارش از پیشرفت‌های صورت گرفته پس از انقلاب در استان‌های محروم بویژه مناطق اهل سنت از جمله مهمترین محورهای مباحث، نطق‌ها و مذاکرات اعضای مجلس خبرگان در اجلاس اخیر بود.

آیت الله هاشمی شاهرودی افزود: اعضای مجلس خبرگان تاکید کردند که توافق هسته‌ای به معنای عادی شدن رابطه با آمریکا نیست.
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۱۱:۵۵
قدرت نظامی- سیاسی آمریکا در سال‌های اخیر رو به افول نهاده و قدرت جمهوری اسلامی به عنوان مهم‌ترین قدرت نوظهور منطقه به کابوس آمریکا و غرب تبدیل شده است به ویژه بعد از شروع موج بیداری اسلامی در جهان اسلام، موقعیت کشورمان بیش از پیش افزایش یافته است. ولی با هوچی‌گری‌ و بحران‌سازی آمریکا و غرب در پرونده هسته‌ای کشورمان به بهانه‌های واهی ساخت بمب اتم و عدم درک صحیح از توطئه‌ها توسط برخی مسئولین تا حدی این حقیقت را تحت‌الشعاع قرار داده است. از دلسوزان انقلاب اسلامی انتظار می‌رود نگذارند این قدرت به دست آمده حتی اندک آسیبی ببیند. (3161094) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۷:۳۳:۵۱
بیش از یک سال از رهنمود مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی میگذرد و در این سخنان هم بر آن تاکید کرده اند
باید از مسئولین اقتصادی پرسید در این مدت چه نقشه راهی را ارئه داده اند؟
چه نیروهای جدید و خلاقی را وارد عرصه اقتصاد دولت کرده اند؟
در مقابل فساد فراگیر دستگاههای اقتصادی چه پدافندی را اجرا کرده اند؟
کمیسیون اقتصادی مجلس پیگیر این 3 سوال باشند. (3161308) (alef-13)
 
فری
۱۳۹۴-۰۶-۱۵ ۱۱:۲۶:۴۶
آقا امام خامنه ای فرمودند و دستور دادند که باید تحریمها با اجرای توافق برداشته شود
چون
وقتی توافق کردیم بر سر موضوعی توافق کردیم
توافق بر این موضوع که
ما کارهایی که خواستید انجام میدهیم (از فردای توافق)
شما نیز باید تحریمها را بردارید (از فردای توافق)
تازه
بسیاری از مطالبات ایران در این توافق لحاظ نشده
همانند
ضربه ای که تحریمها در این 37 سال بر ایران وارد ساخته
که اگر حساب شود حدود 900 میلیارد دلار برآورد میگردد
بنابراین بر تیم هسته ای و مجلس است که دستور امام خامنه ای خط اول توافق باشد (3166535) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۸:۱۵:۱۳
اخه بعضی ها فکر کردن این امریکا همان امریکا دهه 90 میلادی هستش اما این امریکا سال 2015 اون توانایی رو نداره...اگر داشت به سوریه خیلی وقت پیش حمله می کرد (3161369) (alef-13)
 
بنی‌هاشمی
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۲:۵۹:۴۶
وزیر خارجه کشورمان اعلام کرده که تعهدات ایران از اول مهر باید اجرایی شود در حالی که قبلاً گفته بودند تعهدات از آذر ماه شروع خواهد شد. راست و حسینی واقعیت‌ها را به مردم بگوئید تا معلوم شود چه کار کرده‌اند. چرا به صورت قطره چکانی اطلاعات به مردم می‌دهند. (3161714) (alef-13)
 
شهیدی
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۰۲:۴۹
دیدگاه حضرت امام خمینی(ره) کجا که تحریم و قطع رابطه آمریکا با ایران را نعمت می‌دانستند و دیدگاه بعضی از مسئولان امروز ما کجا که حل همه مشکلات را در برقراری رابطه با دشمنان می‌دانند. آن وقت دم از تفسیر راه امام هم می‌زنند. (3161718) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۰۳:۱۷
وقتی حوادث و رویدادهای دو سال اخیر را در کنار یکدیگر قرار می‌دهیم از سخنان منفعلانه در سازمان ملل تا گفت‌وگوی تلفنی با رئيس‌جمهور آمریکا و معاهده برجام و بازگشایی سفارت روباه پیر و دادن مجوز به بقایای حزب منحله فتنه‌گر مشارکت در قالب جدید و اخیراً حمله به شورای محترم نگهبان شاهد یک برنامه سازمان‌دهی شده با اهداف خاص کوتاه مدت و درازمدت هستیم. ولی اعتقاد ما مردم این است که بارکج به منزل نمی‌رسد. (3161719) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۰۴:۱۲
‌مقاومت و پیشرفت 2-3 دهه اخیر جمهوری اسلامی در برابر باج‌خواهی و زورگویی استکبار جهانی به‌ویژه آمریکای پلید بدون عدول از ارزش‌های والای انسانی باعث سر برآوردن قدرتی جدید در عرصه جهانی شده است که حامل گفتمانی مستقل از گفتمان‌های رایج دنیاست. قدرتی که اثبات کرده است در پی جنگ و سیطره بر دیگران نیست بلکه به دنبال صلح و احقاق حق مظلومان جهان است. همین گفتمان مسلما قدرت جذابیت بسیار بالایی در دنیای کنونی خواهد داشت. (3161720) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۰۴:۲۹
بنده یک فرهنگی هستم. با اطلاعاتی که از توافق هسته‌ای و مفاد آن پیدا کرده‌ام معتقدم با این توافق کشور در آینده با چالش‌های زیادی مواجه خواهد شد. همه باید احساس مسئولیت کنند و نگذارند چنین اتفاقی بیفتد. احساسات، خوش‌گمانی و اعتماد به دشمن را باید کنار گذاشت و از روی عقل کار کرد. (3161721) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۳:۰۹:۵۷
بنظر من در داخل دولت یک گروه دارند یکسری کارهای مشکوک انجام می دهند و هدف خاصی دارند... (3162252) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۱۲:۰۹
این سخن که توافق هسته‌ای باعث انصراف آمریکا از حمله به ایران شده پذیرفتنی نیست. واقعیت این است که آمریکا چون از حمله به ایران ناتوان است چاره‌ای جز توافق هسته‌ای با کشورمان ندارد. فراموش نکنیم اگر آمریکا توان حمله به ایران را داشته باشد لحظه‌ای درنگ نخواهد کرد. در این صورت توافق و غیرتوافق جلودار آمریکا نیست، فقط باید مواظب باشیم جایی از توافق هموارکننده مسیر آرزوی آمریکا برای حمله نظامی به ایران نباشد. (3161095) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۲:۵۵:۳۲
رئیس‌جمهور محترم در کنفرانس خبری در پاسخ سوالی با این مضمون که شما گفتید با این توافق (هسته‌ای) سایه جنگ از سر ما برداشته شد، در قبال این همه تهدیدات مکرر دشمن حتی حمله نظامی و یا پروژه نفوذ و تغییر نظام چه نظری دارید؟ گفت: «تهدید همیشه بوده و با سایه جنگ فرق دارد.» اما بنده معتقدم تهدیدات دشمن با این توافق و بازگشایی سفارت انگلیس خبیث هدفمند‌تر و راه نفوذ و جاسوسی همه دشمنان از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی مهیا‌تر و قابل دسترس‌تر شده است که به خود جرأت می‌دهند ما را دائم به حمله نظامی و مکانیزیم ماشه تهدید نمایند. لذا جا دارد مجلس شورای اسلامی دقت بیشتری درخصوص بررسی برجام و سرنوشت ملت نمایند. (3161708) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۱۲:۳۳
اگر برجام به حدی بی‌اهمیت است که نیازی به بررسی مجلس ندارد چرا دولت به آن افتخار می‌کند و با آن فخرفروشی می‌کند اگر هم توافق مهمی است، چرا بابت بررسی آن توسط نمایندگان مجلس نگران است. رفتار امروز دولت از هر جهت که نگاه کنیم دارای اشکال می‌باشد. (3161096) (alef-1)
 
امیر حسین سلطان/تهران
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۰:۰۸:۵۰
فرض بگیرید بررسی مجلس درباره " برنامه جامع اقدام مشترک " یا توافق هسته ای وین منجر به رد این برنامه یا توافق گردد. لطفا بگویید در آن صورت تکلیف چیست؟ اگر امکان تغییر یا اصلاح وجود داشته باشد یعنی طرف های مقابلمان بپذیرند بررسی در مجلس خیلی هم اهمیت پیدا می کند اما اگر امکان تغییر یا اصلاح نباشد و یا آنکه طرف های مقابل نپذیرند بررسی در مجلس صرفا به منزله موافقت کامل با این توافق خواهد بود مگر آنکه از ابتدا مشخص شود در صورت رد این توافق در مجلس تکلیف چه می شود؟ (3161506) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۲:۵۳:۵۰
در توافق هسته‌ای از سوی ایران 150 مورد تعهد داده شده است. در این تعهدات با امضا باشد یا بی‌امضا نفس عمل مهم است. بنده معتقدم به جای سرگرم شدن به کلمات و الفاظ اجازه بدهند مسائل از طریق مجاری قانونی و با تکیه بر خرد جمعی حل و فصل گردد. از تاریخ 23/4/94 که آخرین نشست هسته‌ای برگزار و اعلام شد که توافق هسته‌ای با 1+5 حاصل شد هر روز یکی از مسئولین دولتی از امضای موفق توافق داد سخن دادند و حال که بحث الزام دولت به ارائه لایحه برجام به مجلس است رئيس‌جمهور اعلام می‌کند چیزی امضا نشده که به مجلس ارائه شود؟ یک بام و دو هوا یعنی این! اگر قرار باشد بعد از 2 سال نشست و برخاست توافق حاصل شده باشد بدون امضا اصلا چه ضمانت اجرایی دارد؟ اصلا این همه جنجال و هیاهو برای چه بود؟ مردم را سرکار گذاشته‌اند؟! (3161704) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۲:۵۷:۰۰
آقای روحانی در مصاحبه رادیو و تلویزیونی 7/6/ 94 اعلام می‌دارد که اگر مجلس برجام را تصویب کند برای ما الزام‌آور می‌شود! عرض بنده این است که اولا از کجا معلوم که مجلس آن را تصویب کند در ثانی اگر این قدر برای الزام آورشدن توافق نگران هستند چرا با عجله می‌خواهند از ابتدای مهر ماه تعهدات خود را در قبال برجام اجرایی کنند؟ (3161711) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۰۰:۴۰
از امتناع دولت نسبت به ارائه لایحه به مجلس درباره برجام نتیجه گرفته می‌شود که برخی مجلس بی‌خاصیتی را می‌خواهند که فقط فرامین دولت را اجرا کند. این کارها حکایت از یک روحیه خود محور و خودکامه دارد هر چند شعار مردم‌سالاری بدهند. (3161715) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۱۲:۵۹
به عنوان یک ایرانی می‌خواهم بدانم چرا نمایندگان مجلس نسبت به برجام آن حساسیت لازم را ندارند. واقعاً درک این مسئله برای بنده به عنوان خواهر یک شهید سخت است. (3161098) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۸:۱۸:۰۹
شما شبکه خبر را گوش کردید اقایان مذاکره کننده غیر خود را اصلا قبول ندارند و جواب های کلی می دهند...مثلا قطعنامه 1929 را اصلا حاضر نیستند واقعیت را بگویند ( که فتنه 88 باعث صدور این قطعنامه شد) (3161370) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۱۳:۱۳
برجام هسته‌ای خطوط قرمز نظام را رعایت نکرده است. نمی‌دانم چطور دولت و تیم مذاکره‌کننده آن را توجیه می‌کنند! مثلاً نباید زیربار تعهد طولانی مدت و یا مصاحبه با دانشمندان و... می‌رفتیم. اینها در برجام رعایت نشده است این خط قرمز‌ها که بدیهی‌ترین ضروریات حفظ استقلال و امنیت کشور است در برجام نادیده گرفته شده است حالا اگر هم دولت درصدد توجیه است مجلس ناگزیر باید این برجام را بررسی کند. (3161099) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۰۵:۰۸
‌آقای روحانی در قسمتی از سخنرانی در جمع مردم همدان (94/6/3) گفت: به حول و قوه الهی ما تحریم‌ها را لغو کردیم و در جای دیگر اظهار داشت تا چند ماه دیگر که تحریم‌ها لغو شد...! مردم کدام را باور کنند تا ایشان راضی شوند؟! (3161722) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۱۳:۵۳
با باز شدن پای اروپایی‌ها به کشورمان قرار است آن‌ها طی یک برنامه تدوین شده قبلی و به نفع آمریکا و اسرائیل این مأموریت‌ها را انجام بدهند. چپاول و غارت کشورمان، فلج کردن اقتصاد ایران، جاسوسی از کشورمان و کمک فکری و مالی و تسلیحاتی برای معاندین نظام آن هم در پوشش ایجاد سفارتخانه در ایران. یعنی اگر غیر از این فکر کنیم نهایت ساده‌انگاری است. (3161101) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۰۷:۱۵
آقای ظریف اعلام می‌دارند هیچ منبع قدرتی بدون تحمل فشار به دست نمی‌آید. نباید از فشارها هراسید بلکه باید از فشارها بهره برد! به ایشان عرض می‌کنم الحمدلله پس از انقلاب اسلامی به برکت نفس مسیحایی امام راحل(ره) و پس از او خلف صالحش، ملت هوشیار و بابصیرتند و از هیچ قدرتی هراس ندارند این مردم در یک روز در اصفهان 370 نفر شهید را تشییع کردند. هراس و نگرانی ملت از توافقی است که او را به عقب برمی‌گرداند. (3161725) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۰۷:۵۵
شاید اگر این مذاکرات دستاورد درخشانی داشت می‌شد احتمال داد هیاهوی دولتی‌ها و ذوق‌زدگان غرب‌زده بر انتخابات آینده تأثیر بگذارد ولی بی‌اثر بودن آن را کم‌کم مردم در مهم‌ترین حوزه یعنی اقتصاد می‌بینند. بلکه غرب بلافاصله ارزش نفت را به اندازه‌ای کاهش داد که درآمد کشور از زمان تحریم هم کمتر شود. (3161726) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۰۹:۰۲
بازگشایی سفارت انگلیس در تهران این معنا را می‌دهد که فعالیت جاسوسی انگلیس منسجم‌تر و فشرده‌تر می‌شود! در آن شرایط آیا تضمینی برای حفظ امنیت مراکز هسته‌ای و صنایع دفاعی و دیگر مراکز حساس وجود دارد؟ هر چند مراکز و نهادهای امنیتی- اطلاعاتی تمهیدات لازم را فراهم نموده‌اند، اما انگلیس انگلیس است. روباه مکار و پیر استعمار را نباید دست کم گرفت. (3161728) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۱۴:۱۲
با این وضعی که در دولت و هیئت رئیسه مجلس حاکم شده باید اذعان داشت مشکل ما بیشتر از ناحیه داخل است. رئیس یک قوه می‌گوید نیازی به بررسی برجام در مجلس نیست نمایندگان مجلس هم پی‌درپی به تعطیلات می‌روند. کدام فرمانده پادگان در شرایط حساس کشور پادگان را از سرباز خالی می‌کند؟ (3161102) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۱۴:۲۵
انتظار داشتیم آقای رئیس‌جمهور در نشست مطبوعاتی خود به سوال خبرنگار در مورد اظهارات اخیر اوباما علیه ایران پاسخ قاطع و قانع‌کننده‌ای می‌داد. (3161103) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۲:۵۵:۵۵
چرا وزارت امور خارجه در برابر لاطائلات وزیر خارجه و رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ صریح و شفاف نمی‌دهد؟ مگر همین چند روز قبل نبود که رهبر معظم انقلاب فرمودند مواضع نظام را شفاف و بدون رودربایستی بیان کنید؟ (3161709) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۲۰:۰۸
خیل کثیری از دوستان که شبهات و نظراتی در خصوص
- ورود مجلس به موضوع برجام
- مصرف داخلی داشتن یا نداشتن اظهارات آمریکایی ها
- اینکه تحریم ها تعلیق می شود و نه لغو
داشته اند، می توانند بار دیگر صحبت های صریح، روان و فارسی رهبری را بخوانند و پاسخ خود را بگیرند و قدری فکر کنند چرا تا دیروز، هر کس این چنین حرفهایی را می زد را دلواپس و ... خطاب می کردند. (3161115) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۲۳:۲۱
خدایا تو شاهد باش که رهبرم نگرانی خویش را صریح و واضح مطرح کردند و باز عده ای ( امثال فلانی و فلانی و ...) آسمان به ریسمان می بافند و کد می آورند که سخت نگیرید و چوب لای چرخ نگذارید..

اگر رهبر انقلاب کاملا موافق این توافق بود و آنرا کاملا به صلاح کشور می دانست، نمی توانست بیاید و صریح بگوید آفرین ای دولت، خیلی توافق خوبی بود، همه بپذیرید و هیچچی هم نگویید، تحریم ها لغو میشود و ما هم به راهمون ادامه می دهیم؟؟؟؟؟ (3161120) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۲۵:۱۹
قابل توجه اونایی که مدعی بودن رهبری درباره هسته ای همه چیو خبر دارن و همه چی زیر نظر ایشونه!!
(3161122) (alef-1)
 
علی
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۲۶:۰۹
عااااالی بود رهبر هوشمند ایران. (3161123) (alef-1)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۲۶:۲۴
فدایییی داری رهبرم. (3161125) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۳۴:۲۳
رهبری از این صریح تر و واضح تر چی بگه؟؟؟
ای خدا.... مگه داریم.. مگه میشه... باز یه عده میان میگن شما بیخود دلواپسید..... به خدا از این به بعد، فحش بدید بهمون دردش کمتره تا بگید دلواپس
صریح رهبری داره میگه حرف آمریکایی ها فقط مصرف داخلی نداره، اگه جوابشونو ندید همون حرفها تثبیت میشه... صریح داره میگه بره تو مجلس بررسی بشه.. رد یا قبول کنند....
بابا.. اگه رهبری موافقه... آی طرفدارای دولت.. آی آرمانگرایان واقع بین... اگه رهبری موافقه.. خب بیاد یه اشاره کوچیک بکنه لااقل.......... حرف احساسی هم نمیزنه آقا.. صریح داره میگه الان توافق مشکل داره.. به این صورت، و به این صورت که آمریکاییا میگن، تحریم ها لغو نمیشه...
بعد باز شما هی بیاین تحلیل داده ستانده کنید.. هی بگید باید واقع بین و واقع گرا بود... بله جناب مهدیان، جناب احدیان، جناب... ؛ واقعیت اینه که تحریم ها قرار نیست برداشته بشه و رهبری هم می دونه و هر انسان عاقلی که آمریکا رو واقع بینانه ببینه.. کشوری که از عمر 200 ساله ش، 90 درصدش داشته با مظلومین عالم میجنگیده... واقع بینی اینه... ای خدا... ای خدا..... (3161140) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۷:۲۰:۰۲
کی گفته تحریم ها قراره برداشته بشه؟ یه بار متن برجام را بخوانید (3161280) (alef-13)
 
خبر
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۲:۳۱:۱۳
متاسفانه تحریمها اصلن برداشته نمیشود
و همچنین
آب سنگین اراک هم بتن درونش ریخته میشود
وگرنه
5+1
میروند و تحریمها بدتر بدتر ادامه دار میشد (3162220) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۹:۰۸:۰۸
وزیر امورخارجه بصورت تلویحی که در همین سایت بچاپ رسید می گفت رهبری با مواردی که انجام شد موافقند . (3161429) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۵۳:۴۴
رهبری هم گفتند من خودم زبان دارم و حرفی از طرف من گفته می شود زمانی باور کنید که از دهان من خارج شده باشد (3161799) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۰:۳۴:۲۱
دوستان محترم خواننده مقاله
برادران محترم دست اندرکار در سایت الف
اینرا نیز به عنوان نظر یک هموطن از بنده بخوانید و امیدوارم که سایت الف چاپ نماید

قران کریم صریحامی فرماید هیچ راهی را برای برتری کفار برشما قرارندادیم .

از بدو امر برجام و تحلیل های ان را دنبال کرده ام . بدلیل تسلط بزبان انگلیسی متون انگلیسی و اخبار مربوطه را بدقت پی گرفته ام . با توجه به سوابق اجرایی و فعالیت موثر در زمینه تدوین تکنولوژی های به اصطلاح های تک - هرچند تخصصم هسته ای نیست - تحلیل های فنی و مدیریتی ادم های مختلف نظیر دکتر عباسی و دکتر صالحی را خوانده و بررسی کرده ام . صحبت های اقای ظریف و عراقچی را نیز بکرات شنیده ام . خلاصه کلام اینکه انچه که پس از این مدت فهمیدم این است که برجام با ماهیت فعلی ، بافت حاکم بر نظام زورگوی بین المللی و برخی واداده گی ها در داخل ، عدم امادگی سیستمی در داخل کشور برای جلوگیری از تبعات برخی از کاستی های حیرت اور در برجام ، ما را به اهدافی که می خواهیم برسیم نخواهد رساند که هیچ ، طی یک برنامه ده ساله کشور بسمت تهدید های امنیتی بمراتب شدیدتری خواهد رفت .

ببینید قبل از توافق هم زمزمه بود که چنین می شود و چنان خواهد شد . در این زمانی که گذشت هرچند اندک ، متناسب با وزن خودش چه دیدیم ؟ دلار که دارد بالاتر می رود . 150 میلیارد هم که تبدیل به چند میلیارد شد . تحریم ها که می ماند . لحن امریکایی هابسیار گزنده و تحقیر امیز تر شده است . تهدید ها را که بر نداشتند هیچ ،تحلیل گران نئومحافظه کاری نظیر استین لانگ می گویند برجام شرایط را برای شناسایی ایران و حمله سهل تر خواهد کرد . تحلیلش هم ابکی و برای تحریک ما نیست و با برخی از کاستی های برجام بشدت مطابقت دارد که شرح ان از حوصله این کامنت خارج است .

بفرض که بخشی از تحریم ها صرفا تعلیق شوند کدام سرمایه گذار خارجی ( در حوزه های مالی و یا تکنولوژیکی ) جرات وارد شدن به ایران را خواهد کرد ؟ هنوز برجام شروع نشده دارند قرن نوزدهمی با ما صحبت می کنند وای بر زمانی که ایران برخی از تعهدات برگشت ناپذیرش را شروع کند .

انچه که از شواهد امر برمی اید فقط برخی از جنس ها و قطعات یدکی و مصرفی تجهیزات حساس خود را بما خواهند فروخت که متخصصین داخلی به حاشیه بیشتری خواهند رفت و غرب برای تجهیزات جدیدی که بما می فروشد مستمک بیشتری برای فشار مضاعف بدست خواهد اورد . چه کسی می گوید انرژی هسته ای در کشور نهادینه شده است ؟ امریکایی ها که قبلا نمی گفتند . حال می گویند . چرا ؟ چون خرشان از پل گذشت و این توافق بشدت بنفعشان است . اندسته ای که در داخل این حرف را می زنند یا ازمقوله تولید علم و تدوین تکنولوزی چیزی نمیدانند و یا جهت دار صحبت می کنند . شما تمامی مدارک یک کار را هم داشته باشید نمی توانید تولید تکنولوژی کنید . اینرا انهایی که دست اندرکارند می دانند . نهایتا تمامی این افرادی که بشکلی قابلیت پیدا کرده اند پیر و از گردونه خارج خواهند شد . نسل جدیدی که می اید غیر از کپی کار ی و سرهم بندی چیز دیگر را نخواهد شناخت . من هنوز راجع به شیبی که غربی ها در حوزه های های تک بسمت جلو می روند را درنظر نگرفته ام .

اگر قرارباشد که ما تمامی گرای های داخلی را به انها بدهیم . اطلس تکنولوزی کشور را چه در زمینه هسته ای و غیر ان تا جزیی ترین مراحل بطور شفاف از طریق بهانه دوگانه بودن کاربرد مواد به انها بدهیم ، تحریم ها نیز عمدتا بمانند و فقط بخشی از انها تعلیق شوند ، کوچکترین اعتراضی هم که بکنیم با مکانیزم ماشه خود محکوم شویم چرا باید زیر بار رفت ؟

اگر مسئولی این متن را می خواند فکر نکند من و امثال بنده با مسائل اقتصادی دست بگریبان نیستیم و یا نمی فهمیم ان مسائلی که شاید برخی اضطرار ها - بخوانید توجیهات - را برای پذیرش برخی شروط ایجاد کرده اند ندانیم . من هم می دانم دستم در کار بوده و هست . با پرسنل مواجه بوده ام و هستم .می دانم در اشل های کلان و خرد ، اقتصاد شوخی نیست . لیکن تمامی بحث بنده این است که چرا مهندسی کاررا بر اقتصاد مقاومتی ، استفاده از برخی شرایط جدید پیش امده در نظام بین الملل مثل اختلافات امریکا و چین و روسیه نگذاریم . امریکا روسیه را تحریم کرده و مرتبا دارد فشار را افزایش می دهد در مورد چین نیز شروع کرده است . شرایط عوض شده است . حدودهشتصد هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان در کشور هست . نیروهای بسیار خوبی را می شناسم که زیر بال و پرشان را بگیرید همه چیز می سازند . بخدا از برجام ببعد افسردگی حادی پیداکرده بودم چون عاقبت کار را با این روال می دیدم . حال نیز هنوز دیر نشده است هرچند قدری گزک بدستشان دادیم . . دولت زحمت کش و محترم به مجلس کمک کند اشکالات برجام را رفع کنندبا غربی ها نیز تعامل توام با احترام متقابل داشته باشیم نه این وضعی که درست کرده اند . بخدا تکیه کنیم . مرعوب هیچ کسی نباشیم هلاکت از ما دور خواهد شد . با غرب هم همزیستی کنیم . نه اینکه نشود . ولی این جماعت با این لحن تحقیر امیز و مکانیزم هایی که متاسفانه تیم مذاکرعه کننده پذیرفت خاک این کشور را بتوبره خواهند کشید .البته نکلات مقبت و زحمات اینها بجای خود . باور کنیم که برخی از ملاحظات بعضی از دوستان عزیز که انشاالله نیت خیری هم دارند اشتباه است . رهبری هم که صریحا نظرشان را دادند . از این صریح تر که نمی شود . نکند باز یک عده بخواهند توجیه کنند و خر خودشان را برانند .
با صحبت های امروز رهبر معظم و پدر ملت قلبم قدری روشنی گرفت و بار روحی مضاعفی که چون گیره روحم را می فشرد قدری کاهش یافت .
با تشکر از همه شما و تشکر ویژه از رهبر فرزانه انقلاب . خیلی دوستش دارم . (3161530) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۰۱:۳۹:۴۸
دوست عزيز كاملا با نظر شما هم نظر مي باشم بارها در سايت ها مختلف مشابه چنين نظر هايي را ديدهام وبصراحت مي گويم اگر توافق ما مبتني بر همين برجام باشد اولا محال است اين برجام به نتيجه برسد همانطور كه اگر مي خواستند مسايل ادعايي را كه ساليان سال باقي مانده با توافق هايي مانند برجام حل كنند حالا حا لا ها جل نمي شدمسايل ما با دول غرب مساله موشك وداشتن مواد وصنعت غني سازي نيست از اول هم همه مسولين گفتند بردن مساله ما به سازمان ملل وشوراي امنيت يك مساله سياسي بود وبايد با يك توافق سياسي حل شود حال بستكي دارد مسولين سياسي ما با جه روشي وارد عمل شوند كه بتوانند به نتيجه برسند مسايل سياسي را بايد سياست مداران واز همان را سياست حل كنند فرمايش شما كاملا درست است مجلس بايد وارد شود وبا موادي همان طوركه كنكره بقول معروف جاي دب را گذاشته مجلس ما هم همين كار را بكند ونقاط ضعف را پيدا كند وبدون اينكه در توافق تغييري دهد بكويد در صورتي كه طرف مقابل مثلا خواست از اين موارد بر عليه ما استفاده كند دولت حق ادامه برجام را نداشته وبروتكل الحاقي غير قابل اجرا است حتي داوطلباته وامثال اين مسايل الان اكر كار اوباما به وتو بزسد مگر نه اينست كه دست كنكره براي بعد باز تر مي شود ومي تواند با تصويب قوانين جديد دست رييس جمهور را ببند پس مجلس ما بايد تا تكليف كنكره مشخص نشد ه صبر كند وبعد كار مشابه جه در مورد تحريم وجه موارد ديكر بصورت اجبار دولت در صورت نقص توافق از طرف مقابل انجام دهد (3161898) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۰۶:۵۱:۳۷
سلام - به نظرم تحلیل شما تحلیلی منصفانه، دلسوزانه و قابل استفاده است
دوستان بخوانند
امید است هر کس مثل شما نگران عزت و پیشرفت علمی، اقتصادی و البته اخلاقی ملت است با رهبری حکیمانه انقلاب دلش کاملا شاد شود
و افراد بی توجه به هوش و عزت و هنر ایرانیان که با شعار آبگوشت بزباش به صحنه آمده اند نیز متنبه شوند
و دشمنان اصل نظام اسلامی نیز کاملا خوارتر از انچه الان هستند گردند. (3161996) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۳:۰۹:۰۴
مطکئن باشید کسانی که الان از این توافق حمایت می کنند فقط جنبه سیاسی ان را نگاه میکنند که تا مردم نفهمیده اند ما انتخابات را ببریم...تمام
اما همین گروه روزی به بهانه انجام این توافق ضعیف دولت را رها خواهد کرد... (3162250) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۳۵:۵۳
اقتصاد مقاومتی و اقتصاد مبتنی بر مالیات متاسفانه اجرا نمی شود چون اصناف و وارد کنندگان، نفوذ زیادی در نهادهای نظارتی دارند به طوریکه اگر وزیر اقتصاد به طور جدی وارد مالیات گیری شود بلا فاصله علیه اش جریان سازی کرده و کار را به استیضاح می کشانند.تا وزیر اقتصاد حمایت کامل از طرف مجلس و سایر نهادها نشود هدف مورد نظر رهبری تامین نخواهد شد.
الف جان سانسور نکن. (3161143) (alef-1)
 
صادق
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۳۷:۲۲
" من معتقدم و به آقای رییس جمهور هم گفته ام مصلحت نیست مجلس شورای اسلامی از موضوع برسی برجام کنار گذاشته شود "
نظر رهبری که مشخص بود به نظر من هم وقتی آمریکایی ها از جمهوری خواهان کشورشون به عنوان اهرم فشاری بر ما استفاده میکنن چرا ما این کار رو نکنیم (3161148) (alef-1)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۷:۳۰:۱۶
هنوز كلام منعقد نشده شما تفسير به راي نكن...ايشان فرمودند در مسايل جزيي كارشناسان حقوقي نظر دهند و در مسايل كلي مجلس هم نظر دهد... (3161299) (alef-13)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۷:۵۰:۲۷
موندم از طرز بيان انعكاس خبر در اخبار شبكه يك.....خيلي از جاها امد و خبر را ناقص و هدفدار خواند..وقتي سخنان رهبري را اينگونه راحت سانسور ميكنند واي به بقيه موارد...رهبري فرمودند ..در اقتضائات فني و حقوقي بايد كارشناسان حقوقي و فني نظر دهند و در مسيله كلي مجلس نظر دهد....ولي اقايون در مجلس نظرشون اين بود كه بند به بند انرا بررسي كنند انهم با كمسيوني كه حتي يك عضو حقوقي هم ندارد......با اين صحبتها مشخص شد ايشان در جزئ موارد هم راهنمايي كرده اند و هر جا لازم بوده اجازه عقب نشيني هم داده......انقدر كلام ايشان واضح و روشن است كه ديگر نياز به تفسير كيهان نيست..نيازي به تفسير چپ و راست ندارد.... (3161329) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۰۸:۳۰:۴۱
اقای جنت شهری
کامنت های شما را قبلا خوانده ام . شما هیچ مشکلی با شرایط فعلی ندارید و موافق اجرای این توافق پرنکته و معضل هستید . ایشان می گویند تحریم ها نبایستی تعلیق شوند . باید برچیده شوند ، حداقل انهایی که در اختیار دولت امریکا و اروپاییها است . ایشان می گویند اگر قراربه تعلیق باشد ما هم در همان حوزه های تعهدی خود فقط تعلیق می کنیم . این یعنی مثلا سانتریفوژ ها جمع نخواهند شد . هسته راکتور اب سنگین اراک تخریب نخواهد شد . فردو به همین حال باقی خواهد ماند و غیرو . با این نتیجه گیری مشگلی دارید ؟
کجا اقا گفت :
"در اقتضائات فني و حقوقي بايد كارشناسان حقوقي و فني نظر دهند و در مسئله كلي مجلس نظر دهد...."
حرف را تحریف می کنید و بدیگران ایراد می گیری . بخش اول جمله را گرفتی و یک جمله غلطی را به ان چسبانده اید . ایا اقا گفتند مجلس باید در مورد کلیات نظر بدهد ؟
ضمنا کمیسیون مجلس عضو حقوقی هم نداشته باشد مشاورین امینی دارد که از انها کمک خواهد گرفت .
من که نمیدانم کجا سخنان رهبری سانسور شد . اگر شد چطور شما متوجه شدید ؟ گیرم که سانسور شد که نشده است . شما حرف ایشان را تحریف کردید . کدام بدتر است ؟ ضمنا تفسیر کیهان و امثالهم و یا عدم ضرورت ان نیاز به منطق محکم و شفاف طیفی دارد که شماها طرفدار ان هستید . وقتی این منطق وجود ندارد به کیهان ایراد نگیرید .
شاید توقع داشتید ایشان بیایند و بگویند اقای مجلس تصویب نکن و یا بکن . اقا گفتند من حکم نمی کنم ولی نظر دارم ونظرم هم این است که برجام ایراد دارد یعنی داده ها و ستانده ها متوازن نیستند . کد مورد اشاره من بیان ایشان در مورد تحریم هاست . (3162027) (alef-13)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۷:۵۷:۴۰
ايكاش نامي يا پرچمي داشتي تا با ان جواب ميدادم ..اما جناب بي نام...من به يك چيز اعتقاد دارم..اگر رهبري نظر نداده بود همين متن هم در اختيار نبود و حتي مذاكره اي هم انجام نگرفته بود..اگر رهبري ميفرمايد جلو سو استفاده گرفته شود منظورش متن حاضر است نه متن ديگري...حرف من و بسياري ديگر اين است..اگر قرار است مسئله اي مورد كنكاش و بررسي قرار گيرد بايد توسط كساني انجام شود كه تسلط كاملي به ان مسئله داشته باشند..حال چگونه ميشود در يك متن كاملا حقوقي يك گروهي نظر دهند كه هيچكدام حقوق بين الملل بلد نيست..نگوييد كه ايشان مباشراني دارند..ايا در مجلس چند نفر پيدا نميشد كه حقوق بين الملل و هسته اي اگاه باشد...كه اگر چنين باشد واي بر ما...كمسيون برجام هنوز تكليف خودش را نميداند كه ميخواهد چكار كند ...از افراد دعوت ميكند ..بازديد ميكند..بابا جان شما متن را بررسي كن و نظر بده...اينها از عدم اگاهي است..از سياسي كاري است عزيز من..همان مشكلي كه ما را به عقب ميبرد..عزت زياد.. (3162549) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۰:۴۳:۴۵
"درخصوص ابعاد حقوقی و قانونی این موضوع و اقتضائات آن، باید صاحبنظران و کارشناسان حقوقی نظر دهند اما از نگاه کلی، من معتقدم و به آقای رئیس جمهور هم گفته ام که مصلحت نیست، مجلس شورای اسلامی از موضوع بررسی برجام کنار گذاشته شود."
این کجاش حرف شماس؟؟؟ (3162099) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۸:۱۰:۴۱
لابد منظورت از کارشناسان حقوقی خود دولتی هاست اره؟
لابد اونها هم می گویند ماست ما ترشه (3162561) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۴۱:۴۵
در لوزان سکوت کردند و گفتند سخنان طرف مقابل فقط مصرف داخلی دارد ولی در وین معلوم شد دلیل سکوت چیست... الان هم همین است نه متن کامل را با ترجمه درست منتشر کردند و نه جواب یاوه گویی های غرب را می دهند (3161161) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۵:۵۱:۵۵
دولت محترم که میگفتید برجام نیازی به بررسی در مجلس ندارد بسم الله حالا چه جوابی دارید؟شما که ادعای ولایت پذیری مقام معظم رهبری را دارید بسم الله دیگر حجت بر شماتمام است برجام را بصورت لایحه به مجلس ارائه دهید... (3161175) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۲:۴۲:۵۴
تصویب با بررسی فرق داره (3161683) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۳:۳۳:۴۸
عزیزم
رهبری فرمودند: " من در مورد نحوه بررسی واینکه آن را رد کنند و یا تصویب کنند هیچ توصیه ای به مجلس ندارم"
این یعنی دست مجلس برای نحوه بررسی و اینکه برجام را رد یا تصویب کنند کاملا باز است .
باز شما برو بگرد یک جمله مشتبه دیگر پیدا کن و باز طفره برو... (3162271) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۶:۰۹:۴۶
لطفاً برای این دولت هم مثل دولت قبل روزشمار ولایت پذیری بذارید ببینیم برجام چند روز بعد از فرمایش رهبری به عنوان یک لایحه به مجلس ارائه میشه!! (3161204) (alef-1)
 
عماد
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۹:۰۰:۲۵
نیازی به لایحه نیست.مجلس اگر مخالف است طرح ردش را تصویب بکند کافیست.عین کاری که کنگره آمریکا میخواهد بکند. (3161422) (alef-13)
 
واقع بین
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۲:۵۰:۴۰
اون وقت شما یقین بدون کشور با بحران های جدی مواجه خواهد شد. ذوق زده نشو، مسئله ملی است و اینها صرفا جنبه تشریفاتی دارد.

من نظرمو گفتم
ممنون از الف (3161698) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۰۷:۰۲:۰۷
رهبری فرمودند: موضوع اینکه مصحلت نیست مجلس از بررسی برجام کنار گذاشته شوند ... را قبلا به دولت گفته اند
خوب جناب آقای روحانی شما بفرمایید آیا رهبری عزیز قبل از کنفرانس شما که گفتید چون برجام را امضا نکرده اید لازم نیست به مجلس برود به شما تذکر داده اند یا بعد از آن بوده است؟
اگر قبل از آن بوده است بفرمایید چرا خلاف مصلحت رهبری اقدام کردید که رهبری لازم ببینند آنرا علنی کنند؟
آقای رفسنجانی شما چرا گفتید که برجام مورد تایید رهبری بوده است (نقل به مضمون) (3162000) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۳:۳۸:۳۱
آقای ظریف رو بگو که در مصاحبه با الف یک طوری حرف می زد که انگار کل برجام و خطوط قرمز رو با رهبری هماهنگ کرده..!
ای بابا چقدر ساده ایم ما!
چی فکر می کردیم چی شد...
خدا عاقبت کار را بخیر کند ان شاء الله
الان زمانیه که معلوم میشه کارشناسان و نمایندگان صادق و دلسوز نظام چه کسانی هستند باید همه به میدان بیایند و منویات رهبری را واقعا پیاده کنند بدون بازی با کلمات ...
ما کامنت گذاران هم باید صادق باشیم و نه سیاسی بازی تا تاثیر مثبت روی مسئولین و ... داشته باشیم نه اینکه طوری بنویسیم که خواسته رهبری حکیم انقلاب که واقعا مصلحت مردم و نظام و دنیا و آخرت ما در آن است خدای ناکرده دور زده شود و پیچانده شود مثل آنچه که در... (3162279) (alef-13)
 
صالحی
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۶:۱۰:۴۱
توصیه ای برا ی رد یا تصویب برجام در مجلس ندارم پس منظور این میتواند باشد که برجام بایستی برای رد یا تصویب به مجلس ارایه شود (3161206) (alef-1)
 
سعید
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۶:۲۴:۰۶
خوب این مجلس که یا تصویب نمیکنه یا اونقدر کشش میده تا موقع انتخابات بشه (3161228) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۷:۱۴:۱۹
نتیجه نظرسنجی بعضی سایتای پاچه خواردولتی درباره تصویب توافق نامه هسته ای در مجلس شورای اسلامی با این تیتر نظر سنجیشون به سنگ خورد (3161270) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۷:۱۸:۲۷
خب بعد از اینکه ایران همه تعهداتش را انجام داد و هشت سال گذشت و ایران پروتکل الحاقی را به مجلس برد و تصویب کرد, چی میشه؟ دولت آمریکا نهایت تلاشش را میکند تا تحریم ها لغو شود. اینی که نوشتم عین متن برجام است, تو رو خدا به مرتبه متن انگلیسی اش را بخوانید (3161278) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۷:۲۲:۳۰
در این که توافق بیشتر به نفع اونهاست شکی نیست . در اینکه اونها میتونن تحریمها رو چند روزه برگردونن ولی ما سالها وقت احتیاج داریم تا اون چیزهایی رو که با دست خودمون قراره از بین ببریم دوباره برگردونیم هم که شکی نیست . ولی مساله اساسی اینه که مگه تیم مذاکره کننده برای خودش و بدون هماهنگی با مسئولین عالیرتبه نظام عمل میکرده ؟ یعنی هیچ جور کسب تکلیفی نشده بوده ؟ هیچ نوع بررسی ؟ مشورت ؟ هیچی ؟ (3161286) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۰۹:۵۷:۲۵
نه! ظاهراً نشده بود! به نظر من، دولت نظام رو در مقابل عمل انجام شده قرار داد. مقام معظم رهبری بارها و بارها هم دیروز هم روزهای قبل تاکید کردن که فقط و فقط تحریمها باید لغو بشه و نه تعلیق! حالا تو برجام ما چی میبینیم؟؟ تعلیق و تازه 8 سال بعد لغو! مشخصه نظر رهبری تامین نشده! چطور ادعا میکنید رهبری موافق هست وقتی دیروز باز هم گفتن اگر تحریمها برداشته نشه توافق در کار نخواهد بود؟؟ (3162066) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۳:۴۱:۵۲
متاسفانه به نظر می رسد هماهنگی نشده بود
چشم تیم مذاکره کننده روشن! (3162284) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۷:۵۶:۴۸
قابل توچه ذوق زدگان (3161338) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۸:۰۱:۲۰
عالی بود لذت بردم از اینهمه نکته سنجی و تیز بینی رهبر انقلاب خدا حفظتان کند برای این سرزمین (3161348) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۸:۰۵:۰۱
همه آقایون حضرات اقا گفتند که مجلس کنار گذاشته نشود این معنیش این نیست مثل لایحه به مجلس برود اصلا مجلس کیست؟وجود یک نماینده از مجلس در کمیسیون های بررسی برجام یا شورای عالی امنیت ملی حکم مجلس را دارد رئیس دولت هم همین را میگوید مجلس میتواند کلیت برجام را رد یا تصویب کند نه اینکه به بند بند نفوذ کند این بند خوب است این بند بد است در آمرکا هم چنین است بحث بر سر کلیات است نه جزئیات (3161355) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۸:۲۱:۴۹
قربونت برم آقام...

حالا ببینیم اونهایی که تو ده تا کلمه شون دوازده تا مقام معظم رهبری دارن، چی کار می کنن؟
حتما واسه همه چیز باید خودشون مستقیم وارد عمل بشن
اشارات تلویحی ایشون کفایت نمی کنه که کار رو به جایی می رسونن که آقا دیگه انقدر صریح وارد عمل می شن... (3161378) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۸:۲۸:۰۲
افرین بر ذکاوت و اینده نگری رهبر گرامی از دولت محترم و طرفداران بی چون و چرای برجام خواهشمند است در باره دیدگاه های خود تجدید نظر فرمایند ولله این توافق نامه مشکلات زیادی را برای اینده ایران فراهم می سازد از هم اکنون باید جلو وقایع مضر را گرفت (3161383) (alef-13)
 
پیرو ولایت
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۸:۵۵:۵۶
مجلس قدرت تحلیل بر جام نداره. یکی از نمایندگان در مباحثه رود رو با عراق چی می گفت چرا آمریکا اجازه بازرسی از کشورش نمیده. (3161416) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۳:۴۹:۱۹
مجلس مشاور که داره، مشاوراشم اتفاقا با سوادن (3162293) (alef-3)
 
عماد
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۸:۵۸:۱۳
مجلس باید هرچه زودتر در رابطه رد کردن یا رد نکردن برجام تصمیم بگیرد. برجام نباید وسیله ای برای تبلیغات پای انتخابات بشود.راه آن هم بسیار ساده است.آقایانی که مخالفند برای ردش طرح بدهند و رای گیری بشود. (3161419) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۹:۰۷:۲۴
سلام
با اینکه به موسوی و روحانی رای دادم ولی پیرو رهبری و در خط ولایتم. وقتی به جفایی که به حسین ابن علی (ع) رفت و تنها ماند فکر میکنم فقط میتوانم خطاب به اباعبد الله بگویم: آقای من اگر در کربلا نبودم که یاریت کتم امروز هستم که فرزندت را یاری کنم. و یک سخن با رهبرم. آقای ما اگر از توافق راضی نیستید و به صلاح نمیدانید ما هم راضی نیستیم و به صلاح نمیدانیم. تا آخر ایستاده ایم. و سخنی با مردم عزیزم. ملت غیور ایران زمین شاید در ظاهر این توافق قشنگ باشه ولی میتونه در باطن جهنمی از خطرات و جنگ به دنبال داشته باشه پس همه ما باید خوب مطالعش کنیم تا آیندگان طوری که ما راجع مردمان عهد ترکمانچای میگیم راجع ما نگویند. (3161428) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۰۷:۱۱:۳۰
ايشان اگر ناراضي بودند و به صلاح نميدانستند مستيقما به دولت دستور ميدادند كه اين به صلاح نيست و نبايد توافقي صورت بگيرد (3162008) (alef-13)
 
امیرحسین
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۱:۲۶:۴۷
تو از کجا فهمیدی که رهبری راضی نیست؟؟ تو هم شدی شریعتمداری؟؟
من در هیچ جای سخنان رهبری ناراضی بودن ایشون از توافق رو ندیدم. الکی از خودتون تفسیر نکنید. اینهمه تیم مذاکره کننده در مورد برجام توضیح داده اند اما منتقدان تا حالا هیچ استدلال قانع کننده ای نتوستند ارائه کنند و فقط داد و بیداد میکنند و هینجوری میگویند که ای وای!!! همه چی رو دادیم رفت!!! این ها خیانت کردند!!!
در حالیکه یه ذره هم در مسائل هسته ای سواد ندارند. فقط برای تشویش اذهان عمومی این حرف هارو میزنند.
به قول آقای لاریجانی : میگویند که همه چی رو دادیم رفت ؛ چرا در مورد چیزی که اطلاع ندارید الکی از خودتون حرف میزنید. (3162143) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۸:۱۵:۰۵
هم وطن گرامی!
ما به رئیس محترم جمهور خصوصا تیم مذاکره کننده و بالاخص جناب آقای ظریف و عراقچی صمیمانه خسته نباشید می گوییم اما در عین حال انتظار داریم همه به نظرات حکیمانه رهبری عزیز در همه حالات و طبق قانون به عنوان فصل الخطاب نگاه و عمل کنیم
چه آن زمانی که تیم مذاکره کننده را شجاع و ... معرفی کردند و چه الان که ملاحظاتی مهم در خصوص برجام دارند.

این عین کلام رهبری است: " اگر قرار است تحریم ها برداشته نشود، پس معامله ای هم در کار نخواهد بود"
به نظر شما معنای این سخن این نیست که طبق برجام قرار نیست تحریمها برداشته شود؟!

شما بفرمایید معنای اینکه فرمودند: "پس معامله ای هم در کار نخواهد بود" یعنی چه؟
آیا معنایش این نیست که در صورت عدم اصلاح برجام توافق بی توافق؟

یا فرمودند: "گر ما در مذاکرات در برخی موارد کوتاه آمدیم و برخی امتیازات را دادیم عمدتاً برای این بود که تحریم ها برداشته شود و گرنه چه لزومی به حضور در مذاکرات بود "

یا فرمودند: "نگویید که امریکاییها این سخنان را برای قانع کردن رقبای داخلی خود می زنند"

شما انتظار دارید حتما رهبری از کلمات " راضی " و " نیستم" استفاده کنند؟
خوب است بجای مشتبه کردن حقیقت، همه فارغ از مسائل جناحی به موضوع نگاه کنیم
مسئله فقط مال من و شما و این جناح و آن جناح نیست مربوط به نسلهای آینده هم هست. (3162563) (alef-13)
 
امیرحسین
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۲۱:۵۴:۳۸
" اگر قرار است تحریم ها برداشته نشود، پس معامله ای هم در کار نخواهد بود"
باز هم نمیدانم شما چگونه از این جمله رهبری ناراضی بودن ایشون از توافق رو برداشت کردید.
این سخن رهبری در جواب به آمریکایی ها بود که میگفتند تحریم ها را برنمیداریم ؛ رهبری هم فرمودند که اگر برداشته نشود - یعنی اگر بخواهید توافق را نقض کنید - ما هم زیر توافق میزنیم و معامله ای در کار نخواهد بود.
اتفاقا این همان حرفیست که تیم مذاکره کننده میزنند که اگر آمریکایی ها بخواهند توافق را نقض کنند ، ما هم به سرعت برمیگردیم و زیر توافق میزنیم و به گفته آقای ظریف، بازگشت ما به روند سابق خیلی سریع تر از بازگشت آنها خواهد بود (3162802) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۹:۴۱:۳۵
پس معلوم شد سه گل خوردیم یک گل زدیم ... پس معلوم شد مگه میشه مگه داریم خجسته باد این پیروزی...... پس معلوم شد به مجلس نرفتن برجام به مصلحت امریکاست نه ملت ایران..... پس معلوم شد اصرار بر اینکه ما چیزی را امضا نکردیم که برای برای برجام لایحه به مجلس بفرستیم نه تنها نبوغ در دیپلماسی نیست بلکه غفلت در دیپلماسی است .... پس معلوم شد که سایه حضرت ولی عصر ع برسر این ملت فداکار گسترده است و رهبر عزیز ما تحت توجهات آن حضرت همه خواب ها دشمنان را که برای ما دیده اند با نقش برآب میکند. (3161466) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۱۹:۴۶:۲۹
آقای لاریجانی رئیس محترم مجلس، لطفا از دولت لایحه هسته ای را مطالبه کنید...به جای سرپوش گذاشتن و گفتن اینکه رهبری در جریان همه چیز هست... (3161473) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۰:۰۴:۲۶
انتقاد محترمانه (3161503) (alef-13)
 
میثم
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۰:۲۶:۴۵
1- بسیاری از مردم از اینکه روزنه ی امیدی به رفع تحریمها وجود دارد، خوشحالند(چنانچه در تهران بعضی از خیابانها تا نیمه های شب بسته بود)
2- اگر بنا به مذاکره باشد بالطبع یک سری امتیازها داده می شود.
3- جناب آقای ظریف از نظر بنده یکی از مناسبترین اشخاص برای مذاکره بوده که خط قرمزهای رهبری را رعایت کند و کسی است که می داند که چه می خواهد.

درنتیجه: معلوم است که هدف ما از مذاکره رفع تحریمهاست و قطعا تیم مذاکره کننده ی ما هم این مسئله را می داند، پس اگر موردی وجود دارد که رفع تحریمها به عقب می افتد، این در ذات مذاکره و امتیاز دادنهای ماست است و بعید بود شخص دیگری به جز تیم آقای ظریف بتواند خط قرمزهای رهبری را در این حد رعایت کند. (3161522) (alef-13)
 
هادی
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۲:۳۸:۲۲
اصلا خط قرمزی رعایت نشده
نه تحریم ها، نه بازرسی ها هیچی رعایت نشده. فقط در این مذاکرات هر چه آمریکاییها خواستند ما پذیرفتیم در قبال آن وعده برداشته شدن تحریم ها را به ما دادند (3162225) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۰:۵۶:۵۴
وقتی بعضی بیشتر از کوپن اختیاراتشون حرف می زنند و ذهن مردم رو آشفته می کنند این سخنان آرامش را به مردم بر می گرداند باشد که دیگر از این صحبتها نکنند هرچند برخلاف منافعشان باشد (3161545) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۱:۳۵:۲۴
بار دیگر دیدیم که رهبر انقلاب با هوشمندی مانع لطمه به منافع ملی شدند. اقایون مذاکره کننده، با احترام باید بگم جیزی که شما امضا کردین فقط تعلیق تحریمهارو درپی داره فعلا اونم برای هشت تا ده سال وغرب حق تصمیم گیری برای لغو یا عدم لغو تحریمهارو بعد این مدت برای خودش محفوظ داشته. اونایی که شک دارن برن متن برجام رو بخونن.در مقابل این تعلیق روی کاغذ،جرا ما بیایم و قلب اراک رو نابود کنیم و سانتریفوژهامونو اوراق؟ما هم حداکثر بپذیریم که کار هادر نطنز،فردو و اراک معلق ومحدود بشه و هر وقت تحریم ها کاملا لغو شد و قلب جدید اراک طراحی شد و به دستمون رسید، اونوقت معامله رو کامل کنیم. (3161587) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۰۶:۲۵:۴۳
شما بفرمایید بروید بهترش رو امضا کنید مرد حسابی هنوز چندروزی از حمایت حضرت آقا از تیم هسته ای نگذشته... (3161987) (alef-13)
 
م.ج.ش
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۲۰:۰۹:۴۶
برادرم!
حمایت از تیم هسته ای(تیم مذاکره کننده هسته ای) با حمایت از توافق هسته ای(به قول حضرتت آقا متن جمع بندی شده) زمین تا آسمون فرق داره.
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل (3162689) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۲:۲۱:۳۴
این هم از نظر رهبری حالا دولتی ها و دوستان چی دارند بگند لابد باز هم توجیه و ماستمالی و بر چسب زدن به مخالفان و منتقدان برجام!!!!!!!!!! (3161645) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۲:۴۳:۲۰
وقتي رييس دولت و نيم مذاكره اعلام مي نمايند كه احتياجي به مجلس نيست ، نبايستي در اين زمينه بوي اختلاف نظر و آرا إيجاد شود.
بيش از بيش متوجه مي شؤم كه چقدر رييس جمهور و تيم مذاكره كننده تحت فشار هاي مختلف داخلي هستند.
اي كأش رييس دولت قبلي و تيم مذاكره قبلي هم از همه نظر مورد نقد و عملكرد انها مورد بررسي قرار مي گرفت تا ابن همه به كشور و مردمان ابن ملت ظلم نمي شد. (3161685) (alef-13)
 
پویان
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۳:۳۲:۰۰
حرف رییس دولت در برابر حرف رهبر؟
همه گوش به فرمان ولی هستیم نه آقای روحانی!!!
در برابر رهبرم هیچکس نمیتونه قد علم کنه؛چون ما نمیزاریم... (3162270) (alef-3)
 
جواد
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۲:۴۶:۵۸
موافقان توافق هیچ دلیل قانع کننده ای برای منتقدان تا حالا ارائه نکرده اند . فقط ان ها را با بر چسب دلواپس و افراطی مسخره کرده اند . (3161693) (alef-13)
 
امیرحسین
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۱:۱۵:۴۳
مخالفان هم هیچ دلیل و منطقی تا حالا ارائه نکرده اند. فقط به هوچی گری و خائن و واداده خواندن تیم مذاکره کننده پرداخته اند.
اینهمه تیم مذاکره کننده راجع به برجام توضیح داده اند. مثلا در شورای راهبردی روابط خارجی که از شبکه خبر پخش شد. اما منتقدان تا حالا هیچ پاسخی نتوانسته اند به تیم مذاکره کننده بدهند.
در همان نشست هم ، فواد ایزدی از ظریف سوال پرسید و تیم مذاکره کننده هم پاسخ داد و آخرشم فواد ایزی دیگه حرفی برای گفتن نداشت (3162129) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۱:۲۷:۲۷
اگه دلیلی داشتن که میگفتن برادر.. تو وقتی تو دادگاه مدرک داشته باشی، میری فحش بدی به شاکی؟؟؟ (3162144) (alef-13)
 
عدالت یاوری
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۲۶:۱۴
منافع ملی باید مد نظر همه باشد نه منافع شخصی. (3161757) (alef-13)
 
عباس
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۳۰:۱۱
دولت محترم برجام به مجلس بده تصویب میشه نذارین این اقلیت بردسیاسی کنن واسه مجلس رهبرشمارتاییده کرده مردم هم تاییدمیکنن لبیک یاسیدعلی (3161766) (alef-13)
 
سیدعلی حجازی
۱۳۹۴-۰۶-۱۲ ۲۳:۳۷:۰۲
درهبر عزیز وفرزانه خداشمارا برای ما واسلام حفظ کن
خدا به تدبیر و تفسیر شما قدرت وقوت ببخشد
خدا مارالایق و شایق شنیدن و فهم توصیه های شما کند و به ما این موهبت را عطا کند که در این برهه و در این زمان حیاتی و حساس برای اسلام و برای ایران انچنان کنیم که بعدامستوجب ... نباشیم
گاها می گفتیم ومی گوییم ایکاش زمان امام حسین ع می بودیم و فلان وبهمان می کردیم
الان آنچنان دوره و زمانی است
تمامی کفر و کج اندیشان جهانی در برابر حق وحق طلبی صف کشی کرده اند
در یک طرف مصداق های عینی زر و زور وتزویر(عربستان ,رژیم صهیونیستی و ایادی استعماری غرب به سرکردگی طیف زیاده طلب و سرمایه دار و سرمایه پرور غربی و شماری ازنژاد پرستان امریکا و انگلیس و.....)
و در طرف دیگر راه وره برگرفته از اسلام توسط امام خمینی و شاگردش برحقش خامنه ای شجاع که همراه و همگام با مظلومان و محرومان جهانی خصوصا مسلمانانی که امروزه تحت سلطه حکام سعودی و شیوخ منطقه زندگی سختی داشته ودارند و در صورت هرگونه اعتراض همانند مردم غزه و یمن وفلسطین و .. بشدت سرکوب می گردند و یا همچون کشورهای عراق و لیبی و ...دستخوش توطئه های شوم و احتشاشات داخلی می گردند برعلیه بی عدالتی فریاد می زنند
این شد مقدمه
واما اصل بحث
پس از مباحث فراوان به یک قرار و قرارداد به اسم توافق هسته ای رسیده ایم تا براساس آن ضمن رهای از بعضی از تنگناها به سهم خود حرکتی به سمت و سوی صلح وامنیت جهانی و ایجاد محیطی بدون چالش و ترس داشته باشیم
و اینکه حضور ایران درجلسات نه صرفا متاثر از تحریم ها (که البته تاثیر پذیر بود )بلکه ناشی از روشنگری ملت ورهبری ما در این رابطه است اینکه به جهانیان ثابت شودکه ایران اسلام واسلام در خصوص موضوعاتی که به امنیت جهانی مرتبط است حسن ظن داشته و به سهم خود جهت ایجاد جامعه ای عاری ار سلاح های ویگرانگر و مخوف تلاش کرده ومی کنند.
اما حقیقت آن است که ما این مهم را می بایست ومی باید نه صرفا به قیمت رفع تحریم بدست بیاوریم !! بلکه بعنوان پیش شرطی که این راه وراهکار(برجام ) مقدمه ای برای کسب تضمین دررابطه با امنیت داخلی کشورمان وعدم دخالت بیگانگان باشد و به همین دلیل ما می بایست به همان اندازه شانس برگشت به شرایط کنونی داشته باشیم که کشورهای مقابل جهت برگرداندن تحریم دارند!!
اگر قرارباشد ما دراندک زمانی همه داشت و داشته هایی را که بصورت عکس العکلی و با بار مالی فراوان در برابر تظلم تحریم وبا وجود محرومیت از تکنولوژیی جهانی ایجاد کرده ایم ازبین ببریم که برگشت آن مستلزم چند سال باشد و درعوض مقامات امریکایی با گستاخی اذعان کنند که اولا بخشی از تحریم ها برداشته شده و ثانیا این تحریم به فلان وبهمان دلایل می تواند در کمتر ازچند ماه برگردد خوب این یعنی عقب نشینی وتسلیم
تسلیم در برابرکسانی که برخلاف حرف ونقل و ادعاهای پوشالی شان در مبازره با کشورهایی که در راستای منافع آنان نبوده و بدلخواه آنان نباشند کمترین تاملی نکرده ونمی کنند و امنیت و آسایش و حتی جان ومال دیگران برایشان کمترین اهمیتی نداشته و ندارد
حصر صنایع غیر نظامی خصوصا اداوت و قطعات هواپیماهای شخصی که قطعا در خدمت جابجایی و حمل ونقل مردم عادی و غیر نظامی ا ست نمونه بارزی از این بی تفاوتی و لاقیدی بود که برای ما مشکلات فراوان ایجاد کرد.
اگر قرار باشد در این شرایط کشور ما حامی تروریسم خوانده شود و کشورهای مظلومی چون یمن ولبنان وبحرین وفاسطین یاغی و .. فلان باشند و در عوض اسراییل و عربستان وبحرین و مصر کوتادچی محق خوب این توافق چه ارمغانی برای ما دارد
ما باید و بایستی تضمین داشته باشیم
سایه شوم تهدید و قید تحریم باید بایستی بصورت مستند و مدون و براساس قوانین جهانی از سر مابرداشته شود
ما از سلاح های مخرب وکشتار جمعی باید برحذربوده و آنرا را یک تهدید بالقوه می دانیم برای جهان اما قرار نیست خودراآنگونه توانمند ومسلح نسازیم تا این تهدید از بین برود اگر فردا وفردا ها اسراییل و دیگرقدر قدرتتان غیر مسئول به یک کشور کوچکی همچون لبنان و یا حتی ایران حمله اتمی کردند نیروی بازدارنده ماچیست ؟
اینکه ما نابخردانه ساخت موشک های ک وز را محدود می کنینم قطعا ا شتباه است و یا اینکه نمی فهمیم که ارتقاء توان برد موشکی یعنی داشتن قدرت حمل و .. اینکه چرا اصلا اسمی از توان موشکی ببریم وچرا برده ایم
شما هواپیما جنگی دارید اما دلیلی ندارد که با آن به هر کشوری حمله کنید موشک های کروز و بالستیک هم همین حالت را دارند که علی رغم توانمندی قطعا استفاده سوء از آنان نمی شود ونباید بشود البته در صورت نبود تهدید !!!
اگر ما ساده لوحانه و خوشبینانه بروعده ووعید این توافق دلخوش باشیم وبی توجه باشیم به رای ونظر سران استکباری امریکا وانگلیس و فرانسه که اولا افق روشنی از تفاهم وصلح به ما نشان بدهند ثانیا اینقدر مطمئن و یک طرفه آزادگان لبنانی و مردم مظلوم غزه را تروریست نخوانند و با اعمال و رفتار جنایتکارانه را خود به قتل عام یمنی های محروم ومظلوم کمک می کنند و یا راه حمله داعش و القاعده رابه کشورهای اسلامی همواره ساخته و بصورت غیر مستقیم و توسط ایادی محلی ومنطقه ای شان آنان رامورد حمایت مالی ونظامی قرار می دهند ودرعین حال گستاخانه ایران را به ایجاد چالش و در گیری متهم نموده وتهدید می نمایند لذا پگونه ما می توانیم این توافق جزء و اولیه راکه به شرط ها و شرو ط هاست اصل دانسته و به آن دل ببندیم
شکی نیست که ما نباید توافق را رد کنیم برعکس ضمن تایید برآن باید در جامعیت بخشیدن به این توافق وگرفتن تضمین یک حاشیه تحریم وتهاجم برای ایران اقدام کنیم
واینکه ما بنوعی برخورد کنیم که طرف دیگر بداند درصورت اقدام نابخردانه جهت تحریم مجدد ما توان تقابل فوری را داشته وداریم بعنوان مثال یکی از راهکارها می تواند نگه داشته اورانیم های غنی شده درداخل کشور وتحت یک سازمان بین المللی باشد (برای حصول اطمینان از دبه درنیاوردن وجرنزدن حریف
ایران اسلامی در صحنه جهانی نشان داده است که اهل صلح واهل تبادل نظر و شناخت رای مردم است و به سهم خود کمک خواهد کرد تا مشکلات داخلی کشورهای اسلامی بصورت دمکراتیت حل شود و این نکته بسیارمهمی است که این کشور را از هر اتهام ناجوانمردانه ای مبرا می سازد (3161772) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۰۳:۵۵:۰۷
سلام
به آقای توکلی لطفا این پیام را برسانید تا در مجلس پیگیری بفرمایند،
درباره دکل گمشده می گویند بعد از فسق قرارداد به آنها پول کامل دکل داده شده و چون رسید دریافت دکل را امضا کرده اند نمی توان پیگیری حقوقی برای بازگرداندن پول انجام داد.
سئوال اینجاست که چطور شرکت از چیزی رسید گرفته که قراردادش را قبلا رسما فسق کرده است؟ (3161960) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۰۸:۰۸:۰۵
قابل تو چه بلدم بلدم درجششششششششششش کن (3162020) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۰۹:۵۴:۳۱
تمام این شیعه کشیها به خاطر دشمنی ما با آمریکا است که باعث شده دشمنان واقعی نظیر آل سعود اردوغان ووو از این وضعیت سو استفاده کرده ودر یمن سوریه عراق شیعیان را قتل عام کنند وبندگان خدا تاوان سیاستهای ما را میدهند انشا الله با هدایتهای حکیمانه مقام معظم رهبری ودولت آقای روحانی سیاست خارجی ما هر بیشتر شکوفا شود (3162065) (alef-13)
 
محفوظ
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۰:۱۲:۳۴
با سلام با توجه به افزایش سناتورهای موافق توافق هسته ی به 37 نفر امکان رد توافق هسته ی بشدت ضغیف شده و قطعا مخالفان راه بجای نخواهند برد دولت و مجلس و مردم شزیف و انقلابی ایران باید هوشیارانه عمل کنند و منتظر رای مجلس امریکا بمانند تا ابزار لازم برای اغمال فشار را ار مجلس و دولت امریکا بگیرند و ابتکار غمل را ار دست دشمن بگیرند (3162078) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۱:۴۸:۱۹
وقتی رهبری میگویند توصیه ای به رد یا تصویب برجام بمجلس ندارند منطقا بدین معنیست که مجلس اجازه رد آنرا دارد واز نظر ایشان بلا مانع است. خوب در اینصور ت اقدام بعدی چیست؟ و با توجه به اینکه رهبری در دیدار هفته دولت گفتند یکی از اقدامات خوب پایان دادن بمذاکرات هسته ای بود،آیا در صورت رد برجام در مجلس میخواهیم بر گردیم به شرایط قبل از مذاکرات؟؟ (3162170) (alef-13)
 
هادی
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۲:۲۱:۱۸
از همون اولش هم معلوم بود که امکان ندارد ایران بدون باج دادن زیاد بتواند با شش قدرت جهانی به توافق برسد.
در این توافق فقط بازی با کلمات شد به عنوان مثال رهبری فرمودند به محض اجرای توافق تحریم ها باید فورا لغو شود در عمل تیم مذاکره کننده چندین سال پس از اجرای توافق را نامش را گذاشتند زمان اجرا، و تازه آن زمان است اگر همه چیز مطابق درخواست امریکا باشد رییس جمهور امریکا دستور برداشته شدن تحریم ها را می دهد حالا کی برداشته شود خدا داند
حتی یک مورد هم از خطوط قرمز رعایت نشد. (3162209) (alef-3)
 
گلزار
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۲:۳۹:۴۵
بعد بگید رهبر در جریان جزییات بوده و...
دولتی های عزیز برای پیشبرد و توجیه کاراتون چرا از رهبری مایه میزارین آخه؟! (3162227) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۲:۴۷:۰۵
مرگ بر امريكا مرگ بر اسرائيل مرگ بر غرب مرگ بر عربستان و كشورهايى خليج مرگ بر مصر و مراكش درود بر رهبر ما درود بر بشار اسد درود بر شيخ نمر ميچنكيم ميميرم ذلت نمى پذيريم واى اكر رهبر محكم جهادم بده مجلس اين قرارداد را تصويب نكن ملت ايران هاشون آماده شهادت هستند (3162233) (alef-13)
 
ابوالحسن
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۳:۵۱:۵۵
بنظرم اگر رهبری با این توافق موافق نبودند ،اصلاچه ضرورتی دارد که بمجلس برود؟ مگر نه اینکه نظر ایشان بر همه اولا و اطاعتش واجب است؟؟ (3162299) (alef-3)
 
میلاد
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۲۰:۴۱:۱۹
خودتون مقایسه کنید به خیلی چیزا میرسید
روحانی :برجام نباید ب مجلس برود
امام خامنه ای:مجلس نباید کنار گذاشته شود و برجام باید در مراجع قانونی تصویب شود
روحانی:ما سایه جنگ را از کشور دور کردیم
امام خامنه ای:این حرف غلطی است ک با توافق سایه جنگ از کشور دور شد جنگی در کار نبود
روحانی:شورای نگهبان فقط ناظر است
بسیاری از علما و رییس مجلس خبرگان:تایید یا رد صلاحیت از وظایف شورای نگهبان است
و ده ها تناقض دیگر (3162725) (alef-13)
 
ثريا دالغين
۱۳۹۴-۰۶-۱۶ ۱۱:۲۶:۵۶
همين كه به فكر ملت هستند ارادتمنديم :) (3169204) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.