نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 272740
65 درصد جوانان احساس طرد ذهنی می‌کنند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۱۹
رییس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه میانگین شاخص طرد ذهنی، احساس فرد از موقعیت خودش در زندگی است، گفت: ۶۵ درصد از جوانان احساس طرد ذهنی را در حد زیاد داشته‌اند.

محمدتقی حسن‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به انجام پژوهشی در وزارت ورزش و جوانان با عنوان "طرد اجتماعی جوانان و عوامل زمینه‌ساز آن در ایران"، افزود: طبق نتایج بدست آمده ۶۵ درصد از پاسخگویان درحد زیاد، ۳۲.۱ درصد در حد متوسط و ۳ درصد در حد کم احساس طرد ذهنی کرده‌اند.

وی اظهار کرد: این مطالعه بین ۴۵۲۰ جوان ۱۵ تا ۲۹ سال سراسر کشور انجام شد و هدف از اجرای آن مشخص کردن میزان وابعاد طرد اجتماعی گروه‌های مختلف جوانان، شناسایی عوامل خطرزای طرد اجتماعی و مطالعات پیامدهای ذهنی و روانی، طرد اجتماعی بین جوانان است.

وی در ادامه گفت: بخشی از این مطالعه به شاخصه‌های طرد عینی می‌پردازد و طرد عینی عبارت است از شرایط واقعی زندگی فرد «آن طوری که هست» که از سه بعد محرومیت مادی، دسترسی ناکافی به حقوق اجتماعی و عدم مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی نشات می‌گیرد.

رییس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: در این بررسی ۴۴.۵ درصد پاسخگویان طرد عینی را تجربه کرده‌اند که ۳۲.۵ درصد آنان تجربه طرد عینی را در حد متوسط و ۳۳ درصد در حد کم داشته‌اند.

حسن‌زاده در پایان اظهارکرد: عواملی مانند زندگی در خانواده پرجمعیت، جایگاه اجتماعی، اقتصادی و شهروندی پایین، وجود افراد بیکار در خانواده، تجربه طرد جنسیتی در خانواده، طرد قومی - مذهبی در جامعه، دانش، سلامت، تسهیلات و درآمد پایین و بیکاری به احتمال افزایش طرد عینی منجر می‌شود که مردان ۲۰ تا ۲۹ ساله و روستاییان بیشتر از دیگر گروه‌ها دچار طرد عینی بوده‌اند.
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۳:۵۸:۲۵
فکر کنم آمارش بسیار بیشتر از این تعداد باشد. (2911606) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.