توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 379346
پیشنهاد حدادعادل به فارسی‌آموزان ۴۱ کشور جهان
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۴۹
رئیس بنیاد سعدی در سومین نشست «قند پارسی» به زبان‌آموزان فارسی از ۴۱ کشور جهان پیشنهاد داد که یادداشت‌های خود را در بازگشت به وطن، تنظیم و در فضای مجازی، روزنامه‌ها یا مجلات منتشر کنند.

به گزارش فارس، سومین نشست «قند پارسی» عصر امروز (یکشنبه ۱۷ مردادماه) با حضور ابوذر ابراهیمی ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی غلامعلی حدادعادل رئیس بنیاد سعدی و جمعی از اساتید و دانشجویان زبان فارسی از ۴۱ کشور جهان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم غلامعلی حدادعادل خطاب به زبان‌آموزان کشورهای جهان گفت: برنامه شما از دیروز آغاز شده است. امیدوارم کلاس‌ها خوب پیش رفته باشد از دیروز تاکنون شما از چند مکان دیدنی تهران مثل موزه دفاع مقدس بازدید کرده‌اید. در چند روز آینده نیز برنامه مفصلی دارید.

وی در ادامه عنوان کرد:‌ دفاع مقدس ایران فصل درخشان تاریخ کشور ما است. این جنگ بر ما تحمیل شد و بیش از ۲۳۰ هزار شهید و نزدیک به یک میلیون مجروح در این جنگ به وجود آمد. موزه دفاع مقدس بیانگر گوشه‌ای از این رشادت‌ها است. امیدواریم این دوره چهار هفته‌ای ترکیبی از آموزش و گردش برای شما باشد.

حدادعادل به زبان‌آموزان کشورهای دنیا پیشنهاد کرد که از بازدیدهای خود یادداشت بردارند و در بازگشت به وطن مجموعه یادداشت‌ها را به عنوان گزارش تنظیم و در فضای مجازی یا روزنامه‌ها و مجلات منتشر کنند تا از این طریق احساس‌شان به هموطنان خود درباره ایران منتقل شود.

رئیس بنیاد سعدی با اشاره به اینکه در تهران مجموعاً ۱۸ مکان دیدنی برای بازدید شما در نظر گرفته شده است، افزود: هم‌اکنون هم در این فضای حسینیه سازمان فرهنگ و ارتباطات شما معماری ایرانی و اسلامی را مشاهده می‌کنید. این سازمان مسئول فعالیت‌های فرهنگی در خارج از ایران است. بنیاد سعدی شاخه‌ای از درخت پربار سازمان فرهنگ و ارتباطا اسلامی است و هر ساله این دوره‌ها را با همکاری یکدیگر برگزار می‌کنیم.

وی در پایان با ابراز امیدواری از اینکه زبان‌آموزان در طول این چند هفته فرصت خوبی برای حضور در کلاس‌ها و رشد زبان فارسی پیدا کنند، یادآور شد: امیدوارم در پایان این دوره ارتباط و دلبستگی شما به زبان فارسی بیشتر شود.
 
کلمات کلیدی : حدادعادل+زبان فارسی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.