نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 204448
چرا مرگ بر آمریکا
بخش تعاملی الف - رضا بابامیری
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۱۷
 13 آبان هر سال با شور و اشتیاق فراوان مورد اقبال اقشار مختلف جامعه قرار میگیرد. خواستگاه این روز، تبعید امام خمینی ره، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، شهادت شهید فهمیده و روز مبارزه با استکبار جهانی است.

گرامیداشت این روز، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در همه دولتهای اصولگرا و اصلاح طلب، صورت می گیرد. به تناسب تفکر حاکم بر دولتها تلاش می شد، در محتوای این مراسم تغییراتی ایجاد شود، اما اقبال عمومی مردم را همراه نداشت. برخی از دولتها سعی داشتند مرگ را به حیات، نفرین را به دعا، خشونت را به مسالمت، بی ارتباطی را به رابطه، محدودیت را به فضای باز، حمایت از ملل مظلوم و مسلمان را به عدم حمایت، بی تعرضی را به تعرض، شعار را به عمل فیزیکی علیه منافع آمریکا و همپیمانانش تبدیل نمایند، که این نوع تفکرات با درایت مقام عظمای ولایت اصلاح و تدبیر گردید.

حکومت اسلامی از بدو تاسیس بر اساس یکسری اصول و عقاید ثابت و لایتغییرشکل گرفت، اما انجام این اصول با توجه به زمان و شرایط حاکم بر جامعه تغییر( توریه در اسلام) می کرد. انسانها از بدو خلقت، اعم از مسلمان و مشرک در کنار هم به صورت مسالمت آمیز زندگی میکردند، تا زمانی که مشرکان و سایر ادیان به منافع مسلمانان تعرض نمی کردند در امان بودند، اما همین که تعرض میکردند با آنان برخورد صورت می گرفت، ولی در این تعرض اصول حاکم بر حکومت اسلامی به دقت رعایت می شد. امروزه مدل حاکم بر حکومت جمهوری اسلامی ایران همان مدل حکومت رسول الله (ص) در مدینه است، با این تفاوت که اشخاص و سرزمین تغییر کرده اما اصول حاکم ثابت مانده است.

در آن روزگار سرزمینهای شناخته شده محدود بود، اما امروز این سرزمین ها کشف و شناخته شدند، جمعیت، رفاه اجتماعی و بر خورداری از نعمات خداوند آن دوران با این زمان متفاوت است، آنچه خداوند متعال درقرآن وعده کرده بود تا حدودی برای استفاده مخلوقات محقق شد، این برخورداری از نعمات خداوندی چشم طمع به سرزمین و منابع دیگران را افزایش داده بطوری که برای این منافع خیلی از اصول و اخلاقیات نادیده گرفته می شود. اما هدف و غرض از این صغری و کبری چیدنها چیست؟

همانطور که اشاره شد مدل حکومت جمهوری اسلامی ایران همان مدل حکومت پیامبر اسلام(ص) در مدینه است، اطراف این حکومت دول مختلفی با تفکرات و اندیشه های سکولار، مشرک، منافق، دیندار، با اراده و بی اراده ، فقیر و غنی، تمامیت خواه وقانع، برخوردار و تهیدست، گسترده و محدود، با حکومتهای جمهوری، پادشاهی، موروثی، دارای منابع و معادن، محدود در خشکی یا واقع شدن در کنار آبهای آزاد، با زبانهای گوناگون و رنگ های متفاوت مشغول داد و ستد می باشند، برخی از این کشور ها زندگی می کنند و برخی برای زنده ماندن تلاش می کنند.

ایران کشوری نسبتاً محدود از لحاظ جمعیت، سرزمین، منابع و معادن، دسترسی به آبهای آزاد و برخورداری از آب و هوای مناسب، در خاورمیانه و قاره آسیا واقع شده است. این کشور به لحاظ موقعیت جغرافیایی و منابع نفتی و وجود دین مقدس اسلام ، مدت زمان مدیدی است که مورد طمع کشورهای دور و نزدیک واقع شده است. در دورانی شرایط برای تحقق حکومت اسلامی در ایران فراهم نبود، اما کم کم با مدیریت علما و مراجع خیزش خروج از یوغ استثمار و استعمار برداشته شد، این خیزش از سال ۴۲ بروزعملی و در سال۵۷ منجر به تشکیل حکومت اسلامی در ایران گردید.

در اوایل تشکیل حکومت اسلامی در ایران شعار مرگ بر آمریکا نبود، بعد از حادثه جاسوسی سفارت آمریکا در ایران و به تبع آن تسخیر لانه جاسوسی آمریکا رسماً شعار مرگ بر آمریکا در جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت. چرا ما در میان دویست واندی کشور جهان، شعار مرگ بر آمریکا و چند کشور خاص را سرمی دهیم. پس مشخص است ما بنای جنگ با دنیا رانداریم و جنگ طلب هم نیستیم، ما تصمیم به دخالت در امور کشورهای دیگربا هر آیین و مسلک را نداریم، دین ما، اصول حاکم بر کشورما، اصول دفاع از برادری و برابری احترام به حقوق دیگران است، نه تعدی و تجاوز و دخالت در کشورهای دیگر. آیا یکبار شده حاکمان ایالات متحده آمریکا از خود سئوال کنند چرا جمهوری اسلامی ایران فقط شعار مرگ بر آمریکا سرمی دهد؟

آنها منافع ما، هویت و انسانیت ما را لگدمال کردند، دین مقدس مارا مورد تعرض قرار داند، انسانیت را از ما گرفتند، آن وقت انتظار دارند شعار مرگ بر آمریکا سر ندهیم. ما که با ملت آمریکا سر خصومت و دشمنی نداریم، ملت آمریکا یک ملت محترم و متشخص است، ما با هیات حاکمه آمریکا کار داریم و علیه آنان شعار می دهیم. کشور ما یک کشور تازه انقلاب کرده بود، کشور ویران شده و بدون زیر ساخت لازم، بر همین کشور جنگ ۸ ساله را تحمیل کردند، چون در آن شرایط توان مقابله فیزیکی با آمریکا و متحدانش را نداشتیم متوسل به اصول و عقایدمان که نفرین بر ظالم است شدیم.

تا زمانی که هیات حاکمه آمریکا به خود نیایند و دست از سر ما برندارند مطمئمن باشند، این شعار همراه با شعور هر روز نسبت به دیروز در مجامع داخلی و خارجی علیه آنان طنین افکن خواهد شد، تا زمانی که آنان به خود آیند. حاکمان آمریکا بدانند، دین ما دین مسالمت و گفتگو است، دولت ما که برایند تفکرات مردم است در چارچوب اصول و عقاید حاکم با شما وارد شور و مشورت شدند، اگر به آنان احترام بگذارید و بر اساس منافع متقابل عمل نمایید و حسن نیت شما بر ما و مسئولین روشن شود، ما دست از مبارزه بر خواهیم داشت و شعاری در تنفر از حاکمان آمریکا بیان نخواهد داشت، در غیر این صورت، ایالات متحده آمریکا بداند، آن روز که ما نه از نظر علمی و نه از نظر تسلیحاتی توان لازم را برای رویارویی را، نداشتیم، با شعارمرگ برآمریکا وارد محرک شدیم، اما امروز ایران اسلامی دیگر آن کشور ویران و بدون زیر ساخت نیست، امروز ایران اسلامی به عنوان ام القرای جهان اسلام، به تمام فناوریهای نوین جهانی مجهز و آماده مقابله فیزیکی با هرگونه تجاوز و چشمداشت به منافعمان در سراسر جهان است، البته این به معنای جنگ طلبی ما نیست، بلکه اجرای یکي از اصول حاکم بر نظام ما بنام جنگ، جنگ تا رفع فتنه درجهان است.
کلمات کلیدی : رضا بابامیری
 
سهیل نامدار
۱۳۹۲-۰۸-۲۵ ۰۵:۴۵:۴۰
سلام
من تا بحال از هیچ کس جواب منطقی تا حالا نشنیده ام امیدوارم طرفداران شعار مرگ بر آمریکا در این سایت لا اقل یک جواب منطقی داده و مرا قانع کنند.
آیا اگر با سیاستمداران یک کشور مشکل داشته باشیم باید شعار نابودی کل آن کشور را سر دهیم؟
اگر باز می خواهید تفسیر کنید که نه منظور ما سیاستهای آن کشور است منطقی نیست چون معنی لغوی مرگ یعنی نابودی و آمریکا هم نام کشوری است با هزاران بلکه میلیونها سلیقه سیاسی مختلف انسانهایی که مخالف یا موافق حکومت خود هستند. یا پرچمی را که نه نماینده قلیلی از سیاستمداران بلکه نماینده دهها میلیون انسان خوب و بد است را آتش زدن چه معنایی دارد؟
آیا فکر نمی کنید این بیشتر توهین به یک ملت است تا به یک حکومت؟
برای درک قباحت این موضوع کافیست تصور کنید که عکس همین موضوع اتفاق بیفتد مثلا در آمریکا در رسانه های این کشور تبلیغ شود که در یک روز خاص مردم در یک محل جمع شده و شعار مرگ بر ایران سر دهند و پرچم ایران را به آتش بکشند.
و فرض کنیم که شما هم با حکومت خود مشکل دارید آیا به عنوان یک ایرانی غیرتمند حس تنفر از آمریکا در وجود شما به وجود نمی آید؟
مطمئن باشید همین حس تنفر در میلیونها آمریکایی به وجود خواهد آمد . به خاطر همین است که کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا برای این که رای بیشتری به دست آورند در دشمنی با ایران با یکدیگر رقابت می کنند.
آیا با این شعار کسانی را که در آمریکا با حکومت خود مشکل دارند را نیز از دست خواهید داد.
آیا فکر نمی کنید که همین موضوع هسته ای که علیرغم این که کشورهایی مثل هند و پاکستان هم سلاح هسته ای دارند ولی کسی با آنها کاری ندارد ولی موضوع هسته ای ایران اینقدر اهمیت پیدا کرده است همین شعارهای مرگ بر این و مرگ بر آن باشد؟
وقتی شما به صورت کاملا علنی شعار نابودی کشورهای دیگر را سر می دهید چه بسا دیگران نگران باشند که بخواهید شعارهای خود را به عمل تبدیل کنید. (1776024) (alef-13)
 
مجید
۱۳۹۲-۰۸-۲۵ ۱۸:۱۰:۵۲
من با نظر سهیل نامدار کاملا موافقم. به وضوح میتوان متوجه شد که با داشتن زبانی منطقی ولی محترمانه خیلی بیشتر میتوان در دنیا موافق جلب کرد تا زبان نیش دار و تند و خشن. نمونه آن برخورد دنیا با دو رئیس جمهور سابق و فعلی خودمان است که اولی با زبان توهین و نابودی و محو این و آن نه تنها باعث تنها گذاشتن کشورمان شد که باعث افزایش محبوبیت اسرائیل با مظلوم نمایی سردمداران آن گردید که دنیا بیایید کمک مظلوم که میخواهند اسرائیل را محو نمایند. ولی رئیس جمهور جدیدمان با زبان منطق نه تنها باعث افزایش محبوبیت کشورمان گردید که باعث هر چه بیشتر منزوی شدن اسرائیل گردیده است. (1777361) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.