نظر منتشر شده
۷۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 40240
نتایج نظرسنجی در مورد سریال حضرت یوسف (ع)
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷ ساعت ۱۳:۴۰
بیش از  دو سوم مردم، سریال حضرت یوسف (ع) را تماشا می‏کنند و از آن رضایت دارند.



به گزارش الف، نتیجه نظرسنجی انجام شده در مورد سریال حضرت یوسف (ع)، نشان می‏دهد، 76.7 درصد پاسخگویان، بیننده 21 قسمت از سریال "یوسف پیامبر(ع)" بوده اند.



شرکت‏کنندگان در این نظرسنجی، مهمترین دلایل تماشای سریال را "تاریخی بودن سریال" (23.6 درصد)، "جذابیت داستان زندگی حضرت یوسف (ع)" (18.2 درصد) و "تفریح و سرگرمی"(13.1 درصد) ذکر کرده اند.



37.5 درصد از استادان و دانشجویانی که همه قسمت های این سریال را دیده اند، استفاده از نظرات کارشناسان مذهبی را در ساخت این سریال "خیلی خوب و خوب"، 30.3 درصد در حد "متوسط" و 19.7 درصد "ضعیف" ارزیابی کرده اند. 12.2 درصد بینندگان هم گفته‏اند "نظری ندارم".



80.5 درصد از کل پاسخگویان این نظرسنجی، سریال "یوسف پیامبر (ع)" را در زمینه "طرح نکات اخلاقی و ارزش های دینی زندگی حضرت یوسف (ع) مانند توکل کردن به خدا، صبر در هنگام مشکلات و پیامدهای حسادت در زندگی" موفق دانسته اند، ضمن آنکه 63 درصد نیز معتقد بوده اند که سریال در زمینه "ایجاد علاقه و ارادت در مخاطبان نسبت به حضرت یعقوب (ع) و حضرت یوسف (ع)"، 56 درصد در زمینه "القای حس روحانی و معنوی به مخاطبان" و 49.7 درصد در زمینه "ارتقاء سطح معرفت دینی مخاطبان" و 47.2 درصد در زمینه "ارائه الگو برای زندگی نوجوانان و جوانان"، درحد "خیلی زیاد و زیاد" توفیق داشته است.



75.6 درصد از کل پاسخگویان معتقد بوده اند که این سریال در معرفی و شناساندن شخصیت حضرت یوسف (ع) در حد "خیلی زیاد و زیاد" موفق بوده است. از میان بینندگان سریال "یوسف پیامبر(ع) " ، 53.1 درصد نیز عنوان کرده اند که این سریال به عنوان یک سریال دینی در حد "خیلی زیاد و زیاد" انتظارات آنان را برآورده کرده است.



40.6 درصد از بینندگان نیز میزان برآورده شدن انتظاراتشان از این سریال به عنوان یک سریال دیدنی را درحد "کم و خیلی کم" عنوان کرده اند. 6.1 درصد بینندگان گفته اند که سریال یوسف پیامبر(ع) به عنوان یک سریال دینی "اصلا" انتظارات آنان را برآورده نکرده است و 0.2 درصد نیز در این باره اظهار نظری نکرده اند.



مهمترین نقاط قوت سریال از نظر پاسخگویان، "دکور و فضای سریال" (25.5 درصد) و "انتخاب بازیگران" (21.4 درصد) بوده است و "بیان کامل زندگی حضرت یوسف (ع)" (6.9 درصد)، "منطبق بودن با آیات قرآن" (4.7 درصد) و "بیان اعتقادات دینی" (4.2 درصد) نیز از دیگر نقاط قوت سریال یوسف پیامبر(ع) ذکر شده است و مهمترین نقطه ضعف سریال "انتخاب نامناسب بازیگران برای نقش ها" (23.1 درصد) عنوان شده است.



شرکت‏کنندگان در این نظرسنجی همچنین پیشنهادهایی در خصوص ساخت سریال های مذهبی و تاریخی داده اند که مهمترین آنها تاکید بر "بیان حقیقت" (11.2 درصد) "انتخاب بازیگران مناسب" (8.4 درصد) و "تحقیقات بیشتر درخصوص تهیه سریال های مذهبی" (7.9 درصد) بوده است. 

 

 
 
جعفر رحيمي
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۱۴:۰۴:۰۵
به نظر بنده همان قدر كه يوسف در سريال مذكور موفق است زليخا نيز موفق است . يعني جذابيت زليخا در اين سريال كمتر از جذابيت يوسف نيست؛بنابراين نمي توان اين سريال را به لحاظ تربيت مسائل جنسي كه اصلي ترين پيام داستان حضرت يوسف است، موفق ناميد. (102339)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۱۴:۲۱:۵۳
حيف اين همه پول و امكانات اي كاش اين امكان وجود داشت كارگرداني مثل آقاي ميرباقري با ديالوگهايي پرمغز و عميق تر اين مجموعه را كار كند (102340)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۱۵:۱۰:۱۳
بهتر است چنین نظری سنجی هایی پس از پایان سریال انجام شود چرا که در اکثر سریال های سیما در یکی دو قسمت آخر ناگهان همه چیز دیگر گون می شود و تماشاچی از اینکه سریال را از روز اول تماشا کرده است پشیمان می شود. (102345)
 
حمید
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۱۶:۳۲:۵۷
فرض کنیم دیالوگ ها قوی و فیلم برداری خوب.
اینقدر سریال کش داده میشه که من به هیچ عنوان حاضر نیستم بیش از این وقتم رو برای یک سریال هدر بدم.
واقعا این سبک فلم سازی که یک داستان رو در 50 قسمت طول میدهند مخصوص کشور جهان سوم است. (102357)
 
محسن باقرزاده
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۱۶:۵۷:۵۶
با سلام
قصص قرآنی بالذاته جذاب هستند و اگر به آن قصص چاشنی هنر افزوده شود حق مطلب در بیان آن ادا میشود،ولی در سریال حضرت یوسف علی رغم زحمات بیشمار کارگردان وبازیگران نقاط ضعفی وجود دارد که بعد هنری سریال را تحت الشعاع قرار میدهد.
1-صحنه های بازی محدود به چند دکور می باشد که در تمامی قسمت های مربوط این دکورها از زاویه ثابت دوربین بارها و بارها تکرار میشود.
2- واژه \" بعد از این من چه کنم\" بارها و بارها از زبان زلخیا در قسمت های مختلف سریال با همان تن صدا و حس بازی ادا میشود وحتی اغلب دکلمه های یوزارسیف هم به همچنین.
3- برخی از رفتارهای بازیگران مثل کنایه زدن -درگوشی حرف زدن- اشاره ها و... با فرهنگ عامیانه و گاهاً با فرهنگ به اصطلاح خاله زنکی امروز مطابقت دارد و از بار تاریخی و باستانی سریال به شدت می کاهد.
4- سفرهای طولانی حضرت یوسف به اقصی نقاط مصر در هفت سال نعمت تصنعی بنظر میرسد زیرا پادشاه و ملکه مصر از عبارتی استفاده میکنن که گویی چند سال است یوزارسیف را ندیده اند.
5- در تمام طول سریال تنها دشمن حضرت یوسف معبد آمون با چند کاهن بد هیکل می باشد و بازتاب دشمنی آنان و نقش آنان در بین عوام وخواص مردم در سریال دیده نمیشود.
6-دزدی از کاخ زلخیا در چند نوبت به جز طولانی نمودن و خسته کننده تر شدن فیلم هیچ مزیت دیگری نداشت.
7-توان رزمی تن به تن حضرت یوسف که توانست در مبارزه دوستانه بوتیفار را مغلوب کند در دیگر صحنه ها تکرار نشد.
8- توان مناظره ای نبی خدا با کاهنان معبد که می توانست بر کشش مثبت سریال بیافزاید در هیچ جای سریال به جز در صحنه تعبیر خواب آنهم بصورت شبه مناظره در جای دیگر سریال دیده نشد.
9-در یک صحنه برده سیاه پوست و دوست دوران کودکی حضرت یوسف شوخی زننده ای با حضرت یوسف میکند که به نظر غیر واقعی بوده واز ارزش معنوی سریال کاسته است.
10-چند بازیگر سیاهی لشگر سریال در جای جای فیلم دیده میشود وحتی بازیگری در کاخ زلیخا و در زمین کشاورزی خارج از مرکز حکومت مصر و....
11- نقش نبوتی حضرت یوسف بصورت برجسته و نمایان دیده نمیشود و همه جا در هیبت یک مدیر ظاهر میشود و راز و رمز های مدیریتی خود را در پاسخ به سوالات کنجکاوانه پادشاه و ملکه به بعد سپری میکند!
ضمن تشکر مجدد از کارگردان که با بودجه محدود این مهم را به ثمر رسانده است،در خواست میگردد که در آثار مذهبی بعدی به جنبه هنری اثر بیشتر نظر داشته باشند. (102361)
 
لاجوردی
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۱۷:۲۲:۱۱
مهم مراعات سریال با اصول کلی داستان حضرت یوسف که در قران آمده. شباهتهای داستان با باعهد عتیق و تورات نیز میتواند مخاطبین دیگر ادیان داشته باشد. سریال حضرت مریم نیز همین امر مراعات گردیده وما شاهد موفقیت بین المللی آن بودیم . اما نظرها متفاوت تخصصی در باره بعضی صحنها ازقبیل ازدواج حضرت یعقوب با دو خواهر یافوت مادر حضرت یوسف تاثیری در ماهیت کلی سریال نخواهد داشت. ذکر این نکته ضروری است که سریالهای دینی ایران در جهان اسلام و دنیا بسیار موفقیت آمیز بوده . (102364)
 
محمد
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۱۷:۳۸:۱۶
واقعا مملكت ما اين همه مسائل ريز و درشت دارد به جاي نظرسنجي از مردم رو مسائل مبتلا بياييم براي فلان سريال نظر سنجي كنيم.؟كدام عقل اين را مي گويد
جز كسي كه مي خواهد مردم در خواب خرگوشي بمانند ونفهمند كه چه مي گذرد (102366)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۱۱:۲۱:۰۰
دقیقا موافقم (102880)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۱۸:۲۶:۲۰
با تشکر فراوان از اینکه این نظر سنجی را به عنوان یک نمونه کار علمی در وبسایت نمایش داده اید هر چند که مشخص نیست چه سازمانی این نظر سنجی را انجام داده است.
ای کاش در این نظر سنجی نسبتا کلی، در مورد گفتار ها در دیالوگهای بازیگران هم سوالی می شد که آیا بینندگان به این گونه گفتارهای ادبی ( به اصطلاح زبان دوره های باستان) علاقه دارند، آیا هنوز این نوع گفتار جذابیتی برای آنها دارد یا نه؟

به نظر نمی آید اگر در چنین فیلمهایی که نیاز است حس دوران قدیم به بیننده منتقل شود لازم باشد از این نوع گفتار ادبی استفاده شود همانطور که به عنوان مثال در نقش \"ولید\" در فیلم امام علی، ساخته داوود میرباقری این گونه نبوده است ضمن اینکه این نقش جذابیت خاص خود را نیز حفظ کرده بود.

به هر حال شاید از نظر بسیاری از صاحب نظران در تایید این مطلب، تغییر این نوع گفتار های به اصطلاح \"ادبی\" به گفتار های امروزه عامیانه در این نوع فیلم ها باعث جذابیت بیشتر کار شود اما مطمئنا در این مورد هم انجام مطالعات و تحقیقات علمی ضروری خواهد بود. (102370)
 
دانشجو
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۱۹:۰۷:۵۳
فيلم زيبا است و بويژه سفرهاي ان به شهرها مختلف (102374)
 
علي
۱۳۸۷-۱۱-۱۸ ۱۲:۲۲:۴۷
مثل سفرهاي استاني آقاي احمدي نژاد (102775)
 
بنی یعقوبی
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۱۹:۴۷:۰۳
1- بسیار خب . 12 میلیارد تومان هزینه \" گل \" داد . مبارک آقای سلحشور باشد .

2 - اگر قرار بود این سریال بسیار پر هزینه فاقد ارزشهای سینمائی و هنری باشد و صرفا\" بلحاظ طرح مسائل اخلاقی و ارزشی و توکل بخدا و . . . که در این نظر سنجی مطرح شده است و مورد قبول این جماعت که متاسفانه استاد ! و دانشجو ! را هم شامل شده است قرار گیرد . نیاز به این همه هزینه کلان و سر سام آور و تکلیف ؟! کردن برای ساخت این سریال از طرف آقای لاریجانی به کارگردانی نبود که به اقرار خودش فاقد سواد سینمائیست . کافی بود در این رابطه این داستان یوسف و ذلیخا مانند پاورقی ها سابق در روزنامه ها کم فروغ و کم فروش منشر میشد که هم هزینه ای بمراتب کمتر از مبلغ بالا به بیت المال تحمیل میشد و هم شب عیدی به افزایش فروش آنها کمک شایان میکرد . (102379)
 
سید علی سنائی
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۲۰:۰۶:۰۶
فیلم محمد رسول‏الله چندده سال پیش با بودجه ده میلیون دلاری ساخته شد. این فیلم سه ساعته بود.
فیلم یوسف پیامبر با بودجه شش میلیون دلاری ساخته شده. باید اذعان کرد که بودجه‏اشان کافی نبوده. ولی با تمام این حال دلیل نمی‏شه که این فیلم این‏قدر دایالوگ‏های طولانی و سطحی و صحنه‏های کش‏دار داشته باشه. ظاهرا بیشتر از این‏که به کیفیت توجه بشه به این که تعداد قسمت‏های سریال پر بشه بیشتر دقت شده.
خیلی بهتر هم می‏شد این سریال رو ساخت. (102381)
 
سید امیر
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۲۰:۱۲:۳۲
با سلام.

به واسه ی دینی بودن موضوع، نظر سنجی را در بین طلبه ها و علما هم انجام می دادند بد نبود. برای اطلاع از قوت و ضعف احادیثی که پایه ی ساخت این فیلم قرار گرفته اند، بد نیست سری بزنید به تفسیر المیزان. و ببینید چطور بعضی احادیث که حضرت علامه از آنها به عنوان حدیث ضعیف یاد می کند و یا بعضاً در برابر آنها موضع گیری جدی می کند، پایه و اساس ماجراهای فیلم قرار گرفته اند.

ذکر یکی دو مثال شاید کافی باشد.

1- ماجرای مراوده ی زلیخا و واکنش یوسف (ج 11 صص 165 و 166المیزان):
\"اما عزيزه (زلیخا) با همه اطميناني كه به خود داشت و با اينكه هيچ انتظاري نداشت ، در پاسخ خود جمله‏اي را از يوسف دريافت كرد كه يكباره او را در عشقش شكست داد. يوسف در جوابش تهديد نكرد و نگفت من از عزيز مي‏ترسم ، و يا به عزيز خيانت روا نمي‏دارم ، و يا من از خاندان نبوت و طهارتم ، و يا عفت و عصمت من، مانع از فحشاي من است. نگفت من از عذاب خدا مي‏ترسم و يا ثواب خدا را اميد مي‏دارم. و اگر قلب او به سببي از اسباب ظاهري بستگي و اعتماد داشت طبعا در چنين موقعيت خطرناكي از آن اسم مي‏برد ، ولي مي‏بينيم كه به غير از معاذ الله چيز ديگري نگفت ، و به غير از عروة الوثقاي توحيد به چيز ديگري تمسك نجست...\"

(مقایسه کنید تطابق کلام علامه را با قصه ای که در فیلم به تصویر کشیده شده، و بسیاری از چیزهایی را که علامه تاکید می کند یوسف نگفته، به زبان می آورد! ادامه ی مطلب هم خالی از لطف نیست، از ص 179):

\"بعضي گفته‏اند : زليخا در اين بين ناگهان برخاست و پارچه‏اي به روي بت خود انداخت و گفت: شرم مي‏دارم از اينكه بت من مرا به اين حال ببيند، يوسف هم برخاست و گفت كه تو از سنگي كه نه مي‏بيند و نه مي‏شنود شرم مي‏كني آن وقت من از خداي سميع، بصير و داناي به اسرار دلها شرم نداشته باشم؟! اين روايات و نظائرش رواياتي است كه حشويه و جبريه كه ديني جز دروغ بستن به خدا و انبيائش ندارند جعل نموده ، و يا دنبالش را گرفته‏اند ، و اهل عدل و توحيد بحمد الله عقايدي كه بتوان بدان خرده گرفت ، ندارند.\"

(مجدداً عین این حدیث که توسط حضرت علامه جعلی تلقی شده در فیلم دیده می شود).


2- ماجرای ازدواج یوسف و زلیخا (که به نوعی تمام داستان فیلم علی الظاهر بر آن استوار است و همه ی مردم از همین الآن منتظر قسمت آخر داستان هستند، چرا که فیلمفارسی همیشه با ازدواج ختم می شود! توضیح: عکس های این عروسی در انتهای فیلم از هم اکنون در وب سایت های فارسی منتشر شده است):

رجوع کنید به صص 348 و 349 المیزان: \"روايات در داستان يوسف بسيار زياد است ، و ما از آنها به آن مقداري اكتفا كرديم كه به آيات كريمه قرآن مساس و ارتباط داشت و ما بقي را متعرض نشديم ، چون علاوه بر اينكه ارتباط زيادي با آيات نداشت بيشتر آنها يا سندش ضعيف بود و يا متنش دچار تشويش و اضطراب بود... از جمله مطالبي كه در برخي از آن روايات آمده اين است كه يوسف (عليه‏السلام‏) با همسر عزيز ازدواج كرد ، و اين همسر عزيز همان زليخا بود كه سالها عاشق يوسف شده و آن جريان‏ها را پيش آورد.\"

همان طور که ملاحظه می کنید، فیلم نامه پس از رفتن حضرت یوسف به مصر (و به خصوص پس از بلو غ ایشان) به طور واضح بر محوریت زلیخا می گردد، و عشقی که به یوسف داشته. این در حالی است که حضرت علامه به صراحت احادیث مربوط به این موضوع را ضعیف و مشوش می داند. و این گونه است که این فیلم، داستانی را که قرآن از آن به عنوان احسن القصص یاد می کند، به صورت یک داستان عشقی نشان می دهد که افراط در آن بیننده را هم دلزده می کند، در حالی که حضرت علامه این ماجرای عشقی را به وضوح بی ارتباط با این داستان قرآنی قلمداد می کند.

والله اعلم. (102382)
 
mehdi
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۱۳:۳۲:۰۸
برادر من چه فرقی می کنه اینو گفت یا اونو . مهم اون مطلب اصلی که باید گرفت . که در این زمینه واقعا موفق بوده ... (102464)
 
عليرضا
۱۳۸۷-۱۱-۲۰ ۱۰:۳۸:۰۸
از زحمات شمادر تهيه اين سريال کمال تشکر را دارم وبراي من خيلي جالب بود و
تحت تاثير قرار گرفتم.ونکات خيلي اوورنده اي داشت. (103032)
 
مصطفی
۱۳۸۷-۱۱-۱۶ ۱۳:۰۱:۵۵
با سلام
اتفاقأ معلوم میشود که تفسیر علامه را نخوانده ای که اینطور غیر واقعی قضاوت کرده ای صحنه مراوده را این فیلم بخوبی و منطبق با مراجع شیعی از جمله تفسیر علامه روایت و نشان داد برودوباره تفسیر را بخوان ببین در رابطه با صحنه مراوده علامه از مفسیرین دیگر چه نقل قول های مستهجنی را نوشته است ضمنأ نسخه فارسی آن را به قلم یکی از شاگردانش بخوان (102586)
 
بهرام
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۲۰:۱۸:۰۱
از اینکه کارگردان تا حدودی در تلفیق واقعیت با تقدس پیامبر توفیق داشته جالب است اما سریال میتوانست از دیالوگ قویتر و نقش افرینی گسترده تری از بازیگران استفاده میکرد ضمن اینکه زمان پخش بسیار بد انتخاب شده است (102383)
 
علیرضا
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۲۰:۳۳:۴۴
چیزی که باعث جذابیت و زیبایی این سریال شده داستان زیبای آن است که خود قرآن فرمده احسن قصص است. وگرنه در کل ضعیف است و ای کاش این کار را یک کارگردان و گروه قوی تر انجام می داد. (102384)
 
احمد
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۲۰:۳۴:۲۳
ایت سریال از لحاظ مطالعات باستان شناسی ،تیپ و لباس افراد و..خیلی ضعیف است و مثلا قیافه های عربی در کنار چهره های سفید اروپایی مانند و سیاه چهره ها همگی در کنار هم بهکار گرفته شده اند.همچنین پوشش لباس ها مخصوصا زنان خیلی آشفته است و بازیگران برخی اوقات با مو و برخی اوقات خیلی محجبه دیده می شوندو....

در قسمت قبلی بنده که سریال را البته از تلویزیون 40 اینچ تماشا می کردم در یکی از صحنه های رودخانه نیل ،سوله های صنعتی را به وضوح در ته منظره دیدم. (102385)
 
محمد
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۲۱:۳۶:۴۱
اين سريال يكي از ضعيف ترين سريال هايي بود ه كه در اين چند سال ساخته شده است كاش اين سريال را يك كارگردان كاربلد تر مي ساخت (102387)
 
مهدی313
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۲۳:۱۳:۱۷
در مجموع این سریال را خوب می بینم .حالا گاهی انتقادی هم وارد باشد .اما گاهی با دیدنش یوسف را یوسف جان صدا می کنم .گریه هم کرده ام با دیدن این سریال . در مجموع هشتاد نود درصد خوب می بینمش.ضمن تشکر از کارگزدان این فیلم .به نظر من هم اگر حاتمی کیا یا مجیدی این فیلم را می ساختند ممکن بود حس دیگری دران پدید اید .البته از کارگردان سازنده این فیلم یوسف(س) هم متشکرم (102396)
 
مجید
۱۳۸۷-۱۱-۱۴ ۲۳:۴۷:۲۴
من درکتاب سینوحه خوانده ام که اخناتون در سال چهاردهم تا شانزدهم سلطنت خود اتن یا خدا ی خورشید را پرستش میکرد ودرهمین سال کاهنان مصر حکومت او را سرنگون کردند ودوباره امون خدای مصریان شد وپسر اخناتون به سلطنت رسید حال سوال اینجاست که1-چگونه میتواندیوسف در زمان اخناتون ظهور کرده باشد با توجه به چهارده سال خشگ سالی وابسالی مصر2-ایا به علت نبودن هیچ مدرکی درتاریخ مستند مصردر باره یوسف این داستان بوسیله بنی اسراییل ساخته وپرداخته شده است (102398)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۰:۲۳:۲۷
ما كه ميتونيم همچين سريال هايي بسازيم و قدرت خرج كردن پول رو داريم تا فيلمي پر مخاطب داشته باشيم چرا نيايم فيلم سينمايي خوب بسازيم تا ما هم سهمي از دنياي تجارت و صنعت فيلم سازي دنيا ببريم (102402)
 
عبدل
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۰:۲۷:۴۴
این نظر سنجی رو کی انجام داده؟ (102403)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۱:۳۴:۱۱
فیلم خوب و جذابیه اما یه ایرادایی داره.مثلا من تو فیلم ندیدم یه تصویر از فاصله 10 یا 20 متری بگیرن(خصوصا از دکور ها و...)اصطلاح فنی شو نمی دونم لانگ شات میگن یا تو این مایه ها.همش چسبیدن تو صورت بازیگر. (102409)
 
محمد
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۳:۲۱:۱۳
بی‌اعتباری این نظرسنجی کاملاً روشن است. نارضایتی مردم از کیفیت این سریال به‌طور کاملاً محسوسی قابل‌لمس است. (102412)
 
محمد
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۶:۴۶:۰۲
کار زیاد و زحمت فراوانی صورت گرفته است، اما ضعف کلامی در سریال واضح است. در مجموع درجای خود اثر ارزشمندی است که البته می توانست با در نظرگرفتن زمان وقوع، مشکل بازر سریال یعنی کاربرد اصطلاحاتی با زمان و فرهنگ کنونی در دیالوگها را برطرف نمود. (102417)
 
سليماني
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۸:۲۴:۴۴
محتوا ، كيفيت بالاخص كارگرداني سريال مطلوب نمي باشد و حيف از اين همه اعتباري كه خرج شده است اينگونه سريال مهم و تاريخي مي بايست توسط آقاي ميرباقري وبا حضور هنرمندان مطرح كشور تهيه ميگرديد عمده تماشاگران اين سريال كودكان خردسال هستند (102420)
 
علي
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۸:۲۸:۲۴
سلام
اين سريال پر است از ايرادات تاريخي - فني - تو حوزه هاي مختلف . ثانيا نظر سنجي هاي صدا و سيما هميشه براي خودشون خوب بوده ! (102421)
 
هما
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۸:۴۰:۳۲
سلام
باید به این کارگردان بزرگ تبریک گفت چون اگه مستندات تاریخی نبود من فکر میکردم که حضرت یوسف واقعی بعد از دولت نهم آمده یا قرار است بیاید. ساختن فیلمهایی با این مزامین و در این برهه از زمان که با وقایع موجود همخوانی شدیدی دارد بسیار انسان را از ادبیات دینی ما دور میکند. بعضی از دیالوگهایی که از زبان یوسف خارج می شود هر روزه در روزنامه ها دیده می شود. در نهایت این فیلم فیلمی است که ساخته شده و از دید کارگردان است ولی این کارگردان خیلی علاقه دارد آب به آسیابی بریزد که چرخش برای او بیشتر بچرخد و شاید بتواند برای 123 هزارو 999 پیامبر دیگر هم فیلم و سریال بسازد. (102423)
 
mehdi
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۱۳:۳۵:۰۹
زمان آقای خاتمی ساخت این سریال شروع شد . از سال 83 به بعد حدود 40 درصد کار مونده بود (102465)
 
رضا
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۹:۱۳:۰۴
ديالوگ بسيار ضعيف است (102426)
 
fereydoon
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۹:۳۳:۱۵
معلوم نیست چرا مسئو لین نظام بدون توجه به نظر حضرت یوسف چرا همه ارزهای نفتی را نفله کردند وبرای خشگسالی چیزی نگذاشتند (102428)
 
حسن
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۹:۳۶:۵۲
باسلام
در سايت ها و گفتگوها ي آقاي سلحشور خواندم كه ايشان گفته بو د اجازه به دخترهايم نمي دهم كه در سريال ها بازي كنند مي خواستم به وي بگويم اگر كارد ايراد دارد چه فرقي بين دختر خودت هست و دختران مردم
در سريت آنقد نقش دليخا برجسته شده كه مي توان گفت سريال يوسف و زليخا (102432)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۹:۴۱:۳۵
دلم براي زليخا ميسوزد چه طور ميشود اين همه ذجر كشيدن يك انسان را تحمل كرد به خصوص وقتي كه از فوت شوهرش چندين سال ميگذرد (102433)
 
حزب پيشرفت وسعادت ايران
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۰۹:۴۹:۵۶
سفرها ي حضرت يوسف به آباديها وشهرها جنبه شعاري وتبليغي نداشته است.
آن حضرت كمتر سخنراني وبيشتر با عمق مشكلات آشنا مي شدند. (102435)
 
وحید
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۱۰:۱۶:۴۶
فارغ از نکات مثبت و منفی زیادی که در این سریال وجود داره، باید دید با توجه به هزینه هنگفتی که از بیت المال برای اون انجام شده تا چه حد تونسته بازدهی داشته باشه و آیا با این هزینه می شد کارهای فرهنگی دیگه ای انجام داد که بازدهی بالاتری داشته باشه یا نه. (102441)
 
Hossein
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۱۰:۳۳:۴۵
آقا یه مثل هست که میگه میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است آخه تو رو به خدا کارهای میرباقری کجا و این سریال ضعیف کجا غالب ایرادات مستقیماً به شخص آقای سلحشور بر می گرده. (102443)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۱۱:۰۳:۱۵
بنام خدا

کیفیت فیلم اصلاٌ خوب نیست، در این فیلم منزلت حضرت یوسف بعنوان یک پیامبر الهی تنزل یافته و حق ایشان اصلاٌ ادا نشده است. در این فیلم به وضوح خودنمایی یوزارسیف دیده می شود در حالیکه خیلی از انسانهای عادی چنین خصوصیاتی ندارند چه رسد به انبیا. در جاهایی دیده می شود که یوزارسیف به کسانی که اشتباهی انجام داده و پشیمان نیز شده اند اشتباهشان را یادآوری می کنند( مانند فروش یوسف در بازار توسط مالک) یا حضرت یعقوب در هنگام مرگ همسرش عادات زشت او مانند حسادت را بیان می کند که با مفاهیم قرآن سازگار نیست.
علاوه براین سریال بعضا به موضوعاتی می پردازد که اصلاٌ ارزشمند نیست مانند مرگ ندیمه زلیخا. بهتر بود ساخت این سریال به کارگردانهای باتجربه ای مانند میرباقری، فخیم زاده ، بحرانی سپرده می شد. (102445)
 
علی
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۱۱:۱۳:۴۶
ما در مورد این کار پژوهشی هیچ اطلاعاتی نداریم
1- پرسشها ظاهر سو دار و هدایت کننده پاسخگو بوده اند.
2- جامعه مورد بررسی و چگونگی انتخاب آن
3- حجم نمونه
4- آنالیز و توصیف یافته ها
5- نگرش فرد محقق و اهداف آن که در این تحقیق در نگرش محقق بیشتر تایید سریال دیده می شود تا نظر خواهی راجع به آن
6-...
از مدیران سایت تقاضا میشود ازین پس اگر پژوهشی را انتشار میدهند پرسشنامه آن را نیز از محقق گرفته و در سایت بگذارند و ضمنا آنچه قبل از انتشار یک کار تحقیقی لازم است خواننده بداند مواردی است که استاندارد مشخصی دارد آنها را اگر منتشر نکنید نتایج تحقیق اصلا قابل اعتنا نخواهد بود (102447)
 
علي
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۱۱:۲۸:۴۵
نشان دادن آه و ناله پيرزني چون اين زليخا در فراق يوسف که از ابتداي سريال ديديم به چه نيت بود بسيار زننده و نامناسب است مخصوصا براي جوانان و بانوان. سمپاتي ايجاد شده براي زليخا حساسيت و قبح اين نوع کردار را کاهش مي دهد. آيا واقعا در قرآن مجيد چقدر به اين قضيه پرداخته شده. يعني چند آيه از کل داستان در خصوص آه و ناله زليخاست. (102448)
 
بهاری
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۱۲:۱۳:۳۱
ضعفی که د رسریالهای تاریخی دیده می شود به نوعی الگوبرداری از سینمای هالیوودی شده یعنی پررنگ کردن نقش ضد قهرمان یا نقشهای مونث سریال بجای پرداخت بیشتر به قهرمان داستان ، در این سریال هم اگر کل صحنه هار را تایم بگیریم زمان بازیهای زلیخا و پرداخت به او بیشتر از یوسف می شود و اینگونه متصور می شود که کارگردان از پرداخت بیشتر شخصیت یوسف عاجز است بطور مثال در چندین قسمت متوالی به کهولت سن و دزدی از قصر زلیخا پرداخته شده و بیشتر شده سریال زلیخا - کل 7 سال فراوانی را در انبار کردن گندم در سیلو می بینیم نه زمینی نه کشاورزی نه باران فقط گندم در سیلو انبار می شود . گریمها هم که افتضاح ،زلیخا پیر می شود ولی عزیز مصر و اطرافیان و ... انگار اکسیر جوانی خورده اند بعضی دیالوگها به اصطلاح تاریخی است بعضی زبان عامه فیلمبردار هم که انگار ریل برای حرکت نداشته و ... (102454)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۱۴:۵۰:۲۵
متاسفانه خيلي در سريال آب بسته اند و تقريبا از عاري از جنبه هاي هنري است. كل جذابيت سريال به خاطر جذابيت قراني ان و احسن القصص بودن ان است. اتفاقا در مورد سريال مردان انجلس هم همين طور بود بخشهايي كه از قران اخذ شده بود جذاب بود ولي ساير بخشها سيار ملال اور. در مورد اين سريال هم فقط بخشهاي قراني جذاب است. در مورد مثالهايي از اب بستن در سريال هم مي توان به ذكر تمام جزئيات فوت بوتيفار،‌ جزئيات درگذشت كاري ماما! و ... اشاره كرد كه جز پركردن وقت هيچ توجيه ديگري دارد. (102478)
 
فرهاد
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۱۶:۱۱:۳۴
جلوه دادن احسن اقصص قرآن به صورت یک داستان عشقی بدون توجه به نکات عرفانی و دینی در این سریال شرم آور است. (102490)
 
ehsan
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۲۰:۲۷:۰۲
Ba salam be hame ,hame midonan ke cinemaye iran zayife vali aksaran filmhaye mazhabish dar hadde gabele gabol bod,vali in filme aghaye salahshor aslan intori nabod,be ghole dostamon bishtar az yosof zoleikha va havasash dide mishavad,shoma be filme masaebe masih be kargardaniye mel gibson negah konid filmo tori doros karde ke ba hameye inke midonim vageyyat nadare vali tahte tasir garar migirim bayad kargardanhaye ma az ona ebrat begiran na in ke filmhaye zayifo poshte sare ham hey doros konan.fek konam kharab kardane beytolmale. (102514)
 
خسروی
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۲۲:۲۸:۱۶
1- این سریال واقعا از هر نظر به غیر از انتخاب برخی هنرپیشه ها مثل یوسف از ساخت ضعیفی برخوردار است.

2- من سریال را دنبال میکردم فقط برای اینکه داستان آن در قرآن به عنوان احسن القصص توصیف شده است. فکر می کنم خیلی از مردم هم مانند من بخاطر علائق دینی این سریال را تماشا کرده و می کنند.

3- اگر در این کار آقای سلحشور نام حضرت یوسف و زلیخا را عوض میکرد و برای مجموعه اش یک اسم دراماتیک و عشقی میگذاشت تاثیری در روند کل فیلم ایجاد نمیکرد و آنوقت کارگردان که اتفاقا همان فیلم نامه نویس و نیز تهیه کننده است دیگر به تعداد زیاد مخاطبان فیلم افتخار نمی کرد و آن وقت فیلم به یک سریال معمولی سطح پائین تنزل میکرد.

4- تعداد بینندگان یک فیلم که سندی برای خوب بودن یک فیلم نیست که آقای کارگردان انگشت روی آن گذاشته و ول کن معامله هم نیست! اتفاقا خیلی از فیلمهای بد مخاطبان بیشتری از فیلمهای خوب در سینما داشته و دارند که نیازی به اسم بردن نیست و همه میدانیم.

5-در ضمن آقای سلحشور به بودجه کم فیلم اشاره میکنند. در این صنعت خیلی از کارهای بسیار برجسته و ماندگار با بودجه کم هم ساخته شده اند و خیلی از فیلمهای با هزینه های نجومی در همان سال اکران فراموش شده اند.

در نهایت از این موقعیت استفاده میکنم و به آقای سلحشور می گویم ای کاش این سریال را نمیساختید و به آقای لاریجانی می گویم کاش در زمان صدارتتان در سیما از فرد و مجموعه قوی تری برای به تصویر کشیدن احسن القصص قرآن استفاده می کردید. (102523)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۱۱-۱۵ ۲۲:۵۲:۰۱
از کدوم نظز سنجی حرف میزنید؟ از کدوم استاد ، دانشجو و طبقه روشنفکر حرف میزنید؟ حداقل نوشته های این صفحه خود شما یک نوع نظر سنجی است، چه نتیجه ای میگیرید؟ آخر ترا بخدا این هم شد سریال؟ این دیالوگ های ضعیف و کش دادن های الکی و بی معنا، حیف این همه پول که صرف این سریال شد. (102525)
 
علی
۱۳۸۷-۱۱-۱۶ ۰۹:۴۴:۴۸
تنها نکته آموزشی این سریال، مشروع کردن شهوترانی زلیخا و امیال اوست و کارگردان به زور میخواهد شهوت و خیانت به خانواده توسط زلیخا را عرفانی و مشروع جلوه دهد. کاری که در هالیوود هم نمی کنند.
کاش دل مسولان؟ کمی هم به حال ارزشهای اخلاقی و اجتماعی میسوخت. (102556)
 
بهزاد
۱۳۸۷-۱۱-۱۶ ۱۱:۱۸:۴۴
من از آقاي سلحشور سوالي دارم : آياشما رو مجبور به اين كار كردن واقعا به وجدان خود رجوع كرديد كه با اين حيف ميل بيت المال اون دنيا چه جوري پاسخ خواهيد داد واقعا آيا با ساختن فيلم يوسف(ع) در هاليود و ايتاليا آيا نيازي بود به اين همه هزينه (102575)
 
محمد
۱۳۸۷-۱۱-۱۶ ۱۵:۴۵:۳۰
نمي‌دانم ما را چه شده است كه هدف وسيله را توجيه مي‌كند؟
برادران و خواهران گرامي هيچ از خود پرسيده‌ايم نگاه كردن براي مردان به چهر‌هاي غرق در آرايش زنان اين فيلم با فتاواي كدام مرجع مطابقت دارد؟
اگر مي‌خواهيم داستان قرآني را بيان كنيم آيا رواست با احكام اسلام ناب اينگونه برخورد كنيم؟
زيبايي اين قبيل كارها زماني است كه با وجود رعايت احكام الهي يك كار تلويزيوني ساخته شود.
به نظر شما آيا مجموعه‌هاي مبتذل عشقي و احسن قصص قرآني بايد در يك حد حجاب را رعايت كنند؟
به نظر من كارگرداني موفق است كه بتواند در قالب احكام ناب اسلامي اين داستان را به تصوير بكشد. (102599)
 
۱۳۸۷-۱۱-۲۲ ۱۱:۳۹:۵۸
دوست عزیز اینقدر جانماز آب نکش.
اول اینکه هر روز داره در تلویزیون فیلمهای خارجی پخش میشه که خیلی بدتر از اینه.
دوم : اگر شما مشکل دارید میتونی نگاه نکنی.
سوم: در کدام رساله نوشته که تصویر حرمت داره؟ (103407)
 
هادی
۱۳۸۷-۱۱-۱۶ ۲۰:۰۴:۲۲
بسیاری از قسمتهای داستان از لحاظ زمانی با هم تناسب ندارند. (102616)
 
saeed
۱۳۸۷-۱۱-۱۷ ۱۷:۲۴:۵۵
من هم موافقم كه اين كار را بايد به يك نفر مثل آقاي مير باقري ميدادند تا مردم جذابيت واقعي داستان را ببينند معلومه كه توي قحطي كارهاي پر مغز تلويزيوني ردم از اينكار خوششون مياد ولي حقيقتا اين كار ضعيف است (102713)
 
آرمان
۱۳۸۷-۱۱-۱۷ ۲۱:۲۶:۳۸
يكي از مشكلات بزرگ فيام نداشتن بازيگرهاي تاپ و درجه يك است غير از كتايون رياحي تمام بازيگرها دست سوم و چهرم سينما هستند.حتي من شنيدم قرار بوده نقش يوسف رو پارسا پيروزفر ايفا كنه اما مخالفت شده (102733)
 
saharyar.blogfa.com
۱۳۸۷-۱۱-۱۸ ۱۹:۵۸:۱۲
چه موافق*******

چه مخالف!

همین که هر جا سخن ازین سریال است این همه نظر داده می شود

نشان می دهد این سریال قابل توجه است .....................................

عرصه فیلم ها معنوی و اخلاقی هنوز هم جای کار بسیار دارد هر کس مدعی ست بسم الله !
کار امام علی آقای میر باقری هیچ حس معنوی نداشت اگر چه دیالوگ هایش جذاب تربود!

همه منتقدان :

تنها بعد از دیدن یک اثر است که می توان به بهبود آن فکر کرد !

و هر کاری دراین عالم ........بهتری هم دارد...................................

همیشه کسی که اولین بار وارد عرصه میشود

از همه با شهامت تر است .... (102806)
 
مهدی
۱۳۸۷-۱۱-۱۸ ۲۳:۰۷:۵۰
اینجا همه سریال یوسف را نقد کردن چرا چون افرادی هستند که در خانه یا محل کار از اینترنت استفاده می کنند و زمان خود را صرف دیدن سریال های مذهبی ان هم با تحریک مسائل جنسی نمی کنند .این نظر سنجی که امارهای طلائی برای پوشش فعالیت های صدا و سیما را نشان می دهد از دیدگاه دانشگاهی پشیزی ارزش ندارد و ما در اموزش و پرورش و صدا و سیما مقرضانه دراریم عمل می کنیم و نتیجه ان ضربه به نسل است نه نسل عربی ترکی افغانی روسی امریکایی بلکه جوانان همین مرز و بوم که قربانی دفاع ایدولوژیکی یک نسل دیگر می شود که انتخاب هایی از روی احساسات در دوران جوانی کرده اند و در حال بسط فرهنگی و اقتصادی ان هستند .
به نظر بنده باید نگاهی به دین ستیزی جوانان و نیاز امروزی انها کرد یعنی ایا اهداف این برنامه برای حاج اقا های بازاری است یا برای نسل جوان اگر ما حتی بگوییم بخشی از فیلم به تاکید صبر و ایمان اشاره می کند ایا نیمه دیگر فیلم می تواند بخش اوقات فراغت را تامین کند . ایا اطلاعاتی که نسل جوان برای زندگی خود تامین می کند از این دست منابع است و ایا ما با نمایش مذهبی ملتمسانه می توانیم الگو ساز باشیم و ایا ما ابعاد دیگر را برسی کرده ایم .
مهدی کرج (102810)
 
جولایی
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۰۰:۲۶:۵۷
۱- این سریال با توجه به هزینه ی ۶ میلیاردی آن اصلا در حد سریالهای درجه ی سوم هم نیست

۲- دکورها به قدری بد ساخته شده اند که به وضوح یونولیت بودن و فوم بودن آنها را نشان می دهد حالا این دکورها را با فیلمی مانند مومیایی یا فیلمهای دیگر مقایسه کنید

۳- در ابراز عشق زلیخا تا این سن پیری و کوری شدیدا اغراق شده به طوری که کرامت انسانی را زیر سوال می برد

۴- در این فیلم عده ای به سرعت درحال پیر شدن هستند و جالب اینجاست که عده ای دیگر اصلا تغییری نمیکنند

۵- پس از پخش این فیلم عده ای از مسئولین احمدی نژاد را شبیه به حضرت یوسف دانسته اند و از بعضی ویژگیهای این فیلم سواستفاده ها کرده اند که همین مساله باعث می شود تا فکر کنیم شاید این یلم به نوعی تلویحا برای ایجاد تشابه با احمدی نژاد و صحیح جلوه دادن کارهای او با چنین هزینه ای ساخته شده است

۶- اگر در کشور ما با استفاده از کلاه گیس مشکلی نیست پس این کامواهای بدشکل و نازیبا چرا مورد استفاده قرار گرفته؟ و اگر استفاده از کلاه گیس مشکل دارد مگر مجبور هستند که از کاموا استفاده کنند؟ ما به همان روسری هم عادت داریم و هم رازی هستیم نباید که بی جهت اصول فیلم سازی را زیر پا گذاشت

۷- در تمام سالیان تاریخ مردی به زیبایی حضرت یوسف نبوده و این مورد یکی از عمده ویژگیهای ایشان است با توجه به این موضوع آیا بازیگری زیباتر و مناسبتر در این کشور ۷۰ میلیونی وجود نداشته که از فردی با ظاهری بسیار معمولی استفاده شده؟ (102817)
 
فرزاد
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۰۷:۲۱:۰۱
چرا جاذبه جنسي سريال در افزايش بينندگان آن را در نظرسنجي مطرح نكرده اند؟ (102832)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۰۸:۳۶:۱۰
اين سريال مزخرف ترين سريالي است كه تاكنون ديده ام.

اگر به سريالي مانند سريال امام علي نمره 18 بدهيم براي اين سريال صفر هم زياد است. (102838)
 
حميد
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۰۹:۳۱:۱۱
با تشكر از ساخت اين فيلم عشقي توسط آقاي سلحشور كه در طي 30 سال گذشته هيچ يك از كارگردانان نتوانسته بودند چنين فيلمي بسازند من فقط يك نكته دراين فيلم برايم عجيب بود كه يوزارسيف هم مانند ريس جمهور خودمان هم سفرهاي استاني داشته و هم تقسيم يارانه ها بين فقرا وهم عدالت گستر بوده و نمي دانم كه آيا ريس جمهور ماهم قبلا اين فيلم را ديده بودند وازيوزارسيف چنين كاري را ياد گرفته اند يا فيلم را از روي سفرهاي استاني و ريس جمهور ساخته اند در هر صورت خيلي تبليغ جالبي است ! (102850)
 
روح الله
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۱۱:۲۷:۰۸
کاش الف نظر سنجی خود و پرسش از کارگردان فیلم را اندکی به تاخیر می انداخت. در این روزها شاهد پخش قسمتهایی از سریال هستیم که گویی مخاطب را به سخره گرفته و در صدد اتلاف وقت و طولانی کردن قسمتها می باشد. صحنه هایی که هیچ جذابیت و ارزشی ندارند(راه رفتن، ناراحتی زلیخا و...)باعث خستگی و زدگی مخاطبین شده است. (102884)
 
عبدالله
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۱۴:۳۸:۳۵
در يكي از نما ها سه تن از برده هاي زليخا براي تهيه گندم به يكي از سيلو ها ميروند.مامور سيلو نام آنها را ميپرسد.پس از شنيدن نام آنهاچند برگ را بررسي ميكندسپس ميگويد:نام شما در ليست نيست!.....جل الخالق.آقاي سلحشور اين بازيگران انگليسي زبان را از كجا كشف كرده ايد؟نكند كار كار انگليسهاست؟ (102928)
 
ایران
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۱۵:۵۹:۰۹
فیلم حضرت یوسف بیشتر از اینکه یک فیلم سینمایی یا حتی تلویزیونی باشد بیشتر شبیه تله تئاتر می ماند با اشتباهات فاحش تاریخی و صحنه آرایی و حتی مذهبی.

1- مجسمه ابوالهول اگر هم قبل از زمان حضرت یوسف ساخته شده بود حداقل دماغش هنوز شکسته نشده بود.
2- اهرام مصر به صورت خرابه های کنونی نبودند و رویه ای از مرمر سفید داشتند که هزاران سال بعد ، جهت ساخت مساجد و خانه های مردم استفاده شدند.
3- از آنجاییکه تهیه کننده فیلم به خود زحمت سفر به کشورها و حتی شهر های دیگر ایران را نداده شاهد بیابان بودن اطراف رود نیل هستیم . ما که هیچ نشانه ای از حاضلخیزی ندیدیم.
4- تمام مشاهیر مصر باستان از سینوهه گرفته تا نفر تی تی در دوره حضرت یوسف تشریف دارند. فقط جای کلئوپاترا در فیلم خالیست.
5- به نظر می رسد کش دادن بعضی قسمت های بی محتوای فیلم بیشتر برای قرارداد دقیقه ای n میلیون فیلم باشد تا غنای فیلم. به نظر من که دقیقه ای 100 هزار تومن هم نمی ارزد (من که شنیدم 7 میلیون) حالا حساب کنید شونصد قسمت 3 ساعته! چقدر در میاد.
6- از انتخاب بازیگران و دکوراسیون و ... این فیلم بیشتر شبیه فیلم های کم بودجه می ماند نه کار به این پر هزینه ای و سنگین.
7- آیا چکیده این همه منابع دینی و تاریخی که آخر فیلم می نویسد این است؟ آیا بهتر نبود یک تحقیقی هم از اوضاع مصر باستان می شد تا فیلم کمی طبیعی تر باشد؟8- بسیار زیبا تر بود تا مثل فیلم امام علی (ع) کار به کارگردانی قابل سپرده میشد تا فیلمی به یاد ماندنی در زمینه تاریخی تهیه شود. (102939)
 
متين
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۱۸:۳۶:۵۱
خوب با چند بازيكن ارزان قيمت بودجه خوبي گرفتن . (102947)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۲۱:۰۰:۰۶
متاسفانه فیلم کاملا سیاسی می باشد.حضرت یوسف در حال طرح تحول اقتصادی است و.........؟ (102972)
 
ایران
۱۳۸۷-۱۱-۲۰ ۰۲:۱۳:۱۸
تا اونجاییکه من میدونم زلیخا فقط 5-6 سال از حضرت یوسف بزرگتر بود نه چهل سال!
که اون اختلاف کم هم با جوان کردن زلیخا (خداییش خدا هم جوونیاش -نعوذبا...-چه کار ها که نمی کرد از جمله جوان کردن ایوب پیامبر و همسرش - آقای سلحشور در جربان هستند-)
به خوشی ختم به خیر شد.
ای کاش به جای سریال یک فیلم سینمایی ساخته میشد چون فکر نکنم با حذف قسمت های بی محتوای این سریال بشه یه فیلم 20 دقیقه ای ازش در آورد.
شما که بلد نیستید فیلم تاریخی مذهبی بسازید حداقل ذهنیت ما را از انبیا خراب نکنید. (102991)
 
۱۳۸۷-۱۱-۲۰ ۰۸:۵۱:۴۷
بنده شخصيتي از نوع عوام جامعه هستم شناخت زيادي از هنر سينما ندارم
اما حتما ديدن فيلم روي ما هم اثرات خودش را دارد
من سرسالهاي زيادي تحت عنوان مذهبي در تلويزيون تماشا كردم مثل امام علي
و.. در ان سريالها در نظر من هيچ چيزي از شخصيت امامان در نظر من كمرنگ كه نشد هيچ افتحار هم به داشتن همچين اماماني در نظر من بيشتر شد
اما در اين سريال با تمام تلاشي كه كردند تنزل شخصيتي به حضرت يوسف
در ذهنم ايجاد شده (البته ما عوام گناه ان را به گردن سازندگان مياندازيم
چون قربونش برم حضرت يوسف هميشه براي ما مسلمانان ودوستاران او انساني
زيبا ومومن وبا شكوه است)
خواست بگم اگر سريال را براي عوام جامعه هم ساختيد اين عوام ديگه اون عوام 30 سال پيش نيستند (103005)
 
رضا فرزام فر
۱۳۸۷-۱۱-۲۰ ۰۹:۳۰:۰۲
تمام ابعاد منفی و مثبت این سریال( روابط، ضوابط، اخلاقیات ، دکوراسیون ، تطبیق فیلمنامه با مستندات کتابهای اسمانی ، کارگردانی و هزینه های انجام شده و با صرفه بودن یا نبودن آن ) توسط دیگران مطرح شد ولی یک موضوع مغفول مانده است و آن اینکه شدت ارادت و اعتقادات دینی و اینکه خدای نکرده نسبت به ساحت مقدس حضرت یوسف کوته بینی kشده باشد و نشود در این فیلم برای درک و فهم و کمال دانش زمینی و الهی حضرت یوسف خیلی روغن داغ شده است و نسبت به فرهنگ و تمدن و دانش و تخصص و علوم بدست آمده آن زمان جامعه مصر بسیار کم لطفی شده است . آیا مردمی که آن اهرام عظیم و آن مجسمه ابوالهول و سایر اثار را در شهر تبس آن زمان و دره شاهان و محلی که امروزه \" القصر\" نام دارد با آن محساسبات پیچیده آن توانسته ان بسازند آیا به زعم فیلم نامه یوسف پیامبر مردم مصر اینقدر بی اطلاع و بی تجربه بوده اند که شیوه انبار کردن گندم را نمیداسته اند؟ آیا در مصر باستان با تاريخ حدود 4 هزار ساله ان هیچ وقت خشک سالی رخ نداده است و مردم مصر تا زمان حضرت یوسف بااین مشکلات و نظایر ان اشنا نبوده اند؟ از روایات و احادیث و مستندات دینی و غیر دینی میگذریم و به یافته های باستان شناسی رجوع می کنیم . آيا مشخصات فنی و رمز و راز های موجود در ساخت این اهرام عظیم محاسباتی که در ساخت این اهرام انجام گرفته بی اطلاعی و بی دانشی مردم مصر باستان را باز گو می کند؟ شما را بخدا :
1- اگر میخواهید مردم را سرگرم کنید بسازید از این فیلم ها با همین مضامین و فیلمناه و نگرش به موضوع چه این سریال و چه سریال های ديگر ، ولی اگر
2 - اگر قصد بر این است که حقایق و واقعیت های تاریخ را هم در نظر بگیرید تعصب و افراطی گری در اعتقادات و برداشتها و یک بعدی نگری را کنار بگذارید و انچه بوده است یا براساس مستندات تاریخی بنظر میرسد که بوده باشد بیان کنید. از قرار اثار باستان شناسی شاید بتواند حقایق و واقعیت های موجود آن زمان جامعه مصر را از لحاظ پیشرفتهای علمی و تکنولوژی و تخصص در کشاورزی و صنعت و امور اداره کشور بدست دهد . (103011)
 
۱۳۸۷-۱۱-۲۳ ۰۰:۲۰:۳۹
بهتر بود می نوشتید این سریال حضرت یوسف نبود بلکه تبلیغات برای آقای احمدی نژاد و سیاستهای او همچون طرح تحول اقتصادی بوده است (103556)
 
H
۱۳۸۷-۱۱-۲۴ ۰۲:۲۷:۲۱
سلام
به نظر شخصی من که سریال خوبی است و ارزش دیدن را دارد.

تنها نکته منفی سریال از نظر من یک کم کش دار شدن قسمت های اخیر است، یعنی به نظر من اگر همین سریال کمی از صحنه هایش حذف و چند قسمت در هم تلفیق میشد بسیار عالی میشد. (103804)
 
روباه سرخ
۱۳۸۷-۱۱-۲۴ ۱۴:۲۵:۳۵
بودجه مملکت فنا شده برای صدها سریال بی سر و ته ایرانی.غالبا سریالهای ایرانی خوب شروع میشن بعد کش دار میشند و آخر دست سر و تهشون رو هم میارند.ضعفهای سریال یوزارسیف فقط مختص این سریال نیست.تقریبا 80الی 90 درصد سریالها اینگونه اند.بطور کلی خیلی مزخرفند. (103906)
 
روباه سرخ
۱۳۸۷-۱۱-۲۴ ۱۴:۳۰:۵۴
کلا سریال مزخرفیه و ردخور هم نداره.یوزارسیف هم خیلی خاله زنکه یا بهتر بگم اوا خواهر.زلیخا هم با عشق مزخرفش به یوزارسیف باعث شد پوتیفار دق کنه.به نظر من حق پوتیفار خورده شده و خوب ادا نشده. (103908)
 
mega
۱۳۸۷-۱۱-۳۰ ۱۷:۱۴:۰۶
با سلام
قبل ازهر چیز باید خسته نباشید گفت به بازیگر نقش یوزارسیف که برای اولین بار اولین شخصیت فیلم هستندکه با وجودخام بودن خوب از پس فیلم برامدند .
اما
بدترین نکته این فیلم این بود که دراین یلم گناه زلیخا کم کم کمرنگ میشه تا جایی که زلخایی که درنظر مردم از ان به عنوان یه زن خائن و هوس باز یادشده کم کم داره جای خودش رابه یه عاشق پیشه میده که به عرفان گرایش داره
از طرفی اگر چنانچه کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت را بخونید می بینید که حضرت یوسف در زمان امن هتب 3 نبوده و چند صد سال بعد از فوت امن هتب 3 حکومت مصر در دست چوپانان بوده که از اسیای صغیر بودند و حضرت یوسف در زمان چوپانان وارد قصر عزیز مصر میشود و سپس امن هتب چهارم به حکومت می رسه با براندازی حکومت چوپانان
از طرفی
زیبایی یوسف که از نکات برجسته ای است که در قران نیز به ان اشاره شده اگر اقای سلحشور به این مسئله اذعان دارند که زیبایی در باطن مهم است نه ظاهر چطور مسئله ان و ناله زلخیا که در قران سخنی نیامده را برجسته کرده و ان را کم کم داره به خورد مردم میده که کار او را درست جلوه دهد که زیبایی یوسف همه را به خود جلب میکرده در حالیکه یوسف زیبایی ندارد.از طرفی این فیلم نکته مهمی که دارد ، جنبه سیاسی بودنش داره یا اقای احمدی نژاد در ساخت این فیلم بوده یا نه این فیلم پیش زمینه برنامه های آقای احمدی نژاد بوده است.
از طرفی ما در این فیلم در زمان دو فرعون جز خوبی از فرعونیان چیزی ندیدیم پس ان همه بدی که از حکومت فرعونیان گفته میشه وبارها در قران به حکومتشان اشاره شده مربوط به کدامین فرعون بوده است.
متاسفانه این فیلم فقط بودجه را هدر داد ونه چیز دیگر ، مدت این فیلممیتونست کمتر بشه با بازیگرانی بهتر و در قالب یک سریال چند قسمتی
متاسفانه در کشور ما نمی دانند چه کاری با این پول ها بکنند امیدورام اقای سلحشور نخواهند فیلمی از داستان حضرت موسی را بسازد چون اون موقع مجبورند هزینه سرسام اوری برای شکافتن نیل بپردازند که باید بودجه چند سال از مردم حذف کنند (104951)
 
دانیال ملیحی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۵ ۱۵:۴۵:۳۰
عالیست امیدوارم همه ی مردم راضی باشند (3644297) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.