نظر منتشر شده
۱۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 327604
در نشست خبری در پایان سفر به ایتالیا
روحانی: امیدوارم شورای نگهبان نسبت به رفع نگرانی‌ها اقدام کند/ اگر کلید رابطه با آمریکا در تهران بود من از آن استفاده مي‌كردم
بخش خبری الف، 7 بهمن 94
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۴
رئیس جمهور در نشست خبری در ایتالیا در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه آیا فکر می‌کنید یک استقبالی مانند ایتالیا از شما در آمریکا رخ دهد گفت: امکان‌پذیر هست که بین ایران و آمریکا رابطه غیرخصمانه و بدون تنش برقرار شود و کلید این کار در واشنگتن هست و نه تهران.

حسن روحانی رئیس جمهور در نشست خبری با خبرنگاران در ایتالیا اظهار داشت: همانطور که ترور و خشونت محکوم هست توهین به دیگران هم محکوم است.

روحانی به سر فصل های دیدارش با پاپ صحبت کرد و گفت در این سفر از آقای رئیس جمهور و نخست وزیر ایتالیا دعوت کردم که مورد قبول آنها قرار گرفت.

رئیس جمهور اظهار داشت: در زمینه‌های اقتصادی طرح های اقتصادی داریم که شعاع آن محدود به ایران و ایتالیا نخواهد بود و منطقه اطراف را هم در بر می گیرد.

وی افزود: مردم ایتالیا علاقمند هستند که به مهمانشان در کشورشان خوش بگذرد اما نکته اول اینکه با پاپ دیدار بسیار خوبی داشتیم، به نظر من همه موضوعات مورد گفتگو داراری اتفاق نظر بود، بحث رو از رابطه ادیان شروع کردیم و به او گفتم در دین اسلام اگر مسلمانی به پیامبر اسلام و تعالیم آن ایمان داشته باشد اما به گذشته گان ایمان نداشته باشد ایمان اون کامل نخواهد بود.

روحانی گفت: همانطور که قران برای ما کتاب مقدس است انجیل و تورات هم مقدس است و پیامبران هم برای ما مورد احترام هستند. آقای پاپ هم تعبیر خوبی داشتنتد که ما باید ندای آسمانی را گوش دل بشنویم و معتقدم که این ندا آسمانی است.

وی افزود: من در دیدار با پاپ در خصوص پیشنهاد در مجمع عمومی سازمان ملل هم صحبت کردم، همینطور در خصوص مبارزه با خشونت صحبت کردیم، در خصوص منطقه و مسائل اینچنین بحث و بررسی به میان آمد، در خصوص تبیین آزادی بیان و توهین به ادیان الهی که هیچ ارتباطی با ازادی بیان ندارد نیز گفتگو داشتیم.

روحانی در ایتالیا اظهار داشت: امیدوارم مباحث با پاپ بتواند در مقام عمل پیاده شود.

روحانی در پاسخ به سوالی خبرنگار صداوسیما در خصوص علاقمندی غرب به نزدیکی به ایران در بخش اقتصادی و ترسیم دورنمای روابط گفت: قبل از اینکه این سفر انجام شود دورنما را مثبت می‌دیدم بدلیل سفر مقامات سیاسی اقتصادی و بخش خصوصی کشورهای اروپایی به ایران و تردید ندارم که بعد از این سفر روابط خوبی ایجاد می شود. چرا که روابط در یک زمستان سردی منجمد شده بود و آفتاب همکاری را روی این یخ ها مشاهده می‌کنم و روابط ما نه تنها به گذشته بر می گردد بلکه بهتر از گذشته خواهد بود و همه می‌دانند که خواست جمهوری اسلامی ایران تجارت نیست بلکه عمدتا سرمایه گذاری و فناوری است و همچنین همکاری‌هایی که منجر به صادارات محصول مشترک ما به منطقه و جهان شود.

روحانی گفت: تفاهمات، توافقات و اسنادی که به امضا رسیده است نشان می دهد که همکاری های ما در بخش های گوناگون چگونه خواهد بود و فضا را در ایتالیا در بخش های مختلف سیاسی اقتصادی و فرهنگی بهتر از گذشته می بینم.

روحانی در کنفرانس مطبوعاتی در ایتالیا در خصوص روابط ایران و عربستان و تنش ایجاد شده گفت: ایران و عربستان دو کشور مهم مسلمان و همسایه هستند و ما همواره خواهان روابط خوب با عربستان بودیم و در برخی مقاطع مشکلاتی بین ما و عربستان بوجود آمد اما در داستان اخیر یک عالم دینی و مذهبی سر بریده شد و این جای بسیار تاسف و از نظر ما محکومیت شدید داشت بدلیل اینکه آن عالم نه در کار ترور و نه در کار فعالیت مهم خطرناک و علیه امنیت بوده و تنها سخنرانی می‌کرده که همه مردم از حقوق مساوی باید برخوردار باشند و نباید مذهب عاملی باشد که مردم از حقوق اجتماعی و سیاسی محروم باشند.

وی تاکید کرد: مجازات یک آدم که از حقوق اجتماعی حرف می‌زند سر بریدن نیست و کار غلط صورت گرفت که مردم ما به شدت عصبانی شدند و محکوم کردند و ما هم بعنوان دولت این عمل را مثل خیلی از کشورها محکوم کردیم اما حمله به سفارت محکوم بود؛ اولین کسی که این کار را محکوم کرد من بودم که فکر می کنم از طرف ما کارها تمام شده است ما باید عمل حمله به سفارت را محکوم می کردیم و افراد حمله کننده را شناسایی و دستگیر کردیم که این انجام شد.

روحانی با بیان اینکه کارهای عربستان و ادامه تنش غیرقابل توجیه است گفت: البته میدانیم عربستان در منطقه ناموفق بوده و می خواهد برای شکست‌هایش پوششی درست کند، ما این را متوجه هستیم.

روحانی خاطرنشان کرد: عربستانی در کشورهای مختلف اهدافی داشته و ناموفق بوده که از آن عصبانی است اما باید آرامش پیدا کند؛ ما در فارسی می گوییم کمی آب خنک بخورد اما ما خواهان ادامه تنش با عربستان نیستیم و می دانیم هر اختلاف جدید ی کار را سخت می‌کند ما اهداف مهمی در منطقه داریم و ثبات در منطقه به نفع هر دوی ما است؛ باید تروریست‌ها از منطقه بیرون رانده شوند و مشکل امروز منطقه ما تروریزم، داعش و جنگ منطقه‌ای بین عربستان و یمن است، بنابراین ما علاقمند به کاهش تنش هستیم تا به مسائل اصلی در منطقه بپردازیم.

روحانی رئیس جمهور در پاسخ به خبرنگار ایتالیایی در خصوص رد صلاحیت گسترده اصلاح طلبان گفت: ما انتخابات بسیار مهمی پیش رو داریم و در این انتخابات نمایندگان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی انتخاب می‌شوند که مرکز قانون گذاری ما است و بسیار مهم است، همچنین در این انتخابات نمایندگان پنجمین دوره خبرگان رهبری انتخاب می‌شوند که در شرایط آینده اگر مسئله‌ای پیش آید برای رهبری آینده تصمیم می‌گیرد و شاید اولین بار است که دو انتخابات بسیار مهم در یک روز انجام می شود و در آینده هم به همین صورت ادامه خواهد یافت.

وی افزود: آنچه که تاکنون انجام گرفته البته من نظراتم را در ایران راجع به انتخابات اعلام کردم و همیشه دوست دارم راجع به مسائل داخلی در داخل ایران صحبت می کنم تا خارج و باز هم نیاز هست که در مورد انتخابات در ایران صحبت کنم اما پیش‌بینی من این است که انتخابات بدی نیست آنطور که در ذهن شما است، ممکن است اختلاف‌نظرهایی وجود داشته باشد اما بسیار امیدوارم که اقداماتی که شورای نگهبان که نهادی بسیار مهم است نسبت به رفع نگرانی ها اقدام کند و ان‌شاالله انتخاباتی داشته باشیم که مردم با حضوری گسترده در انتخابات موجب تقویت نظام شوند و ما بعد از انتخابات بتوانیم با قدرت بیشتری در منطقه و جهان راهمان را ادامه دهیم.

روحانی گفت: عربستان بخاطر عدم مدیریت هزاران نفر را در حج کشتند ما باید عذرخواهی کنیم! اگر باز هم در عربستان کار ضد بشری صورت بگیرد باز هم محکوم می‌کنیم و ما حمله به کشور همسایه را همیشه محکوم می‌کنیم اما در عین حال خواستار ادامه تنش یا افزایش آن بین ما و عربستان نیستیم و این خواست از طرف ما وجود ندارد، امیداورم آنها به مردم خودشان بپردازند؛ البته میدانم که سران عربستان با هم تفاهم ندارند و بین آنها درگیری وجود دارد و شرایط آنها را درک می کنم اما در عین حال در شرایط سخت باید تصمیمات صحیح اتخاذ شود که پایان آن به نفع دو طرف باشد بنابراین امیدوارم آنها مسیر درستی را بتوانند انتخاب کنند.

وی تاکید کرد: کشورهایی هستند که بین ایران و عربستان در رفت و آمدند، بطور کلی پایان تنش را به نفع دو کشور و منطقه می‌دانیم و از هر اقدامی استقبال می کنیم.

وی تاکید کرد: مبارزه ما با خشونت و قربانی بودن مردم ما از خشونت چیز واضحی هست و شما می دانید که بعد از انقلاب گروهک هایی در ایران به ترور مردم می پرداختند و بیش از ۱۷ هزار نفر در کشور ما قربانی تروریزم بودند؛ در سالهای اخیر همه می‌دانند که در برابر القاعده، داعش، بوکوحرام و هرگروه دیگری که در منطقه علیه امنیت اقدام کرده مخالفت کردیم و در بسیاری از موارد کشورهایی که از ما درخواست کمک کردند را کمک کردیم که نمونه بارز آن کمک ما به دولت و مردم عراق است که بتوانند شهرهای خود را حفظ کنند بنابراین ایران یک کشور ضد ترور و مبارزه با ترور است و این را به عنوان رسالت و وظیفه خود می‌داند و حاضر است با همه کشورها همکاری کند و یکی از بحث های ما با مقامات ایتالیایی همکاری علیه ترور و تروریسم بوده است.

روحانی اظهار داشت: خاطرات زیادی از سفر به ایتالیا به ایران می برم از استقبال گرم دولت و مردم این کشور از هیات سیاسی و اقتصادی ما و همفکری‌هایی که با هم داشتیم و همینطور از اینکه ما تصمیم گرفتیم برای ارتباط قوی‌تر در آینده دو طرف بنابراین کاملا آینده را روشن‌تر و بهتر برای همکاری‌ها می‌بینم پس من با خاطره بسیار خوشی امروز رم را ترک می کنم.

روحانی در کنفرانس مطبوعاتی در ایتالیا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در ایتالیا از شما استقبال خوبی شد آیا فکر می کنید که یک روز چنین استقبالی از شما در آمریکا رخ دهد گفت: امکان پذیر هست که بین ایران و آمریکا یک رابطه غیرخصمانه و بدون تنش برقرار شود و کلید این کار در واشنگتن هست و نه در تهران و اگر این کلید در تهران بود من از آن استفاده می کردم اما متاسفانه در آمریکا هست و آنها باید از آن استفاده کنند باید مخاصمات را کنار بگذارند، تا یک نکته کوچکی پیش می‌آید سریع کنگره جمع می شود و تحریمی ایجاد می کند اما هنوز یاد نگرفته‌اند که دنیای امروز دنیای تحریم و فشار نیست و امیدواریم که در آینده نمایندگانی در کنگره جمع شوند که بهتر به آینده بیاندیشند اما در همین شرایط امروز اگر سرمایه گذاران آمریکایی بخواهند به ایران بیایند و فناوری بیاورند و محصولات مشترک تولید کنند ما مانعی نداریم اما اگر قوانین آمریکا برای آنها مشکلی دارد که به خودشان مربوط است و برای همین می گویم کلید در و اشنگتن است. البته یک مسائلی در برجام آزاد شده که برخی ممنوعیت ها رابرداشته شده و قدم های کوچکی در این زمینه برداشته شده است.

وی با بیان اینکه ما امیدواریم مسئولین امریکایی نسبت به آینده منطقه بهتر بیاندیشند و آمریکایی هابخوبی می دانند که در مسائل منطقه بدون حضور ایران مسائل حل و فصل نمی شود گفت: آنچه من دلم می ‌خواهد این است که آمریکایی ها دست از تخاصم بردارند و بجای گذشته به آینده فکر کنند البته در داخل آمریکا نظر واحدی نیست همین الان هم بین کنگره و دولت تفاوت نظر وجود دارد و لابی اسرائیلی بسیار تاثیر گذار است که اگر اینها برداشته شود شاید اینده بهتری ایجاد شود.

روحانی در کنفرانس مطبوعاتی در ایتالیا در پاسخ به سوالی مبنی بر ایجاد بحران مالی و البته بحران انسانی در اروپا گفت: در اروپا هم مشکلات اقتصادی وجود دارد و هم اتحادیه اروپا مسائل فراوانی دارد و هم برای برخورد با مسائلی که برای یک عضو پیش می آید مشکلاتی دارند الان دیده می شود که برخی اعضای اتحادیه شرایط خاصی دارند و یونان یا انگلیس نظرات جدیدی دارند و مسائل مختلفی در اروپا وجود دارد و از جمله مسئله مهاجرت بعنوان یک مسئله پیش روی اروپا هست

وی در ادامه تاکید کرد: ما می بینیم که این اروپای قدرتمند با ورود چند صد مهاجر با چه مسائلی مواجه شده است در حالیکه ما در ایران فقط از افغانستان سه میلیون مهاجر در ایران داریم و ما از آنها پذیرایی می‌کنیم و هیچ سروصدایی هم بپا نکردیم.

در حال تکمیل ....
 
مشکین نقاب
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۳:۲۰:۵۳
سال 88 به بهانه تقلب کشور رو به آشوب کشیدین... این بار چیکار میخوایین بکنین؟ (3500528) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۳:۳۸:۵۰
اگر حاصل رفت و آمدهای دولت با کشورهای غربی واردات کالاهای مصرفی به کشور باشد از الان بدانیم که ضرر زیادی کرده‌ایم. هیچ کشوری با واردات پیشرفت نکرده که کشور ما دومی‌اش باشد. (3500598) (alef-3)
 
محمد
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۴:۳۲:۴۵
مشكلات ما با عربستان در شرايط كنونى حل شدنى نيست مگر آنكه مريد كامل شيخ هاى عرب شويم ، آنها به كمتر از همه چيز راضى نيستند وشب را با روياى تجزيه كشور عزيز ما به صبح ميرسانند. خود را حامى اعراب شيعه ايران معرفى مى كنند در حالى كه اعراب شيعه را در كشور خود گردن مى زنند.
منافع ملى ما ايجاب مى كند كه به وراى بهبود رابطه با عربستان و شيخ نشينهاى خليج فارس فكر كرده و عمل نماييم ،بهبود رابطه با اروپا گام اول و پس از آن بهبود رابطه با ديگر كشورهاى مهم جهان است كه عربستان را به وحشت انداخته و پس از آن خود عربستان براى حل مشكلاتش با ما قدم خواهد برداشت. (3500744) (alef-13)
 
امير
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۴:۴۱:۲۸
شوراي نگهبان نگراني را بايد زماني بر طرف مي كرد كه شما را تأييد كرد.
وظيفه شما كوبيدن شوراي نگهبان نيست آقاي اعتدال.
اطمينان دارم تا وقتي شوراي نگهبان اجازه ورود فتنه و فتنه گران را در عرصه سياسي نمي دهد
شما به جاي حل مشكلات مردم در ١٠٠ روز كارتان دلواپسي و تاسف به شوراي نگهبان است
حد اقل اقتصاد را دگرگون كنيد
الان كه ديگر تحريم نيست
حتما زمان اثر رفع تحريم ها انتخابات رياست جمهوري دوره بعد است (3500768) (alef-13)
 
کاوه
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۴:۴۱:۲۸
دولت ایران و دولتمردان ایران نباید نسبت به اعدام شیخ نمر موضعگیری می کردند- البته اشکالی نداشت اگر مطبوعات یا نهاد های مردمی آن را محکوم میکردند- 46 نفر دیگر هم با شیخ نمر اعدام شدند- همه کشور ها از منظر حقوق بشر و کراهت اعدام، این اقدام را محکوم کردند اما در ایران کسی به نفس اعدام و کراهت آن کاری نداشت - موضع ایران اعتراض به اعدام شیخ نمر بود- ایا واقعا این موضعگیری مصداق دخالت و فضولی نبود؟عده زیادی از اهل سنت در کردستان و سیستان و بلوچستان و سایر استانهای سنی نشین ایران به دلایل مختلف اعدام شده اند اما من که هرگز به یاد ندارم عربستان در این مورد موضعی گرفته باشد- البته من حامی عربستان نیستم و بلکه از همه حکومتهای عربی متنفر هم می باشم اما اگر مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی را دولت ایران ممنوع می کند و با خاطی برخورد می کند، شیخ نمر هم مخالف نظام حکومتی عربستان و معاند آنها بوده، کجای این منطق را دولتمردان ما نمی فهمند؟ ایا مواضع شیخ نمر مصداق تبلیغ علیه نظام سعودی نبوده، ایا اقدامات و به قول اقای روحانی، سخنذانی های او مصداق تشویش اذهان و تبلیغ و تشویق به شورش نبوده؟ اقای روحانی دنیا به اعدام 47 نفر اعتراض کرد اما ایران به اعدام شیخ نمر اعتراض داشت ایا این دو با هم مشابهند؟ البته اعدام شیخ نمر و اصولا هر اعدامی نکوهیده است اما در ایران هم کسان زیادی برای اعمالی در رده اعمال شیخ نمر اعدام شده و می شوند- شما خوب نگاه کنید- بر انداز در نظام دموکراتیک چه معنایی می تواند داشته باشد؟ اصل لا یتغیر چه مفهومی می تواند داشته باشد؟ مگر حضرت امام نفرمودند که گ پدران ما چه حقی داشته اند که برای ما نظام و حکومت تعیین کنند"؟ با این دید چگ.نه می شود اصول لایتغیر تعریف کرد و اگر کسی خواست در این اصول لایتغیر تغییر ایجاد کند، آیا در ایران اعدامش نمی کنند؟!!!
عربستان دارای یک نظام حکومتی دیکتاتور و ضد مردمی است- در این شکی نیست اما باید خوب نگاه کنیم اگر دنیا ایران را به دخالت در امور کشورهای عربی متهم می کند، مصداق هایش را دارد یا فقط ادعا می کند؟! (3500769) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۴:۴۸:۰۴
رییس جمهور عزیز شما به تاخت برین و برای مردم کشورتون تلاش کنین و مشکلاتشونو حل کنید ولی بدونید عده ای از این ناراحتند که چرا شما موفق می شوید ... (3500794) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۴:۵۱:۱۲
آفرین به روحانی. خیلی سیاستمدارانه صحبت کرده
دوستان لطفا فقط تیتر خبرها رو نخونید و بقیه خبر راهم دنبال کنید.

مطمئنا کل نقشه های عربستان با این صحبت های آقای روحانی نقش برآب شد و چهره صلح طلب ایران بعد از سالها و مخصوصا در این اتفاق زشت سفارت عربستان دوباره بازسازی شد (3500801) (alef-13)
 
سلمان شکیبا
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۴:۵۷:۰۵
چقدر زیرکانه پاسخ خبرنگار را داده و توپ را در زمین آمریکا انداخته.
چقدر وقت بود دلمون لک زده بود برای یک رئیس جمهور در طراز ایران عزیز اسلامی. (3500818) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۵:۵۲:۲۷
روحانی تو خودت شاه کلیدی (3500990) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۶:۴۶:۵۰
درود بر مرد عاقل سپهر سیاست ایران (3501147) (alef-3)
 
سعید
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۷:۰۹:۴۴
جناب آقای روحانی مگر همین چند روز پیش نگفتید که ما با برجام صد درصد به اهدافمان دست یافتیم و همه تحریم ها برداشته شد، پس حالا چرا می فرمایید: ،، البته یک مسائلی در برجام آزاد شده که برخی ممنوعیت ها رابرداشته شده و قدم های کوچکی در این زمینه برداشته شده است،، آیا حافظه شما ضعیف شده است ، یا اینکه از نظر شما در داخل باید یک چیز گفت و در خارج چیز دیگر . البته اگر هر دوسخن راست باشد اشکالی ندارد ولی دو سخن متناقض قطعا یکی از آنها دروغ است، غربی ها که می دانند که همه تحریم ها برداشته نشده، پس در اروپا نمی شود مصاحبه کرد، و گفت که ما صد درصد به همه اهدافمان رسیدیم پس باید راستش را گفت . اما در ایران فکر می کنید می شود گفت ما به همه اهدافمان صد درصد رسیده ایم و همه تحریم ها برداشته شده است، جناب آقای روحانی ، مردم ایران و مردم دنیا در مورد این دوگانه حرف زدن شما چه قضاوتی خواهند کرد، مردم ایران می گویند آقای روحانی به ما دروغ می گوید و به اروپایی ها راست می گوید، و مردم اروپا می گویند آقای روحانی به ما راست می گوید اما به مردم کشور خودش دروغ می گوید، تصور می کنید با این وصف در پس این مهمان نوازی ظاهری، عمق قضاوت مردم اروپا در باره شما چه خواهد بود؟؟؟ مطلب دیگر اینکه پاپ تا کنون جز اینکه در خدمت اهداف استعمارگران بوده چه معجزه از او سر زده است که شما برای حل مشکلات جهانی به پاپ متوسل شده اید و از پاپ التماسرعمل و التماس دعا می کنید ، از دستگاه پاپ هیچ بخاری جز دود سفید متصاعد نخواهد شد، خواست مردم ایران از شما این است که قرار داد با اروپاییان قرار دادهایی باشد که همه ملت ایران از آن بهرمند شوند ، چه فایده ای دارد که سرمایه هنگفتی از کشور ما برای خرید تعدادی هواپیما به جیب اروپایی ها ریخته شود و شرکت های هواپیمایی ما آنچنان قیمت بلیط هواپیما را بالا ببرند که ۹۵ درصد مردم قادر به پرداخت آن نباشند، وقتی شما فقط رفاه و آسایش ۵ در صد مردم را تامین کنید کاری برای مردم انجام نداده اید که این هم روی آن تبلیغ کنید، اگر توانستید با توافقات مبادلات ،واردات و صادرات ، قدرت خرید آن ۹۵ درصد را آنچنان ارتقا دهید که بتوانند حتی در طول یک سال یک بار از هواپیما استفاده کنند، کار شما ارزش بازگو کردن و تبلیغ کردن را دارد، و الا اینکه ما رفتیم ایتالیا و خیلی خوب بود و خوش گذشت، اما حقوق کارمند بیچاره با این همه گرانی ۱۲ درصد اضافه شود و حقوق وزارت کشوری ها استانداران و فرمانداران ۳۵ درصد، مردم می گویند ، جناب آقای روحانی ،اما به ما که خیلی بد می گذرد. (3501208) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۷:۱۶:۲۲
"ما می بینیم که این اروپای قدرتمند با ورود چند صد مهاجر با چه مسائلی مواجه شده است در حالیکه ما در ایران فقط از افغانستان سه میلیون مهاجر در ایران داریم و ما از آنها پذیرایی می‌کنیم و هیچ سروصدایی هم بپا نکردیم.؟!؟!!!؟!"
سر و صدايي كه توي اروپا به پا شده به دليل ظرفيت پايين مسلمانها در مواجهه با آزادي هاي مدني و اجتماعي ممالك اروپايي است
بديهي است كه افغانها كه مثل ما در محدوديت هستند ،در مواجهه با جامعه ما دچار سردرگمي و رفتارهاي عجيب نمي شوند
پرورش إنسانها در محدوديت براي دنياي متمدن و آزاد تبعات زيانبار دارد (3501230) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۱۸:۳۳:۵۴
همه نامزدهای زن انتخابات خبرگان رد صلاحیت شدند (3501460) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۲۰:۱۳:۱۵
بهبود رابطه ایران و آمریکا هم به سود مردم ایرانه و هم آمریکا و البته به زیان سیاستمداران تندروی آل سعود و تندروها در آمریکاست. (3501694) (alef-3)
 
حقیقت جو
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۲۳:۵۸:۲۵
اقای روحانی عزیز
ضمن تشکر از شما بابت این سفر و شروع مجدد روابط کشور با اروپا
سرنوشت دولت شما و اینده کشور در تهران در حال رقم خوردن است و اگر برای رد صلاحیت ها چاره ای نکنید و مردم از رای دادن نا امید شوند همه چیز از دست میرود (3502108) (alef-13)
 
مودی
۱۳۹۴-۱۱-۰۸ ۰۷:۳۷:۱۳
جدای از حق بودن یا نبودن سخنان رییس جمهور در خصوص شورای نگهبان و مسائل داخلی ؛ ای کاش سیاستمداران ما بفهمند که در خانه بیگانه حرف از مسائل خانه خود نزنند.... تا به حال دیده اید که روسای کشورهای دیگر در کشوری خارجی و بیگانه مسائل داخلی خود را در جلوی دوربین ها و میکروفون های حریص شبکه های پرتعداد بین المللی بگویند؟!!! (3502391) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۸ ۱۲:۳۳:۲۲
آیا دلیل عدم احراز صلاحیت سید حسن، غیبت در آزمون بود؟

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - آنا نوشت:‌بنابر اظهارات هفته‌های اخیر اعضا و سخنگوی شورای نگهبان، ممکن است بسیاری منشا عدم احراز صلاحیت یادگار امام(ره) را شرکت نکردن سید حسن خمینی در آزمون علمی خبرگان رهبری تصور کنند، اما آیا واقعا دلیل رد صلاحیت سید حسن، غیبت در آزمون بود؟

نگاهی به وضعیت برخی کاندیداهای شرکت نکرده در آزمون علمی خبرگان رهبری که در 15 دی ماه برگزار شد، این سؤال را ایجاد می‌کند که دلیل ردصلاحیت حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی چیست؟ آیا دلیل رد صلاحیت سید حسن، غیبت در آزمون بود؟

1- حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه و امام جمعه قم است که در آزمون علمی خبرگان شرکت نکرده و صلاحیت وی تأیید شده است. وی در سال ۱۳۳۸ در شهر میبد، واقع در استان یزد به دنیا آمد. پدرش مرحوم آیت‌الله محمد ابراهیم اعرافی از علمای آن دیار بود و سال‌ها قبل از انقلاب اسلامی نماز جمعه بر پا می‌کرد و خود، با سلاح در آن خطبه می‌خواند. مادرش نیز از فرزندان آیت‌الله شیخ کاظم ملک افضلی اردکانی به شمار می‌آمد. در سابقه اعرافی، ریاست مرکز جهانی علوم اسلامی و عضویت در هیئت امنای آن، ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مدیریت گروه علوم تربیتی مؤسسه امام خمینی، معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم، ریاست هیئت امنای دانشکده علوم قرآنی میبد، امامت جمعه شهرستان میبد، عضویت شورای فرهنگ عمومی کشور دیده می‌شود. او هم‌اکنون ریاست مؤسسه اشراق و عرفان وعضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی را برعهده دارد.

2- آیت‌‌الله نصرالله شاه‌آبادی، فرزند آیت‌‌الله محمدعلی شاه‌آبادی نیز از جمله کسانی است که در آزمون علمی خبرگان شرکت نکرده ولی تأیید صلاحیت شده است. او در سال ۱۳۱۰ در قم متولد شد و در سال‌های کودکی به تهران مهاجرت کرد. او تحصیلات خود را در تهران آغاز کرد و در سال ۱۳۲۹ برای ادامۀ تحصیلات عازم نجف شد. آیت‌الله شاه‌آبادی در نجف از درس بزرگان حوزه از جمله آیت‌الله سیدابوالقاسم خوئی و آیت الله سید عبدالهادی شیرازی بهره برد. آیت‌ الله شاه‌آبادی در سال ۱۳۴۹ به تهران بازگشت و به تدریس و اقامه نماز در تهران پرداخت، سپس عازم قم شد و به تدریس علوم دینی در حوز علمیه این شهر پرداخت.

3- حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد سعیدی تولیت حرم حضرت فاطمه معصومه، نماینده ولی فقیه در استان قم و امام جمعه شهر قم است. او نیز از نامزدهای خبرگان پنجم است که در آزمون علمی خبرگان در 15 دی ماه حضور نیافته است. سعیدی هم صلاحیتش تأیید شده است. محمد سعیدی فرزند آیت الله شهید سید محمدرضا سعیدی است که از زندانیان سیاسی دهه 40 بود و در 20 خرداد 1349، توسط رژیم شاه به شهادت رسید.

4- حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی میرباقری نیز از تأیید صلاحیت شده‌هایی است که در آزمون علمی خبرگان شرکت نکرده است. او زادهٔ ۱۳۴۰ در قم و رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم است. از آثار وی می‌توان به رویکردی نو در پایگاه وضع و دلالت‌های زبانی، گفتارهایی پیرامون تحول در علوم انسانی، بینش تمدنی، تقریری از کلام اجتماعی سید محمدمهدی میرباقری و جستارهایی در معانی ولایت فقیه اشاره کرد.

در هفته‌های اخیر، شورای نگهبان مواضع متفاوتی را در قالب صدور اطلاعیه و اظهارات سخنگو داشته است؛ از بیان این که عدم شرکت در آزمون به منزله انصراف است تا تأکید بر این‌که این شورا راه‌های غیر از آزمون را نیز برای احراز صلاحیت افراد در نظر می‌گیرد.

روحانیون نام برده هیچ‌یک نه قبلا عضو خبرگان بوده، نه در آزمون آن قبول شده بودند و نه حکمی از رهبری دارند که لازمه آن اجتهاد باشد؛ با این حال بدون حضور در آزمون احراز صلاحیت شدند.

اما حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی، متولی حرم امام خمینی(ره) و عضو هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی می‌باشد.او فرزند سید احمد خمینی و نوه امام خمینی است. سید حسن خمینی در آزمون علمی خبرگان شرکت نکرد و صلاحیت وی، با عنوان عدم احراز، رد شد. سید حسن، دو سال بعد از ورود به حوزه علمیه قم (سال ۱۳۷۰) در مدرسه کرمانی‌ها، فعالیت در زمینه تدریس مقدمات را شروع و در مدت ۸ سال کتاب‌هایی نظیر: جامع‌المقدمات، سیوطی، مغنی اللبیب و مختصرالمعانی، معالم، شرح لمعه، منطق مظفر را تدریس کرده است. او از سال ۱۳۷۹ به مدت ۱۰ سال به تدریس سطوح عالی می‌پردازد. تدریس خارج اصول وی از سال تحصیلی ۹۰-۱۳۸۹ شروع شده و هم اکنون در محل مدرسه دارالشفای قم ادامه دارد. حاصل تلاش‌های سید حسن در امر تحقیق و پژوهش، کتاب‌هایی نظیرمبانی فقهی تنظیم خانواده، ده مقاله و دلیل راه و کتاب فرهنگ جامع فِرَق اسلامی می‌باشد. وی به ورزش هم علاقه‌مند است و همانند پدرش درجوانی به فوتبال می‌پرداخته است. وی از سال ۱۳۷۳ و به دنبال در گذشت پدرش عهده دار تولیت حرم و مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی شد. (3503097) (alef-13)
 
سیدعلیرضا
۱۳۹۴-۱۱-۱۰ ۱۰:۰۳:۵۴
کلید حل مشکل رکود ، بیکاری ، عدم افزایش نرخ که در ایران است و قول دادی با آن مشکلات مردم را حل کنی ، پس چه شد؟ (3506771) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.