توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 407100
فرانس-24: رقابت مبتذل نامزدهای انتخابات آمریکا انتقاد ایران از واشنگتن را تسهیل کرده است
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۵۳
رسانه فرانسوی در گزارشی نوشت: برای ایران انتقاد فراوان از آمریکا با وجود برنامه‌های انتخاباتی نامزدهای این کشور اینک آسانتر شده است.

به گزارش فارس، وبگاه شبکه خبری «فرانس-24» در مطلبی پیرامون «بهره‌برداری ایران و رسانه‌های ایرانی از رقابت‌های انتخاباتی آمریکا» نوشت: برای تندروهای ایران انتقاد فراوان از آمریکا با وجود برنامه‌های انتخاباتی نامزدهای این کشور اینک آسان‌تر شده و به موضوعی برای رسانه‌های ایران تبدیل گشته است.

بر این اساس، ماجراهای انتخاباتی در آمریکا از بی‌بند و باری جنسی و حمله به «دونالد ترامپ» جمهوری‌خواه گرفته تا درز ایمیل‌های «هیلاری کلینتون» دموکرات، به ویژه از سوی آن‌هایی‌که قاطعانه مخالف رابطه با غرب باقی مانده‌اند، سر و صدای فراوانی به راه انداخته است.

به نوشته این خبرگزاری کار به جایی رسید که برای نخستین بار مقام‌های ایران اجازه دادند آخرین مناظره دو نفره کلینتون و ترامپ به طور زنده از تلویزیون به نمایش درآید.

در این زمینه حتی رهبری ایران هم اظهار نظر کرده و منازعات کم‌سابقه میان نامزدها را ناشی از «نبودن معنویت» دانسته‌اند.

فرانس-24 در ادامه نوشت: روابط بین ایران و آمریکا بعد از انقلاب به شدت به تیرگی گرایید و اکنون هم اصولگرایان ایران واشنگتن را «شیطان بزرگ» می‌نامند. در این بین «حمید رضا ترقی» از اصولگریان سرشناس ایران گفت، رقابت‌های انتخاباتی آمریکا «مسخره» است.

وی به «خبرگزاری فرانسه» گفت: «این فرایند نامزدهایی را تولید می‌کند که بسیار فاسد و از لحاظ ذهنی و فکری نامتعادل هستند و این نشانگر ضعف دموکرسی آمریکا است.»

«حسن روحانی» رییس جمهور میانه روی ایران نیز در هفته جاری نتوانست جلوی خود را بگیرد و گفت: «شما نامزدهای انتخاباتی آمریکا و نحوه صحبت کردن آن‌ها را دیدید؟ در سازمان ملل متحد سران یکی از کشورها از من پرسید که کدام نامزد ریاست جمهوری آمریکا را ترجیح میدهی؟ من در پاسخ گفتم که بد را به بدتر ترجیح دهم یا بدتر را به بد؟»

این رسانه فرانسوی با اشاره به توقع‌ مرم ایران از دوران پسا برجام و امید به رفع تحریم‌ها و مواضع دو نامزد انتخاباتی آمریکا در این زمینه، نوشت: ترامپ برجام را یکی از بدترین توافق‌ها نامید و قول داد که در صورت پیروزی آن‌را پاره کند اما در ایران کسی او را چندان جدی نمی‌گیرد.

«عباس عبدی» از چهره‌های میانه روی ایران در این زمینه معتقد است: «برای ایران یا هر کشور دیگر اظهارات نامزدهای انتخاباتی حین تبلیغاتشان مهم نیست بلکه عمل آن‌ها هنگامی که در کاخ سفید هستند، مهم است.»

«فواد ایزدی» تحلیلگر اصولگرای ایران نیز می‌گوید که بسیاری از ایرانیان مواضع جنگ طلبانه هیلاری کلینتون را در گذشته حتی هنگامی‌ که خواهان تحریم‌های سخت‌تر علیه ایران شد، به یاد دارند.

وی در گفت‌و‌گو با یک نشریه داخلی گفت: «در حالی‌که ترامپ و کلینتون هر دو دشمنان ایران هستند، اما من فکر می‌کنم هیلاری می‌تواند اجماع بزرگتری را علیه ما تا باراک اوباما رییس جمهور کنونی ایجاد کند.»

در خاتمه این گزارش آمده است: در هر حال، اصولگرایان ایران از ماهیت جلف و مبتذل رقابت‌های انتخابی آمریکا خشنود شده‌اند به طوری که حمید رضا ترقی در این زمینه می‌گوید: «هر دو نامزد برای ما مثبت هستند زیرا به خاطر نوع نگرش و رفتارشان موقعیت ابرقدرتی آمریکا را تنزل می‌دهند. این امر سلطه آمریکا در جهان را به طور کامل کاهش می‌دهد.»
 
کلمات کلیدی : ترامپ، هیلاری کلینتون
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.