نظر منتشر شده
۴۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 141600
سو استفاده از دانشجویان ایرانی در مالزی
دردل بینندگان، 10 بهمن 90
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۲۴
ادامه تحصیل در مقاطع بالای علمی یکی از علل گسترش و غنی سازی بستر های فکری و اجتماعی یک جامعه می باشد .یکی از فاکتورهای تاثیرگذار بر تعداد افراد مشغول به تحصیل، پتانسیل موجود دانشگاهی آن جامعه برای جذب افراد می باشد.در ایران بعلت تقاضای بالای موجود برای مقاطع تحصیلی دانشگاهی و ظرفیت محدود دانشگاه ها افراد متقاضی از طریق آزمون های سراسری گزینش می شوند که این موضوع باعث می شود حجم زیادی از شرکت گنندگان در آزمون از ادامه تحصیل باز بمانند. این شرایط باعث می شود که افراد به سمت تحصیل در خارج از کشور سوق داده می شود.
در این میان تبلیغات نقش پر رنگی رادر شکل و جهت دادن به این نیاز ایفا می کند..

انتخاب دانشگاه مناسب در یک کشور خارجی متناسب با نیاز و قدرت اقتصادی افراد همواره یکی از دغدغه های اصلی دانشجویان و خانواده هایشان بوده است.

در سالهای اخیر کشور مالزی به علت تشابهات مذهبی و تبلیغات رسانه های جمعی و همچنین سهولت دریافت ویزا یکی از گزینه های اول دانشجویان ایرانی مخصوصا آقایانی که در شرف خدمت وظیفه عمومی هستند بوده است.
در خلال این بازار پر بازده بوجود آمده برای دانشگاه های مالزی ،شرکت ها و افراد سودجویی در صدد سواستفاده از فرصت پیش آمده هستند که این یک زنگ خطری جدی را برای دانشجویان ،خانواده هایشان و مسئولان به صدا در آورده است.

این موضوع زمانی اهمیت خاصی می یابد که در طی روزهای اخیر مدیر متاسفانه ایرانی دانشکده ام بی ای یکی از دانشگاه های مالزی بعلت سوء استفاده از سمت خود توسط وزارت علوم مالزی از کار خود برکنار گردید .در ماجرای اخیر یک گروه سود جو با استفاده از ضعف نظارت دانشگاه اصلی و با نظر به خلا آگاهی دانشجویان ایرانی از حقوق و مزایای خود در کشور مالزی اقدام به تاسیس یک دانشکده ام بی ای در ترمینال اصلی شهر کوالالامپور( کی ال سنترال) می نمایند.

سپس با همکاری یکی از موسسات غیرانتفاعی آموزش عالی در تهران (که اقدام به برگزاری دوره های یک ساله ام بی ای می کند و وعده دریافت مدرک کارشناسی ارشد پس از گذراندن دوره یک ساله در موسسه فوق الذکر که قابل ذکر است اسامی تعدادی از مدیران دولتی موفق شده اند با همکاری این موسسه و این دانشگاه مالزی مدرک کارشناسی ارشد دریافت کنند در وب سایت این موسسه موجود بود که پس از اتفاقات اخیر از وب سایت حذف گردیده است) تبلیغات وسیع در وب سایت های فارسی زبان و همچنین دادن پورسانتهای بالا به افراد مشغول در زمینه جذب دانشجو اقدام به هدف قرار دادن دانشجویان ایرانی برای ثبت نام در این دانشگاه می نمایند .متاسفانه با توجه به عدم نظارت دانشگاه اصلی و همچنین عدم اطلاع وزارت علوم مالزی از وجود این دانشکده در طی مدت دو سال بیش از ۱۲۰ فارغ التحصیل مقطع لیسانس دانشگاه های ایران را جذب این دانشکده می نمایند.

با توجه به عدم ارایه خدمات اولیه آموزشی (اساتید تمام وقت - کتابخانه- پایگاه داده و…) و همچنین اجبار دانشجویان به پرداخت مبالغ بیشتر از سقف قرارداد و برخوردهای نا مناسب مدیریت و کارمندان دانشکده با دانشجویان ایرانی و جدا نمودن آنها از دانشجویان ملیت های دیگر تعدادی از دانشجویان تصمیم به پیگیری حقوق خود از طریق سفارت جمهوری اسلامی ایران می نمایند.که این رخداد باعث اطلاع رایزن محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر معماریانی از وجود محل دقیق دانشکده و شرایط دانشجویان می شود. در نتیجه انجمنی متشکل از دانشجویان برای ارتباط با سفارت ‪ و همچنین پیگیری خواسته های دانشجویان تشکیل می گردد. ازآبتدای آغاز بکار این انجمن رییس دانشکده با تهدید و ارعاب دانشجویان دیگر مانع از پیوستن آنان به این تشکل می شود و با کم کردن نمرات اعضای انجمن٬ تهدید به به اخراج آنها و ایجاد شرایط محیطی نامناسب سعی در انحلال انجمن مینماید.

با بالاگرفتن ماجرا و ایجاد فشارهای بیشتر و همچنین پیگیری اعضای انجمن تعدادی دیگر از دانشجویان با پیوستن به این تشکل نارضایتی خودرا از وضع موجود اعلام مینمایند و با در خواست از وزارت علوم مالزی برای حل مشکلات حاد بوجود آمده خواستار رسیدگی به شرایط دشوار موجودمی شوند .لذا با توجه به مداومت در خواستها نشستی برای مشکلات با حضور دانشجویان ایرانی ورییس متاسفانه ایرانی دانشکده و مسولان دانشگاه اصلی و تعدادی از نمایندگان وزارت علوم برگزار میشود.متاسفانه در حین برگزاری جلسه مجری جلسه که از مسولین دانشگاه اصلی بوده است در حالی که قادر به پاسخ گویی به خواسته های بحق دانشجویان نبوده است و همچنین تحت تاثیر رییس ایرانی دانشکده گرفته بوده، لب به توهین به فرهنگ ایرانی میکند.

در این زمان تمام دانشجویان سالن را به نشانه اعتراض به این گستاخی ترک نمودند و با عزیمت به سفارت جمهوری اسلامی ایران خواهان برخورد جدی با این موضوع شده وتصمیم ‬ به عدم شرکت در کلاسها و امتحانات پیش رو گرفتند. بعلت عدم شرکت در کلاسها و پیگیری های اعضای انجمن و شخص جناب آقای معماریانی ( رایزن علمی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی و جنوب شرق آسیا ) این دانشکده به سرعت از لیست وزارت علوم ایران خارج گردید وبا تداوم اعتراضات و اتحاد دانشجویان ایرانی جلسه ای ویژه باحضور دانشجویان معترض ایرانی که بالغ بر ۱۱۰ نفر بودند در وزارت علوم مالزی و بازرسان این وزارت خانه تشکیل میشود که با توجه به مدارک موثق و اثبات فریفتن ٬ تهدید و ارعاب دانشجویان توسط مدیریت متاسفانه ایرانی دانشکده (آقای علی خطیبی) ، وزارت علوم مالزی رای به اخراج رییس متاسفانه ایرانی میدهد و همچنین با توجه به شواهد و مستندات، دانشگاه اصلی را ملزم به برطرف نمودن مشکلات وبهبود شرایط مینماید.در پایان امیدواریم که همه دانشجویان قبل از عزیمت به مالزی و شروع به تحصیل مطالعه و بررسی کافی نسبت به دانشگاه مورد خود مبذول دارند. تا در آینده شاهد بروز چنین مشکلاتی برای دانشجویان ایرانی نباشیم.
در ضمن کلیه مدارک و مستندات موجود می باشد.
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۰:۴۹:۵۴
بنده به قصد تحصیل به مالزی رفتم ولی 1 ماهه برگشتم!، باور کنید آنطور که توصیف میکنند نیست، هزینه اجاره منزل بالاست مگه اینکه در مناطق دور افتاده شهر اجاره کنید که آنهم فاصله شما با برخی از مراکز آموزشی زیاده و یا در خوابگاه البته مشکلات خوابگاه با توجه به حضور اتباع آفریقایی زیاده، واقعیت رو بگم اکثر خوابگاه های مالزی از سربازی در ایران بدتره!
با توجه به گران شدن رینگیت در مقابل ریال زندگی و تحصیل در مالزی فقط برای اقشار بالاتر از متوسط توصیه میشه، البته برای دارندگان بورسیه شرایط بهتره. بهرحال چه برای سفر چه برای تحصیل مالزی گزینه مناسبی برای اقشار متوسط نیست. (633172) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۲۳:۰۴:۳۶
برای فرزندان آقا زاده ها که خوب است زیرا خانواده آنها مشگل مالی که ندارند فقط نگرانی فرهنگی دارند که به خیال خودشان مالزی مشکل فرهنگی ندارد !!! (634114) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۰۸:۵۷:۲۹
مالزی سراب دانشجویان است . (634384) (moderator19)
 
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۶ ۱۲:۲۶:۱۴
ببخشید شما عرضه درس خوندن نداشتید، به بقیه توهین نکنید! (642291) (alef-11)
 
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۰:۵۵:۵۶
من به عنوان یک دانشجوی مالزی فکر می کنم که بسیاری از مطالب نوشته شده در این متن قرین واقعیت نمی باشد. اولا تیتر و مقدمه انتخاب شده چنین القا می کند که دانشجویان مالزی اکثرا مورد سو استفاده اند در حالی که واقعیت این است که طبق آمارهای موجود در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی، دانشجویان مالزی در امر تحصیل بسیار موفق بوده و هر ساله مقالات و اختراعات متعددی را ثبت می کنند که این امر هم از همت و استعداد دانشجویان است و هم از امکانات مناسبی که دانشگاه های مالری در اختیار ما قرار می دهند.
در مورد مشکل پیش آمده برای دانشجویان دانشگاه MSU نیز اطلاع رسانی به صورت غلط صورت گرفته است. در این جلسه مسئول ایرانی دانشگاه به یکی از دانشجویان ایرانی با لحنی توهین آمیز سخن می گوید ولی هیچ توهینی به فرهنگ ایرانی در کار نبوده است و بعد از آن دانشجویان ایرانی در حمایت از دوستشان در امتحانات پایان ترم شرکت نمی کنند (با وجود آنکه مسئول ایرانی توهین کننده از عزل شده بوده است). (633182) (moderator19)
 
nab
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۶:۵۵:۲۵
دوست خوبم اولامن خودم یکی از اعضای انجمن این دانشگاه هستم که ۲ روز پیش من و ۴۲ نفر دیگه رو از ۱۱۰ نفر به خاطر پیگیری حقوقمون بعد از ۲سال اخراج کردن! دوما فیلم این توهین در یوتیوب میباشد که اگه به زبان انگلسی سرچ کنی میاد پس الکی یه قضیه رو نفی نکن!سوما این گزارش عملکرد دانشجویان رو زیر سوال نبرده داره درباره کارهای خلاف این دانشگاه اطلاع رسانی میکنه!الف جان ممنون که بعد از یکسال که ما تحت فشارقرار داریم و تهدید شدیم و هیچ کاری هیچ کس برای ما نکرد یک توجهی بما کردی! اوضاع همچنان ادامه داره و رییس ایرانی (علی خطیبی) برگشته و دارن یکی یکی ماها رو اخراج میکنن! این بحث خیلی پیچیده شده اگه دوست داشته باشی میتونیم اطلاعات مستند بهت بدیم! (633723) (moderator19)
 
محسن
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۹:۳۲:۰۳
با سلام به دوست عزیز
من خودم از دانشجویان دانشگاه ام اس یو هستم، در مورد بخش اول حرفای شما که مطالب نوشته شده رو قرین واقعیت نمی دونید خیلی بحث نمی کنم چون نظر شخصی شماست و امیدوارم نظر شما تحت تاثیر اینکه چون شما خودتون در مالزی تحصیل می کنید نباشه!!
در مورد قسمت دوم به شما اطلاعات غلط دادند و شما هم خودتون سعی نکردید واقعیت مساله رو بفهمید.
1. در اون جلسه که با حضور وایس چنسلر دانشگاه، دکتر اسماعیل از وزارت آموزش عالی مالزی، خطیبی رییس متاسفانه ایرانیه بخش ام بی ای برگزار شد آقای داتوک اسبی مسئول اینترنشنال استیودنت دانشگاه در ابتدا به ایران و فرهنگ ایران توهین کرد.
2. اینکه ایرانی ها مشکل روانی دارند توهین به ایران نیست!!!
3. آیا کلمه shut up در یک جلسه رسمی نشانه توهین نیست!!!
4. بر اساس صورتجلسه وزارت آموزش عالی مالزی خطیبی رییس متاسفانه ایرانیه بخش ام بی ای دانشگاه ام اس یو باید حذف می شد ولی متاسفانه همچنان در پشت صحنه و با قدرت مشغول ضربه زدن به دانشجویان ایرانی به هر طریق ممکن می باشد.
5. عدم شرکت در امتحانات بدلیل توهین به ایران بود نه نماینده دانشجویان ایرانی دانشگاه ام اس یو که از طرف سفارت ایران تعیین شده بود.

در انتها امیدوارم با یک جستجوی کوتاه فیلم این توهین رو ببینید بعد نظر خودتونو اصلاح کنید و برای شما درجات عالی در همین مالزی آرزومندم.
و من الله توفیق (633900) (moderator19)
 
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۰۹:۳۸:۱۰
کلمه shut up و تو مشکل روانی داری خطاب به شخص مخاطب بوده نه تمام ایرانی ها. گوینده این کلمات هم خودش ایرانی بوده. (634445) (moderator19)
 
خرد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۲ ۰۸:۵۹:۱۶
دارم فكر مي كنم چرا ما ايرانيها هرجاي دنيا كه ميريم سريعاً به فكر مي افتيم كه چطوري قوانين رو دور بزنيم يا از قوانين براي منفعت شخصي خودمون استفاده كنيم و خلاصه از خودمون يك تصوير نابهنجار بسازيم. آقاي علي خطيبي با اين روشي كه دارن، خيلي به برداشت مالزياييها از ايران و ايراني صدمه زده است و ماسفانه اين چيزها خيلي براي ما مهم نيست. (635923) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۱:۰۶:۱۱
اقا بجاي اعتراض برگردين... (633200) (moderator19)
 
kamran
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۱:۰۷:۲۷
با سلام
من عنوان ی دانشجو که در مالزی هستم سطح علمی در مالزی پائین میباشدبه جز چند دانشگاه
لطفا قابل از آمدن به اینجا تحقیق کنید


کاشکی ما مجبور نمیشدیم بیایم اینجا (633202) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۱:۳۱:۰۵
متاسفانه فارغ التحصیلان از کشور مالزی، فقط مقادیر قابل توجهی ارز از مملکت خارج می کنند ولی سواد لازم را به دست نمی آورند.

عده ای از آنها فقط به خاطر چشم و هم چشمی و اینکه صرفاً فارغ التحصیل از خارج از کشور محسوب شوند، به مالزی می روند. (633255) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۵:۰۸:۰۳
ببینید مطلب این دوستمون پر است از استناد و منبع! بعدش میگیم ما با فرهنگیم و درباره سواد دیگران نظر می دهیم! (633563) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۰۱:۵۳:۰۴
آخه دوره فوق لیسانسی که حداکثر یه ساله باشه و تو اون یه سال واحدای بدرد نخوری مثه زبان مالایی و ... تدریس بشه خیلی خیلی سواد آدمو بالا می بره ! ! (634225) (moderator19)
 
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۰۹:۳۹:۳۹
دوره فوق لیسانس اینجا حداقل (نه حداکثر) یک سال و نیم است که به همت دوستان معمولا سه سال طول می کشد. (634448) (moderator19)
 
احمد
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۲۲:۵۹:۵۸
پسر خاله ام حدود دو هفته پیش رفت مالزی
اونم به خاطر اینکه پسرعموش 1 سال پیش رفته بود (همون چشم و هم چشمی)

جالبیش اینه که خیلی از فامیل فکر می کردن بورس دولتی ها میرن مالزی بعدا فهمیدیم با پول و شهریه ثبت نام کرده (648327) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۱:۳۵:۰۴
در اکثر تحلیلها فقط به معلول میپردازید نه علت. روزگاری از سراسر کشورهای در حال توسعه بخصوص اسیایی برای تحصیل به ایران میامدند حتماً میدانید پل مدیریت چرا به این نام خوانده میشود . علت عکس شدن این حالت را جستجو کنید نه اینکه از مردم ایراد بگیرید سیاستهای غلط منجر به منزوی شدن سیستم آموزشی کشور شده و امتحان محوری یادگیری را مختل کرده است. حال طبیعی است که مردم به فکر تحصیل در جاهایی باشند که در دنیا مقبول باشد وگرنه درحال حاضر قبولی در دانشگاههای کشور اگر هدف فقط دریافت یک مدرک باشد کار دشواری نیست. (633265) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۲۳:۰۸:۴۴
علت اصلی کمبود ظرفیت در دانشگاههای ایران نیست!
نظام غلط فکری و اجتماعی ماست که به هر قیمتی راه رشد را در تحصیلات دانشگاهی میبیند!
و افراد بدون اینکه تأمل دقیقی بکنند فقط به فکر ادامه تحصیلند
در حدی که بسیاری از دانشجویان مقاطع عالی ما تازه بعد از گرفتن لیسانس و بعضاً فوق لیسانس به این فکر می افتند که چرا تا الان داشتند درس می خوانند؟ (634123) (moderator19)
 
سخن تازه
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۱:۴۹:۲۹
من در دانشگاه آزاد تحصیل کردم، برای امثال من در مقطع کنونی ادامه تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه سراسری ایران تقریبا غیر ممکن است.

برای دکتری دانشگاه آزاد انتخاب شدم ولی هزینه تحصیل را نداشتم. این افرادی که میروند مالزی، اندونزی و هند، فکر می کنید خودشان نمی داند کجا می روند؟
میدانند، ولی چاره دیگری ندارند!

درس خواندن در ایران پول میخواهد نه علاقه! (633293) (moderator19)
 
محمد
France
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۶:۱۵:۱۳
دوست عزیز یعنی درس خواندن تو مالزی اصلا پول نمی خواد؟؟!!!!! (633664) (moderator19)
 
ت از كوالالامپور
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۳:۱۰:۳۸
اي كاش قبل از اينكه بيام توي اين غربت خونه مزخرف، چنين چيزي در رسانه هاي ايران منتشر شده بود.

متاسفانه خيلي از اين مراكز و شركتهاي ايراني دلالي اين دانشگاه هاي ضعيف اينجا را مي كنند.

همين الان يه سرچي تو گوگل بكنيد ببينيد چقدر تبليغات مي كنن براي تحصيل در اينجا من همه شونو مي شناسم اكثرا دنبال سودجويي هستن (633404) (moderator7)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۳:۱۱:۳۶
سلام. من دانشجوی دانشگاه علوم مالزی هستم. و چیزهایی که میگم حقیقت هست و اگه باور ندارید تشریف بیارید و ببینید .
۱- اینجا دانشجوهای ایرانی علرغم تلاش کافی و زیاد همیشه در اولویت آخر بورسیه تحصیلی و معمولا بنگلادشیها، افریاقایها و عربها در اولویت هستند.
۲- شهریه دانشگاه در دوره دکترا سال ۲۰۰۹ و قبل چیزی حدود ۶۰۰.۰۰۰ تومان بود و الان به حدود ۲۰۰۰.۰۰۰ تومان رسیده.
۳- هزینه های زندگی در هم اکنون برای آدم مجرد ماهی ۱۰۰۰.۰۰۰ تومان هست که این مبلغ حد اقل محسوب میشه.
..
۵- اینجا هیچ خبری نیست.. ما اشتباه کردیم اومدیم.. ترو خدا نیایید اینجا..
... (633406) (moderator19)
 
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۵:۵۰:۴۷
برادر. تمام موارد 1 تا 5 ات درباره پوله. اما آخرش اگر کسی ماهی یک میلیون را داشته باشه (که در مقابل هزینه زندگی تو ایران و شهریه دانشگاه آزاد خیلی زیاد نیست) چی. البته دو تا موضوع را در نظر داشته باشید:
1- بعضی از موسسات دلالی دانشجو جوری تبلیغ می کنند که انگار زندگی تو مالزی مفته.
2- بعضی از دانشجوهای فعلی در مالزی مرتب می گویند نیایید. گرونه. بده. علتش هم اینه که میترسند ایرانی ها بیان اینجا و با مدرک برگردند. موقعیت کاری برای خودشون گیر نیاد. (633634) (moderator19)
 
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۲۱:۰۹:۳۷
شما اگر معدل تحصیلیتون بالا باشه به طور اتوماتیک بورسیه میگیرید. کوتاهی خودتون را به حساب یک دانشگاه با بیست هزار دانشجوی بین المللی و رنکینگ جهانی 350 نیندازید. (633985) (moderator19)
 
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۲۱:۱۶:۵۱
دوستانی که از پولهای به باد رفته در دانشگاههای مالزی مینالنند متوجه باشند که تحصیل بدون تحقیق مقدماتی حتی در آمریکا و اروپا نیز منجر به تکرار موارد مشابه و سرکیسه شدن توسط موسسات آموزشی غیر معتبر میشود. متاسفانه اکثر دانشجویان جدید ایرانی از حداقل آگاهی اجتماعی در کشورهای مختلف جهان و همچنین تسلط کافی بر زبان انگلیسی برخوردار نیستند و راه خود را با حدس و گمان و مشاوره با هر کسی که به طور اتفاقی بر میخورند پیدا میکنند. (633991) (moderator19)
 
حسام
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۳:۲۲:۵۹
من در مالزی آی تی می خونم . کیفیت رو نه بد نه خیلی خوب می دانم . با فکر مدینه فاضله آمدن اینجا اشتباهه ، به فکر اینکه کلاه برداری هم هست اشتباهه . از هرجایی به اندازه خودش باید توقع داشت .

من که خوشحالم از اینکه آمدم وگرنه به جای اینکه کارشناسی ارشد رو دوساله بخونم باید در ایران دوسال پشت کنکور می ماندم بعد هم اگر و اگر رشته ای که قبول شدم و در شهری که مجبور بودم برم و دو سال هم اونجا بخونم . (البته خوش بینانه )

دوستان نه مدینه فاضله بسازید نه خیلی هم ساده لوحانه ازش بگذرید . اینجا در حد خودش مناسب هست ولی به شرطی که با دید باز بیایید . (633418) (moderator19)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۲ ۰۸:۲۴:۴۶
من يك معلم با دو تا بچه و 28 ساعت موظفي تدريس بدون سهميه رتبه 143 رياضي شدم و از آناليز شبانه شريف تا ... قبول شدم. كم كاري خودتونو به حساب ديگران نذاريد. در صورتي كه بغل دستي من بدون هيچ مسووليت و گرفتاري هميشه وقت برا خوندن كم داشت. (635869) (alef-11)
 
دانشچوی MBA_MSU
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۳:۳۷:۵۰
با سلام،
ما وارد این دانشگاه MSU شدیم که درس بخونیم چون مورد تایید وزارت علوم ایران بود. از بدو ورود که تمام پول را از ما گرفتند و بعدا فهمیدیم که در دانشگاه ها شهریه به صورت ترمی واریز می شود.
از کمترین امکانات آموزشی برخوردار نیستیم و در حال حاضر متوچه شدیم که این دانشگاه اصلا اجازه ی صدور مجوز برای رشته MBA رو نداره!!! حالا اینکه چطور به تایید وزارت علوم ایران رسیده باید بررسی بشه.
نکته ی مهم اینه که رییس دانشگده مدیریت این دانشگاه آقای پروفسور دکتر ع--- خ--- هست... اینجا هستند که هنوز بعد از 3 سال و اندی فارغ التحصیلشون نکرده. این آقای ایرانی با زندگی 110 دانشجوی ایرانی این دانشگاه بازی کرده و الان هم داره کاری می کنه که بچه ها تک تک اخراج بشند از این دانشگاه. هزاران اتفاق تو این دانشگاه افتاده که خبر رسانی ها کوتاهی کردند و اصل موضوع رو نمیگن. این آقا .. هنوز هم مدیره و ما هم هنوز در گیر این دانشگاه. پول و عمرمون رفته و هیچ کس هیچ کاری نکرده برامون. با کلی دوندگی فقط تونستیم جراید رو به سمت خودمون بکشیم. متاسفانه برخی مسئولین به فکر منافع خودشونن تا فکر 110 داشنجوی ایرانی. وضعیت گرونی ارز هم مزید بر علت شده و باری اضافه بر دوش ما. لطفا به هر ترتیبی شده اطلاع رسانی کنید تا حداقل همه چهره ی کثیف آقای دکتر ع--- خ--- رو بشناسند ... (633449) (moderator7)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۳:۴۵:۲۷
این داستان مربوط به دانشکده MSU مالزی می باشد که حدود 2 سال پیش با عقد یک توافق نامه صوری با موسسه آموزش عالي م--- و ارتباط پروفسور ! خطیبی ( خودشو پروفسور معرفی میکنه ) با مدیر موسسه م--- اقدام به برگزاری کلاس در ایران و وعده گرفتن مدرک ارشد MBA از مالزی کردند و حدود ا از هر نفر 10 ملیون شهریه گرفتن و بعد از پایان یک سال کلاس تقریبا همه چیز رو هواست ، نه خبری از پایان نامه استاد راهنما هست نه خبری از مدرک ، حدود 40 نفر تو ایران پبت نام کردند و جالب اینه که موسسه ماهان تاکید میکرد که به کسی اعلام نکنید چون هنوز مجوز برگزاری تو ایران رو نگفرتند !!! و تازه الان مدتی با اعتماد به نفس بالا دارند تبلیغ دوره دکتری DBA رو تو ایران با همکاری همون پروفسور خطیبی !!! میکنند
همه مدارک و مستندات موجوده
alirr56@yahoo.com (633456) (moderator7)
 
علی
Ukraine
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۳:۵۷:۵۷
چرا راه دور مي رويد؟ همين بيخ گوش ايران در امارات اين عربها و انگليسيها دارن بچه ها و خونواده هاي ايراني را كلي سركيسه مي كنن.

راه خلاص شدن از شر اينها اينه كه دانشگاه هاي ايران بتونن ظرفيت جديد و آزاد درست كنن و دانشجوي آزاد بگيرن مثلا در واحد كيش يا همون تهران و شيراز و...

خلاصه اينكه دانشگاه هاي جهان سومي مثا مالزي و امارات و گرجستان و بلاروس واقعا مفت گرونه. تحصيل بجز در اروپاي غربي و آمريكا و كانادا مفت گرونه همون ايرون خودمون از همه اين جهان سومي ها بهتره (633478) (moderator7)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۲ ۰۱:۲۲:۲۸
کاملا موافقم (635753) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۵:۲۵:۵۷
اگر کسی می خواد بدون کنکور بره دانشگاه خب می تونه بره دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی. دانشگاه دولتی قرار نیست به همه پذیرش بده. امیدوارم وضع دانشگاهای دولتی از اینی که هست بدتر نشه. و هی با گرفتن دانشجوی بیشتر و پولی سطحش پایین نیاد. (633597) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۱۳:۵۵:۳۲
من دانشجوی پزشکی دانشگاه آزادم ،مطمئنی دانشگاه آزاد کنکور نداره!؟! (634851) (alef-11)
 
ی
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۵:۳۹:۳۳
شما رو به خدا این اشتباه رو نکنید که بیاید اینجا و پولتون رو توی جیب مردم مالزی و دلالای ایرانی بریزید. امیدوارم صدا وسیما درباره این موضوع اطلاع رسانی کنه تا همه بدونن توی مالزی چه بلاهایی سر جوونای ایرانی میارن. متاسفانه خود مسئولان مالزی هم دچار نوعی غرور کاذب شدن و گاهی با دانشجوهای ایرانی رفتار بدی انجام میدن و ... . (633620) (moderator19)
 
student_MBA_MSU
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۷:۵۵:۴۸
جالب اینجاست که این آقای خطیبی برای مقا بله با مثل با ما داشجوها نمره ی خیلی از دوستان رو صفر داده و بدین ترتیب معدل دوستان کمتر از حد نصآب شده و دوستان رو اخراج کرده (633800) (moderator19)
 
ناشناس
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۸:۲۸:۱۲
خوب شد گفتین البته نمیگفتین هم نمیومدم،اخه نه پولشو دارم،نه وقتشو دارم،نه زنم اجازه میده برم مالزی،از همه مهمتر من فوق لیسانس دارم برا چی برم مالزی درسایی که خوندم را دوباره بخونم؟ (633837) (moderator19)
 
farzad
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۸:۳۳:۵۲
من از ۴ سال پیش در این مملکت کارشناسی ارشد و بعد از آن در حال گذراندن دورهٔ دکترا هستم، دانشگاهایی که من در آنها حضور پیدا کردم، از نظر آموزشی از متوسط دانشگاهی داخلی بالاتر بوده اند، ضمن اینکه هزینهٔ تحصیل به مراتب کمتر از دوره‌های مشابه در داخل ایران بوده. و بسیار رضایت دارم از زندگی‌ در این مملکت. کلاهبرداری در هر مملکت و در هر مسلکی ممکن است اتفاق بیفتد. (633850) (moderator19)
 
ایرانی
Malaysia
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۹:۰۶:۵۱
با سلام ضمن تشکر از دوستانی که نکاتی را بیان داشتند باید برای قضاوت در خصوص آموزش عالی یک کشور را از نه از جز به کل و نه از کل به جز و یک جانبه دید باید نقاط قوت و ضعف حوزه آموزش عالی یک کشور را با هم دید همانگونه که در کشور عزیزمان ایران نیز دانشگاه هایی در بالاترین سطح و تعدادی در سطح نه چندان مطلوب هستند در خصوص مالزی نیز این مهم صدق می کند . متاسفانه عزیزانی که بدون تحقیق در عصر اطلاعات و فقط برای گرفتن یک مدرک هر دانشگاهی را انتخاب می کنند نباید توقع زیادی داشته باشند که در بهترین شرایط تحصیل نمایند. همانگونه که میدانید 6 دانشگاه ار 7 دانشگاه برتر مالزی داری رتبه زیر 600 جهانی هستند. البته موسسات فاقد کیفیت فراوان نیز دارد. پس انتخاب نادرست خود را نباید به آموزش عالی یک کشور مرتبط دانست. (633885) (moderator19)
 
محسن
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۱۵:۲۰:۵۱
دوست عزیز درسته که 7 دانشگاه مالزی رتبه زیر 1000 دارند ولی خودتون هم می دونید که رنکینگ جهانی فقط بر اساس سطح علمی نیست و مسلماً مسایل سیاسی هم در این بین نقش دارند.
از لحاظ سطح علمی بهترین دانشگاه مالزی یو ام در بهترین حالت بنظر من در حد دانشگاه آزاده.
این موضوعی که بنده بعد از 18 ماه زندگی به اون رسیدم، یک دانشجوی مثلاً برق دانشگاه شریف برای کل مالزی کافیه!
در مورد قسمت دوم اینکه این دانشگاه مورد تایید وزارت علوم بود و مشکل دوستان اعتماد به این دستگاه عریض و طویل بود. (634986) (alef-11)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۹:۰۷:۵۴
آقا خدا شاهده که امروز پروازم از مالزی به امارات بود و الان اماراتم و به زودی بر می گردم ایران

خواهش می کنم به عنوان یک هموطن به مالزی و این سراب بی سورته نرید
همش دروغه و دروغ (633888) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۹:۴۹:۰۷
شما چرا یکط رفه ارزیابی می کنید؟ کافی است نگاهی با آمار اختراعات، جوایز علمی و لیست مقالات دانشجویان ایرانی حاضر در مالزی که در سایت رایزنی علمی آمده است بیاندازید و به همت این جوانان شایسته ایرانی آفرین بگویید که با هزینه شخصی به کسب علم می پردازند.
این شرح حالی که ذکر کردید بر پایه همان فیلمی است که چند وقت پیش از صدا و سیما پخش شد و بعدا رایزن علمی جنوب شرق آسیا به آن پاسخ دادند. دانشگاهی که آنرا توصیف کردید یا همان MSU جز دانشگاههای مورد تایید نبوده است، ضمن اینکه در هر کشوری دانشگاه قوی و ضعیف وجود دارد.
حداقل 5 مورد از دانشگاههای دولتی مالزی مورد تایید وزارت علوم در لیست 500 دانشگاه برتر دنیا قرار دارند که جایگاهشان به مراتب از دانشگاههای ایران بالاتر است و اکثر دانشجویان ایرانی حاضر در مالزی در این دانشگاههای دولتی درس می خوانند.
اکنون که با تلاطم نرخ ارز در ایران دانشجویان خارج از کشور دست به گریبان مشکلات بسیاری شده اند خواهشا نمک به زخمشان نپاشید، آنها به فرموده دینشان که گفته "علم را بیاموزید، ولو به چین" از وطن و خانواده دور شده اند و رنج درس خواندن را با هزینه شخصی را تحمل می کنند، خواهشا مرحمشان باشید و اگر ایرادی هم هست، دوستانه تذکر دهید و بقول معرف "اگر عیبش را گفتی حسنش را نیز بگوی" (633911) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۲۰:۱۶:۲۷
مشكل اينه كه بيشتر جووناي ايراني اصلا نمي دونن براي چي درس ميخونن.يكي از دلايلش چشم و همچشميه كه توي ابعاد مختلف مثل ازدواج و تحصيل و...... (633936) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۰۷:۲۶:۲۰
تازه خبر نداريد كه قبرس هم به اين جمع اضافه شده و يك موسسه سودجوي داخلي قراره دانشجو به اونجا بفرسته و حتي براي دانشجوهاي داخلي خودش هم در مقابل اخذ پول بيشتر از اونجا مدرك بگيره (634301) (moderator19)
 
امير110
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۰۹:۰۱:۱۱
1- همانگونه كه خودتون نوشتيد ، مشكل از سوي خود ما ايراني ها شكل گرفته و برخي از دانشگاههاي مالزي مانند um-ukm-upm از نظر رنكينگ بين المللي (بخصوص در مقاطع ارشد و دكتري) از دانشگاههاي ما بهترند. علاوه بر اون درس را به زبان انگليسي مي خوانند و اين خود يك برتري ديگري نسبت به دانشگاههاي ايران است.
2- قبل از گران شدن دلار و ... هزينه تحصيل در دوره دكتري اين 3 دانشگاه حدود 8 تا 15 ميليون بود (البته الان با گران شدن ارز و بي ارزشي پول ملي اين به دو برابر افزايش يافته) و دوره دكتري حدود 3 تا 3.5 سال. اما دانشگاه آزاد و پيام نور تنها براي يك ترم حدود 5 ميليون مي گيرند . و دكتري را در 5 سال ارائه مي دهند. يعني حدود 50 ميليون هزينه. آنهم كاملا به زبان فارسي و كلي امتحان و مصاحبه و ..... حالا شما خودتان را جاي دانشجويان بگذاريد در شرايط قبل از كاهش ارزش پول ملي ، آيا آنها كار درستي انجام نمي دادند؟؟؟ چرا بايد هزينه تحصيل در ايران اينقدر بالا باشد؟ چرا دانشجوي ايراني براي تحصيل در دوره دكتري 7 خوان رستم را طي نمايد؟ در حاليكه در تمام دنيا ، از شما براحتي ثبت نام مي كنند و در برخي از موارد هزينه كمتر از ايران هم مي گيرند. آيا مشكل از خودمان نيست؟؟؟؟ (634389) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۱۶:۵۶:۴۷
عزیز دل، تحصیل به زبان انگلیسی که مزیت حساب نمی شود. می خواهی زبان انگلیسی یاد بگیری برو رشته زبان ها بخوان و یا از کلاس زبان استفاده کن. البته این را بگویم چه در ایران و چه هر جای دیگر، اگر می خواهی دانشجو باشی (جویای دانش)، باید زبان انگلیسی بلد باشی. (635154) (moderator22)
 
برزين
Canada
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۱۹:۴۹:۴۲
وقتي كه الف نمي تواند و يا نمي خواهد ياد داشتي را كه در واقع به هم وطناني است كه خود و خانواده را أسير توهم مهاجرت هاي بي حساب و كتاب ميكنند منتشر كند، ديگر چه ميتوان گفت غير از خدا حافظ! (635390) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.