نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 384601
ایجاد نخستین اتاق بیمار در مرزهای هوایی کشور در فرودگاه اهواز
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۸
نخستین اتاق بیمار (Sick Room) در مرزهای هوایی کشور در فرودگاه بین‌المللی اهواز توسط دانشگاه علوم پزشکی اهواز راه‌اندازی شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود سروش، رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، در مراسم افتتاح اولین اتاق بیمار (Sick Room) در مرزهای هوایی کشور که در فرودگاه بین‌المللی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: اتاق بیمار فرودگاه بین‌المللی اهواز، اولین اتاق بیمار در مرزهای هوایی کشور است و اقدام مرکز بهداشت خوزستان در راه‌اندازی این واحد، می‌تواند به عنوان یک الگو در سراسر کشور معرفی شود تا در سایر فرودگاه‌ها نیز این عملیاتی و اجرایی شود.

وی ادامه داد: وجود اتاق بیمار در مرزهای هوایی، یک شاخص است و لازم است این اتاق در تمام مرزهای هوایی کشور راه اندازی شود؛ در رخدادهای بهداشتی، خطر انتقال بیماری را باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن درک کنیم که با راه‌اندازی اتاق بیمار در فرودگاه اهواز، این زمان‌ها در این فرودگاه به زمان واقعی رسیده است.

دکتر اسماعیل ایدنی، رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، نیز در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دولت، گفت: مسائل مربوط به سلامت نباید صرفا به حوزه خدماتی که تولیت آن بر عهده وزارت بهداشت است، محدود شود.

وی افزود: در حال حاضر وقتی عوامل و مولفه‌های موثر بر سلامت توسط کارشناسان این حوزه تعریف و مورد بررسی قرار می‌گیرد، نقش مدیریت ویژه خدمات بهداشتی درمانی نسبت به ۱۰ سال قبل کمتر شده است به طوری که در گذشته تنها ۲۵ درصد مولفه‌های موثر بر سلامت در حوزه خدمات بهداشتی و درمانی بود، ولی در حال حاضر این رقم به ۱۰ درصد رسیده است و عوامل کلان اجتماعی، اقتصادی جغرافیایی، سیاسی و... نقش بسیاری زیادی در سلامت انسان‌ها دارند.

وی ادامه داد: به دلیل شیوع بیماری‌های نوپدید که در سطح جهانی روز به روز در حال گسترش هستند و بیماری‌های بازپدید که در گذشته ریشه‌کن شده بودند و در بعضی کشورها در حال شیوع دوباره هستند، لازم است نظام خدمات بهداشتی و درمانی هر منطقه متناسب با اتفاقات منطقه‌ای و اجتماعی تبیین و اجرایی شود.

رییس شورای عالی نظام پزشکی کشور گفت: بیماری‌های بازپدید و نوپدید به دلیل ترددهای جهانی به راحتی منتشر می‌شوند و اگر نظام ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در پیشگیری و کنترل و مراقبت از بیماری‌ها دچار غفلت شود، می‌تواند به بروز یک اپیدمی منجر شود که صدمات جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: خوشبختانه در سال‌های گذشته اقدامات بسیار خوبی در زمینه مراقبت‌های لازم به خصوص در مورد افرادی که از خارج از ایران به کشور وارد می‌شوند، انجام شده است که استقرار سیستم مراقبت و غربالگری مرکز بهداشت استان خوزستان در فرودگاه اهواز برای غربالگری مسافران ورودی به کشور از جمله این اقدامات است.

ایدنی بیان کرد: استقرار این سیستم در فرودگاه اهواز یکی از اقدامات موفق در زمینه همکاری فرابخشی بین دانشگاه و سازمان فرودگاه‌های کشور است که می‌تواند یک الگو برای سایر فرودگاه‌های کشور باشد.
 
کلمات کلیدی : سلامت+هواپیما+فرودگاه اهواز
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۳ ۱۱:۲۳:۲۳
درک خطر انتقال بیماری در کوتاه‌ترین زمان ممکن در مرزهای هوایی کشور بسیار لازم و ضروریست ولی در مورد مرز های زمینی که بسیار خطرناکترند و بویژه در شرق کشور ، چی ؟!؟!؟!؟!؟!؟ (3900637) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.