نظر منتشر شده
۲۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 280903
کشف سمی کشنده داخل سماور و کتری
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۱۴
این هشدار را جدی بگیرید که برای دم کردن چای آب سرد شده کتری را مجددا نجوشانید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ بارها اتفاق می‌افتد که برای درست کردن چای آب کتری را پس از جوش آمدن خاموش کنید و پس از مدتی فراموش خواهید کرد که از آن استفاده کنید و مجدد مجبور به جوشاندن آن هستید.

باید این هشدار را جدی بگیرید که برای دفعه بعد از انجام این کار دست بردارید، چرا که آب مجددجوشیده شده تبدیل به مواد خطرناکی می‌شود که سلامتی را تهدید می‌کند باید گفت که با این کار ترکیبات خطرناکی در آب جوش انباشته می‌گردد، به جای آنکه از این مواد پاکسازی کردند از این دست ترکیبات می‌توان به آرسنیک،‌نیترات و فلورید اشاره کرد.

نمک کلسیم از جمله ترکیباتی است که با این کار در آب انباشته شده و ایجاد سنگ کیسه صفرا می‌کند و در صورت مصرف بیش از حد این آب بروز سنگ‌های کلیوی را نیز به همراه خواهند داشت.

حال آب دوباره جوشیده شده چگونه بر روی بدن اثر می‌گذارد؟
نیترات یک ماده سمی است، زمانی که این ماده موجود در آب درمعرض حرارت بالا قرار می‌گیرد ترکیبات نیترات آن کاملا تغییر یافته و به نیتروسامین تبدیل می‌گردد گفتنی است که این ماده به شدت سرطان زا بوده و انواع سرطان‌ها را شامل می‌گردد.

آرسنیک نیز یک ماده مسموم کننده می‌باشد که مصرف طولانی مدت آب‌های دوباره جوشیده باعث بروز مشکلات جدی برای بدن چون سرطان، بیماری‌های قلبی، مشکلات عصبی و حتی ناباروری می‌شود.

جذب فلوراید بالا نیز باعث ایجاد مشکلات عصبی می‌شود که این اتفاق در کودکان منجر به تاخیر شناختی می‌گردد.

برای آنکه از مشکلات در امان بمانید کافی است کتری را از آب جوش سرد شده خالی کرده و مجددا آب بریزید و بجوشانید.
کلمات کلیدی : سم کشنده
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۰:۳۳:۱۶
یعنی تو میگی خبرنگاران خودشان توی آشپزخانه به این نتایج شگفت رسیده اند کاکو؟؟ (3019026) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۰:۵۳:۲۹
نیترات و آرسنیک تو آب چیکار میکنن؟! (3019082) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۰:۵۴:۳۰
یعنی هر بار آب کتری را عوض کنیم؟؟
الان کسی هست که این کار را بکنه؟؟ (3019085) (alef-11)
 
محسن ماوی
۱۳۹۴-۰۴-۱۹ ۰۸:۳۹:۲۹
وزارت بهداشت و...میبایست از طریق رسانه ملی به سمع ونظر هموطنان عزیزبرساند (3027830) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۰:۵۸:۵۰
سلام،طاعات قبول
دوست گرامی در این زمان کم آبی وبحران آب بهتر بود در کنار این هشدار! یک توصیه مناسب هم در رفع این خطر و هم عدم اسراف آب نیز ارائه دهید. (3019099) (alef-11)
 
razi
۱۳۹۴-۱۰-۲۴ ۰۹:۴۸:۱۰
سلام بنظر من برا مصارف خانگی استفاده کنید-یا آب جوشیده رو برا شستن ظرفا استفاده کنید. (3467173) (alef-11)
 
razi
۱۳۹۴-۱۰-۲۴ ۰۹:۵۲:۱۱
پس سماور ضرر نداره اگه همیشه رو شمع باشه چی؟ (3467181) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۱:۰۲:۰۸
چرا دوباره جوشیده ؟ اگر نیترات در آب باشد نیتروزآمین با همان جوش اول هم میتواند تولید شود ومضر باشد ، سایر آلاینده های نام برده شده هم همینطور! (3019111) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۱:۲۳:۲۰
رای آنکه از مشکلات در امان بمانید کافی است کتری را از آب جوش سرد شده خالی کرده و مجددا آب بریزید و بجوشانید.

باز هم یک عامل دیگر اسراف آب ! (3019151) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۱:۵۸:۰۰
صد ساله مردم همین کارو میکنن حالا متوجه شدن
لطفا راهکار بدین با صرفه جویی آب (3019279) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۵:۱۶:۰۵
قبلا آب سالم بود ونیترات نداشت. (3019895) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۲:۰۳:۱۸
با سلام، درست است که از باشگاه خبرنگاران نقل شده است، اما منبع اصلی این متن و تحقیق کجاست؟ (3019300) (alef-11)
 
منصور علمی
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۲:۱۲:۱۲
با سلام و تشکر لطفا منبع معتبر علمی که باشگاه خبرنگاران از آن نقل قول کرده را اعلام فرمائید . با تشکر مجدد (3019321) (alef-11)
 
مهیار
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۲:۱۲:۳۰
حرف درستی نیست. منبع علمی آن هم که مشخص نشده است.
آرسنیک و نیتروژن عنصر هستند و امکان تشکیل آن ها در اثر جوشاندن وجود ندارد.
درواقع یا از ابتدا در آرسنیک و نیتروژن در آب بوده اند که خوب فرقی بین آب اول و دوم نیست و یا این که از ابتدا نبوده اند که امکان تشکیل عناصری مثل نیتروژن و آرسنیک با جوشاندن آب وجود ندارد. (3019324) (alef-11)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۳:۰۲:۴۲
خوبه
حالا تو این کم آبی توصیه خوبیه
کاشکی برای این حرفای گنده منبعی. ماخذی. بدرد خور میگفتین!
ازاین حرفای شبکه های موبایلی نباشه هر روز همه چی رو مسأله دارمیکنن!!! (3019463) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۳:۴۲:۳۲
اونوقت آب سماور چی که صدبار جوشانده می شه. اگه اینطوری بود پس ما تا حالا دیوونه بودیم. شاید هم هستیم... (3019562) (alef-11)
 
محمود
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۴:۲۱:۲۲
با سلام ، اينجانب كارشناس بهداشت محيط مي باشم موارد فوق مبناي علمي ندارد و بيشتر موجب تشويش اذهان خواهد شد . گرچه جوشاندن ممكن است موجب تغليظ املاح شود ،مگر فرد چقدر آب جوشيده استفاده ميكند چون بيشتر مصرف آب بصورت آشاميدن آب معمولي است ، مضافاٌ اينكه كليه منابع آب از نظر املاح و فلزات سنگين بصورت مستمر توسط شركت هاي آب و فاضلاب و گروههاي تخصصي بهداشت محيط رصد و پايش ميشود. بيان اين نكات بدون مرجع مشخص موجب داغ شدن بازار شايعات خواهد شد و ديگر اينكه تركيبات نيتروزامين در شرايط خاص دمايي و بيولوژيكي توليد ميشود و وجود نيترات در رنج استاندارد هيچگونه مشكلي ايجاد نمي كند (3019686) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۴:۲۸:۵۴
سوال اصلی اینه که بنا بر اصلا بقای جرم ، ماده جدید امکان تولید شدن نداره. آب هم که تبدیل به نیترات و ارسنیک نمیشه که !!!

اگر اینها توی آب باشه که ربطی به جوشیدن مجدد نداره !! این متن به نظر یک متن عوامانه و به قول حسین حرفای شبکه های موبایلی هست (3019717) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۴:۴۰:۳۵
یعنی با جوشاندن آب آرسنیک و ترکیبات نیتراته ایجاد میشود. بهتر است این اطلاعات را به شیمیدانها بدهید تا تولید این مواد را از آب خوراکی شروع کنند. (3019760) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۴:۵۰:۴۶
الکی میگه (3019804) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۴:۵۱:۴۵
این ترکیباتی که در متن به آنها اشاره شده ، همه ترکیبات معدنی هستند که بر اثر جوشاندن مجدد ماهیت آنها تغییری نمی کند . املاح کلسیم و منیزیم در اثر جوشاندن رسوب می کند و دیگر وارد آب نمی شود که بخواهد اذیت کند . نویسنده با فلوراید مشکل دارد که با جوشاندن ماهیت آن فرقی نمی کند . البته ایشان احتمالا در مقاله بعدی خواهند نوشت که همه این مشکلات با استفاده از کتری مسی حل خواهد شد !! (3019808) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۲۳:۲۶:۵۳
چه کشف مهمی ؟ (3021012) (alef-11)
 
zoha
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۲۳:۴۳:۲۵
خب این آب رو میشه ریخت پای گلدون ها (3021047) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.