پیدا و پنهان جنگ یمن

گروه عکس الف،   3961009301

بیش از هزار روز از حملات هوایی، جنگ داخلی و حملات انتحاری در یمن می‌گذرد. جنگی که شیوع وبا، گرسنگی و قحطی و نابودی زیرساخت های کشور یمن را به دنبال داشته است.

بیش از هزار روز از حملات هوایی، جنگ داخلی و حملات انتحاری در یمن می‌گذرد. جنگی که شیوع وبا، گرسنگی و قحطی و نابودی زیرساخت های کشور یمن را به دنبال داشته است. جنگ داخلی یمن از سال ۲۰۱۵ میلادی میان نیروهای هوادار دولت منصور هادی و جدایی‌طلبان جنوبی به مرکزیت عدن با نیروهای انصارالله در جریان است. القاعدهٔ شبه‌جزیرهٔ عربستان و داعش نیز در این جنگ حضور چشمگیری دارند.
 
پس از چند انفجار تروریستی در ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ (۲۰ مارس ۲۰۱۵) در صنعا که به کشته شدن بیش از صد نفر از جمله یکی از رهبران معنوی انصارالله انجامید نیروهای انصارالله ۲ فروردین ۱۳۹۴ (۲۲ مارس) به استان تعز رفتند و در ۵ فروردین (۲۵ مارس) با حمله به دیگر مناطق تعز و مخا و لحج را تصرف کردند و به دروازه‌های عدن پایگاه قدرت دولت منصور هادی رسیدند. همان روز منصور هادی از کشور گریخت و عربستان سعودی با ائتلافی به فرماندهی خود دست به حملهٔ نظامی زد و کوشید طی حمله‌های هوایی دولت مستعفی یمن را بازگرداند. آمریکا نیز به پشتیبانی اطلاعاتی و لجستیکی مبارزات پرداخت. شمار فزاینده تلفات این جنگ باعث شد تا سازمان‌ها و نهادهای بین المللی توجه خاصی به وضعیت کودکان و آوارگان این جنگ پیدا کنند به طوری که یونیسف در تازه‌ترین گزارش آمار رسمی کودکان کشته شده و مجروح شده در جنگ یمن  را 5000 نفر اعلام کرده‌است که گفته می‌شود شمار واقعی بسیار بیشتر از آمار رسمی است.