به گزارش ایسنا، انجام هر کاری در زمان مناسبش موجب میشود که بهترین نتیجه را از آن بگیرید و این اصل شامل ورزش کردن نیز میشود. انجام حرکات ورزشی در زمان به موقع خود در کنار مداومت در آن به نتایج موثرتری منجر میشود.
برخی افراد تمایل دارند که پس از انجام تمام کارها و وظایف روزانه، ورزش کنند و ترجیح میدهند برنامه ورزشی خود را به ساعات پایانی روز موکول نمایند. اما از سوی دیگر گروهی هم ورزش صبحگاهی را مناسب میدانند.
به گفته کارشناسان سلامت، بهترین زمان ممکن برای ورزش کردن ساعات اولیه صبح است. ممکن است تصور کنید که در هنگام عصر پرانرژیتر هستید اما ورزش کردن در این ساعت از روز میتواند تاثیر نامناسبی بر رژیم غذایی و افزایش میزان کالری دریافتی داشته باشد.
نکته کلیدی در کسب بهترین نتیجه از برنامه ورزشی، انتخاب زمانی است که بدن سرشار از انرژی بوده و ذهن نیز انگیزه لازم را دارا باشد.
به گزارش اندیتیوی، به طوری کلی کارشناسان تاکید دارند که صبحها بهترین زمان برای ورزش کردن است. وقتی هنگام غروب ورزش میکنیم سطح آدرنالین کاملا بالا میرود و در نتیجه ذهن فعالتر شده و به هنگام شب برای خوابیدن دچار مشکل میشویم. این در حالی است که با این اوصاف ورزش صبحگاهی شما را برای کل روز شارژ و پرانرژی نگه میدارد.
از طرفی هم کارشناسان معتقدند که انتخاب زمان مناسب ورزش به نوع آن نیز بستگی دارد. برای مثال تمرینات وزنه برداری که باعث افزایش سطح انرژی بدن و هوشیاری ذهن میشوند برای عصر توصیه نمیشوند اما در مقابل تمرینات هوازی که موجب خستگی ذهن و بدن میشوند برای عصر مناسبترند چون کمک میکنند راحتتر بخوابید به شرط آنکه بعد از تمرینات پرخوری نکنید. در واقع هر برنامه ورزشی را که انتخاب میکنید باید رژیم غذایی مناسبی نیز داشته باشید.
البته ورزش صبحگاهی جنبههای مثبت دیگری نیز دارد. مثلا اینکه با معده پر ورزش نمیکنید، فرصت کافی برای سایر فعالیتهای اجتماعی در بعدازظهر دارید و اینکه در طول روز سرحال هستید؛ با این حال اگر ورزش کردن با معده خالی برایتان دشوار است میتوانید با در نظر گرفتن توصیههای بالا ورزش عصرگاهی را انتخاب کنید.