جزئیات شناسایی و دستگیری شهرام جزایری

گروه سیاسی الف،   3970507065 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

گمرک ایران جزئیات شناسایی و دستگیری شهرام جزایری توسط ماموران گمرک را اعلام کرد .

جزئیات شناسایی و دستگیری شهرام جزایری

به گزارش الف به نقل از گمرک ایران، ماموران گمرک بازرگان شب گذشته شهرام جزایری را از داخل یک دستگاه تریلر خروجی از کشور که حامل بار ترانزیتی بود دستگیر کردند . این تریلر ترکیه ای و حامل بار عدس بود و از مبدا ترکمنستان عدس بارگیری کرده و قرار بود از کشورمان خارج شود اما ماموران گمرک با رصد اطلاعات محموله و به کمک دستگاههای کنترلی ایکس ری کامیونی، اقدام به اسکن محموله می کنند . پس از اسکن محموله مشخص می شود دو نفر در داخل بار تریلر مخفی شده اند که با مشکوک شدن به محموله حاوی قاچاق انسان ، ماموران گمرک اقدام به بازرسی کامل محموله کرده و موفق می شوند دو نفر را در داخل بار عدس شناسایی و به جرم قاچاق انسان و خروج غیر قانونی از کشور بازداشت کنند.

پس از بازداشت دو نفر یکی از افراد خود را به نام «ف . ف» و تبعه ایرانی معرفی و نفر بعدی خود را تبعه افغانستان و بنام «حبیب ا... احمدی» معرفی می کند اما در بازجویی های بیشتر مدارکی برای شناسایی به ماموران گمرک ارائه نمی دهد.

با توجه به اینکه فرد دوم فاقد مدارک شناسایی بوده بررسی های بیشتر انجام و متهم جهت شناسایی بیشتر به نهادهای امنیتی تحویل داده می شود که نهایتا این فرد توسط نهادهای امنیتی شناسایی و در بررسی های بعدی اعلام می شود که فرد بازداشتی شهرام جزایری است.

گمرک بازرگان در حال حاضر مجهز به دو دستگاه ایکس ری کامیونی است که یک دستگاه از این ایکس ری ها هفته گذشته به بهره برداری رسید و اولین ایکس کامیونی ساخت داخل به شمار می رود  که با حمایت گمرک در داخل کشور تولید و به بهره برداری رسیده است.

بنابراین گزارش با الکترونیکی شدن گمرک و تجهیز گمرکات کشور به دستگاه‌های پیشرفته ایکس‌ری ، این سازمان در سال ۹۶ موفق به کشف بیش از ۵۵۰ مورد قاچاق انسان شد. همچنین از ابتدای سال جاری تا کنون ۱۱۱ مورد کشف قاچاق انسان توسط ماموران گمرک صورت گرفته است. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۵۸۳۴۷۱۰:۳۱:۰۰ ۱۳۹۷/۵/۷
تمام افرادی که دستگیر میشوند باید انگشت نگاری شوند . شاید بسیاری از افراد و بدهکاران بانکی با همین شیوه فرار کنند !!!!!!!!!!!!
ناشناس۴۵۸۳۷۳۱۰:۴۱:۳۲ ۱۳۹۷/۵/۷
بیچاره به چه روزی افتاد وقتی رانت دیگر ندارد و عاقبت بقیه هم همین خواهد بود اقای پر مدعا در حال فرار
علی۴۵۸۳۸۴۱۰:۴۸:۰۱ ۱۳۹۷/۵/۷
میخواسته بره پولهای دزدیده شده را که در کانادا جاسازی کرده بوده برداره و دوباره واسه مردم بدبخت شده ایران پز بدهد .
ناشناس۴۵۸۴۳۲۱۱:۱۴:۱۳ ۱۳۹۷/۵/۷
خدا میدونه تا زمانی که در گمرگ این دستگاهها وجود نداشته چه اتفاقاتی افتاده و چه چیزهایی قاچاق شده
ناشناس۴۵۸۴۳۹۱۱:۱۵:۲۸ ۱۳۹۷/۵/۷
نبایدموضوع به این سادگی باشد
سید۴۵۸۶۴۶۱۲:۳۶:۲۹ ۱۳۹۷/۵/۷
شانس را میبینی در روز های اول شروع بکار دستگاه گیر افتادن
ناشناس۴۵۸۶۷۹۱۲:۴۵:۱۷ ۱۳۹۷/۵/۷
چه جالبه کانادا با اون همه ادعا مامن دزدها هست
علی۴۵۸۶۸۱۱۲:۴۵:۲۴ ۱۳۹۷/۵/۷
میپرسید وضعیت گمرک را و آینکه ایا دستگاه ایکس ری دارد یا نه ؟ یا فکر کرده یه وردی بخواند تا دستگاه اورا نبیند ؟ شاید احتمالا افراد دیگری از این طریق از کشور خارج شدند وبه او خبر رسید میتواند اینطوری از کشور فرار کند و احتمال دیگر اینکه حتما سرمایه خود را به خارج از کشور منتقل کرده است که باید مورد رسیدگی قرار بگیرد
مهران۴۵۸۸۸۷۱۳:۴۰:۴۰ ۱۳۹۷/۵/۷
بگذارید برود....
پیمان۴۵۹۷۹۱۱۸:۵۰:۳۷ ۱۳۹۷/۵/۷
وکیل این فرد با ماست مالی گفته بود این آدم رفته دم مرز دوستانش رو تو بیابون زندگی میکنن ببینه برگرده! لطفا یک بار شده به خاطر دروغ گویی آشکار یک نفر رو مجازات کنید که همه مثل نقل و نبات هی دروغ نگن!
yektanetتریبون

آخرین عناوین