بهداد سلیمی با مدال طلای آسیا خداحافظی کرد/ علی‌حسینی نقره گرفت

گروه ورزشی الف،   3970605103 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزنه‌برداران دسته فوق سنگین تیم ملی ایران در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی با کسب دو مدال طلا و نقره به کار خود پایان دادند.

بهداد سلیمی با مدال طلای آسیا خداحافظی کرد/ علی‌حسینی نقره گرفت

به گزارش مهر، هشتمین و آخرین روز از مسابقات وزنه برداری بازیهای آسیایی۲۰۱۸ اندونزی، صبح امروز با مصاف مدعیان دسته ۱۰۵+ کیلوگرم در شهر پالمبانگ پیگیری شد که در پایان این رقابتها بهداد سلیمی و سعید علی‌حسینی به مدال طلا و نقره رسیدند.

بهداد سلیمی در حرکت دوضرب ابتدا وزنه ۲۳۷ کیلوگرمی را بالای سر برد. وی در حرکت دوم وزنه ۲۴۶ کیلوگرم را انتخاب کرد که به خوبی از پس مهار این وزنه هم بر آمد. وی در حرکت سوم وزنه ۲۵۳ کیلوگرم را بالای سر برد و با مجموع ۴۶۱ کیلوگرم به کار خود خاتمه داد.

بهداد پیش از این در حرکت یکضرب و در حرکت نخست وزنه ۲۰۰ کیلوگرمی را بالای سر برد، اما در دومین حرکت وزنه ۲۰۶ کیلوگرم را اوت کرد. البته بهداد در حرکت سوم توانست وزنه ۲۰۸ کیلوگرمی را مهار کند تا با همین وزنه به کار خود در یکضرب خاتمه دهد.

سعید علی حسینی هم در دوضرب با وزنه ۲۴۰ کیلوگرم کار خود را آغاز کرد و موفق به مهار آن شد. او در حرکت دوم نیز وزنه ۲۴۸ کیلوگرم را بالای سر برد. علی حسینی در حرکت سوم وزنه ۲۵۴ کیلوگرم را انتخاب کرد اما در مهار آن ناکام ماند و با مجموع ۴۵۶ کیلوگرم به کار خود پایان داد.

علی‌حسینی در حرکت نخست یکضرب وزنه ۲۰۱ کیلوگرمی را اوت کرد، اما در حرکت دوم موفق به مهار این وزنه شد. او در سومین حرکت خود وزنه ۲۰۸ کیلوگرم را انتخاب کرد و به راحتی آن را بالای سر برد.

بهداد سلیمی پس از کسب عنوان قهرمانی این دوره از بازیها و به گردن آویختن مدال طلا، تخته را به نشانه خداحافظی از ورزش قهرمانی بوسید. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۵۱۴۹۴۹۱۳:۴۰:۳۵ ۱۳۹۷/۶/۵
باید می موند و حقشو از جهانی و المپیک میگرفت. فقط خیال فدراسیون جهانی و اون داور عراقی رو راحت کرد.
ناشناس۵۱۴۹۸۶۱۳:۵۴:۳۰ ۱۳۹۷/۶/۵
این تیتری که زدید معنایش این است که مدال طلا را از دست داد!!!!*
ناشناس۵۱۵۲۱۰۱۵:۴۲:۴۳ ۱۳۹۷/۶/۵
بهداد عزیز از تو بابت تمام لحظات و خاطرات خوبی که برامون ساختی متشکرم.
ناشناس۵۱۵۸۰۶۲۳:۳۷:۲۸ ۱۳۹۷/۶/۵
تبریک به پهلوان سعید علی حسینی که بعد از ده سال دوری از ورزش قهرمانی بخاطر ؟؟؟؟؟؟ رکورد خیلی نزدیک به بهداد قهرمان جهان زد
yektanetتریبون

آخرین عناوین