عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران افزود: اگر حجم نقدینگی با افزایش قیمتها برابر شد، تورم، تخلیه و اقتصاد کشور از این تب و تاب خارج می شود و به ثبات می رسد و در این میان باید توجه داشت که نقدینگی دوباره افزایش نیابد و افزایش حجم پول باید مطابق زیاد شدن تولید باشد. اگر این قاعده را رعایت کنیم و حجم پول به اندازه رشد تولید افزایش یابد مشکل اقتصاد ایران حل می شود.
با اشاره به اینکه دولت باید درآمد خود را به صورت شفاف با مردم در میان بگذارد، خاطرنشان کرد: درآمد دولت باید شفاف باشد چرا که وقتی بودجه کشور در مجلس به تصویب میرسد به این معنی است که میخواهند این بودجه را شفاف اعلام کنند.
با اشاره به اینکه دولت حقوق حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را تامین میکند، اظهار کرد: دولت باید با برنامه ریزی این تعداد کارمند را تعدیل کند. این تعداد نیرو برای اقتصاد ایران زیاد است و باید تعدیل و کاهش نیرو صورت بگیرد و برای این امر، در ابتدا باید از به کارگیری مجدد افراد بازنشسته جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه در گذشته برخی از دولتها، شفافیت بودجه را به تعدادی جدول کلی منحصر میکردند، اظهار کرد: شفاف شدن هزینه و درآمد دولت در مجلس موجب میشود بر روی جزئیات نیز بحث صورت بگیرد و این امر به سود کشور است.
وی در پایان از نمایندگان مجلس خواست تا در خصوص مسائل اقتصادی ورود کرده و از دولت پاسخ دریافت کنند، گفت: نماینده می تواند با هر انگیزه ای سوال داشته باشد اما باید دید آن سوال وارد است یا خیر، اگر سوال درست است دولت باید پاسخ دهد و در این شرایط اقتصادی، مجلس باید سوالهای اقتصادی را بپرسد و مهم، رفع مشکلات اقتصادی کشور است.