رودخانه زیرزمینی با ظرفیت ۱۰۰ میلیارد مترمکعب آب در سیستان

گروه اجتماعی الف،   3970708170 ۱۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

نماینده مردم زابل در مجلس از انجام تلاش‌‌ها برای بهره‌برداری از رودخانه زیرزمینی با ظرفیت ۱۰۰ میلیارد متر مکعب آب خبر داد.

رودخانه زیرزمینی با ظرفیت ۱۰۰ میلیارد مترمکعب آب در سیستان

حبیب الله دهمرده نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به تلاش‌ها برای بهره‌برداری از رودخانه‌ زیرزمینی با ظرفیت 100 میلیارد متر مکعب آب در سیستان،‌ اظهار داشت: بحث مربوط به پروژه چاه آب رژفی است که سورنا ستاری. معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور آن را شروع کرده است.

وی افزود: از مدتی پیش کارهای مربوط به این چاه آب را آغاز کردند که حفاری‌های چاه هم انجام شده است؛ البته این موضوع برای اولین بار است که انجام می‌شود که درباره آن به نتایج خوبی هم دست یافته‌اند.

دهمرده با اشاره به اینکه وزیر کشور و دیگر مسئولان هم از این پروژه بازدید داشتند،‌گفت: ادامه کار و تکمیل آن بر عهده وزارت نیرو خواهد بود. البته تفاهم نامه و قراردادی در این میان تنظیم شده است.

وی ادامه داد: قبلا آقایان ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و سعیدی کیا از بنیاد مستضعفان این کار را شروع کردند؛ دستگاه حفاری و موارد مشابه با شرکت‌های وابسته به بنیاد مستضفعان انجام شده است.

دیدگاه کاربران

هادی۵۷۲۸۰۳۲۰:۱۸:۲۹ ۱۳۹۷/۷/۸
باز انتخابات داره نزدیک میشه و نماینده های محترم با وعد هاشون دارن نمایان میشن!!!
ناشناس۵۷۲۸۴۶۲۰:۳۳:۴۹ ۱۳۹۷/۷/۸
آبهای ژرف را هم استفاده کردید. بعدش چکار می کنید؟
ناشناس۵۷۳۳۱۶۰۷:۴۷:۰۱ ۱۳۹۷/۷/۹
دوست گرامی ظاهرا به رودخانه زیرزمینی اشاره کرده اند
ناشناس۵۷۲۸۸۸۲۱:۰۳:۲۷ ۱۳۹۷/۷/۸
ده سال دیگه که زمین ها شروع به نشست کرد میان میگن که کی کرد کی کرد. آقا تورا به خدا قسم دست از سر مردم بردارید. فاجعه های فعلی بس نیست؟
ناشناس۵۷۲۹۴۴۲۱:۳۲:۱۹ ۱۳۹۷/۷/۸
ان شاالله زودتر به بهره برداری برسه
ناشناس۵۷۳۰۰۵۲۲:۱۰:۳۸ ۱۳۹۷/۷/۸
استفاده از آبهای ژرف یعنی خیانت آشکار به نسل آینده
سیستانی۵۷۳۰۴۴۲۲:۳۰:۵۲ ۱۳۹۷/۷/۸
این کار باعث فرو نشست زمین در طولانی مدت میشه ، تنها راه چاره انتقال آب دریای عمان میباشد
علی۵۷۳۰۴۵۲۲:۳۰:۵۷ ۱۳۹۷/۷/۸
این سفره های آبهای زیرزمینی معروف به آبهای فسیلی هستن که غیر قابل بازگشت هستن. این کار خیانت هست. باید آب دریای عمان رو شیرین کنند. نکنین این کار رو....
ناشناس۵۷۳۰۹۵۲۳:۰۵:۳۷ ۱۳۹۷/۷/۸
لطفا مراقب باشید در ان مفسده های اقتصادی نباشد
ناشناس۵۷۳۱۳۴۲۳:۳۴:۱۲ ۱۳۹۷/۷/۸
فقط باید امیدوار بود کار را با نظر کارشناسان خبره غیر داخلی بررسی کرده باشند تا خدای ناکرده مثل سد گوتوند و یا دشتهای همدان باعث نابودی بیش از پیش منطقه نشود.
ناشناس۵۷۳۱۹۹۰۰:۴۲:۰۰ ۱۳۹۷/۷/۹
بایدبا خشکسالی کنار بیاییم و شیوه های غلط آبیاری خودررا اصلاح کنیم. این بهترین چاره است‌..‌‌.
ناشناس۵۷۳۲۴۹۰۳:۰۷:۴۵ ۱۳۹۷/۷/۹
آب شیرین کن بهترین سریترین وارزانترین روش تامین آب شرب با جلوگیری از چند اختلاس چند هزار میلیاردی آب شیرین این استان از دریای عمان تامین میشه بقیش هم به عهده وزارت نیرو
ناشناس۵۷۳۳۵۱۰۸:۱۴:۲۷ ۱۳۹۷/۷/۹
حماقت پشت حماقت. هر گونه دستکاری در اکوسیستم عواقب ناگواری را برای کشور ایجاد میکنه. چهار روز دیگه این هم میشه مثل سد گتوند که جز فاجعه هیچ حاصلی برا کشور نداشته.
علی۵۷۳۴۲۲۰۸:۴۴:۰۵ ۱۳۹۷/۷/۹
رودخانه نیست ابهای ژرف و تجدید ناپذیر است
ناشناس۵۷۳۴۲۷۰۸:۴۵:۰۹ ۱۳۹۷/۷/۹
والله با آب شیرین کن خورشیدی اگر آب دریا را به سفره های زیر زمینی برسونیم از این پروژه های فضایی هم مقرون به صرفه تره هم خطرات زیست محیطی نداره دست درازی به آبهای فسیلی ساختار پوسته فوقانی و بافت سطحی زمین را بهم میریزه و باعث مکش شورابها و آبهای شیرین سایر سطوح بسمت لایه هایی میشه این آبهای ازش استخراج میشن لذا عوارضش غیر قابل جبرانه
ناشناس۵۷۳۴۴۸۰۸:۵۴:۲۶ ۱۳۹۷/۷/۹
بلوچستان که همسایه دریای عمانه چرا اب را به هامون سرازیر نمی کنید؟ضمنا اب شرب را نیز می توان از طریق اب شیرین کن انتقال داد.
yektanetتریبون

آخرین عناوین