مروری بر زندگی سید نورخدا موسوی

گروه فرهنگی الف،   3971218010

سید نور خدا ۱۰ سال در کما بود به گونه‌ای که لقب «شهید زنده وطن» به وی اختصاص یافت.

به گزارش ایسنا، هر ساله شهدایی از سپاه، ارتش، نیروی انتظامی، جهاد سازندگی، مدافعان حرم، روحانیت و جامعه زنان به عنوان شهدای شاخص سال معرفی می‌شوند. در سال جاری نیز شهید «سید نورخدا موسوی» به عنوان شهید شاخص نیروی انتظامی معرفی شده است. در همین راستا برای آشنایی بیشتر بخش‌های از زندگی این شهیدرا روایت می‌کنیم.

هفدهم اسفندماه ۸۷ بود جنایتی دیگر در منطقه «لار» استان سیستان و بلوچستان رقم خورد. حادثه‌ای ناگوار که بر اثر آن «سید نور خدا موسوی» مورد اصابت گلوله گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی قرار گرفت و از ناحیه سر مجروح و به کما رفت.

نور خدا در حالی طی ماموریتی دو ساله فرماندهی یگان تکاوری را به عهده داشت که هنوز پنج ماه از پایانماموریتش در این خطه از کشور باقی مانده بود که در یک حادثه مجروح و ۱۰ سال به کما رفت به گونه‌ای که لقب «شهید زنده وطن» به وی اختصاص و سرانجام در شب رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)آسمانی شد.

گفته می‌شود پنج روز قبل از شهادت، او دچار تنگی نفس شدید شد و توسط پزشکان معالج مرتب تحت درمان بود و از اکسیژن استفاده می‌کرد که پیش از این جز در شرایط بحرانی و اورژانسی مصرفی نداشت و با توجه به کسالتش در پنج روز اخیر توسط پزشکان ملاقات وی ممنوع شده بود.

سید نور خدا موسوی مفرد یکم شهریورماه سال ۱۳۴۹ در شهر خرم‌آباد متولد شد. وی در سن جوانی لباس سبز پرافتخار میهن را به تن کرد و پس از فارغ‌التحصیلی در دانشگاه علوم انتظامی تهران مشغول به کار شد. حاصل ازدواج سید نور خدا و کبری حافظی دو فرزند به نام سیده زهرا و سید محمد است.

وی بعد از اتمام دانشگاه افسری به همراه خانواده مدتی ساکن تهران می‌شوند و سپس به خرم‌آباد آمده و پس از چند سال زندگی در خرم‌آباد به وی ماموریت داده شد که به زاهدان برود. این سید لرستانی در سن ۳۶ سالگی به‌طور صدر درصد جانباز و سرانجام پس از ۱۰ سال به یاران شهیدش پیوست.