راه‌های مقابله با سرطان سینه در زنان

گروه سلامت الف،   3980603091

متخصص رادیوتراپی انکولوژی با بیان اینکه عوامل ژنتیکی و محیطی می‌تواند سبب ابتلای زنان به سرطان سینه شود، گفت: همه زنان باید نسبت به انجام غربالگری از سن ۴۰ سال به بعد اقدام کنند.

به گزارش فارس، آنیا جعفری متخصص رادیوتراپی انکولوژی با اشاره به اینکه سرطان‌پستان امروزه زنان بسیاری را در جهان از جمله کشور ما گرفتار می‌کند، خاطرنشان کرد: علل مختلفی می‌تواند سبب بروز این بیماری شود. همچنین احتمال مبتلا شدنشان به این سرطان در زنانی که سابقه فامیلی ابتلا به سرطان پستان دارند، بیشتر است. 

وی گفت: همه زنان باید نسبت به انجام غربالگری از سن ۴۰ سال به بعد اقدام کنند؛ به ویژه زنان دارای سابقه فامیلی که باید نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری داشته باشند.

 این متخصص رادیوتراپی انکولوژی تصریح کرد: عوامل ژنتیکی و محیطی می‌تواند سبب ابتلا به سرطان پستان شود که با اقدامات پیشگیرانه هم چون ماموگرافی سالانه و درمان به موقع، می‌توان با این بیماری مقابله کرد.

جعفری در آستانه برگزاری گراندراند یک‌روزه سرطان پستان، اظهار داشت: این برنامه هفتم شهریورماه سال جاری با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در هتل پارسیان اوین برگزار می‌شود.

وی افزود: این برنامه دارای امتیاز بازآموزی برای گروه‌های رادیوانکولوژی، جراحی عمومی، رادیولوژی، آسیب شناسی خون و سرطان بالغین، پزشکان عمومی و پزشکی هسته‌ای است که به همت انجمن رادیوتراپی و انکولوژی ایران برگزار خواهد شد.

این متخصص رادیوتراپی انکولوژی ادامه داد: این برنامه به صورت سوال و جواب برگزار می‌شود و موضوعاتی همچون چالش‌های درمانی در بیماران سرطان و هورمون درمانی مورد بحث و گفت‌و‌گو قرار خواهد گرفت.