۵ فایده مصرف سرکه سیب هنگام صبح

گروه سلامت الف،   3980624011 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

فوائد متعدد سرکه سیب برای سلامت پوست از درمان آکنه گرفته تا از بین بردن شوره سر و درمان آفتاب سوختگی تایید شده‌ است.

همچنین افزودن یک قاشق سرکه سیب به یک سوم فنجان آب و شستشوی دهان با این ترکیب برای مدت زمان ۲۰ ثانیه به برطرف کردن بوی بد دهان کمک می‌کند. اما در این مطلب بررسی شده که مصرف این خوردنی در هنگام صبح چه فوائدی برای بدن به همراه دارد؟ 

سایت "مدیکال دیلی" در مطلبی به برخی از فوائد مصرف سرکه سیب به هنگام صبح اشاره کرده‌ که به شرح زیر است:

بهبود هضم غذا: مصرف این ترکیب اسیدی در صبح تعادل PH معده را حفظ کرده و موجب می‌شود هضم مواد غذایی بهتر انجام شود. همچنین می‌تواند نفخ معده را کاهش داده و از رفلاکس اسید معده جلوگیری کند.

کاهش سطح قند خون: بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف دو قاشق از این مایع ترش در کنار یک وعده تنقلات در مقایسه با مصرف تنقلات همراه با آب می‌تواند به کاهش سطح قند خون منجر شود.

تقویت سیستم ایمنی: یکی از فوائد اصلی مصرف مداوم سرکه سیب تقویت سیستم ایمنی است. سرکه سیب ترکیبی اسیدی دارد بنابراین باکتری‌ها را پیش از آنکه در بدن موجب سرماخوردگی یا سرفه شوند از بین می‌برد.

تقویت انرژی: تاثیر سرکه سیب بر میزان انرژی بدن همچون سیستم ایمنی است. این مایع خاصیت قلیایی دارد و میزان انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

سم‌زدایی از بدن: مصرف سرکه سیب هنگام صبح به پاکسازی کبد و سم‌زدایی از بدن کمک می‌کند. با مصرف این ترکیب می‌توان بدون صرف هزینه‌های بالا مواد سمی و مضر را از بدن خارج کرد.(ایسنا)

****

برخی می‌پرسند :آیاسرکه سیب را ناشتا باید خورد اگر ناشتا باشد به معده آسیب نمی‌رساند؟

در پاسخ باید گفت:

برای شروع، یک قاشق چای خوری سرکه سیب را به یک لیوان آب اضافه کنید و روزی یک بار از آن بنوشید. سپس، میزان سرکه سیب و دفعات نوشیدن آن را افزایش دهید.

• بهترین گزینه این است که دو قاشق چای خوری سرکه سیب را به یک لیوان آب اضافه کنید و روزی یک تا سه بار از آن بنوشید.

• برای شروع سوخت و ساز و احساس سیری بیشتر، بهترین کار این است که آن را یک ساعت قبل از غذا بنوشید. می توانید آن را همراه با پیش غذا و یا هر روز صبح با معده ی خالی، بنوشید.

* سرکه سیب بسیار اسیدی است بنابراین حتماً باید آن را با آب رقیق کنید تا از آسیب به مینای دندان، بافت دهان و گلو و دیواره ی معده جلوگیری شود. هیچ گاه سرکه سیب را به تنهایی و بدون آب ننوشید. برخی از افراد با طعم ترش سرکه سیب مشکل دارند.

می توانید هر بار، کمی عسل به آب و سرکه اضافه کنید و یا می توانید آن را با چای خود بنوشید. صبر کنید تا چای کمی سرد شود و سپس، سرکه را به آن اضافه کنید و بنوشید. می توانید در غذاهای خود از سرکه استفاده کنید. آن را به سوپ های خود اضافه کنید و یا به جای سس، بر روی سالادهای خود بریزید.