موسسه حقوقی یا دفتر وکالت

گزارش بازرگانی،   3990206041

موسسه حقوقی در تهران

موسسه حقوقی و دفتر وکالت هر دو مراکزی هستند که برای حل پرونده های حقوقی و مشاوره حقوقی می توان از خدمات آنها بهره برد. اما این دو برخلاف ظاهر تفاوت هایی هم با هم دارند. دفتر وکالت همانطور که از اسمش پیداست، از جمله شدن یک و نهایت دو وکیل در کنار هم تشکیل شده است. هر کاربری در دنیای امروز می داند که متخصص شدن در هر پرونده حقوقی نیاز به تبحر و تجربه بسیار بالایی دارد. از این رو در دفتر وکالت شما تنها می توانید روی کمک یک وکیل حساب نمایید که مشخص نیست آیا تخصص اصلی وی موضوع پرونده شما باشد یا خیر. برخلاف دفتر وکالت، در یک موسسه حقوقی جمعی از بهترین وکلا در کنار هم قرار گرفته اند تا برای حل هر بحرانی متخصص مخصوص به آن در خدمت شهروندان قرار بگیرد. البته تفاوت این دو تنها در همین یک امر خلاصه نشده و تنوع خدمات نیز دومین تفاوت اصلی آنها خواهد بود.

با مراجعه به سایت یک موسسه حقوقی این امکان برای شما فراهم خواهد بود تا مسائل حقوقی خود را ابتدا از طریق آموزه ها و تولید محتوای سایت آنها استخراج نمایید. در قدم دوم نوبت به پرسش و پاسخ های آنلاین و اینترنتی می رسد. در این مرحله یک مشاوره حقوقی مسلط و باتجربه آماده پاسخگویی به نیازهای مشتریان است. در قدم بعدی امکان مشاوره تلفنی نیز برای کاربر فراهم آمده است. از این طریق نیز امکان مشاوره با وکیل را خواهید داشت. در نهایت شرایط برای مراجعه حضوری و مشاوره حقوقی رایگان نیز برای مشتریان وجود دارد تا بالاترین سطح خدمات حقوقی برای آنها آماده شده باشد. چنین خدمات ارزنده ای تنها در یک موسسه حقوقی برای شما فراهم است. به محض برقراری اولین تماس، شما دیگر تنها نخواهید بود و مشاورین حقوقی همیشه آماده خدمت رسانی به شما می باشند.

معتبرترین موسسه حقوقی

صحبت کردن درباره معتبرترین موسسه حقوقی نیاز به بررسی سوابق وی دارد. برخلاف قدیم که امکانات برای سنجش چنین موسساتی فراهم نبود، در حال حاضر هر کاربری با کمی پرس و جو و گشت و گذار در فضای اینترنت و بررسی مدارک و مستندات موجود می تواند اعتبار یک موسسه حقوقی را بسنجد. علاوه بر اعتبارهای لازم از نهادها و مراکز مربوطه قضایی، حسن شهرت نیز دومین معیاری است که کاربران بایستی برای انتخاب معتبرترین موسسه حقوقی آن را در نظر داشته باشند. با وجود شبکه های اجتماعی و سایت های اینترنتی امکان سنجش حسن شهرت یک موسسه حقوقی و قدرت آن موسسه نیز برای کاربران فراهم آمده است. با این تفاسیر تنها راه ورود به لیست بهترین و معتبرترین موسسات حقوقی برای یک موسسه حقوقی استفاده از بهترین وکلا و به روزترین خدمات مشاوره حقوقی است. زیرا کاربران امروزی برای چنین تشخیص هایی از تخصص بالایی برخوردار می باشند.

وظایف موسسات حقوقی

تمام موسسات حقوقی در قبال مشتریان و کاربران خود وظایفی بر عهده دارند که باید به بهترین نحو آنها را پیاده کنند. در درجه اول رسالت اصلی چنین موسساتی دادن اطلاعات درست و دقیق در جلسات مشاوره حقوقی به کاربران است. دادن وعده های سرخرمن و بی اساس برای جلب نظر مشتری تخلف بزرگی است که متأسفانه در جامعه امروز به وضوح شاهد چنین مواردی هستیم. از این گذشته موسسات حقوقی در قبال مدارک و مستندات مشتریان خود نیز بایستی نهایت امانت را داشته باشند. آنها قبل از قبول کردن وکالت مشتریان بایستی به صورت کامل از ابعاد پرونده های حقوقی آنها مطلع شده و بعد از ارائه مشاوره های لازم، در صورت نیاز برای وکالت حقوقی آنها اقدام نمایند. با توجه به هزینه های بالای وکالت در زمینه های مختلف حقوقی این حق برای کاربر قائل می باشد تا تنها در پرونده های حقوقی حساس برای این مهم پا پیش بگذارند.

موسسه حقوقی صادقیه

ساکنین مناطق غرب تهران و صادقیه که یکی از پرتراکم ترین مراکز تهران می باشد نیز به راحتی و به بالاترین سطح کیفیت خدمات مشاوره حقوقی رایگان و تلفنی دسترسی دارند. جمعی از بهترین وکلای دادگستری در این منطقه گرد هم آمده اند تا با بررسی شرایط پرونده های حقوقی افراد بهترین راه حل ها را برای آنها ارائه کنند. قبول وکالت افراد در پرونده های حقوقی در موسسه حقوقی صاحب اندیشه در صادقیه تهران بایستی بعد از بررسی کامل طرفین درباره شرایط پرونده صورت پذیرد. کاربران بعد از مشاوره رایگان تلفنی در صورت نیاز می توانند از طریق مراجعه حضوری بقیه مراحل مشاوره حقوقی خود را پیگیری نموده و تا رسیدن به نتیجه نهایی و کسب موفقیت بهترین وکیل پایه یک دادگستری غرب تهران را در کنار خود حس کنند. جمعی از فارغ التحصیلان بهترین دانشگاه های آموزشی کشور برای خدمت رسانی در موسسه حقوقی صاحب اندیشه منتظر شنیدن نظرات و مشکلات شما هستند.

نتیجه گیری

هر مشکلی راه حلی دارد. پیچیده ترین پرونده های حقوقی هم در نهایت با چند تبصره و قانون حل شده و راه حل مخصوص به خود را دارند. یک مشاوره حقوقی در برخی مواقع اگر در زمان مناسب صورت پذیرد هم می تواند در بسیاری از هزینه ها برای کاربران صرفه جویی اقتصادی به دنبال داشته باشد و هم بسیاری از سختی ها و پیچیدگی ها را بکاهد. استفاده از خدمات مشاوره حقوقی مراحل خاص خود را دارد. هرچند همه مشاغل برای کسب درآمد به وجود آمده اند، اما همه انواع مشاوره حقوقی نیاز به پرداخت هزینه هم نداشته و در بسیاری از موارد کاربران تنها با یک مشاوره حقوقی رایگان می توانند مسیر درست را در پرونده های حقوقی خود تشخیص دهند. برای یک نتیجه خوب باید ابزار مناسبی در اختیار داشته باشید. بیشترین تلاش ها هم بدون ابزار مناسب راه به جایی نخواهند برد.

منابع :

https://en.wikipedia.org/wiki/Legal_Information_Institute

https://sahebandisheh.com

https://www.isna.ir/news/98122116101/%DA%86%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%87-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%85

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  2. لیست بلند موفقیت‌های دولت رئیسی بدون برجام، بدون FATF

  3. جاه‌طلبی هسته‌ای عربستانی‌ها: اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنیم/ زنگ خطر برای ایران به صدا درآمد؟

  4. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  5. تاکید عبدی بر گران‌کردن قیمت سوخت/ دلایل مخالفت برخی با FATF چیست؟/ هشدار تند نبویان به پزشکیان

  6. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  7. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  8. هم فرصت، هم تهدید!

  9. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  10. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  11. لطفا جوگیر نشوید!

  12. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  13. اف ای تی اف؛ بد فهمی یا بهانه؟! / انتقال پايتخت از تهران؛ غلط و غيرمعقول/ پایان دیپلماسی یکسویه با روسیه

  14. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  15. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  16. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  17. دیوانه یا عاقل؟!

  18. انتقاد تند کیهان از برخی واکنش‌ها به خودکشی ابراهیم نبوی/ جرزنی بعد از قدرت

  19. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  20. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  21. چرا اتاق بازرگانی خواستار استرداد لایحه جدید تجارت است؟

  22. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  23. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

  24. نامه ۱۲۰ نماینده مجلس به آملی‌لاریجانی: FATF هیچ فایده‌ای نداشته و راه‌های دورزدن تحریم را می‌بندد

  25. بن گویر: آتش بس شود از کابینه استعفا می‌دهم

آخرین عناوین