رکورد تازه ویروس کرونا در ایران/ فوت ۲۲۹ بیمار کووید ۱۹ طی شبانه روز گذشته/ شناسایی ۲۶۲۵ بیمار جدید

گروه اجتماعی الف،   3990431118 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فوت ۲۲۹ تن از بیماران کرونایی طی بیست و چهار ساعت گذشته خبر داد.

رکورد تازه ویروس کرونا در ایران/ فوت ۲۲۹ بیمار کووید ۱۹ طی شبانه روز گذشته/ شناسایی ۲۶۲۵ بیمار جدید

به گزارش الف، دکتر سیما سادات لاری امروز سه‌شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس گفت: از دیروز تا امروز ۳۱ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۲۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که  یک هزار و ۹۷۷ نفر از آنها بستری شدند.

وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۷۸ هزار و ۸۲۷ نفر رسید.

این مقام وزارت بهداشت اظهار داشت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴ هزار و ۶۳۴ نفر رسید.

لاری ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۲۴۲ هزار و ۳۵۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

او افزود: ۳۵۸۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

به گفته لاری، تاکنون دو میلیون و ۲۰۱ هزار و ۹۵۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی گفت: استانهای مازندران، فارس، آذربایجان های شرقی و غربی، خراسان رضوی، البرز، خوزستان، لرستان، گلستان، کرمان، زنجان و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: همچنین استانهای تهران، اصفهان، بوشهر، هرمزگان، قزوین، مرکزی، خراسان شمالی، همدان، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، اردبیل و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

لاری در پایان بر لزوم رعایت اصول سه گانه بهداشتی یعنی فاصله گذاری اجتماعی، شست و شوی مکرر دست ها و استفاده از ماسک هنگام خروج از منزل و حضور در اماکن تجمعی و سربسته تاکید کرد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۵۳۱۰۶۵۱۴:۲۹:۲۳ ۱۳۹۹/۴/۳۱
پس نمکی چه ..کرده تا حالا؟ .. برای جان مردم و پرسنل درمان پشیزی ارزش قائل نیستن؟
ناشناس۱۵۳۱۲۲۶۱۶:۲۵:۳۹ ۱۳۹۹/۴/۳۱
در همه چیزهای بد در جهان اول هستیم. ادعایمان در سطح مدیریت جهان است
ناشناس۱۵۳۱۲۴۳۱۶:۳۹:۴۸ ۱۳۹۹/۴/۳۱
خانم سخنگو همه جاي دنيا تست مجاني است ما يكي از اطرافيانمان كرونا گرفت كل خانواده دور و برش حدود ٢٤ نفر تست داديم نفري ٦٣٠ هزار تومان ، دستتون درد نكنه خدا خيرتون بده
ناشناس۱۵۳۱۲۴۷۱۶:۴۱:۲۶ ۱۳۹۹/۴/۳۱
وضعیت تهران خیلی وقته قرمزه ولی چه دلیلی داره همیشه میگید در وضعیت هشداره ما نفهمیدیم !!؟
ناشناس۱۵۳۱۲۹۹۱۷:۱۷:۵۷ ۱۳۹۹/۴/۳۱
تبریک به مسئولین
ناشناس۱۵۳۱۴۰۱۱۸:۴۱:۵۵ ۱۳۹۹/۴/۳۱
موضوع ٢٥ميليون نفر كرونا گرفتند چيست
yektanetتریبون

آخرین عناوین