لیست دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی اولیه و ضروری

گزارش بازرگانی،   3991220093

در تمامی محیط‌های آزمایشگاهی، تجهیزات آزمایشگاهی لازمه شروع فعالیت‌ها می‌باشند. به همین جهت است که در هنگام کار، تهیه و قرار دادن لوازم آزمایشگاهی کاربردی در محیط آزمایشگاه‌ها امری مهم و حیاتی تلقی می‌شوند. در ادامه می‌توانید فهرستی از انواع تجهیزات آزمایشگاهی را مشاهده نمایید.

 

انواع تجهیزات آزمایشگاهی

گستردگی کار در محیط‌های آزمایشگاهی را میتوان عامل ساخت و تولید انواع لوازم آزمایشگاهی در انواع و ابعاد متنوع دانست. لوازمی که وجود آنها شکل و ساختار اصلی محیط‌های آزمایشگاهی را می‌سازد و نبود هر یک می‌تواند تا حدود زیادی روند کاری را دچار مشکل نماید.

سکوبندی آزمایشگاهی

انجام هر آزمایشی در آزمایشگاه‌ها وابسته به ساختار طراحی شده در محیط آزمایشگاهی هستند؛ ساختاری که عموما با سکوبندی آزمایشگاهی تعریف می‌شود. میز آزمایشگاهی، میز توزین، کابینت بندی، سینک آزمایشگاهی و... که در کنار هم مجموعه سکوبندی را شکل می‌دهند با نصب متناسب با ابعاد و اندازه فضای کار، محیط مورد نیاز را آماده انجام فرآیندهای آزمایشی می‌سازند. نقش و تاثیر این لوازم آزمایشگاهی به اندازه‌ای حائز اهمیت می‌باشند که لازم است پیش از شروع کار با کمک متخصصان کارآمد در محیط طراحی و اجرا شوند.

انواع سکوبندی آزمایشگاهی:

سکوبندی آزمایشگاهی در دو نوع سکوبندی یکطرفه (میزهای کنار) و سکوبندی دوطرفه (میزهای وسط) برمبنای کاربرد و ابعاد فضا با ویژگی‌هایی مناسب محیط‌های آزمایشگاهی (مقاوم در برابر مواد شیمیایی و اسیدها، طراحی در ابعاد و رنگ بندی‌های مختلف و...) تهیه و نصب می‌گردند.

  1. شیشه آلات آزمایشگاهی

کار با مواد خطرناک و اشتعال زا در آزمایشگاه‌ها، استفاده از هر لوازمی را برای فرآیند آزمایشی ناممکن ساخته است. بدین منظور لوازم شیشه‌ای آزمایشگاهی، ساخته شده از جنس شیشه‌های مقاوم در برابر اشتعال و مواد واکنش زا برای شروع آزمایش الزامی هستند. این دسته بندی لوازم آزمایشگاهی که شامل مجموعه وسیعی از لوازم متنوع در ابعاد و اندازه‌های گوناگون می‌باشند، می‌بایست در هنگام راه اندازی آزمایشگاه، پرکاربردترین آنها نظیر بالن شیشه‌ای، ارلن، بشر و... خریداری شوند.

کاربرد:

اغلب این لوازم آزمایشگاهی به منظور ساده‌سازی روند آزمایش، نگهداری و جابجایی مواد آزمایشگاهی، پیشبرد فرآیندهای آزمایشی، اندازه گیری و... بکار برده می‌شوند.

دستگاه های آزمایشگاهی

دستگاه ‌های آزمایشگاهی در دو مدل دستگاه‌های تخصصی که بسته به عملکرد آزمایشگاه باید تهیه شوند و دستگاه‌های عمومی که همه محیط‌های آزمایشگاهی به آنها نیازمندند تقسیم بندی می‌شوند.

دستگاه‌هایی همچون انکوباتور، هود شیمیایی، PH متر، اتوکلاو، هات پلیت و... از جمله تجهیزات آزمایشگاهی عمومی می‌باشند که با کاربری‌های مختلف برای بهینه ساختن آزمایشگاه و دستیابی به بهترین عملکرد مورد نیاز هستند.

تجهیزات ایمنی

حفظ امنیت کارکنان مهم‌ترین بخش در هر کاری است؛ علی الخصوص فعالیت در محیط‌های آزمایشگاهی که پیوسته با مواد شیمیایی و مواد سمی خطرناکی در سر و کار هستند. پس تهیه لوازم آزمایشگاهی ایمنی همچون هودهای آزمایشگاهی برای خروج گازهای سمی، دوش و چشم شوی آزمایشگاهی در صورت رخداد حوادث برای کارکنان، ماسک، عینک آزمایشگاهی، لباس و.... همواره باید در اولویت خریداری قرار گیرند.

لوازم آزمایشگاهی ضروری

گروه دیگری از تجهیزات آزمایشگاهی هم هستند که شاید در نگاه اول اصلا مهم و ضروری به نظر نیایند، ولی وقتی فعالیت‌ها و آزمایش‌ها شروع می‌شوند، آنگاه است که به وجود این قبیل لوازم احساس نیاز می‌شود. لوازم و وسایلی همچون لوله گیر، جای لوله آزمایشگاهی، چراغ الکلی و گازی، سه پایه، پنس، توری نسوز و... که همچون دیگر دسته‌بندی لوازم آزمایشگاهی، بسیار پرکاربرد و ضروری هستند.

خرید تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی

راه اندازی فضای آزمایشگاهی هم، همانند هر فضای دیگری متخصصان کارآمد را در این زمینه می‌طلبد. شرکت تجهیزات آزمایشگاهی شیمی پژوه (https://shimipajouh.com/) علاوه بر فروش انواع لوازم آزمایشگاهی با تضمین کیفیت، همراه با مشاوران و متخصصانی باتجربه در زمینه طراحی و اجرای آزمایشگاه‌ها نیز خدمات قابل توجه و شایانی را به مشتریان و کاربران ارائه می‌دهند. با تماس با متخصصان فروش و یا مشاوران‌مان اطلاعات بیشتری در این باره بدست آورید.