انتشار نقشه جدیدی از آسمان شب

گروه فناوری الف،   4001207073

نقشه جدیدی از آسمان شب برای اولین بار به صورت عمومی منتشر شده است که ۴.۴ میلیون کهکشان در این نقشه جدید از آسمان شب قابل مشاهده است.

 

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی سی.بی.اس، این نقشه که توسط دانشمندان دانشگاه دورهام منتشر شده است، تصویری فوق‌العاده دقیق از میلیون‌ها کهکشان و اجرام فضایی را نشان می‌دهد.

بسیاری از ۴.۴ میلیون کهکشان ثبت شده در این عکس، سیاه چاله های عظیمی را در خود جای داده اند یا در حال تولید ستاره های جدید با سرعت بالا هستند. به گفته محققان، بیشتر ذرات نور قابل مشاهده در این تصویر میلیاردها سال نوری از زمین فاصله دارند. برخی از اجرام کمیاب‌تر ثبت‌شده در این تصویر شامل برخورد کهکشان‌ها و ستارگان درخشان در کهکشان راه شیری است.

محققان از یک تلسکوپ رادیویی اروپایی برای ثبت ۳ هزار و ۵۰۰ ساعت رصد آسمان استفاده کردند. آنها تقریبا یک میلیون جرم جدید کشف کردند. «تیموتی شیمول»، ستاره شناس دانشگاه لیدن گفت: هر بار که نقشه ای ایجاد می کنیم صفحه نمایش ما پر از اکتشافات و اجرام جدیدی می شود که قبلاً با چشم انسان مشاهده نشده است.

وی افزود: اکنون گنجینه ای از اکتشافات جدید به عنوان تصویر جدید باورنکردنی که ۴.۴ میلیون کهکشان را آشکار می کند، منتشر شده است. این نقشه یک تصویر رادیویی با جزییات شگفت انگیز را نشان می دهد.

دکتر «لی مورابیتو»، محقق دانشگاه دورهام، افزود: با این پروژه در را به روی اکتشافات جدید باز کرده‌ایم و این داده‌ها در آینده با وضوح ۲۰ برابر بهتر پردازش خواهند شد.