توصیه به مصرف شربت ریحان برای افطار

گروه سلامت الف،   4010125074

ریحان با اثرات معجزه آسای خود تقریباً درمان کاملی برای سلامتی بدن است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ روزه داری سبب افت فشار و یا قند خون می‌شود که با مصرف شربتی که از جوشاندن برگ‌های ریحان به دست می‌آید، بدن سریعاً تعادل خود را بازیابی می‌کند.

خواص درمانی شربت ریحان

ریحان یک آنتی باکتریال و در پاکسازی بدن نیز بسیار موثر است.
سرشار از امگا ۳، منیزیم، منگنز و آهن است.
سیستم عصبی و گوارشی را شاداب می‌کند.
برای زیبایی پوست استفاده می‌شود. بینی و گلو را از التهاب پاک می‌کند و ویروس‌ها را قبل از رسیدن به ریه‌ها از بدن دفع می‌کند.
برای کم خونی مفید است.
از سرگیجه ناشی از قند خون پایین جلوگیری می‌کند.
به کاهش وزن کمک می‌کند؛ زیرا یک تقویت کننده سموم است.
نیاز بدن به مایعات را برآورده می‌کند و از عملکرد غدد فوق کلیوی پشتیبانی می‌کند. عملکرد کلیه‌ها را افزایش می‌دهد و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می‌کند.

طرز تهیه شربت ریحان
تهیه این شربت با روش دم کردن مفیدتر است تا ویتامین‌ها و مواد معدنی ریحان از بین نروند. ریحان را پس از ۵ دقیقه دم کردن، آن را صاف کرده ونصف لیمو را با پوست آن بریده و داخل آن بریزید. در صورت تمایل مقدار کمی هم دارچین و میخک به آن اضافه کنید.