تولید زخم‌پوش‌های درمان سوختگی بر پایه پرده آمنیون

گروه اجتماعی الف،   4010724049

محققان یکی از شرکت‌های فناور زخم‌پوش‌هایی بر پایه پرده آمنیون برای درمان زخم‌های سوختگی به تولید رساندند.

تولید زخم‌پوش‌های درمان سوختگی بر پایه پرده آمنیون

طهورا ابراهیمی، محقق بخش تحقیق و توسعه این شرکت فناور در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: محصولات تولیدی این شرکت به دو دسته "زخم‌پوش‌ها" و بند آورنده‌های خونی" تقسیم می‌شوند.

وی یکی از محصولات این شرکت را زخم‌پوش‌های بر پایه پرده آمنیون ذکر کرد و افزود: پرده آمنیون که دور جنین در شکم مادر قرار گرفته است، حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی و فاکتورهای رشد است و ما از این ماده در درمان انواع زخم‌های مزمن بهره بردیم.

ابراهیمی با بیان اینکه کاربرد اصلی این نوع زخم پوش‌ها برای زخم‌های سوختگی است، اظهار کرد: ویژگی مهم این محصول آن است که بعد از مدتی جذب بدن می‌شود و به همین دلیل بیمار در زمان تعویض پانسمان احساس ناراحتی‌ نخواهد داشت.

وی نوع دیگر زخم‌پوش‌های تولید شده در این شرکت‌ را زخم‌پوش‌های چند لایه ذکر کرد و یادآور شد: این زخم‌پوش برای زخم‌های فشاری مانند زخم‌های دیابتی و زخم‌های ناشی از بیماری پروانه‌ای (EB) استفاد می‌شود.

این محقق اضافه کرد: از آنجایی که این نوع زخم‌پوش‌ها در ایران وارداتی است، ایران به دلیل اعمال تحریم‌ها، دسترسی به این نوع زخم پوش‌ها ندارد، از این رو بیماران پروانه‌ای با مشکلات زیادی برای دسترسی به این نوع زخم‌پوش‌ها مواجه هستند.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: این محصول فاز تست‌های بالینی و نیمه صنعتی را طی می‌کند.

به گفته این محقق، این زخم‌پوش‌ها به دلیل دارا بودن پوشش‌های پلی یورتانی، حالت فومی و خواص مکانیکی خوبی دارد و می‌تواند از ۳ تا ۷ روز بر روی زخم باقی بماند و بدین ترتیب می‌توان شرایط زندگی را برای بیماران پروانه‌ای بهبود بخشید.

وی اضافه کرد: این زخم پوش دارای ۳ لایه است که لایه اول چسبی است که در زمان برداشتن از روی زخم، آسیب دوباره‌ای بر روی پوست ایجاد نمی‌کند. لایه دوم یک لایه پلی یورتانی و یک لایه حمایتی نیز برای زخم پوش در نظر گرفته شده است.

به گفته این محقق، این محصولات دارای افزودنی‌های نانویی هستند.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. «کیا» جان روحت شاد !

  2. تردید یا قاطعیت؟! یک قانون و هزار حرف

  3. چهارنعل رفتن اسب تورم !

  4. تیر خوردن که چیزی نیست، تکه تکه هم شده اند! اما...

  5. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

  6. توصیه‌های زیباکلام به پزشکیان/ تصور مردم از فساد مسئولان به روایت باهنر/ بانکی‌پور: فروکنندگان پونز، منتقد قانون حجاب شده‌اند!

  7. فواد ایزدی: سختگیری حجاب نشود، جوانان جلوی تیر نمی‌روند!

  8. وصله پینه کردن تا کی؟!

  9. واشنگتن پست: رفتار امریکا و اسرائیل ایران را به سمت سلاح هسته ای سوق می دهد

  10.  معامله بزرگ بر سر سوریه

  11. اظهارات بهزاد نبوی درباره مسئله مذاکره / روایت انفعال روحانی/ گلایه از گلایه‌های رئیس‌جمهور

  12. سرخوشی ترک‌ها در سوریه

  13. دیگ جوشان و گربه دست آموز!

  14. تخریب قبور شهدای مدافع حرم در جنب حرم حضرت زینب(س)

  15. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

  16. رهبر انقلاب: ریاکاری روش همیشگی استعمارگران و سرمایه‌داران غربی است

  17. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

  18. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

  19. اسد در سوریه؛ نه دولت_ ملت سازی، نه رفاه!

  20. پزشکیان: اختلافات را کنار بگذاریم/«ما می‌توانیم» مملکت را درست کنیم

  21. میرسلیم از FATF و قانون حجاب می‌گوید/ یک توصیه برای بوسیدن دست پزشکیان!/ ارسال پیام‌های مرموز از تهران به آمریکا

  22. فرزین: گروهی تلاش می کنند با پخش شایعه دل مردم را خالی کنند

  23. عضو هیات رئیسه مجلس توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب را تایید کرد

  24. چرا درباره تحریر‌الشام باید نگران بود؟

  25. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: مشکلات اقتصادی مردم سوریه، انگیزه‌های آنان را برای نبرد تضعیف کرد/ آقای «همتی» چه‌ دستاوردی جز گرانی داشته؟!

آخرین عناوین