یادداشتی با عنوان «بیچاره حقیقت !» با نظرات متعدد کاربران همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:
*فقط حیف اسم جهان آرا برای این برنامه که هیچ شباهتی به جهان آرا نداره.
*علی دایی زحمت کشید به این جایگاه رسید حتی توی اروپا بازی کرد اما این خاک و نظام بوده که باعث رشد همچین افرادی شده، ای کاش یه مقدار عقلانی تر سخن میگفت و جایگاه خودشو بالاتر میبرد، اسطوره و سلبریتی واقعی برای ما همین شهداء و جانبازان عزیز هستن که بدون منت از خودشون گذشتن که ما به زندگیمون برسیم، این جانباز عزیز هم دوست داره مثل من و شما کنار خانوادش تو کوچه و خیابان قدم بزنه ولی الان روی ویلچر نشسته، به شخصه مدیون این عزیزان هستم و دستشونو میبوسم
*بقول معروف می گویند هر وقت خواستی کسی را خراب کنی بد از او دفاع کن و در این برنامه عکس این امر اتفاق افتاده است.احتمالا.
*به هرحال هر شخصی ولو اینکه یک ورزشکار یا یک قهرمان در مسائل سیاسی نبایستی دخالت کند و باعث تفرقه و اختلاف در بین مردم شود
*-باید تاسف خورد به حال رسانه های ما که اینقدر سوژه گزارشی جهت تبیین کم دارند که ساعتها وقت مردم و جامعه را تلف برخی حاشیه های بی ارزش میکنن، من که عملکرد آنها را اصلا درک نمی کنم،البته این را می دانم بعضی ها اینقدر خبیث هستند که برای تحریک افراد و جامعه دست به هر شیطنتی جهت ماهیگیری خود بزنند واین قضیه هم به نظر من به آن بی مربوط نیست.
*مسئله این آقای جانبازه یا علی دایی شهریار ایران و زمین واسطوره نیست.هم جانبازان عزیزند وهم اسطوره ها.مسئله اینه که مردم وانداختند به جون هم ...
*ما فقط این رو میدونیم دائی بارها دل ما رو شاد کرده. فقط دائی نیست از این وضعیت ناراضی هست. .منتها مسولین نمي خواهند واقیت رو بپذیرند.
*آقای دایی فرد بیسوادی که نیست خودش باید درک داشته باشد و برای ادعاهایش حتما سندی رو ارائه کند اقای دایی باید میدانست که محبوب همه بود واقعا طرفدارش بودم اما حالا اصلا نمی پذیرم
*در کلیت باید پذیرفت که حوزه انتقاد افراد باید با تخصص آنها مطابقت داشته باشد، معضل اساسی در ایران اظهار نظر افراد در همه حوزه ها خصوصا حوزه سیاست که به ظاهر به تخصص خاصی نیاز نیست، در اینجا از مداح گرفته تا بازیگر و ورزشکار و عامه مردم دیدگاههای خود را بیان میکند،متاسفانه چند سالی است عده ای بلندگوی دیگران شده اند و به مناسبت های مختلف سعی در خارج کردن رقیب از میدان میکنند.
*اسیب جدی جامعه ما تندرویست... انگار به داد و فریاد تندروهای اویزان از دو لبه بام سهم بیشتری را نصیبشان میکند.
*میهمان یا مجری برنامه جهان آرا می توانست بگوید علی دایی در زمینه سیاست صاحب اطلاع و نظر نیست و در مورد خاصی نیز بی جهت پافشاری کرده.
*من برای آقای دایی احترام قائلم به خاطر کارهای نیکوکارانه و اخلاق خوبش و هم اینکه ورزشکار موفقی بوده و نباید این واقعیتها رو بیخود انکار کرد. اما جامعه باید انقدر رشد کنه که بدونه اینکه یک نفر که در ورزش موفق بوده دلیل نمیشه در سیاست اطلاعی داشته باشه و معمولا هم اینه که ورزشکاران و هنرمندان، اطلاعات سیاسی پایینی دارند. چون ورزش یعنی تمرکز روی کار بدنی و هنر هم یعنی تمرکز روی احساسات در حالیکه در سیاست تمرکز روی فکر و عقله.
*ای کاش ماهم مثل دیگرکشورها کانال های تلویزیونی مستقلی داشتیم که سلیقه های مختلف میتوانستندایده های خودرامطرح کنندچرااین آقا به راحتی میتواندنظرات خودرامطرح کندوبه اسطوره کشورتوهین کندولی شخصیتی مثل علی دایی نمیتواندجواب ایشان رابدهد.
*کارکرد رسانه های دشمن همین هست که عده ای مانند این فوتبالیست شست و شوی مغزی می دهند و اینها می آیند مطالب و چیزهایی می گویند یا رفتار می کنند که نه تنها نادرست هست بلکه علیه ایران هم هست و عده ای هم که غیرت دارند روی کشور آن هم در مقابل دشمن، گارد می گیرند و اینگونه آن رسانه ها به اهدافشان که جنگ و نزاع و بدبینی و کینه در داخلی ها هست می رسند
*تا وقتی مسئولین فرهنگی و سیاسی قبول نکرده اند که مهندسی افکار عمومی و روانشناسی آن علم است و باید از افراد استخوان خورد کرده دارای تحصیلات روز استفاده کرد و اینکه کسی خوب میجنگه دلیل نداره که کارشناس یا مدیر یا سیاستمدار خوبی هم باشه (همانطور که یه بازیکن یا بازیگر خوب هم لزوما نظرات سیاسی و اجتماعی درستی نداره) در بر همین پاشنه میچرخه.
*متاسفانه برنامه جهان ارا و مجری ان هدف خاصی را دنبال میکنند که خدا بخیر کند.
*سوالی که این مقاله به آن نپرداخته این است که چرا صدا و سیمای ایران باید اینقدر سطح پایینی داشته باشد؟ چرا این افراد با سواد و قدرت تحلیل پایین مجری هستند؟ بعدش چرا گله می کنید که مردم نسبت به صدا و سیما و نظام و شایسته سالاری بدبین شدند.
***
مخاطبین الف درباره ویدئوی «اعترافات قاتلان شهید عجمیان در دادگاه» نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را میخوانید:
*اگه برادر خودتو می کشتن می گفتی با بخشش بهتر از اعدام هست اگه چادر از سر ناموست برمیداشتن چی شماها کی هستین .بذار ی نفر از نزدیکهاتو فجیع بکشه اونوقت بنویس بخشش بهتر .
*لعنت خدا بر باعث و بانی اصلی که جوانان را روبروی هم قرار داد....
*چطور یک آدم که فطرتا خداجوست و اشرف مخلوقات است به حدی از قصاوت می رسد که از حیوانات درنده تر میشود و به فرد بی گناهی که اورا اصلأ نمی شناسد چنین جنایتی می کند؟
*چرا باید جوونها..اینقدر .خشم .داشته باشن.که اینقدر .قلبشون سنگ باشه..اصلا فرقی نمیکنه سپاه بسیج.نظامی .مردم عادی .همه بچه های همین مملکت هستن..چرا نباید ریشه یابی بشه..الان چقدر خانواده ها عزادار گرفتارن..
*نمی گویم این قاتل ها ، مقصر نیستند اما مطمئن باشیم که مشکل روانی و روحی دارند .
*قتل در حال عصبانیت....قتل عمد محسوب نمی شود...قتل با قصد قبلی و برنامه ریزی کردن قتل عمد محسوب می شود....
*جنایت کردن باید مجازات میشدن..تازه رافت اسلامی هست که با طناب اعدام میشن اگه عربستان میبود اعدام با قطع سر بود
***
یادداشتی با عنوان «تحریف واقعیت و بازی با امنیت ملی» با نظرات متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:
*با برجام موافق نیستم ولی کاهش تنش در سیاست خارجی و باز شناسی منافع مشترک را در راستای امنیت ملی میدانم. دوستی و دشمنی دائمی نداریم، منافع ملی دائمی داریم.
*از نظر من تولید قدرت فقط اولویت دادن به منافع ملی است، و همانطور که از اسمش پيداست یعنی ارجح بودن منفعت مردم در تمام امور.
*راستش من بعد از ترور سردار سلیمانی در برنامه های شبکه های مختلف همچون افق و شبکه دو و سه افرادی از دو جریان سیاسی را دیدم در حال بحث بر سر واکنش ایران به ترور سردار سلیمانی در این برنامه ها که از اقایان اصلاح طلب و اصولگرا استفاده شده بود. اصلاح طلبان را بی دل و جرات دیدم که خیلی با ترس نسبت به واکنش ایران حرف می زدند و بر عکس طیف مقابل بر سر اقدام شدید و حمله ایران به منافع امریکا مسرور بودند. کشوری اقدار دارد و صاحب اقتدار می شود که نترس و شجاع باشد و برای امنیت و منافع ملی خود بجنگد نه اینکه کوتاه بیاید.
*مشکل شما این است که دشمن را دست کم می گیرید ، علی رغم اینکه میدانید و هر روز هم تبلیغ می کنید که امریکا بزرگترین دشمن ماست اما در واقعیت رفتاری که از مسئولان می بینیم بدور از واقعیت مبارزه با قوی ترین کشور دنیاست
*یقین بدانید منافع ملی که از آن دم میزنید در سایه آسایش مردم ودر نتیجه اعتماد آنان محقق خواهد شد ولا غیر
*اگر هر چه سریعتر همه مفسدان اقتصادی داخلی بدون اغماض مجازات شوند وضعیت متفاوت خواهد بود.
*آنچه امروز تاثیر تعیین کننده در تامین امنیت ملی دارد کاهش شکاف بین مردم و نظام است.
*شما هر چقدر پول داشته باشی تا وقتی قدرت نظامی نداشته باشی فایده نداره کافیه به اشغال کمتر از یک هفته ای بسیاری از کشورهای اروپا توسط آلمان نازی در جنگ جهانی دوم توجه کنی.وضع خوبی داشتند ولی قدرت نظامی خیر... در ضمن همون چین با ایدئولوژی و بدون اون فعلا جزو برترین قدرتهای نظامی دنیاست یعنی از همون ابتدا و بعد از جنگ جهانی دوم در کنار سیاستهای اقتصادی سیاستهای نظامی جاه طلبانه ای رو هم در پیش گرفت و در کمتر از چندسال به بمب اتم دست پیدا کرد. نکته آخر اینکه دنیا رو ایدیولوژی می گرداند. هم اکنون غالب سران کشورهای پیشرفته و علی الخصوص غربی به شدت ایدئولوژی دینی دارند و تنها ظاهری سکولار رو انتخاب کردند. برای شناخت بیشتر جستجوی مختصری درباره عقاید و پیشینه ی ایدئولوژیک رهبران فعلی دنیا بفرمایید.بسیاری کشیش زاده ، کلیسا رفته، عضو انجمنهای نیوانجیلی، فراماسونی و ... هستند و اقتصاد سلاح موثری برای پیشبرد مقاصد و نیاتشون هست.
*امنیت و قدرت ملی در گروه اتحاد داخلی است که لازمه آن عدالت، توسعه، دموکراسی و اقتصاد قوی است. هر چه هست داخل مرزهای ایران است.