اُسقف ارامنه جنوب ایران: توهین کنندگان به قرآن، مسیحی نیستند

  4011108105

اُسقف اعظم ارامنه اصفهان و جنوب ایران گفت: افرادی که به اسم مسیحیت و فرهنگ اروپایی در ایران فتنه‌انگیزی می‌کنند را مسیحی به حساب نمی‌آوریم زیرا کسی که به خدای متعال اعتقاد داشته باشد نمی‌تواند توهین به مقدسات ادیان توحیدی را بپذیرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری اصفهان، "سپیان کاشچیان" روز شنبه در دیدار با استاندار این استان افزود: در روزهای گذشته شاهد بودیم که کشورهایی سعی دارند تا دوستی میان ملت ایران را برهم بزنند که به لطف خدا تاکنون موفق نشده‌اند نقشه‌های شوم خود را اجرا کنند.
وی اضافه کرد: متأسفم که یک شخصیت ضددین اعمالی را در اروپا انجام می‌دهد و همه تمرکز رسانه‌های جهانی را به خود معطوف می‌کند در حالی که ما در ایران بصورت دوستانه و برادرانه در کنار یکدیگر زندگی می‌کنیم و آنها این موضوع را از چشم مردم دنیا پنهان می کنند.
اسقف اعظم ارامنه اصفهان و جنوب ایران با اشاره به عمق همزیستی، برادری و همسایگی میان ادیان توحیدی در اصفهان گفت: در سالی که گذشت توانستیم بسیار مسالمت‌آمیز، دوستانه و برادرانه روابط گذشته خود را تعمیق بخشیم و در راه اعتلای کشور تلاش کنیم.
وی خاطرنشان کرد: با وجود زندگی اقوام مختلف در اصفهان، این همزیستی همچنان رو به پیشرفت بیشتر است و همه آنها دوشادوش یکدیگر بعنوان ملت ایران در کنار هم بخوبی زندگی می‌کنند و عمق این روابط نیز در حال فزونی است.
اسقف اعظم ارامنه جنوب ایران تصریح کرد: با وجود تمام این واقعیت‌های اجتماعی در اصفهان و کشور، بسیاری نمی‌خواهند این نزدیکی و دوستی را ببینند، از این رو واقعیت‌ها را تحریف می‌کنند و با خصومت سعی در فتنه‌انگیزی دارند.
وی اظهار داشت: از دولت جمهوری اسلامی ایران که دوستانه و برادرانه با جامعه مسیحیت بویژه ارامنه همکاری صمیمانه و خالصانه‌ای دارد تشکر می کنم.

استاندار اصفهان نیز در این دیدار با تبریک سال نو میلادی گفت: همزیستی برادرانه، اخلاق گرایانه و مسالمت‌آمیزی میان ادیان توحیدی در ایران بر هیچکس پوشیده نیست و شاهد تجلی این پیوند در استان اصفهان هستیم، بویژه‌اینکه این امر در ارتباط بین مسلمانان و ارامنه عمیق‌تر است.
سیدرضا مرتضوی با بیان‌ ژرفای تاریخی ارتباط بین اقوام مختلف در اصفهان تصریح کرد: کوشیده‌ایم به نحوی رفتار کنیم تا این رابطهٔ برادرانه روز به روز مستحکم‌تر شود البته در بیرون از مرزهای ایران، از این ارتباط دوستانه ترسیم دیگری می‌شود.
مرتضوی خاطرنشان کرد: رسانه‌هایی که بیشتر آنها ذیل نظام سلطه مدیریت می‌شوند می‌کوشند کشور ما را بسیار آشفته، عقب‌افتاده، خشن، نامناسب برای زندگی و به دور از روابط اخلاقی و برادرانه نشان دهند اما هر فردی که ایران را از نزدیک مشاهده و به ابعاد فرهنگی زندگی در این کشور توجه کند، متوجه این تفاوت‌ها می‌شود.
وی اظهار داشت: هرچند که بمب باران رسانه‌ای اجازه نمی‌دهد این فضا بدرستی منعکس شود اما با وجود همه فضاسازی‌ها تلاش کرده‌ایم تا گوهری را که در دستمان وجود دارد، حفظ کنیم.
استاندار اصفهان خطاب به اسقف اعظم ارامنه گفت: از شما تشکر می‌کنم که در بزنگاه‌هایی که دشمن می‌کوشد تا نظم، صلح، آرامش و امنیت کشور و مردم را برهم بزند با تدبیر، نگاه، شناخت و موضع‌گیری های هوشمندانه خود مراقبت می‌کنید که امنیت در کشورمان حاکم باشد.
استاندار اصفهان امروز به همراه جمعی از مدیران استان در کلیسای وانک اصفهان حضور یافت و با اسقف اعظم ارامنه در این شهر و جنوب ایران و اعضای شورای خلیفه‌گری ارامنه دیدار و گفت وگو کرد.

قدمت سکونت ارامنه در استان اصفهان به دوره صفویه بازمی‌گردد و اکنون حدود ۱۰ هزار ارمنی در این خطه زندگی می‌کنند که حدود هشت هزار نفر از آنها در کلانشهر اصفهان ساکن هستند.