به گزارش تسنیم، روز گذشته 4 فیلم در پردیس سینمایی ملت به نمایش درآمد. البته طبق برنامه قبلی همانند دیگر روزهای تعطیل قرار بود 3 فیلم به نمایش دربیاید اما لغو اکران فیلم «گلهای باوارده» در روز سهشنبه باعث شد تا این فیلم در سانس چهارم به نمایش دربیاید.
نشست خبری این فیلم که حوالی ساعت 1 بامداد برگزار شد، حواشی زیادی داشت و مهرداد خوشبخت سخنان صریحی را بر زبان آورد.
من یاد گرفتهام دروغ نگویم!!
* یکی از جملات پرتکراری که خوشبخت بارها و بارها بر زبان آورد این بود که «من یاد گرفتهام دروغ نگویم.» او با استفاده از این جمله پاسخ بسیاری از سؤالات را گنگ و نصفهنیمه اما هوشمندانه داد.
* او در بخشی از سخنانش با تأکید بر اینکه فیلمش آماده حضور در جشنواره نبوده است، گفت: این فیلم تمام نشده بود که بخواهیم آن را نمایش بدهیم و من از نسخهای که به نمایش درآمد اصلا راضی نیستم. شاید 40 درصد ایدههای من در فیلم آمده بود که همان هم کاملا پیاده نشد.
خوشبخت سخنان صریحی را بر زبان آورد و گفت: اصرار بر اینکه این فیلم در جشنواره باشد باعث شد که این نسخه ضعیف را ببینید. ما حتی وقت نداشتیم که این فیلم را به 4 نفر نشان بدهیم تا ببینند و اشکالات ما را گوشزد کنند.
اصرار عجیب کارگردان "گلهای باوارده" بر ضعیف بودن فیلمش!
* خوشبخت بارها تاکید کرد که فیلمش را برای اولین بار همین امشب دیده و وجود ایرادات فنی در فیلم به همین دلیل است. او حتی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه سهشنبه شب جواد اوجی وزیر نفت فیلم را در پردیس ملت دید و آیا او در این نمایش همراهیاش نکرده است، گفت: فیلمی هم که نشان وزیر دادیم ناقص بود و به وزیر هم گفتم این فیلم هنوز یک و نیم ماه کار دارد. آن شب به همین دلیل، من حوصله نداشتم و به خانه رفتم.
* او حتی درباره اینکه این فیلم ظهر روز پنجشنبه در برج میلاد اکران شده و آیا آنجا فیلمش را ندیده است، گفت: آنجا هم فیلم را نصفه و نیمه دیدم.
* این کارگردان درباره عدم نمایش فیلم در روز سهشنبه به دلیل فنی گفت: تقصیر ما نبود که فیلم دیر رسید، اتفاقی بود که بین آدمهای فنی و جشنواره رخ داد. امروز هم همین اتفاق تکرار شد و اصلا انگار فیلم طلسم شده بود، چرا که امشب هم تنها 5 دقیقه مانده به اکران فیلم آماده نمایش شد.
* خوشبخت درباره اینکه آیا وزارت نفت پولی بابت این فیلم داده است یا خیر، گفت: نمیدانم که باید بگویم پولش را داده یا نه. نباید بگویم و باید بگویم که همه پول را فارابی داده است!
* کارگردان گلهای باوارده در بخش پایانی صحبتهای خود گفت: یکی از مشکلات همیشگی من این است که بخشی از مسئولان ما واقع بین نیستند. واقع بین باشیم؛ وقتی فیلمی دو ماه کار دارد بپذیریم که دو ماه کار دارد.
دختر شهید بروجردی تشویق شد
در روز نهم جشنواره، فیلم سینمایی «غریب» ساخته محمدحسین لطیفی و تهیهکنندگی حامد عنقا نیز به نمایش درآمد که تقریباً با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبهرو شد.
* نشست خبری این فیلم سینمایی دو مهمان ویژه هم داشت؛ دختر شهید بروجردی که به دعوت مجری برنامه برای ثانیههایی توسط حضار تشویق شد و مهمان دیگر، نوه شهید محمد بروجردی که از قضا همنام با شهید بوده و در فیلم نیز ایفای نقش میکند.
* او درباره تشابه اسمی با شهید بروجردی بیان کرد: شهید بروجردی پدربزرگ بنده هستند و اولین حضور من در این فیلم سینمایی بود. وقتی بابک حمیدیان را با گریم شهید بروجردی دیدیم، دو سه دقیقه در شوک بودیم و بعد متوجه شدیم که ایشان بابک حمیدیان است. من در پشت صحنه به شوخی بابک حمیدیان را پدربزرگ صدا میکردم و حس خیلی عجیبی بود.
* محمدحسین لطیفی اشاره کرد که برای ساخت این فیلم یک شرط داشته است. او گفت وقتی پیشنهاد ساخت این فیلم از سمت حامد عنقا به من شد، یک شرط گذاشتم و گفتم اگر خود آقای عنقا فیلمنامه را بنویسد، ساختش را قبول میکنم و او هم این کار را کرد. البته بارها پیشنهاد ساخت فیلم دفاع مقدسی داشتم و اعتقادم این بود که کار من این نیست و نباید وارد این حوزه شوم.
* حامد عنقا تهیهکننده و نویسنده این فیلم هم بیان کرد که پیش از ساخت این فیلم، کتاب «محمد مسیح کردستان» توسط نصرت الله محمودزاده نوشته شده اما این فیلم تنها اتفاقات 10-15 صفحه از این کتاب است و اقتباس به معنای واقعی آن به شمار نمیرود.
* یکی از سؤالات خبرنگاران در این نشست خبری این بود که آیا این فیلم نخستین اکران خود را در پردیس ملت تجربه میکند یا پیش از این اکرانی داشته است؟ لطیفی گفت که قرار بود اکران برای اهالی رسانه، نخستین نمایش فیلم باشد اما متأسفانه در یکی دو اکران عوامل برگزاری اشتباه کردند و به جای فیلمهایی که نرسیده این اثر را به نمایش گذاشتند.
* همین موضوع مقدمه سوال دیگری درباره سیمرغ مردمی بود که لطیفی به این سؤال اینگونه پاسخ داد: "دوستان شاید راضی نباشند که این موضوع را بگویم اما تمامی فیلمسازان جمع شدند و گفتند چون همه ممکن است برخی فیلمها به موقع به اکران نرسند، احتمال دارد برخی فیلمها در جریان اکران مردمی به روزهای پایانی برسند و فرصت کمتری داشته باشند. بنابراین تصمیم گرفته شد که امسال سیمرغ مردمی داده نشود."
* لطیفی درباره انتخاب بابک حمیدیان برای بازی در نقش شهید بروجردی توضیح داد و گفت: هم من و هم حامد عنقا از ابتدا به بابک حمیدیان فکر میکردیم، مگر اینکه او نمیخواست این نقش را قبول کند. نکته جالب اینجا بود که بابک حمیدیان دوست داشت نقش شهید بروجردی را بازی کند. خاطرم هست زمانی که با او صحبت کردم متوجه شدم که شهید بروجردی را به خوبی میشناسد. گاهی اوقات سر تصویربرداری به او میگفتم که حواست باشد، اصغر وصالی نیستی؛ او هم لبخندی میزد و میگفت: «مرسی که گفتی.»
آزاده زارعی: به احترام اهالی رسانه و شغلم آمدم
وابل دیگر فیلم روز سوم جشنواره بود که در پردیس سینمایی ملت به نمایش درآمد. حضور آزاده زارعی بازیگر شناخته شده این فیلم سینمایی در نشست خبری یکی از نکات قابل توجه روز بود.
* زارعی درباره حضورش در نشست خبری فیلم گفت: من به دلیل احترام به اصحاب رسانه و فیلمی که بازی کردم، اینجا هستم. این شغل من است و من پاسدار شغلم هستم.
زارعی همچنین گفت که فیلم «وابل» در گرمسار تصویربرداری شده و شرایط سخت آب و هوایی را تجربه کرده است. او گفت: در برخی مواقع قبل از شروع سکانس به ما فیلمنامه داده نمیشد که چالش عجیب و غریبی بود. من همیشه باید فیلمنامه را بخوانم و به دیالوگها تسلط داشته باشم اما در این فیلم «وابل» این طور نبود!!
* نشست خبری «وابل» بدون حضور کارگردان اثر یعنی تورج اصلانی برگزار شد؛ البته سپهر سیفی تهیه کننده این فیلم توضیح داد که کارگردان وابل به دلیل مشکلی که برای فیلم بخش بین المللاش به وجود آمده بود و برف و یخبندان تهران، نتوانسته خودش را به پردیس ملت برساند.
کشف مجیدی "در آغوش درخت"!
چهارمین فیلم جشنواره که در پردیس سینما ملت به نمایش درآمد، «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه پاشا بود.
* یکی از بازیگران اصلی این فیلم روح الله زمانی بازیگر نوجوان است که پیشتر مجید مجیدی در فیلم سینمایی خورشید او را معرفی کرده بود.
* او درباره تأثیر بازیگری در زندگی شخصیاش گفت: قبل از این که فیلم «خورشید» را بازی کنم، مجبور به کار کردن بودم و فرصتی برای درس خواندن نداشتم. پس از اینکه در آن فیلم بازی کردم، مجدد به سراغ درس خواندن رفتم و حتی در حوزه بازیگری هم کلاسهایی میروم.
* رایان لطفی بازیگر خردسال این فیلم سینمایی که نقش متفاوتی را در این اثر سینمایی بازی کرده بود، گفت: من 6 سال دارم. بیشتر بازیهای من در آب بود و بابک لطفی من را برای بازی در این نقش در آب میبرد.
* اهورا لطفی دیگر بازیگر «در آغوش درخت» هم گفت: من 11 سال دارم. علاقه زیادی به بازیگری داشتم و این موضوع را به بابک خواجه پاشا گفتم؛ ایشان زمانی که صمیمت من و پسرعمومیم را دید، ما را انتخاب کرد. البته ما همدیگر را داداش صدا میکنیم!