پایگاه خبری میدل ایست آی گزارش می دهد: چرا جنگ تازه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به شکست می انجامد؟

گروه جهان الف،   4020221088 ۱۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

«اسرائیل در هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس رژیم جعلی خود(روز نکبت)، بار دیگر حمله ای وحشیانه و غیرقانونی و نامشروع را علیه نوار غزه به راه انداخته است. موضوعی که بار دیگر ماهیت واقعی پروژه اسرائیل که متکی بر تهاجم و نژادپرستی و خشونت و پاکسازیِ قومیتی است را افشا می کند.»

به گزارش الف؛ پایگاه خبری "میدل ایست آی" در گزارشی با اشاره به جنگ افروزی اخیر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و به طور خاص ترور شماری از فرماندهان جنبش جهاد اسلامی و البته غیرنظامیان فلسطینی که در میان آن ها زنان و کودکان نیز حضور دارند، به واکاوی راهبرد و محرک های اصلی این جنگ‌افروزی از سوی صهیونیست‌ها پرداخته و توضیح می دهد که چرا این جنگ به یک شکستِ تمام عیار برای رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد. 

پایگاه خبری میدل ایست آی در گزارش خود می نویسد:

«در نخستین ساعات روز سه شنبه نهمِ ماه می، نیروهای رژیم اشغالگر قدس یک حمله نظامی وحشیانه را علیه نوار غزه به راه انداختند و موجب کشته شدن 15 نفر از جمله 3 تن از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین، 4 کودک، و 4 زن شدند. 

نیروهای اسرائیلی گزارش دادند که 40 جنگنده در جریان حمله آن ها به به بخش های مختلف نوار غزه که دو ساعت  نیز به طول انجامیده، شرکت داشته اند. رسانه های خبری اسرائیلی همچنین به این نکته نیز اشاره داشته‌اند که عملیات نظامی تل آویو می تواند تا چند روز ادامه داشته باشد. نتانیاهو به تازگی از راه اندازی یک کارزار گسترده علیه مقامت فلسطین سخن گفته و ادعا کرده که اسرائیل به دنبال وارد کردنِ ضربات سنگین به جریان مقاومت در نوار غزه است. 

این نکته کاملا واضح و روشن است که حملات جاری اسرائیل به نوار غزه، برخلاف آنچه رسانه های صهیونیست و یا مقام های اسرائیلی عنوان کرده اند، صرفا معطوف به فرماندهان مقاومت فلسطین نبوده و شهادت غیرنظامیان فلسطینی را نیز به همراه داشته است. مساله ای که حاکی از این گزاره است که حملات صهیونیست ها به نوار غزه، حمله به کلیت ملت فلسطین و نَه صرفا بخشی از آن است. 

اهداف اسرائیل چیست؟ 

در پی حملات اخیر اسرائیل به نوار غزه، خشم گسترده ای در میان ساکنان نوار غزه و به طور کلی مردم فلسطین ایجاد شده است. دور تازه حملات اسرائیل به نوار غزه علی رغمِ توافق آتش بس اخیر میان اسرائیل و جریان مقاومت که با میانجی گری دولت مصر در ماه آگوست ایجاد شده بود صورت گرفته است. در این راستا، شاهد آن بودیم که به محض تنش‌زایی جدید صهیونیست ها علیه نوار غزه، درخواست های گسترده ای از سوی افکار عمومی فلسطین جهت انتقام‌گیری از صهیونیست ها مطرح شده است. 

با این همه، حمله اخیر اسرائیل به نوار غزه نشان می دهد که اسرائیل به توافقات هیچ احترامی نمی گذارد و به راحتی حقوق بین الملل را نیز نقض می کند. اینطور به نظر می رسد که رهبران اسرائیلی عملا دستورکارهای افراط گرایانه افراطیونِ حاضر در دولت کنونی رژیم صهیونیستی را دنبال می کنند و سعی دارند تا با استفاده از زور، ملت فلسطین را وادار به تسلیم کنند. 

نتانیاهو نیز با احیای سیاستِ ترورهای هدفمند رژیم اشغالگر قدس سعی دارد تا تصویر بازدارندگی اسرائیل علیه مقاومت فلسطین را که به دلیل فعالیت های چند وقت اخیر جریان مقاومت در نوار غزه و کرانه باختری و نمایش ضعف رژیم صهیونیستی مخدوش شده بود، بار دیگر احیا کند. نتانیاهو به دنبال آن است تا از دولت خود و ائتلافش با افراطیون صهیونیست هم حراست کند. مساله ای که به ویژه پس از تهدیدات اخیر وزیر امنیت داخلی اسرائیل یعنی "ایتامار بن گویر" مبنی بر اینکه اگر به وی نفوذ و قدرت قابل توجهی در زمینه سیاست های امنیت ملی اسرائیل داده نشود، حضور در جلسات هفتگی کابینه اسرائیل را تحریم می کند، از اهمیت و ابعاد جدی‌تری نیز برخوردار می شود. 

اگر ائتلافی که دولت نتانیاهو بر آن استوار است دچار لرزش شود، او در عملکرد دولت خود و در مواردی نظیر تصویب بودجه سالیانه شکست می خورد و در نتیجه بار دیگر اسرائیل باید انتخابات زودرس برگزار کند و دولت نتانیاهو نیز ساقط می شود. در این فضا، نتانیاهو تنها راه نجات خود و اینکه میزان محبوبیت عمومی اش در میان شهروندان صهیونیست به نفعِ رقبایش به شدت اُفت کرده را این دانسته که علیه نوار غزه و جریان مقاومت، جنگی تازه را به راه بیندازد. 

البته که ناظران و تحلیلگران مسائل اسرائیل به خوبی می دانند که این رژیم، هر زمان با چالش های جدی داخلی رو به رو شده، از یک دستورکار تکراری که همان جنگ افروزی علیه ملت فلسطین است استفاده کرده و می کند. از این رو، در شرایط فعلی نیز پس از ماه ها برگزاری اعتراضات گسترده علیه ائتلاف حاکم کنونی در اراضی اشغالی از سوی شهروندان صهیونیست به دلیل طرح جنجالی اصلاحات قضایی نتانیاهو، وی(نتانیاهو) به این باور رسیده که می تواند این بحران را که اکنون در هفته هجدهم خود است، با جنگ افروزی علیه فلسطینی ها پایان داده و یا حداقل جهت و مسیر آن را به آنچه تهدیدات خارجی علیه اسرائیل ادعا می شود، تغییر دهد. 

مقاومت فلسطین تسلیم نمی شود

اتاق عملیات مشترک گروه های مقاومت فلسطینی در غزه اعلام کرده که گروه های فلسطینی متحد هستند و آماده نشان دادنِ واکنش های درخور به حملات اسرائیل هستند. این مساله نشان می دهد که برخلاف آنچه مطلوب اسرائیل است، جریان مقاوت تضعیف نشده و تل آویو در این دستورکارِ خود شکست خورده است. 

توجه داشته باشیم که اسرائیل با هدف قرار دادنِ صرفِ گروه جهاد اسلامی، به نوعی سعی داشته به دیگر گروه‌های فسلطینی این پیام را برساند که با آن ها درگیری و مشکلی ندارد. این در حالی است مقاومت فلسطین، اهداف پنهان اسرائیل از این مساله را به خوبی درک کرده و چهره ای منسجم و متحد را از خود نشان داده است. 

اسرائیل تهدید کرده که اگر حماس نیز وارد درگیری با این رژیم شود، تل آویو علیه رهبران آن هم به قول خود دست به انجام ترورهای هدفمند خواهد زد. رژیم صهیونیستی مضطرب و نگران است که مبادا فلسطینی ها متحد شوند و درست به همین دلیل نیز سیاست اصلی خود را بر ایجاد شکاف و انشقاق میان گروه های فلسطینی قرار داده است. این رژیم این دستورکار را از منظر جغرافیایی با جداسازی نوار غزه از کرانه باختری و البته چند تکه‌کردنِ کرانه باختری دنبال می کند. البته که دستورکار صالی همانطور که گفته شد، ایجاد تفرقه میان گروه های مقاومت فلسطینی است. 

گروه های مقاومت فلسطین به خوبی درک می کنند که جنگ با اسرائیل، در واقع جنگ این رژیم علیه کلیتِ ملت فلسطین است و نباید در این رابطه دچار اشتباه محاسباتی شد و فریب نیرنگ های اسرائیل را خورد. از این رو، اینطور به نظر می رسد که سیاست تفرقه اندازی رژیم اشغالگر قدس سرانجامی جز شکست و ناکامی نخواهد داشت. 

این نکته را باید مورد توجه داشت که جنگ طلبی جدیدِ دولت راست افراطی رژیم اشغالگر قدس با تحریکات افرادی نظیر نتانیاهو، ایتامار بن گویر و بزالل اسموتریچ، محدود به نوار غزه نیست بلکه کرانه باختری، بیت المقدس، فلسطین هایِ 1948، و زندانیان فلسطینی را نیز در بر می گیرد. 

رژیم اسرائیل در این توهم سیر می کند که سیاست های آن، اراده و پایداری ملت فلسطین را سُست می کند و آن ها دیگر اراده ای برای مقاومت در برابر اشغالگری و جنایات اسرائیل ندارند. در این راستا، اگر تهدیدی از سوی اسرائیل علیه ملت فلسطین عرضه شود، فلسطینی ها باید این تهدید را به فرصت تبدیل کنند و به طور خاص جبهه خود برای تقابل با اسرائیل را متحد تر و منسجم تر از همیشه کنند. 

در این رابطه می توان اقداماتی را نظیر طرح مسائل قانونی علیه جنایتکاران جنگی اسرائیلی(مقام های ارشد اسرائیلی) در مجامع قضایی بین‌المللی، ترویج مقاومت مردمی، افشاگری از ماهیت فاشیستی و نژادپرستانه رژیم اشغالگر قدس، و افشای ارتباطات عمیق و گسترده میان ایدئولوژی صهیونیسم با فاشیسم و نژادپرستی را در دستورکار قرار داد. 

علی رغم طرح نگرانی های مختلف در مورد امکان وقوع یک جنگ فراگیر میان اسرائیل و جریان مقاومت فلسطینی در نوار غزه، فلسطینی ها در اقصی نقاط اراضی اشغالی بر وحدت ملی که بر مقاومت و نبرد اشاره دارد، تاکید می‌کنند. آن ها معتقدند که از تمامی ابزارهای ممکن باید استفاده کرد و از آزادی و عزت ملت فلسطین حمایت و حراست کرد. 

با این همه، اسرائیل در هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس رژیم جعلی خود(روز نکبت)، بار دیگر حمله ای وحشیانه و غیرقانونی و نامشورع را علیه نوار غزه به راه انداخته است. موضوعی که بار دیگر ماهیت واقعی پروژه نامشروع اسرائیل که متکی بر تهاجم و نژادپرستی و خشونت و پاکسازی قومیتی است، افشا می کند.»

لینک: 

https://www.middleeasteye.net/opinion/why-israels-violent-gaza-strategy-will-fail