نکاتی درباره خرید دام و قربانی کردن

  4020407091

کارشناس مبارزه با بیماری‌ها معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به مناسبت عید سعید قربان از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند خودداری کنید.

محمدباقر مهبودی چهارشنبه ۷ تیر با تأکید بر اینکه در صورت ضرورت خرید دام زنده، آن را از میادین عرضه مجاز تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری کنید اظهار کرد: ذبح دام را فقط در کشتارگاه‌ها و تحت نظر اداره دامپزشکی انجام دهید و به‌هیچ‌عنوان دام را در منازل و معابر ذبح نکنید.

این کارشناس بهداشتی افزود: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، چکمه و لباس کار مناسب استفاده کرده و ابزارشان را بعد از ذبح دام ضدعفونی کنند. همچنین خونابه باید به طریق بهداشتی دفع شده و جای آن شست‌وشو شود.

کارشناس مبارزه با بیماری‌ها معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هشدار داد: به‌هیچ‌وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است را ذبح و مصرف نکنید.

مهبودی خاطرنشان کرد: گوشتِ دام ذبح شده باید قبل از مصرف حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد در یخچال قرار داده شود در حالی که جگر و امعاواحشای دام پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد در یخچال مصرف کنید.