در این کتاب ۶۵ موضوع از موضوعاتی که با آنها در هشت سال حضورم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (١۴٠٠-١٣٩٢) مواجه بودهایم، طرح شده است. تلاش کردهام هر موضوع به خاطرهگوییِ صرف دچار نشود بلکه نظام مسائل، اقداماتی که انجام دادهایم، نقاط ضعف و قوت هر اقدام بیان شده و مرور حواشی که بحمدالله در حوزه فرهنگ، کم هم نیست!
یارانه مطبوعات و جنجالهای مرتبط، قطع حمایت از رسانههای دولتی(حکومتی)، دولت الکترونیک، شفافیت، طرح رتبهبندی رسانهها، ماجراهای هیات نظارت بر مطبوعات، میثاق اخلاق حرفهای روزنامهنگاران، طرحهای اجرا شده، انتخابات الکترونیک، برکناری یا کنارهگیری از معاونت مطبوعاتی، تشکلهای صنفی، زیست کرونایی، سامانه اطلاعات و فروش بلیت سینما، تعامل با تهیهکنندگان و کارگردانان، مسائلی که درباره فیلمهایی چون رحمان١۴٠٠، مطرب، مارمولک و خانه پدری اتفاق افتاد، هنر و تجربه، پشتپردههای فیلمهای توقیفی، طرح ردهبندی سنی، مسائل سازمان سینمایی و حواشی جشنواره فیلم فجر از آن جمله است. صفحات ١٠٨ تا ١١٧ این کتاب هم با عنوان برادرکُشی به ماجرای شبکه نمایش خانگی میپردازد که این روزها دوباره بحث روز شده است.
طبعا بعضی از خاطرات یا نکاتی که در کتاب آمده، از آنجا که توسط مسئول مستقیم موضوع بیان میشود تازگی دارد. حدود ۵٠ صفحه از این کتاب ٣٠٠صفحهای هم به پیوستها اختصاص یافته که ممکن است برای اهالی مطبوعات و سینما جالب باشد.