به گزارش فارس به نقل از مدیکالنیوز، صدای زندگی شهری می تواند به قدری بلند باشد که به سلول های مویی شنوایی در گوش داخلی آسیب برساند و منجر به کاهش شنوایی، وزوز گوش و افزایش حساسیت به صدا شود.
به عنوان مثال، صدای مترو در حال عبور می تواند از 100 دسی بل فراتر رود، به اندازه ای که با قرار گرفتن در معرض طولانی مدت باعث آسیب دائمی شنوایی شود.
به گفته آکادمی شنوایی شناسی آمریکا، کاهش شنوایی سومین مشکل شایع سلامت در ایالات متحده در میان افراد مسن است. کودکان نیز در معرض خطر هستند. این آکادمی می گوید از هر 8 کودک بین 6 تا 19 سال، یک نفر دچار کم شنوایی ناشی از سر و صدا هستند.
کاهش شنوایی یک فرآیند تدریجی است و آسیب ناشی از قرار گرفتن در معرض صدا غیر قابل برگشت است. جسیکا گالاتیوتو، مدیر شنوایی شناسی در مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا این عادات را برای کمک به حفظ سلامت شنوایی در طول زمان پیشنهاد می کند:
استفاده از محافظ شنوایی: یکی از راههای محافظت از گوشهایتان در برابر کاهش شنوایی ناشی از سر و صدا، استفاده از گوشگیر یا گوشبند است که شدت صدا را کاهش میدهد.
از هدفون های حذف کننده نویز استفاده کنید: هدفون های حذف کننده نویز می توانند به کاهش میزان نویز وارد شده به گوش کمک کنند. اینها به ویژه برای افرادی که با وسایل حمل و نقل عمومی رفت و آمد می کنند یا در محیط های پر سر و صدا کار می کنند می تواند مفید باشد.
به گوش خود استراحت دهید: از مناطق پر سر و صدا اجتناب کنید یا با استراحت در در مکان های آرام به گوش های خود استراحت دهید. سعی کنید زمان حضور در محیط پر سر و صدا را محدود کنید.
مراقب محیط اطراف خود باشید: به سطوح سر و صدای اطراف خود توجه کنید و برای محافظت از شنوایی خود اقدامات لازم را انجام دهید. اگر متوجه شدید که صدای هدفون شما خیلی زیاد است، آن را کم کنید.
شنوایی خود را بررسی کنید: معاینات منظم شنوایی می تواند هر کم شنوایی را زود تشخیص دهد، بنابراین می توانید از آسیب بیشتر جلوگیری کنید.