چه انتخابی برای شام بهتر است؟ معمولا همه خانمهای خانهدار برای وعدههای غذایی مختلف به دنبال پیشنهاداتی میگردند تا بتوانند در نهایت آن را درست کنند. وعدههای غذایی که در شب سرو میشوند، بهتر است کمی سبک و ساده باشند تا بتوانند خوابی راحت را برای شما به ارمغان بیاورند.
بنابراین بهترین انتخاب از میان غذاهای فوری و ساده هست که تحت عنوان غذای حاضری آن را میشناسیم. در این مطلب میخواهیم چند غذای حاضری سریع برای شام را به شما معرفی کنیم تا بتوانید آنها را در سریعترین زمان ممکن تهیه کنید.
6 غذای ساده و سریع برای شام
اسامی که در اینجا به معرفی آنها میپردازیم، همان گزینههایی هستند که همهی ما در وعدههای غذایی مختلف خود آنها را امتحان کردهایم. هر کدام از این غذاها دارای انواع مختلف دیگری هم هستند که با طعمی متفاوت و ترکیباتی مخصوص به خود تهیه میشوند:
بورانی با تنوع بالای طعم
بورانی یک پیش غذای ترکی است که میتوان آن را به عنوان غذای حاضری سریع برای شام نیز سرو کرد. در بسیاری از کشورهای حاشیه مدیترانهای مانند ترکیه میتوانید بورانی را سر سفرهها غذای ببینید. انواع مختلفی از این غذا وجود دارد که ترکیب آنها متفاوت است. اما ماده اصلی و مشترک در همه آنها ماست است.
بورانی اسفناج، کدو حلوایی، بادمجان، گشنیز، لبو، کنگر و ... جزو پرطرفدارترین مدلهای آن هستند. مصرف اسفناج برای کسانی که فشار خون بالا دارند، مصرف لبو و کدو حلوایی برای افرادی که لاغر هستند و مصرف بادمجان برای کسانی که اضافه وزن دارند، بهترین انتخاب است. این غذا طبعی سرد داشته و بهتر است برای درست کردنش از نعناع و کمی گردو نیز استفاده کنید.
کشک بادمجان، غذای محبوب ایرانیان
یکی از خوش خوراکترین غذاهای ایرانی، کشک بادمجان است. غذایی اصیل و سنتی که ترکیب اصلی آن کشک و بادمجان بوده و در بر اساس سلیقه ترکیبات اضافهتر دیگری هم در آن دیده میشود. در اغلب مواقع کشک و بادمجان با نان و سبزی سرو میشود. همچنین پیاز، نعناع، سیر، نمک، زردوچوبه و گردو نیز جزو ترکبیات اولیه آن هستند که طعم نهایی غذا را بهتر میکنند.
برای درست کردن کشک و بادمجان دو مسیر پیش روی شماست. میتوانید بادمجانها را به صورت کبابی و ساطوری آماده کنید که در این صورت طعم کبابی آن کاملا مشخص شده و غذای شما رژیمی میشود. روش بعدی نیز سرخ کردن بادمجانهای ورقه شده درون روغن است. در صورت انتخاب روش دوم، حتما قبل از شروع به کار، روغن اضافه بادمجانها را بگیرید.
پوره سیب زمینی، غذای ساده اما پر خاصیت
غذای ساده دیگری که برای وعده غذایی شام میتوانید انتخاب کنید، پوره سیب زمینی است. این غذای بینالمللی طعم بینظیر و جذابی دارد و در اغلب مواقع در کنار استیک و مواد گوشتی سرو میشود. از آنجایی که ترکیبات به کار رفته در این غذا کاملا سیر کننده است، میتوانید در کنار نان به عنوان یک وعده غذایی نیز روی آن حساب کنید.
روشهای مختلفی برای درست کردن پوره سیب زمینی وجود دارد که باعث میشود، طعمی متفاوت را داشته باشند. به عنوان مثال اضافه کردن شیر، طعمی خامهای و نعناع طعمی شبیه به سبزیجات را ایجاد میکند. برای مشاهده طرز تهیه پوره سیب زمینی لینک https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C/ را ببینید.
سوپ، غذای مناسب برای تمام سلیقهها
سوپ اگر چه به عنوان پیش غذا مصرف میشود، اما میتوانید آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز مصرف کنید. ترکیبات اصلی سوپ میتواند متفاوت باشد و حتی با ایدههای جدید طعمهای دلپذیری از آن را میتوانید تولید کنید. اولین سوپهای تولید شده نزدیک به 5000 سال پیش از میلاد، در ظروف سفالی و روی آتش درست میشدند و از آن پس مراحل پخت و ترکیبات موجود در آن متنوعتر شد. برای آن که بتوانید سوپ را به عنوان وعده غذایی خود انتخاب کنید، بهتر است مواد اولیهای را در آن بریزید که از نظر غذایی کامل هستند. به عنوان مثال از مرغ، گوشت، برنج، جو، انواع سبزیجات، سیبزمینی و ... استفاده کنید. همچنین در صورت نیاز میتوانید در هنگام سرو آن نان را هم قرار دهید.
ماست و خیار، یک وعده غذایی رژیمی
برای افرادی که در رژیمهای غذایی هستند، ماست و خیار نیز برای وعده شام مناسب بوده و جایگاه ویژهای را در سفرههای ایرانی دارد. همانطور که از نام آن پیداست، ترکیب اصلی آن خیار و ماست بوده و گاهی با دیگر مواد اولیه مانند پیازچه، سیر، نعناع، نمک و فلفل، گردو و ... ترکیب میشود. در نهایت میتوانید با سرو ماست و خیار در کنار کمی نان، یک وعده غذایی کامل و در عین حال ساده را تهیه کنید. برای آشنایی با خواص و یادگیری روشهای مختلف درست کردن ماست و خیار روی لینک https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B1/ کلیک کنید.
سالاد بادمجان، ترکیبی متفاوت و بینظیر
سالاد بادمجان یکی از متفاوتترین انوع غذاهاست که به دلیل استفاده از این صیفیجات در آن، طعم بسیار دلپذیر و خوبی دارد. میتوانید این سالاد را هم در میان غذاهای ساده و سبک قرار داده و برای شام درست کنید. دستور پختهای مختلفی برای سالاد بادمجان وجود دارد که بهترین آنها ترکیبش با ماست است.
به جز این دو ماده اولیه، سیر، روغن زیتون، گردوی خرد شده، فلفل و جعفری خرد شده نیز در میان مخلفات آن دیده میشود که در نهایت ترکیبی از طعمهای بینظیر را ایجاد خواهد کرد. برای درست کردن این سالاد، باید بادمجانها به صورت کبابی شده بوده و پوست آنها گرفته شود.
کلام آخر...
از آنجایی که میل به صرف غذاهای ساده و سبک برای وعدههای غذایی مانند شام زیاد است، رستورانهای زیادی آنها در میان وعدههای غذایی خود قرار دادهاند. کافیست به صفحه رستورانهای مختلف در اپلیکیشنهای سفارش آنلاین غذا مانند اسنپ فود، سر بزنید تا بتوانید در منوی آنها لیستی از این غذاها را ببینید.
در این مطلب سعی کردیم به معرفی کاملترین و در عین حال سادهترین غذاهایی بپردازیم که میشود به عنوان وعده شام به آنها نگاه کرده و آنها را مصرف کرد. مطمئنا اسامی غذاهایی که در این لیست قرار میگیرند، بسیار بیشتر از مواردی است که ما در اینجا عنوان کردیم. شما هم نام تعدادی از غذاهای ساده که برای وعده شام میل میکنید را با ما به اشتراک بگذارید.